Lélekbarlang

• Sziasztok. Én egy visszatérő játékos vagyok, nincs nagy tapasztalatom a sárkányos mizériában, de elolvastam mindent és szeretnék veletek megosztani egy rendszert ami más játékokban pont ezek elkerülése végett van kitalálva.

Van egy adott dungeon (kék sárkány), a belépés korlátlan mindenki akkor lép be amikor akar, viszont bizonyos "entry" szab határt a folyamatos farmolásnak.
    Például. Van egy karakter aminek van tegyük fel minden ilyen dungeonból külön-külön van 4 entryd. Amint cleareled -1 entry.

Ha elfogyott az entryd legyen mondjuk tegyük fel 2 won a vegyeskereskedőnél egy reset scroll aminek pl 5 órás cd.-je van (magyarul 5 óra leteltével újra elnyomhatod) így ez reseteli az entrydet szóval megint 4x léphetsz be. És ezek az entryk minden nap resetelnek.

Így mindenki arányosan élvezhetné a farmolást. ^^

Nem tudom ez mennyire rontaná el a piacot vagy sem, de ez a rendszer egy másik játékban tökéletesen működik.

Aki bántalmazó, sértő megjegyzést szeretne a postomra írni, az légyszíves ne tegye, véleményed lehet róla jó és rossz is, de ne menjünk át a bántó stílusba, ez csak egy rendszer leírása volt ami más (külföldi) játékokban remekül bevált.

Várom a megjegyzéseket kinek, hogy tetszik! c:

Szép napot!

áthelyeztem. dreamy

• Köszönöm a válaszokat! :)

Egy dilemmám van most van 3 karosom, mit javasoltok bariba?
    1.F.arany+9 10 ördög 10 villám
    2.Mennykönny+8 20 ördög +1500 TP
    3.Menykönny+9 10 villám 10 tp veszt + 1500 TP

Illetve mit is takar pontosan ez az x% eltünik a tpből? Mennyire hasznos és mennyire érezhető bónusz?

Áthelyeztem. Dreamy

• én mindenképp a mennyeit választanám az ördög nélkülit, azt lehet potolni + még feldobsz 1 villám talit és akkor az a 20 ördög potolva van, a villám hasznosabb mert levéd és nem halsz be és +krit is ott van, le van irva pontosan hogy mukodik én nem tudom de hasznos sok mobnál, nekem van testin 20% és érezhető

• Én kicsit másként gondolom mint Traxdata. Hogy melyik a jobb azt úgy döntöm el hogy összeadom a defeket és az elleniket. (Tp tegyük fel ugyanannyi) Azaz az elérhető max 35 (15 villám + 20 ördög). Azaz nálam a 3. karos kiesik 1-2. közül választok. Én a magam részéről mindig a támadót teszem első helyre, de ez lehet vita tárgya. Ha max ördög ellenid van, akkor szóba jöhet a 2. karos is. A villám def nagyon fontos hogy bírjad a tömeget, olyan 40% + nyíl defek + nyílelkerülés + kitérés. Ezek kombinációjából + az említett krit használatából adódóan, a te döntésed a többi cuccod ismeretében hogy melyik jó neked. A tp-veszt hasznos tömeg irtásakor, ha nagyokat ütsz alapból (tölti vissza tp-det), de szerintem nem elengedhetetlen, ha van örülünk, ha nincs akk megvagyunk nélküle is.

• Nyilván kaszttól is függ.
    Nekem 100 ördögöm van, villámom meg annyi amennyi a matt körből összejön. Gyógyként nem nagyon érzem szükségét a villámnak, mert nem tudnak elkapni (amennyiben az immun nem hagy cserben), 10k+ sebzésekkel pedig hamar elfogy a tömeg.
    Egy közelharci fizikai kasztnál ez nyilván másképp van. Mindenképp hagyj egy kevés villámot, de igyekezz a lehető legtöbb ördögöt összeszedni.

"Sic gorgiamus allos subjectatos nunc"

• Igazatok van cuccfüggő a dolog. A karost ha kiveszem van 55 nyildeff 20 miss 50 örrdög 37 ak mereg +9 + majd öltözékbe ami beleforog de 30 villám minimum.
    Ennek függvényében mit gondoltok a karosról?

