Szerintem ez csak simán a megszokott lehuzás 10 új dologból 11 hibás csak tudnám miért emeli meg az árakat
Grafikus javításnak nyoma sincs az eventek javarésze annyira meg van higitva yangal meg expvel h valami borzasztó. Nem tudom sok helyen játszok más játékkal de csak egy szimpla példa ... pistike almát árul és egy idő után árat emel azt nyilván azért teszi mert jó minőségű az alma és zamatos nem azért mert kukacos és rodhat .... na ez a baj a GF magyar szerveréről minden elmondható csak nem a finom és zamatos. Én tényleg megemelem kalapm azok előtt aki ezt folytatja szóval sok sikert a továbbiakban az itmaradt játékosknak remélehtőleg ennél már csak jobb lehet vagy mégsem
RaiYouzo voltam

Tárgypiac áremelés +40% ? Hová fajul még a GF?
-
- Kibeszélő
- Játék
- Keydoran
-
-
Nos gusztustalannak tartom az áremelést így bejelentés nélkül. Ez mindenhol máskor komoly szankciókat vonhatna maga után. Viszont ha már azonos árak az összes többi közösséggel akkor szerintem elvárható lenne azonos szolgáltatás is érte.
Gondolok itt most az üzembiztosan működő szerverre első sorban. Ami nem akadozik, nem dobál le. Itt gyakorlatilag már szenvedés megy nem játék. Egy komolyabb runt nem lehet végigcsinálni akadás ledobás nélkül. Azonos piaci árak mellett elvárható ezek szerint az azonos eventek, itemek. Korrekt tájékoztatást is elvárok ide is és nem angolul, németül , hanem magyarul. Elvégre pont annyiba kerül nekem is minden mint a németeknek például ahol van normális leírás az új tartalmakhoz eventekhez. Első sorban viszont egy tényleg hiba nélkül működő szerver az amit mindenképpen elvárok ezek után hogy a tárgypiac azonos áron fut. Érdekes német szerveren sokkal többen játszanak. Ennek ellenére nem feketedik el a képernyő, nem dobál le nem akadozik, nem omlik össze az egész. Akkor hogy is van ez most ? Csak a tárgypiacon fizessek ugyanannyit, de a szolgáltatás marad a régi alig használható ?Edit: Szerintem addig nem jogos az hogy ugyan azok az árak vannak, amig a szolgáltatás nem éri el azt a szintet , mint a többi közösségben.
-
egy tényleg hiba nélkül működő szerver az amit mindenképpen elvárok ezek után hogy a tárgypiac azonos áron fut. Érdekes német szerveren sokkal többen játszanak. Ennek ellenére nem feketedik el a képernyő, nem dobál le nem akadozik, nem omlik össze az egész. Akkor hogy is van ez most ? Csak a tárgypiacon fizessek ugyanannyit, de a szolgáltatás marad a régi alig használható ?
Meggugliztam a német fórum hibajelentések részét.
Napi szinten ugyanazokat a problémákat jelzik, mint amik nálunk is vannak.
(elfeketedik a képernyő, akár a boltoknál, akár portoláskor, ledobál, hibaüzi nélkül bezáródik pl. razador run alatt a játék, leterheli a gépeket, lelassulnak a kliensek, szerverledobások, mint nálunk)
Tehát ugyanazt kapod te is mint ők, a pénzedért
Természetesen nem védem a Gf-et, nem ezért írtam le ezt, én sem tartom korrektnek ezt az áremelés dolgot.
Csak ne misztifikáljuk a német szervert, mikor semmivel sem különb, mint a miénk.Ettől függetlenül jogos az igény (de ez az emelésen kívül is annak kell hogy legyen) a normálisan játszható játékra.
-
Na na na na na semmivel se különb mint a mienk? ezt úgy viccnek szántad remélem, ott 3 szervert élvezhetek gondtalanul 4 ch val szervoként Titania,Pandora,Genesis.
Itt meg közel 5 hónapig 1 szerveren 3 ch val kellet sokaknak szenvedniük és e miatt is léptek le sokan hol itt a Fair play ? ez volt a legfőbb oka hogy le léptem én is mert tőlünk elvették lacertát.
