Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez minden csak nem horgászat. Ehhez képest az ősrégi tévéjátékokon az agyaggalamb lövészet is élmény lehet, néhány perc és idegbeteggé tesz az egér rángatása és onnantól már az se érdekelne, hogy sikerülne-e halat fognom egy pár napi intenzív gyakorlás után mert ez minden csak nem horgászat. Nem sokat horgásztam, engem is bosszantott hogy hackerek szedik tele magukat ennek következtében várható volt , hogy a hal láda event szigorítva lesz. Nekünk se érdekünk a csalással elárasztott tárgyak tömkelege de azért pár órát szívesen lógtam a vízparton. Mindannyian tudjuk, hogy a játék grafikája olyan- amilyen, mégis az úszó látványa legalább segített a képzeletünknek, hogy ez egy horgászat. Az is igaz, hogy ha kissé unalmas is volt, volt lehetőség köznem beszélgetni is. Kereskedőüveggel nézve se találni halat a piacon mostanában, pedig igény volna angolnára, keszegre stb.

Változások jegyzéke 19.1 (új horgászás, rendezvény áttekintés)
-
- Kibeszélő
- Játék
- dreamy
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Az új verzió bekerülése után kevesebb időm volt játszani, nem igen került alkalmam, hogy kipróbáljak különböző pályákat.
A holdfény event alatt kis surával farmoltam, tegnap petet húztam Elvarázsolt erdőben, szintén kis karival.
A dropp szemmel láthatóan jobb dupla kesztyűvel. Úgy a surával, mint a kis warival. Az igaz, hogy szemét is több esett, de voltak jó dolgok is. Laggolt is a játék, de ha minden sima lenne, akkor már nem a metin2-ről beszélnénk.Ma lett volna az első olyan alkalom, hogy bevetem a 120-ast is. Az akarat meg is volt, csak éppen nem úgy sültek el a dolog, ahogy reméltem.
Az új verzió bekerülése után, valahogy igen felpörög a proci. Eddig semmi gond nélkül bent volt a Dc-s kari, bolt volt kint, aztán, ha kellett ezek mellett akár 3 kari is vígan elvolt pld. meley runon. Ha jól számolom, akkor ez pontosan 5 futó kliens.Ma a szilánkot szerettem volna kiütni Razador runon. Hát az valami borzalmas volt.... Az elején csak beállt a kép, aztán amikor a mobok lehaltak, szakadozva, de ismét mozgásba lendült a kari is. Már bosszantó volt ez is, de a mat köves pálya kiütötte a biztosítékot. Állítólag elég türelmes ember vagyok. Négyszer zártam be feladatkezelőből a klienst, ötödikre aztán nem is indítottam újat, előtte meg nagyon cifrát írtam be céhes chatbe.
Lehet mondani, hogy a hiba az én készülékemben van, de nem bírom feldolgozni, hogy eddig több klienssel nem volt gond, most meg fele annyival pörög a proci, mintha éppen felszállásra készülne az egész gép.
Itt kérdezném meg, hogy:
1. akkor mi az a gépigény, hogy ne bosszankodással végződjön az az idő, amit szórakozásra szánna az ember?
2. tesztelték már valakik le ezt a verziót? vagy csak bevetették, aztán hadd jöjjön a játékos, írogassa meg a hibákat, csatoljon képernyőképet mellé.
Igazuk is van... miért ne végeztessék ezt el ingyen? Nem ez lenne az első alkalom rá. Hatékony módszer, szó se róla, csak éppen undorító az egész.
3. mikor kapunk egy olyan verziót, ami nem az egyre több játékba bekerült hibáról szól?
4. mikor kapunk egy olyan frissítést/verziót, ami igazából is megold problémákat és nem generál helyette 10+ másikat?Utólag jutott eszembe: gyakori lesz az olyan meglepetés, hogy egy 23%-os pántban levő 9% ák random eltűnik, helyébe bekerül aztán 2%? Vagy akár fegyverek bónuszai is változhatnak csak úgy? Aztán a játékos csak áll és bambán nézi azt a cuccát, amiért éppen megkínlódott és amire költött....
