Húsvéti Metinek és Ugrándozó Nyuszik a Láthatáron!
a hír adott, itt lehet kibeszélni.

Húsvéti event 2019
-
- Kibeszélő
- Játék
- dreamy
- Closed
-
-
A hír adott, az infó kevés. Ami eddig itt ment az stimt, húsvét metin---> mágikus tojgli, arra ráhajtok egy néhányszor, + a zöld italra is, ha még leadogatható a hímes tojgli. Ha lesz valami újdonság, alig várom, hogy felfedezhessem. Egyelőre ennyi.
-
3 ch-n ez az event csak a veszekedésről fog szólni, és mindenkinek igaza lesz . Csak azok akik egyébként is 0-24-ben tolják fognak eventezni.
-
Micsoda meglepetés... Milyen eredeti ötlet...
Tojás alig lesz, az is már csak 3ch-n... egyre rosszabb...Na de majd a tárgypiac... naaaa majd ott....
Ez a játék már nem az a játék...
Ezért a morálért mindenki felelős, akinek lehetősége lett volna tenni ellene.... -
a 3 chval ne sok jóra számítsunk viszont egy kérdés ha tojásokat adok le és 20db egyforma típúsut akkor jobb jutalmat ad vagy ez csak valami legenda és mind1 hogy hányat és melyiket adom le? köszi
-
a 20 egyforma leadása a német wikin fent van és megéri.
Az event picit vicces lessz szerintem 100asok verik majd megint a farmkarijuknak le a játékostársaikat pár mágikus tojásért. 3 chn vergődni azzal amivel eddig 6 chn vergődtünk. Az inaktivak remélem megint aktiv játékossá fognak válni ettől a nagyszerű lehetőségtől , hogy agyvérzést kaphatnak. Hivásban megint halgathatjuk a kezdők jajveszékelését , mert a más birodalmiak nem tartják tiszteletben a map1 és map2 területeket.
Részemről az event annyi lessz hogy gyüjtöm a tojásokat ha már van 2 honap tolvajkesztyűm ( mikor akciós volt akkor vettem , és megérte van dropp), feloldom a 4. Oldalam utolsó 3 sorát és lessz 2 oldalam a tojásoknak.
Javaslom a kedves játékos társaknak , ha hevesebb vérmérséklettel rendelkeznek ne vágjanak bele a húsvéti metinek ütésébe , mert a káromkodás és csúnya beszéd cb-t eredményezhet. Ha valaki mégis ilyen szintű kommunikációt kezdeményezne , nem fogom sajnálni az időm jegy küldésre. Nincs idegesítőbb számomra mint hívásban olvasni egymás szüleiről és bizonyos testrészek felajánlásárol. Ez egy játék ami a szorakozásrol és szabadidőröl kikapcsolódásrol szól. Ne vegyétek egyből vérremenő küzdelemnek amelyeket pár csípős szitok old majd meg. A KS bajnokok és Agro-k nem igazán fognak ezeken meghatódni.
Kellemes idötöltést mindenkinek!
-
Sasori95 csak 20 hely kell a tojciknak ha csak a hímes tojásokat gyűjtöd
20 féle van és szépen összepakolja azokat 200-ig . Csak azt fogom csinálni , ha lesz időm hogy map1-map2-ön leverem az összes olyan karit aminek nem ott van a helye. Nem érdekel hogy a nagy karija abban a birodalomban van. A kicsivel megfelelő helyen farmoljon és kész. A 120-as kariknak már van ugyan tojás, de 3 CH-n olyan mintha nem is lenne. meg azért azok elég melós tojcik amik nekem adnak droppot, szóval más dolgom se lesz, mint az idegeneket haza küldeni.
-
Egy ideje nincs kedvem belépni játszani, sajna ha megint olyan lesz az event mint az előző évben ,akkor ezután is ilyen aktív maradok....lassan teljesen értelmetlen játszani..
