Wikipédia hiányosságok listája

 • Sziasztok!


  Ebben a témában szeretném, ha vázlatpontosan összeszednénk, hogy a jelenlegi wikipédia milyen területeken nem naprakész, esetleg milyen oldalak hiányoznak róla teljesen.


  Irányelvek:

  • Vázlatpontosan, tömören fogalmazd meg, hogy mi hiányzik.
  • Ha hibát jelentesz akkor linkeld hozzá, hogy melyik oldalon történt az elírás.
  • Kerüld a hozzászólások farmolását, inkább szedj össze több dolgot egy hozzászólásba.
  • Mielőtt jelentesz valamit, nézd végig a kommenteket, hogy más már megtette-e.
  • Ha az adott információ felkerül a wikire akkor módosítsd a hozzászólásodat, hogy ez egyértelmű legyen.


  Évek óta fájó pont ez nekem, legyen végre egy téma ahol gyűjtjük ezeket. Amint lesz időm ezeket átírom wiki formátumba és elküldöm az illetékesnek.


  :sk07:

  "Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

 • Szia,


  Mivel most kezdtem a Rubinumon, ezért a kis dolgokról haladjunk a nagyokig. A kisebb szintű dolgokban szerintem sokkal kevesebb a hiba, és hiányosság mint a nagyobb szinten.


  - Ötszög pajzsot droppolja a Kígyókard harcos, de ez csak az ötszög pajzsnál van feltüntetve, a Kígyókard harcosnál nincs.


  - Hiányosságnak tartom, hogy egy adott térképen meg van adva milyen metinek meg hol találhatóak, de az nincs, hogy összesen CH-nként hány található belőlük. (Jelenleg Bakra térképét nézem, nem tudom máshol meg van e adva.)


  - Ha rámész valamely boss-ra, szörnyre ott megvan adva, hogy milyen erő használ ellene, és rákattintasz az adott "erőre" akkor a lap nem létezik, tehát nem adja meg, hogy mondjuk a "félemberek elleni erő" mely szörnyek ellen is hatásos. Hozzátenném, hogy maga a cikk létezik. Tehát "elleni erős" táblázat van, csak össze kellene a linkel párosítani.(Félemberek elleni erő)


  - Ha megnézed például a telihold kardot (FMS) magyarázza a rövidítéseket AV, MAV - Támadó érték, Mágikus támadóérték - de ha ezekre kattintasz halott linket találsz.(Támadó érték,Mágikus támadó érték)


  - A Páncélterv, Kék festék, Aranylemezek, Mithril, Szürke festék leírása ahogy én kivettem teljesen hiányos.


  - A 100as sapkákról nem találni semmit, a vérfarkasnál meg van adva 2 féle néven is, ugyan az.


  - Szintén a sapkáknál halott linkek vannak: "esély a testi támadás kivédésére" "esély a nyilak elkerülésére" címszavaknál.


  Egyenlőre így most ennyi amit össze szedtem, majd még írok. :)


  Tyrion

  Rubinum :D:D:D


  "Egy Lannister mindig megfizeti az adósságait!" :thumbup:

  The post was edited 1 time, last by Tyrion ().