-
Üdv.
Rövid vélemény:
Én azt hittem, hogy ezt a horgászat reformálást annak köszönhetjük, hogy feledésbe merült és kicsit favorizálni akarják hátha többen nyúlnak hozzá. Lehet ez volt a céljuk de szerintem ez megint a ló túloldala mert ahogy többen is írták a horgászat az amolyan nyugalmi faktor volt épp úgy mint a bányászat. Elég érdekes lett a kivitelezés..már csak attól félek, hogy a bányászatra is kitalálnak valami mini játékot csak, hogy miközben csapkod a karakter ne legyen nyugtunk.
A vörös szerencse láda is eléggé érdekes dolog mert az, hogy 20 órás csontokat ad az szerintem enyhén túlzás ..nyugodtan meglehet kövezni de nem értem, hogy erre mi szükség volt. Az emberek már most is tudnak egyedül razizni, thrymezni, sárkányozni...amikor beküldte a csoportba az egyik haverom, hogy milyen értékek vannak rajta nem hittem a szememnek. Az nekem sem lett volna ellenemre, hogy aki mondjuk eddig nem tudott egyedül bossozni és szeretne oké áldozzon rá x sét és nyisson csontot ha azzal megy csak de akkor hasson csak mobra mert szerintem pvp-be ez nem valami fair. Eddig sem pvp-ztem amikor volt amulett a tárgypiacon de most akkor csak az lehet fullos aki pont azon a napon fent van amikor kapható ez? Tudom, tudom átadható és a piacon is kapsz de az ára a tárgypiacos árhoz képest nevetséges szerintem.Félreértés ne essék azért vannak ezek a dolgok, hogy használja az aki pénzt áldoz a metinre de eddig is letagadta 5/3 ember azt, ha amulettel pvp-zett most meg még motoszkáljon az is az emberben, hogy nincs e a másiknak 30kk defes csont ékszere mert mázlis volt és vagy elsőre beadta neki, vagy fent volt amikor volt ilyen tárgy piacos event. Aztán vakarhatod a fejed, hogy miért forogsz full demivel 3k-kat az ellenfélre. Visszatérve a pvm részére meg kicsit ellentmondásos, hogy ugyebár az új fajta runok pl a razi, thrym főként olyan lehetőségekkel kecsegtettek, hogy csapatmunka kell és indokolt az, hogy céhvel vagy más játékosokkal menjen az ember és ez a dolog csak feldönti ezt a koncepciót mert amit az ember már eleve eddig is magára tudott pakolni bónuszok formájában eddig se volt kutya. Szóval számomra ez a semmiből jött újdonság kicsit túllőtt a célon.
Erre a Cheat Blocker-re nem tudom miért volt szükség mert szerintem a metin már nem éli azt a fénykorát mint régen és nem hinném, hogy hackerek százai dolgoznak azon, hogy kifejlesszék az újabbnál újabb csaló programokat. Ezzel ellenben viszont minden második alkalommal befagy a kis ablak fent és kénytelen az ember ctrl-alt-dellel bezárásra kényszeríteni. A nagyon profi eredményeit, hogy trójai vírus van a gépemen meg enyhe kacagással tudtam csak nyugtázni. Az sem probléma ha bugos csak akkor írják mellé, hogy béta vagy tudom is én és máris máshogy néz ki a dolog mert ebben a jelenlegi formájában...
Számomra talán az egyetlen pozitív dolog az az, hogy végre kicserélték az irritáló bézs színű kabátját a biológusnak és át festették lilára. Csak azért nem adtam le a bioszokat a kis karaktereimmel mert nem tetszett a színe...
