Üdv.
Az alábbi "egyedi" probléma miatt nyitottam ezt a topicot. Ahogy a játékon belül érdeklődtem ilyennel még nem nagyon találkoztak mások de én már szenvedek vele időszakosan kb 3 hónapja.
Február környékén amikor visszajöttem már akkor kezdődött az egész és úgy, hogy 2-3 éve amikor utoljára játszottam a játékkal még minden rendben volt. Ez a fura jelenség azt jelenti, hogy amikor játszom és elindítom a klienst akkor minden tökéletes és akadás ill. laggmentes ám ha eltelik 3-4 óra a játék megbolondul és a kép az őrült mód akad. Konkrétan játszhatatlan az egész és ez azért is fura mert ezen nem segít egy új kliens sem. Csak akkor múlik el és kezdhetek tiszta lappal ha csinálok egy resit a géppel. Ez akkor is megtörténik ha nem vagyok gépnél szóval bolt megy vagy rangol a kari. Ami még érdekesebbé teszi ezt az egészet az az, hogy miután volt egy új patch (amikor bejött az új peca meg stb) akkor ez a probléma kb. 3 hétig nem jelentkezett. Az afkoló rangoló karik ablaka akadás mentesen bejött kb. 8 óra elteltével is mintha csak akkor raktam volna tálcára. A nyugis 3 hét után megint jött az az időszak amikor behozták a húsvéti eventet és kezdődött megint minden elölről és mintha valami beépített számláló lenne ami bekattan 4 óra játék után. Ami nagyon vicces az az, hogy a húsvéti event közepén ismét megjavult a kliens egyik napról a másikra holott szerintem új patch sem volt meg semmi de ez a jó időszak tartott kb 2 hétig mert most újból itt tartunk és rakhatom a boltokat napi 3x emiatt. Elég bosszantó tud lenni, hogy ahogy jutok egyre közelebb a razadorhoz mire odaérek fele annyi az fps-em és az egész játszhatatlan...
A gépem eléggé korszerű szóval unásig nyithatom a klienseket akkor sem kéne jelentkeznie akadásnak de ez a jelenség eléggé elveszi a kedvemet mindentől. Rakok egy boltot elmegyek dolgozni vagy akármi és számolnom kell ezzel a 3-4 órával mert ha az eltelik tudom, hogy újból szokásos bolt nyitás és újbóli rangoló karik felhozása következik mert meghalt a játék. Ahogy telik az idő fokozatosan egyre inkább fogy az fps és egyre jobban akad. Minden történik programilag és benyomhatom a skilleket stb mert a játékmenet ugyan úgy megy tovább hibátlanul csak épp a kép bolondul meg. A végén konkrétan olyan szaggatások vannak, hogy eltelnek 10 másodpercek aztán következik a teljes feketeség amikor jöhet a gép resi. Próbáltam sok mindent mások tanácsára. Töröltem a syserr és temp mappa tartalmát, kitöröltem mindent a metin2 mappájában és lepatcheltem újra a nulláról de a probléma maradt. Nem tudom ez mivel lehet összefüggésben. Mondták páran, hogy melegszik a gépem és stb de nem erről van szó na meg akkor nem szezonálisan jelentkezne ez a probléma mintha 3 hét hibátlan játékmenet után 3 hét horrornak kellene következnie.
Várom a tanácsokat és a tapasztalatokat, hogy van e másnak ilyen vagy hasonló problémája mert kezdek beleunni az egészbe. /Pende