Tépőfög láda + hiba?

• Igazából nem tudom, hogy ide kellene-e írjam, de valószínűnek tartom, hogy ezt a hibát a 19.3 hozta.
    Az utóbbi időben elég ritkán jártam fel a játékba, inkább csak peteket életben tartani, meg a jelmezt meghosszabbítani (nem mintha lenne értelme :P ), de na... :)
    Ma este járt volna le a Tépőfog-penge+. Pár hónapja kék piacon vettem 3 Tépőfog láda+t. Boltosról átrakiztam piros mapra, betettem az én raktáromba, aztán onnan rátettem egy kis rakis karimra, ugyan azon a felhasználón. Ma este viszont ez a Tépőfog láda+ már "nem volt raktározható", átadni sem lehetett, boltba sem kitenni.
    Lehet, sőt biztos, hogy velem is baj van, de ezt most már végképp nem értem. Mit kezdjek én most azzal a tárggyal egy rakis karin?
    A sok "Javítva a hiba...", 'Javítva a hiba".... aztán bekerültek olyanok, amik majd 2020-ra lesznek javítva.
    Nem is csoda, ha elmegy az emberek kedve a játéktól. Csalódás, kudarc, bosszankodássá vált lassan minden.

Szétválasztva, új téma létrehozva. Dreamy

"Én én vagyok, és így vagyok jó"

• Lehet elkerülte a figyelmem, de nem találtam sehol erre a hibának jelentett dologra a választ. (júli 1-én volt jelezve, azóta eltelt pár hét.)

Esetleg lehet tudni valamit erről a Tépőfog-láda+ról? Van remény rá, hogy megoldódik és bekerülhet ismét raktárba?

Viszont ma egy újabb dolgot vettem észre: a hf ládákban levő krit és átható már nem tehető össze és nem szedhető szét. Ez hiba vagy ezután így lesz már?

"Én én vagyok, és így vagyok jó"

• Lehet elkerülte a figyelmem, de nem találtam sehol erre a hibának jelentett dologra a választ. (júli 1-én volt jelezve, azóta eltelt pár hét.)

Esetleg lehet tudni valamit erről a Tépőfog-láda+ról? Van remény rá, hogy megoldódik és bekerülhet ismét raktárba?

Viszont ma egy újabb dolgot vettem észre: a hf ládákban levő krit és átható már nem tehető össze és nem szedhető szét. Ez hiba vagy ezután így lesz már?

Ha ez segítség neked a láda már nem átadható viszont a benne lévő fegyó kinézet igen. Én is így jártam mint te, ott pihen a kiskarin 10+ láda.

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Perculia

Closed the thread.