Napokban skilleket húztam. Sura kiment 75re a hf event alatt, így már kezében a méregkard. Átmentem 3 napja Jinnoba. Ütöttem 400 Holdfényt, meg volt szerencsém a szupcsi metinhez is. 2db 90est meg egy 85öst kaszáltam le, rengeteg cucc jött. (Csak 2x haltam meg, de kellett ám futni
)
Most elkezdem a lovat csinálni, meg a küldiket eltüntetni a térképről, mert irritálóak. (Miért nincs opció minden küldire, hogy ha valamit nem akarok akkor dönthetek úgy...csak pár szutyok küldinél.
A mai napon... (5)
-
- Kibeszélő
- Játék
- fincs
- Closed
-
-
Mai napon 16:05kor regiztem meleyre ch3 ra mikor menénk be ugy jelezte nem volt regisztráció így-600rang pont :))
-
A mai napon, reggel végre befejeztem a bioszokat , a főkarival mostmár nem kell a " nem jó , de megtartom " tárgyak miatt bosszankodnom

-
A mai napon jött ez az új fórum kinézet, és nagyon meglepődtem, mert egyszerre menő, de másfelől meg szokatlan. :O
-
A mai napon jött ez az új fórum kinézet, és nagyon meglepődtem, mert egyszerre menő, de másfelől meg szokatlan. :O
A mai napon kiütöttem 1100hf-et, és húztam a skilleket.(Nem is figyeltem melyik melyik volt, de 4/3 siker volt.

Az új kinézet eléggé ocsmány, baj van a szépség érzetével aki megcsinálta. Lehetett volna még magasabb is a fejléc, nem is értem...:D
-
A mai napon... Igazából csak reflektálok az előttem szólóra.
Kellett idő, hogy megnézzem jobban, de megtetszett ez az új kinézet. Ami mondjuk tényleg hátrány, hogy jó lenne, ha nem fehér alapon fehérrel lenne kiírva az opció, hogy mondjuk vastag betűvel kívánok írni, vagy más színnel, stb... stb...
De hogy maradjak a threadnél is kicsit: a mai napon még nem vettem fel a napi jutalmat, úgyhogy sietek, hogy még járjon a jussom!
-
A mai napon ch5 b2 első termében egy autofarm piros 93as sárkánysámi körül ütögetett és szedegetett egy 99es kék testi. Az én időmben a ks nem volt divat sőt ... bár kérdés az autofarm esetén ez ks-e.
De jelenkorunk legalizált csalóprogramja melett már ez sem annyira meglepő.
-
Mainapon bebizonyitottam h egy sámán nem csak 1 buff karakter lehet meg lett mitikus köröm lazan lement uralkodó és egy szoló razit mentem úgy h párom csak végig nézte és razit is egy magam vertem le :)"Szóval sámi nem csak 1 buff kari"
-
Mai napon rájöttem alkizás sikereségét megint levetek nagyon van h 1-2hétig antikra töri 80%ban"ma is 2 accon 3/1 4/4 tört antikra ."Vagy csak lentebb vitték vagy nálam tör mindent pedig 2naponta alkizok le.
-
A mai napon körülbelül 150 bottal találkoztam és egyetlen GM-et sem tudtam elérni, hogy végre kitiltsák őket.
-
Mai napon Razador megint kiütött.
34k TP, 59% tűzdef, 32% kk def, Mitikus kör
Nem az első eset, néha előfordul.
WP a legjobb moboskari...ja! max. yangkereskedő karinak erdő végére.
-
A mai napon megint szenvedni kell Barlangba - holott útálom azt a helyet, de csak ott jön EXP, hogy fejlődni lehessen.

-
A mai napon szembesültem azzal hogy a Karbantartási információk végre egy topicba kerültek,
Hála nektek

-
A mai napon nyitottam 2 boltot, és csak utána ugrott be hogy a hétfő-péntek közötti intervallumba vagyunk GF-en igy bármikor beeshet a karbantartás, csak 3 percet kellett rá várni

-
Ismét alkiztam.
Jáde:
40 nyers ->16 metszett ->8 ritka -> 1 antik
Rubin:
40 nyers ->12 metszett ->1 ritka
Na de hálleluja van cor draconis csomag és CSAK CSAK CSAK CSAK 1990 SÉ !!!4444NÉGY
-
A mai napon szereztem tudomást róla hogy megszünt a playsafecard rendszer amelyen keresztül eddig a havi tolvaj kesztyűmet vettem. Vajon lessz mód, hogy mi akik nem vagyunk a bankok rabszolgái valamely módon tudjunk majd újra tisztességes àron sét venni?
Pár hónap lazázás miatt ( munka ) most tudok majd esténként visszatérni hőn szeretett játékomhoz, de tolvaj nélkül XD. Az sms-es rendelés lehúzós nagyon a playsafecardhoz képpest , és nem fogom a fizum egy részét sem bankoknak adni " kezelési költség" gyanánt. Remélem a GF kiokoskodik uj fizetési módot akár egy saját card rendszert

Mod megjegyzés:
Megkérünk, ne vezesd félre a játékos társaidat.
Az interneten sehol nem olvasható, hogy a Paysafecard rendszer megszűnt volna.
Attól, hogy ahol te venni szoktad, esetleg nem forgalmazzák, még nem jelenti azt, hogy maga a rendszer megszűnt volna.
(OMV kutakon kapható)
A GF sem vette ki a lehetőségek közül, ez is sejtet valamit.
Legközelebb próbálj erre ügyelni!
Köszönjük!
Dreamy
-
mai napon fel léptem de csak a napi ajándék miatt lépek fel és amúgy bankkártya nem rossz dolog kapsz érte + sét.. ki az aki manapság nem használ bankkártyát? oké hogy levonnak évente 4 ezer ftot de az semmiség.. kicsit digitalizálódj nem 2010ben élünk ébredj fel
-
a mai napig megőriztem a minimalizált digitális lábnyomom és a jövőben is igyekszem ezt nem módosítni , a pénz számolva jó nem egy bankkártyán.
Mod megjegyzés: A hozzászólásod off!
A továbbiakban megkérünk, erre figyelj, hogy elkerüld az esetleges figyelmeztetéseket!
Dreamy
-
Akartuk - készültünk - megcsináltuk.

-
Hát.. nemrég tértem vissza, és máris egy ilyen remekmű esik!