Idegesítő dolgok a metin2ben

• Sziasztok ez egyfajta kibeszélő lenne, de nem lejárató kampány szóval nem kell félreérteni csak leírni hogy kinek mi az idegesítő a metin2ben
    kezdem is: pl mikor ki akarsz jelentkezni de mindig csak várakozni kell és kb 10x rá kell nyomni hogy kilépjen, hogy néha 10mp a kilépési idő és nem 3mp
    dt runon mikor lecsapom 4.en a jó 60as követ és olyan gyorsan feldob 5.re hogy pl a szili dropot és a kk-t se tudom felvenni,hirtelen ennyi jutott eszembe most ti jöttök:D

• Én a frissítéseket tudnám mondani. Vélhetően a GF-nél aznap reggel döntik el, hogy szerdán vagy csütörtökön (esetleg más napon) legyen, így a játékosok nem értesülhetnek róla, én meg nézek, mint örömlány az üdülési csekkre, hogy hova lett két boltos kliens.

"...and when darkness finds you, you will face it alone..."

• CH váltó kivétele.Tudom,régen is így volt a kezdetek kezdetén,de az ember hamar hozzászokik a jóhoz és ha elveszik tőle megőrül. Egyszerűen hányingerem van ha CH-t kell váltani ,inkább befejezem a játékot aznapra, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Edited once, last by Tarajos ().

• Az sé költés nélküli fejlesztés hiányát bizonyos szint felett több mint idegesítő.
    Volt szó róla hogy ha hobbiként tekintünk a játékra, akkor lehet rá költeni, de amilyen szintű pénzéhség ütötte itt fel a fejét azt már nem lehet jó szájízzel kezelni.
    Szili drop vissza vétele
    Ha naponta 1-2 órád van játszani és esetleg azt az időt szilizésre szánod, akkor sem biztos hogy meglesz.

• Mint előttem már említették, szili és annak nem átadhatósága, ch váltó és most hab a tortára a posta kivétele. Az utóbbi kettő állítólag indéglenes .....

• Ez most valami vicc akar lenni ? új szerver ? nem elég volt hogy Lacertát elvették tőlünk amennyi ember időt energiát és pénzt bele fektetett (én csak időt és rengeteg energiát) azt gondolják hogy újra belevág valaki ?
    Kész röhej sokan azútán hogy összevonták abba is hagyták köztük én is, ha valaki ezután időt energiát és pénzt költ rá annak elment az esze attól mert lesz 100% exp és tárgy drop attól még a 0 ról újra kezdeni és ahogyan Traxdata is írta bizta hogy elveszik ha kevesen lesznek rajta.
    Emlékszem amikor összevonás előtt 2 napal jó páran kidobálták a cucaikat és végleg abba hagyták Lacertán, ha olyan is lesz mint Lacerta volt se jönnék vissza attól mert megint lehet bossok lesznek minden fele meg jó eventek a szerver sorsa ugyan úgy az lesz mint Lacertáé. :ill::ill:<X<X:thumbdown:

• GF, egyértelműen. Még régebben játszottam, imádtam a játékot. Mikor indult Lacerta újra elkezdtem tolni, repültek bele a százezrek aztán se szó se beszéd összevonják. Most megint szervert nyitnak és megint ezt fogják csinálni. Semmi korrektség a cég részéről, csak a pofátlanság. Ez a hozzáállás 10 éve is problémás volt, viszont kevés volt a konkurens játék. Most konkrétan annyi termék van a piacon, hogy meg sem fordul a fejemben elővenni a játékot. Holott mondom, ha korrekt lenne a cég és hallgatna a játékosaira akkor részemről is ömlene befele a pénz, ahogy Lacertán is ömlött.

A szememben teljesen elásta magát a teljes cég, nem csak a metin2 játékuk. Inkorrektek és maradiak. Ez a legidegesítőbb dolog a játékban, hogy hónapok óta rá sem nézek és annyira felidegesít egy bejelentésük, hogy fel kell lépjek fórumra, hogy leírjam valahová, hogy mit gondolok. Nevetséges, nagyon sajnálom.

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Például ha valaki új karit kezd annyi sok idegesítő és felesleges körrel jár: - lvl18 oda-vissza futkosni a 46k yanggal az öregasszonyhoz meg az oktatóhoz, jó ne legyen privátszeró jellege és ne váltson egyből 17 pontnál az összes skill de néha a hajam befonom ez idő alatt, jobb írná ki h 1m és túl vagyunk rajt beváltja nekem(mondjuk ez most hajnali 3kor idegesített fel még friss… ) ezen túl is lennék, viszont a ló system értem tényleg értem, hogy a csecsemőknek minden vicc új, de 10 év után a villogó pontok, meg bok , banditák mindezt napi egy szintenként haladva, egy örökkévalóság …

meg ugye a szokásos :D titánpajzs húzás kovi kézivel 8ra nem megy ki 1 leltár 79 sés itemmel , villámlós vért váltás …
    ha valami keréken vagy ládában van több száz sé ért életáldást kapsz :)

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• A meley, elejétől a végéig.

Run közben a mobok pattognak.