Az ilyenek indíttatások a gf részéről egyáltalán hogy jönnek?? Ahhhjj
Próbálok mindig pozitívan hozzáállni ezekhez a frissítésekhez és nem fanyalogni, örülni a kis dolgoknak is de szerintem még mindig lenne 100 és 100 dolog amit fontosabbnak tartanék mint amikkel kiszúrják a szemünket. Néha- néha van egy kis fény az alagút végén de aztán ezen is jókat nevetek példának okádék tegyük fel ezt a tipp adó betöltő képernyős dolgot. Amikor ezt olvastam, hogy lesz ilyen na mondom végreeee remélem azzal kezdik, hogy kiírják majd, hogy 17 ponton vált a skill de neeeem. Az szörnyen fontos információ egy kezdő játékosnak, hogy maximum 99 won lehet nála mert szerintem minden kezdő belefut ebbe a hibába. Azért írom, hogy kezdő mert szerintem ezek a tippek elsősorban az új jövevényeknek szólnak de abból a 10 tippből ami ismétlődik nem sok hasznosat szűrtem le sajnos. Szóval na.
/Pende -
Nekem is sikerült belépni pár napja, első utam a horgászathoz vezetett.
Érdekesnek érdekes, de nem hasznos kifogás szempontjából.
Eddig nem sikerült halat fogni, igaz eddig se nagyon voltam nagy halászós ember.
3szor kell eltalálni egérrel a halat, a körön belül- már ez is nehéz,főleg, ha egyszer se megy be a hal a körbe(ahogy olvastam).
Sokkal jobb lenne, hogy ha 3 sikeres kattintás után egyből kijönne a hal, nem pedig esély lenne a kifogására.(Hosszabban is leírnám a véleményem, de természetesen a forum nem engedi ki, "empty" oszt kész.)
-
Erre a Cheat Blocker-re nem tudom miért volt szükség mert szerintem a metin már nem éli azt a fénykorát mint régen és nem hinném, hogy hackerek százai dolgoznak azon, hogy kifejlesszék az újabbnál újabb csaló programokat
Azért ne felejtsük el, hogy nem csak a mi közösségünk játszik ezzel a játékkal, én voltam fent a török szerveren pár hónapja map1-en képtelenség volt elkerülni a csalókat, hf-eket nyitnak szét a térképen hogy leölje a botokat szerencsétlenek, de így kis kezdők se élik túl egykönnyen. Német szerveren szintén jin-heet ütni lehetetlenség volt minden ch-ra betettek 1-1 botot . Néhány intézkedésbe bele kell látnunk, hogy nem minden ránk van szabva és nagyban kell gondolkozni
Ma a szilánkot szerettem volna kiütni Razador runon. Hát az valami borzalmas volt.... Az elején csak beállt a kép, aztán amikor a mobok lehaltak, szakadozva, de ismét mozgásba lendült a kari is.
Átmeneti volt nálam a jelenség sose laggolok, viszont zodin egyszerűen beállt minden és csak a mobok eltűnése után tudtam megmozdulni. Az észrevételem az, hogy átmeneti volt a jelenség a nap folyamán legalább kétszer frissítették a játékot mert nem engedett új ablakot nyitni amíg a régit be nem zártam, és a második ilyen után a lagg el is tűnt. Viszont érdekes hibába botlottam, összegyűlt az utolsó 10 szilánkom tegnapelőtt de nem tette össze és ugye már nem lehet ledobni és visszavenni így az a 10 szilánk nekem elveszett ( másnap nem tudtam időben felvenni a küldit, hogy megmentsem őket).
Amikor ezt olvastam, hogy lesz ilyen na mondom végreeee remélem azzal kezdik, hogy kiírják majd, hogy 17 ponton vált a skill de neeeem.
Jogos.
-
Kesztyűvel a dropp tényleg jobb lett, de nélküle ahogy néztem valami szörnyű lett az egész,pl razadornál az arany fogaskeréknél valami iszonyú, 10-20 perc alatt jó ha esik 1-2db, és az se fix, hogy sikerül, nem tudom más hogy tapasztalta.