Én azon a szervón kezdtem újra ezt a metint és élveztem de amikor kiderült hogy több mint 6 hónap útán elveszik és egybeolvasztják contival dühös lettem, ha tudtam volna hogy ez lesz belöle akkor vissza se jöttem volna.
Összintén mi nem érdemeltük meg hogy megtartsuk a szervót ? mi nem fektetünk pénzt és időt a játékba vagy az hogy mi nem tudtuk augusztusban megcsinálni a hydra küldit ? mint más országok mi ennek a pontos oka?
Most ott porosodik a 75 wp karim fullos cucokal mert elment a kedvem e miatt az egésztől és amilyen újításokkal és ezzel együtt hibákal jön elő a GF nem is gondolok ara hogy vissza jöjjek, én szeretem ezt a metint jó kis időtöltés volt de mostanra élmény és élvezhetőség szintje már a padlót súrolja.
-
Üdv.
Kövezzetek meg de én azt mondom, hogy az emeléssel se lenne itt baj ha a játék élvezhetősége a SÉ töltés nélkül is működne. Amennyire nyíltan megy már az erre való kihegyezés az tényleg arcátlanság.
Egyszerű példák.. anti exp gyűrűt behozzák---> kutya se veszi, hogy miért? Mert teljesen értelmetlen. Ebből mi következik? Favorizáljuk! Hogy? - Ne válthass céhet csak 3 naponta. Zseniális. Behozzuk a mítikust, erre másnap? Akciós cor draconis. 2-0, Nem veszik elegen a csoki amulettet, nyalókát, nazar amulettet? ( és ez szerintem a legalattomosabb ) - Hát oldjuk meg, hogy nélküle ne tudjon a játékos fejlődni! Hogy hogyan? : Vegyük ki azt a funkciót ami egyidős a játékkal miszerint a 3 órás exp gyűrű mellé rakhat a játékos 1 órásat így tripla gyűrűzhet és ehelyett csináljunk az egészből egy szett bónuszt ami annyit tesz, hogy VENNED KELL 150 SÉ-kért 7 naponta amulettet és 35 SÉ-ért / ládával öltözékes ládát és ha elégszer nyitottál élet áldást akkor talán megdob a játék egy 2 hetes jelmezzel éés miután eljátszottad ugyanezt a sapkával is már nem is kell 3 órás gyűrűvel foglalkoznod. Aztamindenségitneki.
Szóval nekem ez nem tetszik..amíg ezek a dolgok abból állnának, hogy a kényelmi faktort adják a játékhoz hát felőlem nyugodtan de az embert szabályosan rákényszerítik mert vagy megveszi az ember, vagy fejlődhet 1 gyűrűvel aztán hajrá. -
Ha jobban belegondolok, a gyros büféhez se megyünk oda, hogy mi az hogy 500 helyett 620 lett a pitás gyros?! Nem csapjuk ki a balhét, minden drágul. Ettől függetlenül nekem se tetszik az, hogy ennyire megdobták az árakat. Remélem a jövőben lesz még ilyen elírás, hogy 200 milliárd helyett csak 50 sé egy amulett.
Azt sajna nem tudtam kihasználni. Amúgy mindenhol ez működik, csak itt meg se próbálják véka alá rejteni, hogyan is működik a piac... Gondolj bele, h. elmész valahova vásárolni, megvan amit kerestél, és lyukat beszélnek a hasadba. Rávesznek hogy kelljen neked az ami addig fikarcnyit se érdekelt. Egyébként pende, csak annyi az egész, hogy autóvadászat, gyűrű, elixír, és minden megy magától. :'D Komolyan már játszani se kell, mert a botok játszanak helyettünk. Milyen világot élünk?... Azért én is használom, kényelmes.
Na na na na na semmivel se különb mint a mienk? ezt úgy viccnek szántad remélem, ott 3 szervert élvezhetek gondtalanul 4 ch val szervoként Titania,Pandora,Genesis.
Itt meg közel 5 hónapig 1 szerveren 3 ch val kellet sokaknak szenvedniük és e miatt is léptek le sokan hol itt a Fair play ? ez volt a legfőbb oka hogy le léptem én is mert tőlünk elvették lacertát.