Run közben ha valaki kifagy és nem tud visszajönni, akkor az egész bebugol a következő resiig.

Ha a végén fagysz ki, amikor ki kell menni, akkor ugyancsak bebugol az egész következő resiig.

† Christopher Clark †

2013.10.19 - 2016.07.26

Ganton Blocc Crip's -733- OG

• 1. Mire nagy nehezen összejön 10 Sárkánykő-szilánk, persze, hogy nem sikerül a nemesítés. Nem 1 nem sikerül, 10-ből egy se.
    2. Ütök egy halomnyi mobot és skillezés helyett megjelenik a "Ki a célpont?" kérdés.
    Sikerélmény a köbön.

"...and when darkness finds you, you will face it alone..."

• Idegesitő???? Amikor összevissza van resi.
    Kiirják hogy délben
    aztán módositjak 13.00-ra és
    13.15-kor elkezdődik
    Ma meg 10.00-kor kirják hogy 10.00-kor resi :)
    ez már káosz a köbön.
    Nem is idegesitő hanem felháboritó !!!!!!!!!!!!!!

• Már frissít, mondjuk azért kíváncsi volnék rá hogy mi lehetett az a sürgős amiért le kellett állítani a szervereket. Mondjuk ha tippelnem kellene kevés volt a bug, most tesznek be még egy keveset, vagy esetleg megint vesznek le egy kicsit a dropból vagy csökkentik a sárkánykő készitésének esélyét. Ki tudja, de hogy szerintem erről se lesz információ az elég valószínű. Pedig már nálam megy vagy 25 perce a letöltés, de a végeredmény az biztos hogy jó lesz :thumbsup:

• Már frissít, mondjuk azért kíváncsi volnék rá hogy mi lehetett az a sürgős amiért le kellett állítani a szervereket. Mondjuk ha tippelnem kellene kevés volt a bug, most tesznek be még egy keveset, vagy esetleg megint vesznek le egy kicsit a dropból vagy csökkentik a sárkánykő készitésének esélyét. Ki tudja, de hogy szerintem erről se lesz információ az elég valószínű. Pedig már nálam megy vagy 25 perce a letöltés, de a végeredmény az biztos hogy jó lesz :thumbsup:

Én igazából azt nem értem , hogy minek erőltetik ami nem megy? .... Itt sose sikerül semmit elsőre megcsinálni, de ha már a szerdai frissítésnél se ment , akkor hagyjuk a francba, és készüljenek fel lelkileg a következő baklövésekre... De nyugodtan kiírhatják ezentúl, hogy a frissítés az szerda-csütörtök, hogy legalább boltot ne tegyenek a játékosok.

Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

• tegnap nyitogattam hf ládát és idegesített h 1000 exp jött belőle :)

meg 1 perces menekült köpiből jött minden ötödik nyitásra :) legalább így 10 percnyi köpim volt 40m yang ért nagyon éltem hihike

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Engem az emberek hozzá állása idegesít fel haveromnak kellet volna sé uti 2 hét alatt össze gyűjtött 260m t venni akart 100 sé utit, ere már 3 wonba volt 2 napra rá tegnap meg néztem 4-5 wonba árulták.
    Egyszerűen már gusztustalan hogy egyesek milyen árakat szabnak meg a sé utiknak, ha valakinek szüksége van rá és nem tud fent lenni amikor olcsóbb vagy nem akar tölteni akkor az eget verik az árak már haver is úgy van vele hogy itt foglya hagyni ezt a szervert.
    Emlékszem amikor még az 1k sé csak 650m volt régi szép idők :love: volt olcsóbban is már nem emlékszem pontosan olyan jól a korábbi árakra :(:( .
    De ebből is látszik hogy milyen kevés ember tölt már nagyban eladásra sét van aki csak magának tölt hogy meglegyen a kesztyű, harmadik kéz, és dupla yang meg pár egyéb vackot vesznek maguknak :P:P .

• Számomra, ezek a top3 idegesítőek (van több is de az meg lett szokva):

• Gyenge grafikai kivitelezés. (Beragadok lovaglas közben, vagy csak fekete képernyő, néha. Iszonyat régi megjelenítő motor pedig a játék klassz!)
    • Bugok. (Javítás aztán újra ugyanaz a bug előjön. A ráadás a javítatlan bugok :) a tárgypiac lassusága, néha kattinthatatlan felülete, stb.)
    • Monotonitás. (Küldetésekben, 100-ik boss sem dobja azt ami nekem kell, vagy az ölj meg x száz valamit, vagy akár a nyílhegyes küldi.)

Hannna | Villámsámán | 120 | Skillek: Fut,Dob,Ima,Simogat,Szörny,Kapa,Karcol, Vezet P | Ló,Nyelvek M
    Stáblista: szijartozoli - 90 sárkány | Zoldszem - 68 testi | hannaraki - 75 wp | apa72nija - 75 tőr | hannafarm - 55 testi | aiolosz - 97bm Videok

• Vas láda tartalmát nem tudom egybe rakni. Élet áldás, kritikus csapás... Óóóó, felbosszantott... Sárkány medálból már 3 féle van, azt sem lehet... :cursing:

A világ a példád miatt változik, nem pedig a véleményed miatt.