Kérdés-válasz videó-interjú a M2 termékcsoporttól és 19.3 verzó kibeszélő

 • Nem lenne rossz ez az új kihívás, mert valóban ad némi célt, legalábbis egy időre a társaságoknak. Viszont a játék fejlesztői már megint elfelejtették, hogy nem stabil szervereken fut a játékuk, és ennek a következménye nagyon lehangoló. Értem ezalatt, hogy bemegy egy csapat teszem azt Thrymre, ott szembesül azzal, hogy bizony végig kell vinni a belépőig a runt, de sebaj megcsináljuk, mi az nekünk. Aztán akit kidobott, így járt, elölről kell kezdenie a küldizést mert nullázza azonnal az addig elért eredményeit. Ha ez nem volna elég, akkor ennek előzménye, hogy oda bejusson az ugye ( jelenleg még) 3 run: 1 nemere, 1 razador, 1 Thrym, ami után kap 1 db belépőt, ami rendben is van, a napi játékidő elmegy ezzel talán. 24 óra múlva veheti fel a következőt, ami azt jelenti ha azután a 3 runt azonnal megcsinálja, akkor annyival csúszik a következő küldetés felvételének lehetősége, amennyi idő alatt teljesítette. Ezzel a belépővel jut be a hőn áhított runra és akkor éri a meglepetés a csapatot: Előfordul, hogy a belépéskor a karakter kifagy, be se tölt, de a belépőt elveszi amit ilyen keservesen előállított, a játékost nem engedi vissza és a csapatnak emberhiánnyal kell befejeznie ( ha tudja), vagy mindannyian bukták a belépőt ha félbemarad a run. Abba bele se merek gondolni mi van ha a csoportvezető fagy ki belépéskor ( vagy dobja le a run közben). Nagyon remélem ezt azért átgondolják és amíg ilyen instabil szerverek vannak, addig visszatérhessen a ledobott játékos és ott folytathassa ahol félbeszakadt a játéka.  *Aztán akit kidobott, így járt, elölről kell kezdenie a küldizést mert nullázza azonnal az addig elért eredményeit.
  De persze időkorlátos így a többiek kénytelenek belépni Erabosba különben mindenkit kitesz így nem tudják bevárni a küldit elölről kezdő társukat

  Villámsámán  "Ami nem öl meg, az megerősít"

  The post was edited 1 time, last by Sphiro ().

 • Nem hiszem el, hogy nem tudják leprogramozni normálisan ezt a játékot. Pedig a megoldás nagyon egyszerű lenne. Ha valaki keni-vágja a programozást, akkor biztos vagyok benne, hogy kitudna találni egy olyan megoldást ami az összes ilyen belépőre vonatkozik. Ha valakit kivág, akkor igen is járna a kárpótlás. Gondolom a törököknek jár is, csak a kisebb szerverek vannak kihagyva "minden" kedvezményből. Engem nem nagyon hoznak lázba ezek a fejlesztések, a peca reform után számomra ismét érdektelen fejlesztéseket hoznak be. Egyébként is ez már milyen, hogy nem fektetnek be semmit? Jó kihalás szélén áll a játék, már nem vonzz annyi embert mint régen, de bakker.. ennyi erővel vadkutya is lehetne boss a következő szintemeléseknél, és ennyi erővel az alap vérteket is újra felhasználhatnák, más bónuszokkal, esetleg átszínezve.. Itt tartunk eskü...

 • A hozzászólásokat olvasgatva, tiszta szerencse , hogy időhiány miatt szüneteltetem a játékot, mert tuti naponta akarnám szétverni a gépet, ilyen hibák mellett. Értem én hogy erősítsük a csapatjátékot , de kérdem én hogy miért kell ahoz csapat hogy a cordraconis+ okat kiüssem ? Sáminak jó a droppja , ha egyedül csapkod , de ha már ott egy sura, vagy harcos akkor hiába ütök nagyokat nekik potyog a cucc, például a szilánk is. Legalább erdőbe bemehetnék egyedül tán még rá is szánnék egy picit a szabadidőmből, de így hogy ráadásul én elég extrém időpontokban tudok csak játszani mostanában ,belépnem se nagyon érdemes. A peteket próbálom életben tartani és kész. Esetleg ha lennének konkrét információk, akkor lehet többen látnának benne fantáziát és meg lehetne győzni őket, hogy belépjenek egy kicsit, hogy meglegyen a csapat, de így nem csodálom hogy rá se mozdulnak sokan.

