SJ kerék

 • - Javaslat címe: SJ Kkerék


  - Javaslat lényege: SÉ kerék és most SJ kerék


  - A javaslat részletes kifejtése: sziasztok a javaslat egyszerű de talán jobban el tudnánk nyomni a felgyűlt SJ-t mert hát mint tudjuk max tombolára költ az ember SJ-t más nem éri meg, így gondoltam ha már van SÉ kerék akkor egy SJ kerékkel is meg lehetne próbálkozni ha nem is rendszeresen lenne de pl lehetne SÉ kerékkel együtt de ezt majd úgyis eldöntik fent ha lenne rá igény.


  Mi szól mellette? erre pontosan nincs válasz max költünk alapból sét és ha pl SJ keréken van valami jobb fajta dolog talán költenénk is SÉ-re jobban ( ne a magyar közösséget nézzük mert itt úgy se költ már senki vagy csak 10%)


  Mi szól ellene? hátrányod nincs belőle ha ott a kerék, SÉ kereket se forgatod ezzel se lesz nagy bajod


  ha van valami érszrevétel miért lenne jó/rossz vagy min lehetne változtatni akkor azt komiba lehet jelezni köszönöm

 • Az ötlet ebben a formában rendkívül kidolgozatlan, nem támogatom.

  • Milyen tárgyak lennének kaphatóak?
  • Milyen áron lenne a pörgetés?
  • Milyen szezonális megoldások lennének?

  stb. Ezer kérdés van, szerintem ezeket dolgozd ki mielőtt közzéteszed az ötletet.

  "Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

 • Az ötlet ebben a formában rendkívül kidolgozatlan, nem támogatom.

  • Milyen tárgyak lennének kaphatóak?
  • Milyen áron lenne a pörgetés?
  • Milyen szezonális megoldások lennének?

  stb. Ezer kérdés van, szerintem ezeket dolgozd ki mielőtt közzéteszed az ötletet.

  A mostani nyeremények nyugodtan mehetnének SJ formában is szerintem, annyira nem eget verőek, hogy reszketni kelljen értük. Az ár lehetne mondjuk a duplájáért vagy jó, legyen tripla :D Sj úgyis abból van, amit te a SÉből költesz, szóval a kampósorrúaknak sem kellene izzadniuk, mert ahhoz, hogy sj legyen, sét is kell venni :) Én személy szerint támogatom.
  *Provokáció: figyelmeztetve ~ Perculia

  Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

 • Amiket szabovalentin felsorolt ellenérvnek, szerintem semmi értelme. (Saját tapasztalatból mondom.)


  1). Fejesek döntik el, hogy mit raknak bele.
  2). Fejesek döntik el, hogy milyen áron menne.
  3). Fejesek döntik el, hogy mikor tartják. Hogy lesz-e szintlépésre lehetőség kulcsokkal stb stb...


  Felesleges kidolgozni, persze példákat lehetne írni... Elég annyit írnia mindenkinek, hogy "támogatom", és ha értelmét látja az itteni csapat, meg lenne rá igény, - azaz elég támogatás - akkor továbbítják majd.


  Nem rossz ötlet, és még csak dolgozni se kell vele túl sokat, de nem hinném, hogy valaki csak azért költ sé-t felesleges dolgokra, hogy aztán sj-s fődíjra legyen esélye. Pláne, hogy tudjuk milyen az a szerencse kerék is.


  Én dobok rá egy TÁMOGATOM szavacskát, aztán lesz ami lesz. :)

 • Aki szokott SÉ-t venni/költeni, sajnos én is, annak már megérné. Szinte mindegy, mit lehetne és mennyiért pörgetni, de valami pluszt adna a játékhoz. Mindenki maga dönti el, él-e a lehetőséggel. (Aki eddig se költött rá, azt a SÉ-kerék se zavarta, akkor ez miért?)
  Támogatom.


  "...and when darkness finds you, you will face it alone..."

 • Az ötletet támogatom mert lenne értelme. Pl lehetne a keréken 3x 5x protein snack , áldásteki , krit - átható és társai sj -ért vásárható tételek.

  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

 • Azt gondolom, hogy a SÉ-s kerékből kapható tárgyak jók. Bár kérdéses, hogy mekkora a valószínűsége egy-két "rangosabb" nyeremény bezsebelésének. Ha most a józan paraszti eszünkkel gondolkodunk, SJ-ért sosem szoktak olyan nagyon jó dolgot betenni. Ha pedig igen, akkor rettentő drágáért. Azt gondolom, hogy nem sok jó dolog kerülne be az általad említett kerékbe: max. olyan tárgyak, amiket egyébként te magad is meg tudsz venni.


  A javaslatot nem tudom támogatni.

 • Kicsit változott erről a véleményem az idők alatt, bár... Azt gondolom, hogy néhány SÉ kerekes tárgy bátran átmehetne a SJ kerékre, viszont akkor meg az lenne, hogy olyan magas árakat adna a GF, hogy nem érné meg elpazarolni a SJ-t, amit amúgy karácsonykor felhasználhatnánk.

  A javaslatot mindettől függetlenül támogatom, pozitív fejlesztés lenne.


  (És egy példát zárásnak: a mostani prémium bolt például mehetne a SJ kerékre is akár, amennyi hibát halmozott most az utóbbi időbe a GF, szép kompenzáció lehetne...)

 • dreamy

  Closed the thread.