Én azon a szervón kezdtem újra ezt a metint és élveztem de amikor kiderült hogy több mint 6 hónap útán elveszik és egybeolvasztják contival dühös lettem, ha tudtam volna hogy ez lesz belöle akkor vissza se jöttem volna.
Összintén mi nem érdemeltük meg hogy megtartsuk a szervót ? mi nem fektetünk pénzt és időt a játékba vagy az hogy mi nem tudtuk augusztusban megcsinálni a hydra küldit ? mint más országok mi ennek a pontos oka?
Most ott porosodik a 75 wp karim fullos cucokal mert elment a kedvem e miatt az egésztől és amilyen újításokkal és ezzel együtt hibákal jön elő a GF nem is gondolok ara hogy vissza jöjjek, én szeretem ezt a metint jó kis időtöltés volt de mostanra élmény és élvezhetőség szintje már a padlót súrolja.
Erről csak annyit, hogy az élvezhetőség már nem a padlót súrolja, és még van lejjebb.
Más játékot inkább szépen elbúcsúztatnak, ha már nincs meg az a hatalmas érdeklődési kör. Itt már csak kisajtolják azt ami maradt a játék szép emlékével mit sem törődve. Tudom, hogy ez csúnya, de még ennek ellenére is itt vagyok és megkeresem azokat a forrásokat a játékban ami örömöt okoz. Pl eventek. Várható volt az összevonás. Mármint gondolj bele h. a németek hányan tolják, és a magyarok hányan. Kevesebb embernek, kevesebb hely kell. Valszeg egy utolsó próba kör volt, hogy elindítottak egy új szervert a continuum mellett, hátha újra felkapott lesz, de lehet hogy nem lett olyannyira felkapott, ezért vonták össze újra. Ami szintén nem volt egy bölcs húzás a részükről. Szal ja. A véleményem nem változott ezzel és a gf-fel kapcsolatban, de a játékot attól még csípem. Akárhány bugja is legyen, akárhányszor megalázzák az értelmetlen, vagy felesleges/ hibás frissítésekkel, talán a végsőkig itt maradok... Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa a játéknak.
-
Attol tartok a 40%os emelés még nem a vége ennek a lehúzó shownak. Ha az elejétől nézzük legöbb lépésükkel csak nekünk ártottak. Az összevonásokkal 2szer vették el a telkemet. Elsőnél a 20as céhem neve olyan szánalmas lett higy be kellett zárjam. A másodiknál a céhes raktár számomra értékes tárgyakkal volt tele. Senki nem fogja potolni.
Igaz adtak a telekért asszem 500 misit, de az összevonásrol emailben nem kaptam értesítést pedig a hirlevélen fent vagyok. Akor is inaktív voltam a negativ játékélmények miatt. Sőt mire visszatértem még a vezér széket is kiveték a hátsóm alól, egy klántársra rákényszerítve a vezérszéket és a céhraki tartalma niatt törölni esn tudja...
Az összevonáskor nem tudom akik szerot váltottak a pénzüket vissza kapták-e.
Előző összevonáskor is volt olyan barátom aki emiatt hagyta abba mert átment majd összevonták.
A sés ketyerék nélkül 90%ban élvezhetetlenné tették a játékot. Az emeléssel elérték már xsak tolvajra költsek. Nem veszek többé 3.kezet se magasabb yangdroppot sem exp gyürű.
Betehetik az akciós bonuszkerekeiket és csiricsáré cuccaikat amennyit csak akarnak és ameddig csak akarják, de én többet nem veszek.
Az ok a bejelentés nélküli emelés és nem az hogy nem tehetném meg.
A pénzem más játékra költöm ezentul ahol látom is azt hogy van értelme játszani mert nem minden este keserű szájízzel kell kilépni.