 • Nem csak hogy megmozdulni, de hallani sem akarnak róla.
  Minek menjen valaki lélek 2-be mikor örül hogy kiszenvedte a 95-ös szintet és mehet máshova.
  A háta közepére sem kívánja.
  Már vagy 500 Razit mentem mikor még esett a tojás, hogy legyen egy normális razador kisállatom.(megjegyzem nem lett abból amit nyitottam!Több mint 500 razi után sem!)
  Gondolja valaki még akarok menni?Meg még a belépő csináláshoz is kell egyszer!
  Dropp? Na ne má. (Vegyél yang csomagot.)


  Holnapig is írogathatnám sok oldalon keresztül.


  Night

  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:

 • Akinek még van mondandója a 19.3-al kapcsolatban
  Változások jegyzéke 19.3
  az ne tartsa magában!


  Várjuk a visszajelzéseiteket.
  Köszi!

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Nekem személy, szerint nem tetszik, hogy nem lehet új map-okon városba éledni. Vagy hogy, ha véletlen bezáródik a kliens vagy ledob, nem tudok visszalépni mapra, egyből kibob az illúziók fennsíkjára.

 • Sokkal több kérdés és vélemény lenne de nem tűrné a nyomdafesték... Van aki már csak ezért sem szól a témához.
  Nekem lenne még egy kérdésem: Rengeteg hibajavítást látok bugokat stb. Olyat amiről kb nem is tud a közösség viszont sok olyan hiba és bug van amit jelentettek a játékosok és még egy füstjelet sem kaptunk arról hogy foglalkoznak vele.
  Egy példa ami szembetűnő: Többször jelezték már hogy BUGOS MINDEN TÁRGYPIAC RAKTÁRBÓL KIVETT FEJLESZTÉSI TÁRGY ÉS ÉRC!
  Nem lehet egymásba rakni így aztán kivenni sem érdemes.Nem mai gond. Ráadásul most meg minden tárgyat külön egyesével szétpakolt. Öröm megtalálni valamit a kiosztásban az 1000 db kék ital nagy közt.


  A hibajavításokról:


  • Javítva a hiba, ami miatt Meley animációja nem látszódott (melyik is? nem tudok ilyesmiről, viszont az Idall még mindig bugos és van aki nem látja miközben öli a csapatot)
  • Javítva a hiba, ami miatt a Szerencse-ládáknál az jelent meg, hogy "Hátralevő: 0" (Szerencse láda? valamiről lemaradtam? Nem tudom mi az... bocsi)
  • Javítva a hiba a Nyíleső készséggel kapcsolatban (Mi a hiba vele?)
  • Javítva a hiba a Huashin tábornok és a hozzá kötődő szörnyek animációjával kapcsolatban (Animáció? Mire gondolnak? nem jó kezében tartja a kardot? igen csak fontos lehet.)
  • A hiányzó textúrák a Száműzött barlangja 2-ben és Nemere őrtornyában javítva (De az alap pályákon mapokon még mindig elakadnak a semmibe a karakterek lovak stb.)
  • Javítva a hiba, ami miatt bezárult a játék kliens az átváltozás használatakor (Ez hasznos lehet. Hogy is romlott el 10 év után?)
  • Javítva a hiba, ami miatt az NPC rossz tárgy nevet említett az Arany Okey doboznál (Át kellettírni egy txt sort.... megcsináljam?)
  • Javítva a hiba, ami miatt a küldetés tekercs és a Tárgypiac fedésbe került egymással (a küldetés tekercset mindenki bezárja kb mert zavaró)
  • A hiányzó textúra néhány Sámán vértnél javítva (ezt azt hiszem még én jelentettem MÁSFÉL ÉVVEL EZELŐTT!)
  • Javítva a hiba az EXP jutalom mennyiségével A Sárkánykirálynő üldözése küldetésben (mennyi xp-ről beszélünk 10m? 20m? maximum...10 perc játékkal elérhető azon a szinten.Abszolút felesleges csak növelik a sorok számát a hibajavítások közt, mintha fontos dolgot csinálnának.)
  • Javítva a hiba, ami miatt nem jelent meg üzenet, amikor több, mint 200 alapanyagot próbáltak meg használni italok előállításához az NPC-knél (4-5 éves probléma az italgyártás, rengeteg javaslat született, hogy hogy lehetne egyszerűsíteni és elkerülni mindezt. Senkit sem érdekelt a Gf nél.Inkább javítgatják mert minden javítás után valami hibás benne újra és újra.)
  • Javítva a hiba a fegyver-kinézetek animációjával, amikor két kliens volt használatban (Nem tartom fontosnak.)  Nem tartottam magamban.Remélem Használ.


