Sziasztok. Bocsi hogy ide írok de tudja valaki meddig tart a resi ?

Kezdő kérdések... (7. rész)
-
- Kérdés
- Játék
- dreamy
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Sziasztok. Ezek a szerver-resik, (mostanában heti rendszerességgel, vagy hetente akár többször is,) miért jók? Mármint, most pl, ha nem az elvett CH-kat kapjuk vissza, akkor miért vannak? Értem, hogy kellenek a fejlesztések, de, mint laikus, nem lehetnek ezeket pl hajnalban, 4-8 óra közt? Tudom, sokan, akik mennek dolgozni, ilyenkor teszi ki a boltot, őket is nagymértékben érinti, a fizetős játékosokról nem is beszélve, de, ha állandóan resi van, ráadásul az összevonások miatti, kissebb karaktereket érintő változásokról nem is beszélve(miután csak 3 ch maradt, sárga map2n is a kékek farmolnak, 60+os kari full cuccban őrzi a 3 farmos kariját,) ez igy eléggé elveszi a játékélményt, és, bár hihetném, hogy ezzel ösztönöznek arra, hogy vegyek én is SÉ-t, ez azért kissé nagy pofon azoknak, akik elvből sem költenek a játékra. (volt már játék, ami több 100K-t vitt el tőlem, nem esek mégegyszer ebbe a hibába..). Aztán, ha már játékélmény, az agressziv játékosok(akik heccből a sajátját is kilövi, egymás után 5x, de ha én teszem ezt, akkor megy a csúnya beszéd, az anyázás, satöbbi), és akkor a tiszteletlenül és gusztustalanul beszélő játékosokra gondolom szintén nincs semmi szabály, elvégre egy csúnya szó két szóközzel ugyanúgy leírható, szóval, megint csak egy olyan dolog, ami igencsak ront a játékélményen, ezekkel gondolom ezek után sem fog történni semmi...
Nem rinya, nem hiszti, csak gondolatok egy kezdő játékostól... -
Sziasztok. Ezek a szerver-resik, (mostanában heti rendszerességgel, vagy hetente akár többször is,) miért jók? Mármint, most pl, ha nem az elvett CH-kat kapjuk vissza, akkor miért vannak? Értem, hogy kellenek a fejlesztések, de, mint laikus, nem lehetnek ezeket pl hajnalban, 4-8 óra közt? Tudom, sokan, akik mennek dolgozni, ilyenkor teszi ki a boltot, őket is nagymértékben érinti, a fizetős játékosokról nem is beszélve, de, ha állandóan resi van, ráadásul az összevonások miatti, kissebb karaktereket érintő változásokról nem is beszélve(miután csak 3 ch maradt, sárga map2n is a kékek farmolnak, 60+os kari full cuccban őrzi a 3 farmos kariját,) ez igy eléggé elveszi a játékélményt, és, bár hihetném, hogy ezzel ösztönöznek arra, hogy vegyek én is SÉ-t, ez azért kissé nagy pofon azoknak, akik elvből sem költenek a játékra. (volt már játék, ami több 100K-t vitt el tőlem, nem esek mégegyszer ebbe a hibába..). Aztán, ha már játékélmény, az agressziv játékosok(akik heccből a sajátját is kilövi, egymás után 5x, de ha én teszem ezt, akkor megy a csúnya beszéd, az anyázás, satöbbi), és akkor a tiszteletlenül és gusztustalanul beszélő játékosokra gondolom szintén nincs semmi szabály, elvégre egy csúnya szó két szóközzel ugyanúgy leírható, szóval, megint csak egy olyan dolog, ami igencsak ront a játékélményen, ezekkel gondolom ezek után sem fog történni semmi...
Nem rinya, nem hiszti, csak gondolatok egy kezdő játékostól...Szerdánlént van heti rendszeres resi kiv ha ünnep nap van akkor kedd vagy szerda.
A heti több resi új verziok vagy összevonásnál szokott lenni."Vagy ha valamit nem sikerül abból amít javítannak éppen."
Sziasztok. Bocsi hogy ide írok de tudja valaki meddig tart a resi ?
Ez változó van h 11-12 de van h 14 vagy ha összevonás stb 18-21 is
Postokat összevontam.Dreamy
-
Ezt de jo hallani XD Köszi a választ
Megelőző idézetet töröltem, felesleges az előtted hozzászóló TELJES hozzászólását beidézni, ha arra válaszolsz.. Dreamy
Ha újra megy egy kommentet dobjatok pls.
A hozzászólásokat összevontam. DreamySzóbeli figyelmeztetés!
Off. Dreamy
-
Mod megjegyzés:
az off hozzászólásokat kerüljétek.
A szerver állapotával kapcsolatos felesleges spamot mellőzzétek, aki nem így teszi figyelmeztetésben részesül.