-
Kesztyű nélkül szoktam szilizni, mert a 3 órásak nem potyognak az égből az én szintemen, követ meg nem igen találni, hogy kifarmoljam napi szilizéshez. Költeni ne fogok rá, nem támogatom a gf-et a mostani "fejlesztéseiben".
Nos tapasztalatok... a mai nap kora reggel volt némi meglepetés. Jóval korábban keltem, mint kellett volna, visszaaludni nem tudtam, így ütöttem pár követ és meglepetés volt, hogy pár kő után jöttek is a szilik, volt, hogy egy kő 2-3 is adott. Máskor 2-3 kő után esik egy szili(!).
De(!) most ütögeti ki autóban a maradékot a kari, már nem zenél úgy, mint reggel. Illetve a napokban előfordult olyan, hogy autóban lévő karinak fél órán át nem esett szili! Szóval kesztyű nélkül általában elkeserítően pocsék a drop.Fejlesztők úgy vettem észre, hogy rosszabbul esnek. Ahogy a teki is. Eddig kiesett legalább 1 db, amíg kisziliztem, most van, hogy napokig nem esik.
-
Üdv Mindenki!
Nixie kulcsot szerzett már valaki? És honnan? Megpróbálnám az üvegszálast...mert ez, hogy 20 sikeres 3-as találatnál is csak azt írja "elvesztetted a csalit" kissé idegeltépő. Gondoltam se baj van horgászkönyv! Az mégis csak duplázza az esélyt... igen ám! De a nullát bármennyivel szorozzuk nulla marad. Persze azt is simán feltételezem a szuper fejlesztőkről, hogy a horgászkönyv dupla esélyét elfelejtették beletenni a mini játékba és a tájékoztatás is elmaradt.
-
Probáltam én is a horgászkönyvet. Ritkább halakat ad ugyanugy mint eddig. A droppon és a sikeren semmit nem változtatott.
-
Remélem, a mai frissítéssel a horgászat sikerességi rátáját is növelik... Folyamatosan elúszott a hal van, hiába találom el 3-szor.. Arról már nem is beszélek, hogy 3 óra alatt 2 szer volt arany tonhal. Leginkább kishal, süllő meg fogas van, amit ki sem tudok fogni...
-
Na! Ez igen! Újabb pozitív csalódás a GF-ben. Ez már egy egészen jó irány én azt gondolom.
A frissítés óta újra előjött a patcher hiba üzenete, de ezúttal újra indításnál nem volt cheatblocker hibaüzenet.
Íme a pozitívum: Gondoltam egye fene vettem egy 30 napos halász könyvet, és láss csodát.. Frissítés óta csak úgy záporoznak a jobbnál jobb halak. Azelőtt csak 4-5 féle ritka hal akadt horogra, most meg szinte MINDEN.
Grillezett halak bónuszai saját tapasztalat alapján:
Ausztrál kék rák: 30 percre 100% EXP
Aranyhal: 30 percre 50% EXP
Ayu: 30 percre 10% EXP
Vörös királyrák: 10% Sötétség ellenállás 10 percre
Viaszlazac: 5% szörnyek elleni erő 10 percre
Shiri: 3% Mágikus, illetve fizikai támadó érték
Édesvízi garnéla: ez csupán egy kishal utánzat, csak csalinak jó (eddig 2x használtam; ponty, lazac az eredménye).
Kígyófejű hal: Föld ellenállás 10% 10 percre
Ragadozóponty: Jég ellenállás 10% 10 percreIlletve 1000 giliszta felhasználásával 11 nixie kulcs akadt horogra, abból 3 sikeresen ki is lett emelve, ami azért nem rossz arány.
Én amondó vagyok, hogy megéri kipróbálni ezt a halászkönyves témát. Hozzáteszem +5 pecabottal fogtam ezeket, bár más +1-essel is.
Pacsi, SC.
U.I.: Még a végén komolyan elgondolkozom a visszatérésen. ._.