  Night

  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:

 • Egy kiskarin nekem is vannak ilyen érc kupacok, idegesítő hogy nem lehet vele mit csinálni (legalább is amikor próbáltam ,nem tudtam)


  Az első szerintem a körön kívüli tűz, arra gondolok mikor mindenki elkezd anyázni mert a nagy semmitől befekszik vagy épp csak megáll egy minimális tp-vel
  A Szerencse láda meg az egyik yang beszedő trükk (egyre több yangért nyithatod ugyanazt az sé-ért vásárolt ládát amíg nem szemetet ad)

 • Javítva a hiba, ami miatt a Szerencse-ládáknál az jelent meg, hogy "Hátralevő: 0" (Szerencse láda? valamiről lemaradtam? Nem tudom mi az... bocsi)

  Előkapartam egy régebbi képet neked erről, sztem ezt javították:

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"

 • Nos a meleynél most is így van.Előbb jön a sebzés, később jön ahogy neki tetszik. Nem éreztem a javítást.(egy programozó barátom elmondta hogy miért van ez a hiba, nem fejteném ki, neki 1 perc kellett hogy rájöjjön az okára.A megoldás más kérdés de nem animáció hiba.)


  A köszönöm a képet Dreamy most már emlékszem.
  Azt ugye elismered, hogy ezt nem lehet hiba javításnak venni. Egy szöveges átírás? Legalább is nálam ez a finomítás lehetne max, de nem hiba javítás.(amit az illetékes programozó 1 mp alatt megcsinál)


  Sokan említik és ezért hívják őket( minket ) "savazóknak,fikázóknak" mert nekünk semmi nem jó. De ilyen munkáért nem adnék fizetést. Teljes mértékben egyet tudok érteni az elégedetlenséggel.Én is az vagyok.


  Night

  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:

 • ez ugye a patch kibeszélő ... a ch váltó mint olyan számos 5 ezer forintér bérelt hamachis sufni szerón fellelhető plug-in/bővítmény/funkció akárhogy is nevezzük nem sokat változtat a tényen ... nem lesz elérhető véletlenül ebbe a pachben ?
  erről lehet valamit tudni mert az hogy :
  -tudják
  -rajta vannak az ügyön
  -érzékelték a felmerült problémát
  -DOLGOZNAK RAJT


  ezeknél egy szimpla nem lesz soha is korrektebb válasz lenne :thx:  ui.: nyilván ez is csak az aktív játékosokat illetve azokat akik több karaktert szoktak egyszerre több mindenre használni érinti, és remélem megkapom a jollyjoker "van ettől nagyobb probléma is" kártyát"


  ui.2: szerintem ez egy olyannyira csekély dolog ha az illetékes programozó tényleg tudná ezt a soron következő szerdára már kitudta volna javítani... nem ennyi idő távlatából sem (de ez az én véleményem biztos tudja és DOLGOZIK RAJTA...)