Másrészt nemtudom ide illik-e a kérdés hátha egy Team tag tud segíteni. Egyik karakteremmel szeretnék váltani birodalmat de a tárgy piacon nem dobja ki a birodalom váltót. Másik birodalomban lévő összes accon megnéztem és kidadja mint lehetőség 111 SÉ-ért. Tud erről valaki valamit?

• minek tp veszteség ha van mellé mondjuk 60-70villámod? meg se sebeznek akkor nem kell tp veszteség, kell legalább 60 villám 80 ördöggel

Végigolvastam a témát, és hasonló dolgot tudok mondani, mint Traxdata. Alapvetően a Lélekbarlang az a hely, amit átugranék, ha lehetne (mind fejlődés, mind pedig küldetések tekintetében). Elég stabil idegrendszer kell ahhoz szerintem, hogy ott az ember kitartóan csapkodja a szinteket, de nem beszélek a többiek nevében, beszéltem most a magaméban.

Az utóbbi időben azt vettem észre én is, hogy a TP veszteség abszolút nem lényeges. Az, amivel labdába lehet rúgni az az ördög, valóban. Minél több van, annál jobban fogod bírni a tempót beljebb. Persze a villám és a nyíl is ugyanolyan fontos. :)

• Lélegbarlangban a legfontosabb a villám jelenleg 85% villámom van ezzel egy gyógysámán táncolva fütyörészve huz egy nagy vörőskés termet és alig fogyaszt potit. Amikor ördögböl volt 80% om bari1ben a vegyes termekig birtam és b2 vöröskéiből 1-2 csoportot.

B1ben a golemeknél jobban dominál az ördög de ehhez nem árt egy kis jég ellenállás sem.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• B1 be jég tali ördög kell, Ment lélek 2be villám ördög ez ráadásul kaszt függő is van akinek kevés villám sok ördög kell vagy mind 2 sok kell neki.

Villám 70+min ördög 80 körül h jó legyen sebzésed is taliba ájítás ha megy picit ajánlatas parancsnok melé mert az imád ajítáni picit.

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Parancsnokhoz én is azt vettem észre, hogy elengedhetetlen a talizmán. Sajnos ha nincs megfelelőd, akkor QQ-ba nehezen boldogulsz.

• Sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne hogy petkaját B2-ben hanyas szinten éri meg a legjobban ütni? Van e érezhető különbség ha pl 5 szinttel kisebb vagy 5 szinttel nagyobb vagyok a moboktól?

Áthelyeztem. dreamy

• Szia Bodorati21 !

Szerintem szinttől függetlenül B2 legelső termébe nagyon jól jön a petkaja. :) Javaslom, menj oda!

• b1 termeiben is próbálkozhatsz a b2es átjáró előtti termekben, én ott szoktam és viszonylag jól esik és nem kell hadakoznod senkivel a helyért.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni egy mérget wp-re amit tudni kell van egy 135 támadós pántom +7ak meg mitik matt alki kör és jelenleg 60 ördög és abban nem tudok dönteni hogy most 30-38aks mérget vegyek vagy inkabb egy 25+ak 20 ördögöset? egyelőre még csak barit tervezem de később ugye erdőbe is jó a 20 ördög vagy oda már egy nagyobb áks kéne? köszönöm

• Ha csak pár % ördög marad miután kompenzáltál az ák-ért, akkor felesleges az ördögöset venni, nem lesz érezhető különbség. Max akkor vennék ördögöset ha azt most megkapod sokkal olcsóbban mint egy nagy ák-st, és akkor azt későbbre halasztod

• Ha csak pár % ördög marad miután kompenzáltál az ák-ért, akkor felesleges az ördögöset venni, nem lesz érezhető különbség. Max akkor vennék ördögöset ha azt most megkapod sokkal olcsóbban mint egy nagy ák-st, és akkor azt későbbre halasztod

köszi de ha ilyen 35akst vennék simán akkor a 25ak +20ördög kb ugyanazt tudja? mert most ezen vacilálok mert a piacot ahogy nézem elég beteg hogy 30aks is 20wonért van kint vagy ez a normális ára? 20 ördögöset meg nemis nagyon láttam még