-
SC , ha az vagy akire gondolok most rendesen megleptél ezzel hogy egyáltalán nekiállsz horgászni. Na de mindegy Ez a mostani "horgászat" köszönő viszonyban sincs a valós horgászattal. Ez mondjuk a valós életben úgy nézne ki, hogy kergetem a horoggal a halat a vízben és ha 3 horgot beakasztottam már a szájába akkor lehet ki tudom fogni :-D. Egy vicc az egész a horgászatnak egy nyugalmas tevékenységnek kéne lenni és nem tömény idegbajnak. Megpróbáltam újra én is hátha csak fáradt voltam elsőre , de nem ez így nem normális dolog hogy ha elkapod a halat akkor se kapod el, és alapvetően háromszor a körben rákattolni se egyszerű. Ez is valószínűleg a játék teljes leépítéséhez tartozik. A bányászatra mit fognak kitalálni? Egy labirintus szerű bányában kell megkeresni az ereket amik véletlenszerűen elteleportálnak ? Még most is random karakter lép be és nem az amit kiválasztok. Nincs olyan nap, hogy le ne dobna minden hibaüzenet nélkül , és amikor visszalépnék úgy érzékeli hogy be van lépve a karakter.
-
Ide is vauzok egy kicsit...mert itt felmerült a gépigényes dolog.... A gépigény valószínűleg 1 kliensre szól, az is úgy, hogy akad de azért bent vagy
Itt mégis sokaknak sír a szája, hogy 6-8 klienssel már nem fut jól- miközben ő még boltol, autózik a dc-be meg a bariba...ezeket ti komolyan gondoljátok??? - Most nem azért mert csírább gépem van de én jobban örülnék neki ha limitálva lenne a kliensek számának egyidőben futása ugyanazon IP-ről! - (pl max 3) - persze ez azért nem lehetséges mert akkor a GF éhenhalna, etikati részről viszont ez lenne egy korrekt átlag!
_Ezt a részét kabarénak tartom, mert akinek erősebb bitangabb gépe van az ergo nagyobb vagyonhoz/előnyhöz tud jutni így_! - Ami ugye nem a játékos önerején múlik! -
Etika ide, vagy oda... Ez egy pay to win játék, erre már rájöhettél az elmúlt 10-15 év alatt.:) Ha valakinek bitang a gépe, és szereti ezt a játékot, lelke rajta, hogy 500 klienst futtat egy időben, hogy egy kis költői túlzással éljek.
Jól gondolod szeder az, vagyok akire gondolsz. Én se gondoltam volna, hogy erre a játékra újra szeretettel, és jó érzéssel gondoljak, de megtörtént a csoda.A tárgydroppot is leteszteltem, sé-s + 10 órás kesztyűmmel dt 5. emeletén kiütöttem a napi adag szilit 1 füst alatt a 75-ös karakteremmel. Noha tényleg nagyobb lett a különbség kesztyű, dupla kesztyű és az anélküli droppok között, mindig is úgy gondoltam, ha már költ a játékos, akkor kapjon is cserébe valami pluszt. Elvégre ezért van a prémium shop.
SC.
-
Ide is vauzok egy kicsit...mert itt felmerült a gépigényes dolog.... A gépigény valószínűleg 1 kliensre szól, az is úgy, hogy akad de azért bent vagy
Itt mégis sokaknak sír a szája, hogy 6-8 klienssel már nem fut jól- miközben ő még boltol, autózik a dc-be meg a bariba...ezeket ti komolyan gondoljátok??? - Most nem azért mert csírább gépem van de én jobban örülnék neki ha limitálva lenne a kliensek számának egyidőben futása ugyanazon IP-ről! - (pl max 3) - persze ez azért nem lehetséges mert akkor a GF éhenhalna, etikati részről viszont ez lenne egy korrekt átlag!