Feladtam a fejlődést már csak a megmaradt barátaim kötnek ide. -
Ilyen mértékű emeléssel pont azokat a játékosokat vesztik el akik eddig se költöttek ugyan sokat, de az alapot megvették. Amikor már 1 sms nem elég arra hogy megvegye valaki a havi tolvajkesztyűt, ami nélkül dropp az nulla, akkor az se játszik tovább aki az idejét fektette be ide és nem a pénzét. Aki fizetett többet eddig is azt meg azért vesztik el, mert besokall, hogy a szolgáltatás a béka feneke alatt van, és ezért fizessen egyre többet, hát a nagy túróst, ha nem játszik se unatkozik, van épp elég más elfoglaltsága. Mondjuk én már akkor nem értettem a GF üzletpolitikáját amikor kiderült hogy a steames játékosokat kizárják a tárgypiac egyes részeiről. Miért ? Büdös a pénze ? Na meg a még újabb dolog , hogy x hónapig nem vásárolhatsz a tárgypiacon ??????????????? Komolyan nem is értem . Hogy akar új játékosokat ? Valóban újakat és nem 1000. regisztrált accot. Mi ebben a logika ? A régi játékos meg fizessen a romló játékélményért egyre többet ? Valaki írta és igaza van , madárnak néznek minket.
-
Ha jobban belegondolok, a gyros büféhez se megyünk oda, hogy mi az hogy 500 helyett 620 lett a pitás gyros?!
És ha ezt a gondolatmenetet folytatjuk nem szólunk hozzá a forumhoz mert rájövünk hogy egy étel ára azért emelkedik, mert a termés abban az évben rosszabb volt drágult az alapanyag, a hely fent tartása (esetleg bérlése) stb.
Viszont ez egy online játék amibe a privát szerverek is bizonyították a sé duplázásokkal h jobb bevétel jön ... és itt se emelni kellett volna a sé árát hanem ha nagyobb bevételt akartak volna csökkenteni... mert akkor talán vmi pozitívuma lenne és más is kedvet kapna így csak a kedv elmegy ...Valszeg egy utolsó próba kör volt, hogy elindítottak egy új szervert a continuum mellett, hátha újra felkapott lesz, de lehet hogy nem lett
Ilyen fogalmatlanul, hogy lehet írni ? vagy minek kell ?
és akkor még mernek engem hozzászólás vadásznak titulálni egyes emberek...
én legalább tudom azt h miről és mit írokbár azt h minek ....
Lacerta a Hydra run miatt jött létre és ugy volt hogyha nem lesz kész a run az országok fő szerverei nem kapják meg ... ergo aki már maxon érezte magát az ott újból versenyzett az ottani top helyezésekért amit még a GF külön jutalmakkal díjazott is ... persze ez nem az összevonás kibeszélője, de kb ehhez köthető az amit már sokan nem bírtak lenyelni ...nyilván emeljenek árat, vonjanak össze, szedjenek ki funkciókat csak ne egyik napról a másikra tegyék úgy h ezzel is a tejhatalmukat és a játékos közösség tehetetlenségét éljük át újra és újra ....
-
Ilyen fogalmatlanul, hogy lehet írni ? vagy minek kell ?
és akkor még mernek engem hozzászólás vadásznak titulálni egyes emberek..én legalább tudom azt h miről és mit írok
bár azt h minek ....
Tudom miről beszélek, és az hogy nem tudok minden részletet + azt hogy a GF fejében mi járhat, még nem jelenti hogy hozzászólás vadász vagyok. Gratula, ha csak ennyit sikerült leszűrni a mondandómból. Onnantól kezdve, hogy valaki kicsinyesen, gyerekesen személyeskedni kezd, többé már nem érdemes vitatkozni. Itt most nem a veszekedésre, hanem az érvekkel alátámasztott vitára gondolok... Lehet itt szidni a GF-et az egyre silányabb játékért, és ennek tetejében az áremelésért, de kár az időt rápazarolni. Nem érünk el vele semmit, csak egymásnak picsogunk, mert őket nem hatja meg. Ilyen az élet. Mellesleg honnan tudnád, hogy nincs igazam? Attól függetlenül, hogy a hydra run miatt hozták létre, lehet hogy ugyanúgy igazam van a tesztet illetően... (Különben is feltételesen írtam.)
-
Érdekes dolgokat olvasok, amikor már nem tudnak emberek mibe belekötni és azzal jönnek hogy 1 sms nem fedezi a havi tolvajkesztyű árát. Fedezi ugyanúgy ahogy eddig, az pedig hogy kesztyű nélkül nem lehet boldogulni megint csak érdekes dolog, mert amióta 120 vagyok soha nem vettem itemes kesztyűt és mégis maximum 1-1,5 razi alatt kényelmesen kicsapom a napi szilánkom.