Itt a játékkal kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni.
Dreamy
-
Üdv!
Nagyjából 2 év játék kihagyás után, pár napja fel-fel járok, de akadt egy kis bibi az alkímiáimmal, amik átkerültek a tárgybolt raktáramba, és sehogyan sem tudom kivenni onnan... Esetleg lett valami új funkció amivel ezt meg tehetem, vagy valaki esetleg tudna-e segíteni mit tegyek?! Előre is köszönöm, jó játékot mindenkinek! Pacsi
Áthelyeztem.Dreamy
-
Nagyjából 2 év játék kihagyás után, pár napja fel-fel járok, de akadt egy kis bibi az alkímiáimmal, amik átkerültek a tárgybolt raktáramba, és sehogyan sem tudom kivenni onnan...
Szia!
Csak az alkímia ablakban lévő leltáradba tudod őket tenni, ott is a megfelelő helyre (rubint rubinokhoz és így tovább).
-
Az alkímia a karakter leltárjába nem tehető, a sárkánykő alkímia panelba kell rakni (ha jól emlékszek).
-
Óóóó, királyak vagytok, ez bevált, köszönöm szépen!!! Én kis naiv, tudatlan, gondolhattam volna rá...
-
Üdv mindenki.
Ez ugyan nem kezdő kérdés, de mivel nem igazán találtam más témát ahol kérdezni lehet így itt teszem.
Van ez a hír itt: Katt
Ezen kívül van máshol is erről hír?
Csak mert 50-nek a 30%-a 15, így nem tudom melyik matematikát alkalmazva jött ki az 50-es SÉ utalványra 80SÉ, ahogy a 100-asra 130 helyett 150, és az 500-asra 650 helyett 700?ui: Akkor sem vettem be az óriási erőfeszítés maszlagot mikor kiírták, ergó még mindig nem.
Jobb esetben nem kell fél évvel visszanézni a logokban kihez hogy és mi vándorolt az átverés alatt így egy szóbanforgó eset kinyomozása nem tarthat tovább, mint 15Perc, ami a munkaidejükből telik... Szóval miről is beszéltek akkor ott? Milyen kifizetés? Két fél között zajló átverés, a csaló értelemszerűen nem igen szerez hasznot a kicsalt termékből ha kitiltják, és az áldozat sem részesül plusz kiadásnak a GF részéről, azzal hogy visszakapja a kicsalt terméket, vagy tudom is én hogyan járnak el ilyen esetben. A lényeg, hogy a munkaidejüket áldozzák rá, hisz ez a munkájuk, hogy a felhasználó elégedett legyen, elvégre ez a support feladata, segíteni a felhasználókat. Nincs szükség az önsajnáltatásra. Folytatom. Most már szerintem így hogy foltozták a biztonsági rést és minden felhasználói fiók, ami egy személyhez tartozik, egy email címen van érvényét veszíthetné az emelés, hisz elég nagyot lehet bukni egy-egy ilyen átveréssel, ha minden felhasználót tiltanak a csaló email címéről..
-
Az 50 sé értékű jegy nem 50 sébe került, hanem 65
a 100-as 115
500-510
az 1000 pedig 1005 sé volt
Így remélem kijön a matekod.
-
Sziasztok. Lehet nem jó helyre irok de nekövezetek meg kérlek, az a problémám, hogy elfelejtettem az egyik accountom (ez volt a fő acc ) jelszavát, még régen 2016-ban voltam vele bent utoljára és még két másik accountal azok jelszavára emlékszem és még müködnek is (pedig olyat hallottam, hogy a gameforge törli a metinben az inaktiv felhasználókat, de nem tudom, hogy ebből mi igaz és mi nem), de visszatérve ide rámentem az elfelejtett jelszóra és ott meg azt irja ki, hogy a felhasználónév érvénytelen karaktereket tartalmaz . Irtam a supportnak is reggel hat órakor de azóta sem jött válasz. Pedig szentül meglennék győződve, hogy jó jelszót irok be de nem talál, esetleg inaktivitás miatt törölve lehetett?
-
Pedig szentül meglennék győződve, hogy jó jelszót irok be de nem talál, esetleg inaktivitás miatt törölve lehetett?
Nem hiszem. Szerintem mellékeld az e-mail címed mindenképp Supportra (amivel ugye regisztráltál az akkori felhasználói fiókodhoz), mert szerintem anélkül esélytelen ennek utána járni. Ügyeltél a kis-nagybetűre? Esetleg az probléma lehet még. Más így hirtelen nem jut eszembe.
-
Egyes karikat ölnek map1-en PVP védelem ellenére
Láttad, hogy játékos ölte meg?
Mert a boltos karaktereknél, előfordul, hogy "láthatatlan" autó támadó szörnyek ölik le, amik betévednek a városba, vagy a játékosok szándékosan behúzzák magukkal.
