Üdv!
Belenéztem a ramadán rendezvény leírásába és most már érezhetően, nyíltan vállalják, hogy ez bizony SÉ-s buli. Az első kicsit több, mint egy hónapban sé nélkül rész jó kb. meg se éri. 10% sebesség? Villám sámiknak kettő a szeme alá. Sérülés +5%? Ez gondolom plusz sebzés. Nem hiszem, hogy annyira érződni fog. Pláne, hogy a mobokat orrba-szájba erősítik. Az XP-nek pedig minden farmos és szintben szándékosan álldogálónak úgy kell, mint púp a hátára.
DE! Ha fizetsz sét, akkor már is esélyed van optolóra, 5. optra stb. Most már nem is tagadják, hogy fizetős eventjeik vannak.
Az utolsó egy hét meg a kis karijaimnak jó max, a nagyon még mindig több, mint egy évnyi lovaglásra elég fekete lovam van.
Azért úgy mellékesen megjegyzem, hogy olyan érdekes, hogy a húsvéti eventre jutott kemény 25 nap és 8 óra (kevesebb, mint egy hónap), ramadánozni viszont 34+7 napig fogunk, ami bárhogy is nézem, jóval több, mint egy hónap.
Én értem, hogy a játék nagyon PC akar lenni, de akkor javaslom, hogy ezentúl a hanukának is rendezzen a GF eventet. Na meg a kínai újévnek sokkal látványosabb rendezvényt.