A Metin2 3-4 óra játék utáni megőrülése.

• Üdv.

Az alábbi "egyedi" probléma miatt nyitottam ezt a topicot. Ahogy a játékon belül érdeklődtem ilyennel még nem nagyon találkoztak mások de én már szenvedek vele időszakosan kb 3 hónapja.

Február környékén amikor visszajöttem már akkor kezdődött az egész és úgy, hogy 2-3 éve amikor utoljára játszottam a játékkal még minden rendben volt. Ez a fura jelenség azt jelenti, hogy amikor játszom és elindítom a klienst akkor minden tökéletes és akadás ill. laggmentes ám ha eltelik 3-4 óra a játék megbolondul és a kép az őrült mód akad. Konkrétan játszhatatlan az egész és ez azért is fura mert ezen nem segít egy új kliens sem. Csak akkor múlik el és kezdhetek tiszta lappal ha csinálok egy resit a géppel. Ez akkor is megtörténik ha nem vagyok gépnél szóval bolt megy vagy rangol a kari. Ami még érdekesebbé teszi ezt az egészet az az, hogy miután volt egy új patch (amikor bejött az új peca meg stb) akkor ez a probléma kb. 3 hétig nem jelentkezett. Az afkoló rangoló karik ablaka akadás mentesen bejött kb. 8 óra elteltével is mintha csak akkor raktam volna tálcára. A nyugis 3 hét után megint jött az az időszak amikor behozták a húsvéti eventet és kezdődött megint minden elölről és mintha valami beépített számláló lenne ami bekattan 4 óra játék után. Ami nagyon vicces az az, hogy a húsvéti event közepén ismét megjavult a kliens egyik napról a másikra holott szerintem új patch sem volt meg semmi de ez a jó időszak tartott kb 2 hétig mert most újból itt tartunk és rakhatom a boltokat napi 3x emiatt. Elég bosszantó tud lenni, hogy ahogy jutok egyre közelebb a razadorhoz mire odaérek fele annyi az fps-em és az egész játszhatatlan...

A gépem eléggé korszerű szóval unásig nyithatom a klienseket akkor sem kéne jelentkeznie akadásnak de ez a jelenség eléggé elveszi a kedvemet mindentől. Rakok egy boltot elmegyek dolgozni vagy akármi és számolnom kell ezzel a 3-4 órával mert ha az eltelik tudom, hogy újból szokásos bolt nyitás és újbóli rangoló karik felhozása következik mert meghalt a játék. Ahogy telik az idő fokozatosan egyre inkább fogy az fps és egyre jobban akad. Minden történik programilag és benyomhatom a skilleket stb mert a játékmenet ugyan úgy megy tovább hibátlanul csak épp a kép bolondul meg. A végén konkrétan olyan szaggatások vannak, hogy eltelnek 10 másodpercek aztán következik a teljes feketeség amikor jöhet a gép resi. Próbáltam sok mindent mások tanácsára. Töröltem a syserr és temp mappa tartalmát, kitöröltem mindent a metin2 mappájában és lepatcheltem újra a nulláról de a probléma maradt. Nem tudom ez mivel lehet összefüggésben. Mondták páran, hogy melegszik a gépem és stb de nem erről van szó na meg akkor nem szezonálisan jelentkezne ez a probléma mintha 3 hét hibátlan játékmenet után 3 hét horrornak kellene következnie.

Várom a tanácsokat és a tapasztalatokat, hogy van e másnak ilyen vagy hasonló problémája mert kezdek beleunni az egészbe. /Pende

'Cause I need Metal in my life
    Just like an eagle needs to fly
    Manowar - Die For Metal

• Nekem pár napja jelentkezett az a probléma, hogy ha bent hagyom a karim autóvadászaton, akkor egy-két óra múlva ledob bejelentkezési ablakhoz. Amikor vissza-lépek, akkor pedig betölt minden, de a map, és a betöltőkép gyors váltakozással villódzik, és 1-2 üzenet is flickelve jelenik meg a chat ablak alján. Az a kliens máris kuka, nyithatom a következőt. Legközelebb előfordul felveszem, és megmutatom ha valaki nem tudja elképzelni leírásom alapján. A gépem hat éves, de még mindig jól szuperál, és még a 2018-as vágó,-szerkesztő szoftvereket is jól viszi...

• Hát nekem is produkál furcsa dolgokat pl karakterválasztásnál lefagy és nem tudom Esc-vel sem lelőni csak az új kliens segít. Elég vicces, hogy már az új kliensben irányítom a karaktert de a másik kliensben még ott mutogat a menüben...de ezeken nem lepődöm meg mert az efféle hibák ha el is tűnnek néha, előbb utóbb megjelennek megint. Olyan is volt múltkor, hogy bedobott a játékba és mindenki és minden állt egy helyben és csak én mozogtam de a net az nem ment el egy pillanatra sem. De ez a Metin2. :gamer:

Manowar - Die For Metal

• Üdv Pendeho22!

