Ramadán rendezvény - kibeszélő

• Üdv!

Belenéztem a ramadán rendezvény leírásába és most már érezhetően, nyíltan vállalják, hogy ez bizony SÉ-s buli. Az első kicsit több, mint egy hónapban sé nélkül rész jó kb. meg se éri. 10% sebesség? Villám sámiknak kettő a szeme alá. Sérülés +5%? Ez gondolom plusz sebzés. Nem hiszem, hogy annyira érződni fog. Pláne, hogy a mobokat orrba-szájba erősítik. Az XP-nek pedig minden farmos és szintben szándékosan álldogálónak úgy kell, mint púp a hátára.

DE! Ha fizetsz sét, akkor már is esélyed van optolóra, 5. optra stb. Most már nem is tagadják, hogy fizetős eventjeik vannak.

Az utolsó egy hét meg a kis karijaimnak jó max, a nagyon még mindig több, mint egy évnyi lovaglásra elég fekete lovam van.

Azért úgy mellékesen megjegyzem, hogy olyan érdekes, hogy a húsvéti eventre jutott kemény 25 nap és 8 óra (kevesebb, mint egy hónap), ramadánozni viszont 34+7 napig fogunk, ami bárhogy is nézem, jóval több, mint egy hónap.

Én értem, hogy a játék nagyon PC akar lenni, de akkor javaslom, hogy ezentúl a hanukának is rendezzen a GF eventet. Na meg a kínai újévnek sokkal látványosabb rendezvényt.

• Az utolsó egy hét meg a kis karijaimnak jó max

HA a kiskariid is kapnak olyan gyumolcsot, nem csak peldaul aki mar leadta az atokkonyves bioszt. peldaul. amugy remelem az a SÉs talca kereskedheto lesz, majd lehet veszek en is egyet 1-2 wonert
    , hogy nyissak 10k yangokat.

hianyolom a reszletes leirasat az eventnek eddig, kb tippelgetes az egesz. bizok benne, hogy meg fog jelenni a szokasos reszletes(ebb) leiras is :)

tenyleg erdekes, hogy a husveti event rovidebb, mint a ramadan, amirol kb alig hallottam valaha, es annyit tudok rola, hogy semmi koze hozzam, meg a Metin jatekosok nyomos tobbsegehez vilagszerte, vagy mint jatek, a koreai Metinhez... kicsit nagyon politikai ize van ennek az egesz dolognak, hogy most mindenkinek az unnepeit hozzuk be.

a memoria minigame-el mi a helyzet? :p

• hianyolom a reszletes leirasat az eventnek eddig

Ramadán rendezvény

Maga az event menete részletesen megtalálható. Egy-két dolog ami nincs benne, az pedig egy ici-pici utánajárással megtalálható.

amugy remelem az a SÉs talca kereskedheto lesz

http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Donation_Plate
    A leírás alapján nem.

hogy nyissak 10k yangokat.

http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Blessing_Chest
    Yangot nem tudsz, az nincs benne a leírás szerint.

kicsit nagyon politikai ize van ennek az egesz dolognak, hogy most mindenkinek az unnepeit hozzuk be.

Ez az event 2015-ben már volt, az volt a nyári event. És mégegyszer valamikor, szóval ez már a 3. alkalom lesz nálunk is.

a memoria minigame-el mi a helyzet? :P

Ez nem ennek a témának a kérdése, de ebben a témában már van rá válasz:
    19.2 verzió (6.,7. bónusz, memó játék, stb)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Jó event lesz ez :) Ha olyan lesz mint régen, a következő pár évre is lesz minden karakteremre fekete paci.
    A sés részt kihagyom, mivel nem sikerült manapság semmit +9re huzni alatta meg optolni nem fogok. Remélem lesz bent szép jelmez tárgypiacon átadhatós, mert azt szeretnék yangért venni skinnek.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• A fekete paci megfogott, az most nagyon kéne az újonnan húzott 70-es ninjámra. ^^
    A többi annyira nem érint. Egyébként hol itt a probléma? A húsvéti event pl nem volt sé-s és mégis jöhetett sé-s termék. Ha ügyes és kitartó voltál, akkor pedig zsákszámra. A fizetővendégeknek biztos jó lesz. Bár én erre nem szívesen költenék, valszeg nem is fogok.

• Kedves Dreamy !
    Ici-pici utánjárást követően sem jöttem rá hogy ételadományt hogyan lehet elkészíteni . Simán nem lehet a kenyeret és a tálat egymásra rakni. Igaz nem tudom hogy ahhoz is valamelyik NPC kell ? Vagy lehet hogy 100 db kenyér kell hozzá? Sem a történész sem az éhes polgár nem adott erre semmilyen segitséget.
    Lenne valakinek ötlete ha már sikerült neki megetetnie azt az éhes polgárt? :)

• Nem vagyok benne biztos, mert egy spanyol videót találtam, de szerintem ha mind a két tárgy a leltáradban van, - kenyér, tányér -, akkor jobb klikk a tányérra, és utána katt az éhező polgárra. Ha jól láttam 197, majd felhasználás után 187 kenyere volt az emberünknek. Ami annyit tesz, 10 kenyér + 1 tányér kell hozzá. A videóban a lényeg a negyedik, és ötödik perc között van.