Felélesztő prizma korszerűsítése

• - Javaslat címe: Felélesztő prizma korszerűsítése

- Javaslat lényege: Ne foglaljon helyet a felélesztő prizma, helyette 1 rendszer jelezze ki mennyi élesztőnk van, hasonlóan mint az anima gömbnél.

- A javaslat részletes kifejtése:

Sziasztok.

Az ötlet tömörségéből adódóan nem nagyon van mit kifejteni.
    Pár nap zodizás alatt rengeteg élesztőt lehet farmolni, ami csak zodiban jó, nem lehet eladni, rakizni se és kereskedhetetlen.
    Megoldásként szolgálna, ha egy kis fülön jelezné az élesztőnk mennyiségét, fizikai tárgy helyett.

Csatolok képet a jelenségről, ami sokak szerint idegesítő.

• Nincs mit hozzáfűzni, én szándékosan ezért mentem be zodiba lehalni jópárszor, de így se jött ki kerek értékre és foglalja azt az egy fránya helyet. Én személy szerint kiegészíteném még a témát, hogy az ehhez hasonló tárgyaknak legyen egy külön raktár részlege ami karakterenként elérhető, nem pedig számlánként, de ez már csak hab lenne a tortán. Az alap ötletet természetesen támogatom!

• A javaslatot támogatom , de ha külön raktárat kapna amely sés kulcsokkal feloldható mint az invertory 3. - 4. oldala azzal is kibékülnék. Mert ha profit hasznot nem látnak , lehet alapbol ejtik a javaslatot.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Nagyon jól összefoglaltad a dolgokat. Én hasonlóvá tenném például a Harci övezetben felhasználható italt is. Azt is jelezhetné abban az ablakban, ahol a te általad tárgyalt élesztőt.

A javaslatot támogatom.

• dreamy

Closed the thread.