A gépmelegedést (videó kártya) valóban leellenőrizted? Folyamatosan figyeled. Nekem a videó-kártya túlmelegedése produkált hasonlókat. Nálam sem állandó szintű volt a probléma hol hamarább jelentkezett a belassulása a képnek, hol később.

• Már néztem a melegedést, kitakarítottam a gépet nem e túl poros valami stb de nem használt. Na meg ahogy fent írtam ha ez állna a háttérben akkor ez mindig jelentkezne nem pedig időszakosan. Máskor miért megy napokig a gép és működik a metin tökéletesen? Ez a fura..

Manowar - Die For Metal

• Hali nem tudom pontosan de ez akkor szokót előfordulni ha AMD proci van a gépben legalábbis én ere tippelek, mert amikor még gépen volt ez a metin én se tudtam autozni csak azért mert AMD van a gépemben ugyan ezek a hibák voltak nálam is.

• Üdv

nálam 3 frissen nyitott kilensből egynél már felmerülnek a gondok , gondolom senkinek sem újdonság:
    a kari nekiáll örülni magában h őt választom és ennyi semmi több de ezt legalább szüntelen nézhetem :)

szóval még 3-4 órát se kell ezekhez a gondokhoz várni :D
    mondjuk én sok mindent csinálok közben a gépemen és mindig betudtam ezeket annak amikor az autós karim "megörült"
    de kitartás tesó nem vagy egyedül

:thx:

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Az asztali gépemmel nekem is ez a probléma már fél éve kb. Többször újra telepítettem a rendszert és volt, hogy pár napig segített, volt hogy addig se.. Mielőtt ez a probléma felmerült, 4-5 klienset is tudtam futtatni jobban, most viszont egy idő után 2 kliens is elkezd iszonyat akadni, ha egy újat nyitok hozzá, akkor a másik kettőn konkrétan megáll a kép. A következő fázis az, amikor már 1 metin is iszonyat akad és kivág. Nekem is szintén a gép resi oldja meg, de csak ideiglenesen. Ugyanakkor a kisebb teljesítményű laptopomon gond nélkül megy.. Ja és csak a metinnel van ilyen problémám, semmi más nem lassú a gépen.

• Nekem is ugyanez.. nagyon változó de tegnap is kb. 2 óra szeles map mellett is már szétesett a kép. Ha a metin meghalt és megnyitok egy mai jàtékot érdekes az gond nélkül fut.

Manowar - Die For Metal

• 3 razit mentem tegnap, közben karicserén volt a kari. A 3-nál körülbelül 5 ször ledobott, kivágott, végig akadt az egész. új kliensek indítása után is.

• Sziasztok lányok és srácok!
    Nos én úgy gondolom,hogy nem volt az véletlen,hogy a mi szervergépünk csak 3 csatornát kapott. Valószínűnek tartom,hogy a 6 ch már közel sem tud optimálisan futni, és akár ez is okozhatja a manapság fellépő problémákat!
    Régen a TV adások hibájakor azt az üzenetet írták ki,hogy "A HIBA NEM AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN"
    Javaslom,hogy ne rakjátok újra se a gépet, se a játékot,sőt új gépet hardvert sem kell venni,egyszerűen csak ki kell várni,hogy legyen az üzemeltetőnek elegendő pénze egy új szervergépre,vagy megvárni,hogy összerakjanak egy másik közösséggel akiknek talán jobb gépük van.
    Üdv.:fincsi

• Van ráció az elméletedben fincs. :) Arra én is hamar rájöttem, hogy nem a gépemmel van baj. Jelenleg ott tartok, hogy 3x patcheltem újra a játékot, frissítettem már kínomban a videókártya driverét is és semmi. Ugyan úgy rétegződik a kép x idő után. Azt olvastam a másik topicban, hogy a CB miatt megduplázódott a gépigény csak az a fura, hogy nekem már a CB előtt is ilyen kritikán aluli volt. Amihez kötni tudom az nálam is a szerverösszevonás ugyanis amikor utoljára játszottam contin még jó volt csak nem értem mi nem megy itt az optimalizálásnál amikor az első contis összevonásnál többen voltunk és nekem mégsem volt semmi baj a játékmenettel. Most alig van játékos de vicc kategória...nulla látványilag, elavult technikai téren is de akkor mi az ami miatt nem fut? Mai játékok stabil 60 fps-el futnak de a boltos karimnál ha megforgatom a kamerát 1 óra elteltével 20 fps-el akad másodpercenként. Gyalázat. Azért meg én kérjek talán elnézést, hogy win10-em van és ezzel nincs jóban a metin mert az lemaradt az xp-re való optimalizálásnál?