Általában vegyeskereskedő környékén főleg (Lykos) és a raki fele (ott meg a Bera). Ezek a szörnyek van, hogy csak sokadszori kameraforgatás, vagy ha helyet változtatsz jelennek meg úgy, hogy te is lásd.
Ez már egy többéves probléma. Nem újkeletű.
Edit:
Elike pl vasárnapról hétfőre hajnalban egy kis ninja szórakozott jó hosszú időn nát hajnal 2 fele azzal, hogy berát, tigrist és gonosz esküket hurcibált a boltokra.... Több kliensel nem minden látszódtak a mobok, a boltok haltak. Szval ilyenért max sztem csak azért nyiss jegyet, hogy a szándékos boltölőt jelezd. Hátha jó útra térítik.
-
lekötött cucchoz theonál hozzá lehet adni 6 7 optot? wikin megnéztem csak a forgatást és optolást írja hogy nem engedi viszont ezt nem tudom aki tudja kérem írja meg köszönöm
-
Szia, nem lehet. A megjelenő ablakba be lehet tenni ugyan a lekötött felszerelést , erősítőt és erőszilánkot, a Bónusz hozzáadása és utána az Igen megnyomásával azonban nem történik semmi, nem veszi el őket.
-
Üdv,
Érdeklődnék, hogy ha előre megveszem a másnapi jegyeket a tombolához, de azt nem használom el, a jegyek is és a SJ is elvész, vagy a fel nem használt jegyek árai visszakerülnek a számlára? (GF-et ismervén ez egy elég naív kérdés, de hátha)
Csak mert bekaptam egy windows frissítést és sikeresen feltelepítette egy a winchester hibás szektorára, mint kiderült, amiután az op. rendszer képtelen volt elindulni, így a rendszer újratelepítésével, az elveszett fontosabb fájlok visszaállításával, valamint a hibás szektor tiltásával elment ide s tova 4 napom.
ui.: Nem emlékszem mennyi SJ-em van/volt, most telepítem a játékot vissza. Előre is köszönöm a választ.
-
Legutóbb én nem kaptam vissza és nem is tudtam felhasználni a megvett jegyeket
-
Sziasztok lányok és srácok!
Nem vagyok kezdő,de a kérdésem igencsak az. Adott az új szerver,egy városba jövetelem alkalmával a lag berakott egy oszlopba
immáron 4. napja ott dekkolok.
Van valami megoldás,hogy ki tudjak onnan szabadulni? A szintem LV 8,hívást nem tudok kezdeményezni( GM et véletlen sem tudok hívni), tegnap próbáltuk másik karakterrel kiütni,de pvp védelem nem engedi. Végre betévedt pár vadkutya amiből 2 el is kezdett nagyon lassan kivégezni,de arra járt egy hős megmentő aki leverte a blökiket, (ez úton is köszönöm neki
)
Kíváncsi vagyok ki,hogy oldaná meg a helyzetemet.
Üdv.:fincsi
-
Üdv,
Érdeklődnék, hogy ha előre megveszem a másnapi jegyeket a tombolához, de azt nem használom el, a jegyek is és a SJ is elvész, vagy a fel nem használt jegyek árai visszakerülnek a számlára? (GF-et ismervén ez egy elég naív kérdés, de hátha)
Csak mert bekaptam egy windows frissítést és sikeresen feltelepítette egy a winchester hibás szektorára, mint kiderült, amiután az op. rendszer képtelen volt elindulni, így a rendszer újratelepítésével, az elveszett fontosabb fájlok visszaállításával, valamint a hibás szektor tiltásával elment ide s tova 4 napom.
ui.: Nem emlékszem mennyi SJ-em van/volt, most telepítem a játékot vissza. Előre is köszönöm a választ.
Csak olyan esetekben jár az SJ visszatérítése amikor a GF hibájából nem tudod felhasználni. Tavaly volt, hogy 1-2 napig nem működött a tombola, akkor visszatérítették az előre elköltött SJ-t
Sziasztok lányok és srácok!
Nem vagyok kezdő,de a kérdésem igencsak az. Adott az új szerver,egy városba jövetelem alkalmával a lag berakott egy oszlopba
immáron 4. napja ott dekkolok.
Van valami megoldás,hogy ki tudjak onnan szabadulni? A szintem LV 8,hívást nem tudok kezdeményezni( GM et véletlen sem tudok hívni), tegnap próbáltuk másik karakterrel kiütni,de pvp védelem nem engedi. Végre betévedt pár vadkutya amiből 2 el is kezdett nagyon lassan kivégezni,de arra járt egy hős megmentő aki leverte a blökiket, (ez úton is köszönöm neki
)
Kíváncsi vagyok ki,hogy oldaná meg a helyzetemet.
Üdv.:fincsi
A második napon legkésőbb én jegyet nyitnék.