Sziasztok. Én egy visszatérő játékos vagyok, nincs nagy tapasztalatom a sárkányos mizériában, de elolvastam mindent és szeretnék veletek megosztani egy rendszert ami más játékokban pont ezek elkerülése végett van kitalálva.
Van egy adott dungeon (kék sárkány), a belépés korlátlan mindenki akkor lép be amikor akar, viszont bizonyos "entry" szab határt a folyamatos farmolásnak.
Például. Van egy karakter aminek van tegyük fel minden ilyen dungeonból külön-külön van 4 entryd. Amint cleareled -1 entry.
Ha elfogyott az entryd legyen mondjuk tegyük fel 2 won a vegyeskereskedőnél egy reset scroll aminek pl 5 órás cd.-je van (magyarul 5 óra leteltével újra elnyomhatod) így ez reseteli az entrydet szóval megint 4x léphetsz be. És ezek az entryk minden nap resetelnek.
Így mindenki arányosan élvezhetné a farmolást. ![]()
Nem tudom ez mennyire rontaná el a piacot vagy sem, de ez a rendszer egy másik játékban tökéletesen működik.
Aki bántalmazó, sértő megjegyzést szeretne a postomra írni, az légyszíves ne tegye, véleményed lehet róla jó és rossz is, de ne menjünk át a bántó stílusba, ez csak egy rendszer leírása volt ami más (külföldi) játékokban remekül bevált.
Várom a megjegyzéseket kinek, hogy tetszik! c:
Szép napot!
áthelyeztem. dreamy