Az áremelés szót pedig felejtsük el. Vissza emelték az amúgy is eredeti árra, a kezdetekkor ennyi volt mindennek az ára csak egy nyári akció keretében lett csökkentve ami itt úgy maradt, majd fokozatosan évek alatt visszatért. Addig pedig amíg minden második embernek ott ketyeg az emelt Nazar amulett a karin szerintem nincs miért sírni. A boltban sem szokás hisztizni hogy árat emeltek itt sem kell, akinek nem tetszik nem fogja megvenni, érdekes a céhtársam aki 50-100k vette havonta a sét megvonta a vállát és nem vesz többet, ugyanúgy megy tovább az élet.
Mellete valakit megkérnék hogy linkelje már be nekem azt a témát amiben a szemét gameforge bejelentés nélkül megemelte a PSC-ért kapható sé mennyiséget 30%-al tavaly. Mert azt valahol elveszett, vagy talán nem is volt.
-
Ne 120-as kariban gondolkodj, sőt ne is 90+ kariban, mert ha fut egy kört akkor is talál kesztyűt a földön. Mondjuk vigyél át map2-re egy 30-as karit kesztyű nélkül . Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ütöd ki a szilánkokat . És itt most csak egy olyan droppról beszélek ami elvileg küldetés tárgy és valóban esnie kéne kesztyű nélkül. 90 alatti karival nem egyszerű kesztyűhöz jutni a játékban. Sok-sok boss ládából is nagyon ritkán jön. Lehet meglepő , de nekem vannak olyan ismerőseim a játékban akik eddig valóban csak a havi kesztyűre költöttek, és most nem jön ki 1 sms-ből. Így van akinek nem tetszik nem veszi meg , ahogy én se veszem meg, mert semmi értelme . Semmi olyan élményt nem nyújt a játék ami miatt bármit is érdemes lenne megvenni. Nekem nazar amulett nélkül is lemegy a razi, de 3 kör alatt dupla kesztyűvel se esik ki a napi szilánk mennyiség. Sáminak úgy néz ki rosszabb a droppja. Személyesen ismerek több , mint 10 embert aki most köszönt el a játéktól, mert úgy érezte ez volt az utolsó csepp a pohárban. Tisztában vagyok azzal is , hogy semmi nem változik attól, hogy itt vitatkozunk egymással, de azt se várja el senki, hogy még meg is tapsoljam .
-
Érdekes de egy 90-es töltésből még mindig kijön a havi kesztyű ára, annak pedig aki nem akar az elvileg hobbijára költeni semennyit nem való ez a hobbi. Minden pénzbe kerül, ha bélyeget gyüjtenék az se lenne olcsó, ha drónokkal akarnék játszani az se, szóval bocsi de nem hat meg hogy a 30-as kis karinak akinek egyébként sem az lenne a cél hogy élete végéig 30 legyen milyen nehéz a játék, mert minden alájuk van tolva. Az pedig hogy nehéz kesztyűhöz jutni mond annak a sok 50-es karinak akik éjjel nappal vörösben vannak, lehet itt haladni csak egyeseknek a sírás jobban megy mint a játék. Minden témában olvasom hogy személy szerint neked Szeder milyen lehetetlen kiütni a napi szilit, nekem mégis megy, szóval nem nem veszem komolyan ezt a jaj de rossz hogy árat emeltek dolgot, ami nem áremelés hanem csak visszarakták az eredeti árakat.
3 kör alatt nem esik ki a napi szili meg azért szimpla hazugság, mert nem csak én, de a céhtársaim is ott ütik és maximum 2 kör alatt sima 3 órással is bőven kiesik. Érdekes hogy nektek semmi nem esik nekünk meg minden....
-
... Minden témában olvasom hogy személy szerint neked Szeder milyen lehetetlen kiütni a napi szilit, nekem mégis megy, szóval nem nem veszem komolyan ezt a jaj de rossz hogy árat emeltek dolgot, ami nem áremelés hanem csak visszarakták az eredeti árakat.
3 kör alatt nem esik ki a napi szili meg azért szimpla hazugság, mert nem csak én, de a céhtársaim is ott ütik és maximum 2 kör alatt sima 3 órással is bőven kiesik. Érdekes hogy nektek semmi nem esik nekünk meg minden....