-
https://board.de.metin2.gamefo…ostID=3003521#post3003521
Kis infó, hogy sikerült el********** a köveket.
Nem helyénvaló szóhasználat. Kicsillagoztam. Gégéé
-
https://board.de.metin2.gamefo…ostID=3003521#post3003521
Kis infó, hogy sikerült el************ a köveket.
A gf megint kiállt magáért mást nem is vártam
Csoda lett volna hogy végre egyszer ne ********** el valamit
Na de majd ha piros hó esik.... Ja, nem... akkor is
Kerüld a trágár szóhasználatot kérlek! Kicsillagoztam. Gégéé
-
Kis infó, hogy sikerült elcseszniük a köveket.
is. Így lenne helyesen befejezve a mondat.
De szerencse, hogy a Tárgypiacon fut már az event.
Nagy lehúzásnak találom, hogy ismét ládába kerültek a jelmezek, sapik. -
És elindult a tombola is, bár lehet én voltam figyelmetlen, de meghirdetve nem láttam...
-
Szomorunak tartom hogy megint be lettunk etetve.... a targypiacos dolgok persze be lettek rakva idoben,mindenki megvasarolta a kesztyut meg a jelmezt meg vett maganak kisallatot is, termeszetesen a targypiacos resze jol mukodik. Hanyni tudnek mar megint ettol....
-
A tárgypiacot azért sikerült elindítani
Ott valahogy nincs hiba, max az információ áramlásban... tombola hír sehol, nem mintha számítana, észre vettem és tolom
Csűrhetitek, csavarhatjátok... de ebben a dologban sok sok emberi hiba van már... Kár tagadni. Bénák, nem tesztelnek semmit csak a lóvét rántják le. Hányinger....
-
A legjobb az egészben, hogy itt vagyunk három szerver egyesítése után még több eventezni vágyó játékossal és fele annyi CH-val. Persze géefék sajnálják tőlünk az egy mapra jutó metinkövek számát vagy legalább a gyors spawn időt. Biztos hatalmas pénz kiesést jelentene nekik az a 45x3 mágikus tojásból kinyíló 3 db optcsere. Még mindig van hová süllyedni.
-
erre meg majd kapunk egy ket oras valami kuka eventet karpotlaskent lefogadom...:D szanalmas az egesz.a £ chval egyebkent is nagyon jo lesz ez az event erzem..:D egyebkent hol olvastatok a tojasok resi idejet? mi kerulte el a figyelmem?
az angoloknal meg ez van...
ott sem tudnak semmit jol megcsinalni..:D
A fórumon közölt tartalom nyelve a magyar. Fordítást ne felejts el mellékelni, amennyiben eltérő nyelvet használsz!
Fordítás hiányában töröltem. Legközelebb kérlek fordítsd is.Gégéé
-
Technikai problémák miatt leállították a húsvéti rendezvényt. További információkat csak a holnapi nap folyamán kaphatunk.
forrás: metin2de fórum / by: MaxRojale
-
Gondoltam erre az eventre vissza jövök, bár megfogadtam amig a ch váltást nem rakják vissza nem játszom, de hátha.......bevittem a karit erdőbe erre semmi.................. na mindegy gondoltam kutyáb*l nem lesz szalonna
A -ból maradhatott volna, az csupán egy rag. Ellenben a szótő nem megfelelő, így javítom. Kérlek kerüld a nem megfelelő szóhasználatot. Gégéé
-
A tombolán meglepődtem , mert azt sehol nem olvastam hogy lessz. A ládás jelmez lehetőség szánalmas , ha pénzt akarnak annyira tegyenek be tárgyszedő petet (vennék tuti)és normálisan jelmezt.10et 5 centért logika alapján kevesebben veszik mintha jelmez lenne Az event kezdése egy nagy szép lett. Morgó ideges emberekkel .
Bizakodva várom milyen lessz holnap. -
Valakin tud valamit,hogy mikor kerülnek be a tojás metinek?