Gamer billentyűzet illetve, kinek milyen?

• Sziasztok!
    Az érdekelne, hogy valaki használ-e speciális vagy gamer billentyűzetet esetleg valami konzolt? Az milyen? Mennyire vált be neki? Mennyire éri meg az olcsóbb kategóriás? És a drágább? Mást is kiver a víz az egyszerű irodaitól, mikor nem találja a kellő gombokat?
    Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék kapni a típusokkal/névvel (esetleg linket)
    Egy kezes pár gombos (20+) billentyűzeten gondolkodom.

Zártam, archiváltam
    ninnalány

Imádom az idiótákat. Nélkülük unalmas lenne a világ :)

Edited once, last by ninnalany ().

• Én egy genesis rhod 400-as modellel, (billentyűzet) nyomatom, meg egy bloody Q81-es egérrel. Mindkettő bevált, és a billentyűzet 6k, az egér meg 7k forint volt a mediamarktban. A billentyűzet strapabíró, főleg akkor érdemes ha elszokott szálni az ember. :P Az egérnek állítható 3 vagy 4 kurzor sebessége van. Ja és mindkettő hasznos, mert a sötétben is megtalálod őket. Mármint a billentyűzet blackfadel, piros, kék, lila színek közt váltogat, illetve beállítható folyamatos fénykibocsájtásra is, ami hasznos full sötétben, ha az é,ű,ő,ú,á gombokat te is téveszted. :D Az egér hasonlóan cselekszik, csak több színt képes produkálni.

• Szia.

A gamer billentyűzet a legfölöslegesebb periféria, amire költeni lehet. Egy jó minőségű Microsofttal vagy HP-val nem lehet mellényúlni.

Amennyiben nem használod ki egy gamer billentyűzet adottságait, értem ez alatt a makrókat meg a világítást, fölösleges. (Ne kezdjen senki papolni a különböző switchekről)

Ezen kívül mindenből lehet gamert venni, egér, füles, bármi, mert ott tényleg kijön a minőségbeli különbség.

† Christopher Clark †

2013.10.19 - 2016.07.26

Ganton Blocc Crip's -733- OG

• Rákerestem Username billentyűzetére és szembetűnő az árkülönbség egy Microsofthoz képest, ha kihasználja az ember az összes lehetőségét, ha nem. Valószínűleg előbb kiadnék érte 4-5 ezer ft-ot, mint egy pokoli drága irodaiért, amin pont ugyan úgy keresgélem a gombokat ha sötétebb van. Ilyenem már van :D

Imádom az idiótákat. Nélkülük unalmas lenne a világ :)