Tegnap, mivel itthon döglök, egész nap erdőben voltam, letoltam jó pár küldi sort. 50 sziliből 30pár esett ki. Ebben benne vannak a küldi feladatok közben leölt mobok, kb egy óra hobbi rombolózás és az útba eső 120-as kövek. Én is csak irigykedni tudok arra akinek még a vadkutyából is szili esik
-
Nem szeretnék senki mellet vagy ellen szólni. Saját tapasztalataimat osztom meg csak.
A szilánk nekem is hamar kiesik. Razadorhoz kis sámival járok be, kb. a 4. pályáig kész a napi küldi. Dupla kesztyűm van mindig, mivel azt látom, hogy ha csak a sé-s kesztyűm van, elég karcsúra lesz szabva a dropp.
Nemerénél viszont azt tapasztaltam a tegnapi resi után, hogy alig esnek cuccok. Kerek 21 perc volt, amíg Fagy-kulcsot tudtam ütni a sáminak. Az oszlopoknál ismét vicc volt, fölös köröket futottam, mert nem esett hosszú percekig Jégvirág-kulcs. Nindzsás szint se volt lazább, 1 kulcs, majd 3-4 perc szünet.
A 6-7. optolás az meg valami vicc.Eddig 18 tárgyat adtam be az NPC-nek, amiből 3 lett sikeres. Megjegyzem, hogy a 10 db. szilánk mindig mellé lett adva. Erősítőket ugyan nem tettem hozzá, mert nem vagyok hajlandó kereket pörgetni ezekért a "csodatárgyakért". Véleményem szerint az egész parasztvakítás. A 6-7. opt sikeressége inkább random, szerintem.
Maradt a kliens összeomlás, talán mág gyakoribb lett.
Még mindig jelen van az, hogy nem a kiválasztott karakter lépik be játékba. Számomra ez azért elég idegesítő tud lenni.Edit: 6-7. opt: Elértem a 20-at, de még mindig 3 sikeres opt eddig. Az a 15% elég karcsú.
A Tárgypiaci árakról meg csak annyit, hogy tényleg nem drágítottak, bármennyire is rosszul érint, hanem visszakerültek az eredeti árak. Ebben egyetértek Amiran-nal, hogy az ember költ a hobbijára, aki meg nem hajlandó ezek után, annak igazából nem is ez volt a hobbija. Sosem volt muszáj költeni ide, aki meg megtette, az valamiért tette. Ne legyen félreértés, nem vagyok elégedett, csak próbálom reálisan nézni a dolgokat.
-
Ugyan rég nem játszok aktívan, de szinte minden eddigi hozzászólóval egyetértek, akár kontra, akár pro oldalon érvelt.
Ahogy többen beszélték, ha számít valamit, hogy hányan szólnak hozzá, akkor legyünk minél többen.
Szerintem sem helyes a hirtelen áremelés bejelentés nélkül; bejelentve sem lenne öröm nyilván, de legalább aki tud, felkészült volna rá az aktív játékosok közül. Még az sem megfelelő ok, hogy más népek hozzánk képest hátrányban voltak a magasabb árak miatt.
-
Nem tudom csak nekem tűnt fel h a 15 napos jelmez már 59 sé helyett 70 sé lett 7 napos meg 39ről 40 sé.
-
Feltünt nekem is a jelmez árak emelése, én viszont sajnálok annyit fizetni érte, inkább leszek gyengébb a mobok ellen. Amit szükségszerű csak azokat fogom ezek után megvenni tolvaj kesztyű és néha optoló forgató.
Mivel én csak meló után érek rá játszani a tolvajt sem tudom napi 1-2 óra játékkal teljessen kihasználni de az még megéri mert több a dropp .
A jelmez 70 sés árához teszek 19et és van tolvajom amiből kifarmolható még ennyi játékkal is egy jelmez ára.
-
A jelmez 70 sés árához teszek 19et és van tolvajom .
Most Már 75 sé lett 15napos azért már picit sok... H kb 2 havonta emelik lassan már 100 sé lesz meg kisállatok is már 115 sé 109 helyett amennyi volt ha jól tudom.
-
Emelni azt tudnak de az egész játék egy bughalom azzal nem foglalkoznak R.I.P. Ymir