Manowar - Die For Metal

• Én már kínomban minden zavaró "tevékenységet" kiiktattam a játék, és rendszer opciókban. Se hall se lát, de elég jól működik, 2 acc fut win 7, 32 bites oprendszeren, (win10 ugyanez lenne szal tök mind1 melyiket használom). :D Lényeg a lényeg, h. még így is elkezd laggolni, és egy idő után befagy a kép úgy 5-6 óra üresjárat után. (Mármint auto vadászat közben)...

• Egyetértek veled fincsi!
    Összevonás és ch csökkentés oka kellett hogy legyen.De én az uj SoulWalker játékukra tippeltem kellett neki a hely és minket átettek egy pincében talált ősrégi gépre. A gépem feljavitását elvégeztem a játék érdekében 220k-t költöttem uj ram ssd proci alaplap. A hiba továbra is meg van :)
    Napi 3-4 sima 2-3 CB erroros bezárás és féloránkénti amd hibás resi. :)

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Amíg ilyen szuper a játék, kivehetnék azt a funkciót hogy csak "nyugalomban" levő karakteren lehet cuccot cserélni. Tegnap bossokat csapkodtam, és néha úgy belassult (1kliens) hogy mikor segítségnek fel akartam venni egy mérgezős sapit (ami csak nyugiban megy) a végén már azt sem tudtam milyen sisak van rajtam. Mert ugye ott a boss, ütöd, nem akar lemenni, no para fel a mérges sapit, "maradj nyugton" 3x, közben a boss üt, 3katt után se az a sapi van fent és az életed fogy rendesen,vársz 1-2mp és rákatt 4.alkalommal is. Na akkor mit látsz? Villámgyorsan fel-le szereli a sapkát és ott vagy ahol elkezdted...

• Sziasztok!

Lelekbarlang 2 ben autovadaszat kozben 3-4ora aktivitas utan befagy a kep, 10-20percig meg ut a karakter (ismerossel megnezettem) majd megall es kidob a bejelentkezo feluletre. Ez utan ha vissza szeretnek logolni a toltokepernyon a csik betolt,majd villogni kezd a toltokepernyo. (Ezt tobb chn is teszteltem, egyiken se mukodik). A megoldas az, hogy gf kliensbol uj ablakot nyitok es belogol, tp bol latszik,hogy legalt a karakter.

Ha akad valakinek hasonlo gondja kerem jelezze! Megoldas valoszinuleg nincs ra, mert tobb boltom is megy kozben, azokkal nem jelentkezik a problema,illetve sosem lattam hasonlot mielott megvasaroltam az autovadaszatot.

Ezert jelzem a hibat, tudom mire kijavitjak vagy megoldas szuletik ra mar reg felszinteltel a kivant lv-re sot valoszinuleg azalatt a 2-3ev alatt a jatekot is abbahagyom, de elinditom ezt a dolgot hogy az utanam erkezoknek ne legyen ezzel gondja.

Összevontam. Dreamy

• Orulok,hogy betettetek valami tomoritett akarmibe a temam de nekem csak az autovadadzattal van gondom, amit ebben a temaban 1x sem emlitenek. Szeretnem akkor kerdezni van e esetleg valami komolyabb szint ahol hibat lehet jelenteni/ talan tudnak mrgoldast nyujtani nekem, az se gond ha angol/nemet nyelven kell irni. Itt lathatoan senkit nemerdekel a problemam, jelen hrlyzet olyan mintha zoldsegeskent az uborkat becsapnam a hagymak koze me' jovan azis zoldseg.

Raadasul ha jolsejtem itt ennyi volt a team valasza a glndomra, hogy lattak amit irtam.

Tehat meg1x a kerdesem az lehet e valami komolyabb szinten jelenteni ezt a kizarolag autovadaszattal kapcsolazos bugot/hibat!

• Mod megjegyzés:

Orulok,hogy betettetek valami tomoritett akarmibe a temam de nekem csak az autovadadzattal van gondom, amit ebben a temaban 1x sem emlitenek.

Valóban?
    Mert bizony erről is volt szó itt:

Nekem pár napja jelentkezett az a probléma, hogy ha bent hagyom a karim autóvadászaton, akkor egy-két óra múlva ledob bejelentkezési ablakhoz.

Itt lathatoan senkit nemerdekel a problemam

Mindenkinek a saját problémája a legfontosabb. De attól még megoldás nincs rá.

Senkit nem érdekel? Azért mert azonnal nem kapsz választ, az nem azt jelenti, hogy nem érdekel senkit.

Tehat meg1x a kerdesem az lehet e valami komolyabb szinten jelenteni ezt a kizarolag autovadaszattal kapcsolazos bugot/hibat!

A fórumon felül jelezheted a problémádat a jegyrendszerben is.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