_Ezt a részét kabarénak tartom, mert akinek erősebb bitangabb gépe van az ergo nagyobb vagyonhoz/előnyhöz tud jutni így_! - Ami ugye nem a játékos önerején múlik!Nem értek teljes mértékben egyet. A magánéleti vagyon helyzetünk mindig is befolyásolta a játékot. Aki tehetősebb nálunk több sét költ. A farmer (nem az autok öket nem szeretem) a több bolt nyitásával érhet el némi tőkét. A több bolt könnyebb nyitására tettem is javaslatot a gyengébb gépekkel rendelkezők javát szolgálva. Más tett kereskedőházra is. A 72 helyen farmolo autómesterek jóléte nem izgat mert ők a feketepiacra termelnek nagyrészt yangot.
Akik meg orkoknál beteszik a másik biri területére autozni az 50es karijukat majd 100+ os karikkal torzulnak 30-50 közötti normál játékosokra a helyért kik revansoltak az autokarikra a fejlődési hely hiányában...
( köszönjük GF a 3 cht...)
Őket megkérném mielött más játékélményét és emberi személyét tiporják, vegyék figyelembe azokban a kicsi karikban van a metin2 jövője. Igen , ők vennék majd meg a megunt leselejtezett "vackaitokat", ha tudnának hol fejlődni. Ne csodálkozzunk a fogyó népességen.
Én kezdetek ota farmolásbol élek a legszükségesebb esetben veszek sét tolvaj kesztyű és néha exp nagy ritkán forgató optoló saját célra. Amds gépem van a régi öreg metinbetegséggel az Amd hibával .
Dtre egy inteles lapim van ami épp 1 klienst futtat.A szilánk dropját nagy mértékben növeli a tolvaj és az alternatív droppok gyakoriságát is növelte esténként 5-6 tekercs is eshet dupla tolvaj mellett.
-
de én jobban örülnék neki ha limitálva lenne a kliensek számának egyidőben futása ugyanazon IP-ről! - (pl max 3) - persze ez azért nem lehetséges mert akkor a GF éhenhalna, etikati részről viszont ez lenne egy korrekt átlag!
Ezzel nem értek egyet. Azokkal is kitolnál, ahol egy net-előfizetés van(egy ruoter), de 3-an(!!) akarnak játszani:
az egyik dt-ben ölöget, buffal az oldalán, a második éppen bányászik, a harmadik map2-n van.
Tehát nekik már össze kell veszni, melyikük legyen "büntiben", hogy "nem metinezhetsz!". És ugye ha mindegyiknek korán kell feküdnie, mert korán kell kelnie, akkor még az se megoldás, hogy az egyik csak hajnalban játszhat, a másik csak éjszaka.
(Mielőtt valaki mondaná, hogy minden gép más ip címet kap....én régebben megnéztem telóról és laptopról az ip címet-természetesen ugyanaz.)
(És ellenőrzésként még most is megnézem. Ugyanaz telefonról is és laptopról is.)
És igen, ismerek ilyen családot, ahol bizony az összes családtag simán játszik. És a boltokról ne is beszéljünk, meg a kelmére váró karikról, meg esetleg a rangoló karikról.A frissítés után ismét megnéztem a horgászatot.nekem is sikerült aranyhalat vagy mit fognom. Persze felvágtam, kagyló lett belőle.
talán könnyebben lehet fogni halakat, de továbbra is idegesítő, hogy van, amikor a 2 kattintás megvan, csak hiányzik egy. -
Itt mégis sokaknak sír a szája, hogy 6-8 klienssel már nem fut jól - miközben ő még boltol, autózik a dc-be meg a bariba...ezeket ti komolyan gondoljátok???
Nem említettem 6-8 klienst. Viszont az tény, hogy már 3 kliensnél fura mód eszi a memóriát a metin, felpörgeti a procit. Nincsen ebben semmi rossz, ha egy gépet használ valaki. Az hogy éppen bolt, Dc kari is van bent.... hát mindenkinek adott ez, élhet mindenki a lehetőséggel. De jó magyar szokás szerint ismét ez a hozzáállás: ha nem élhet az én lovam, dögöljön a szomszédé is.
A 72 helyen farmolo autómesterek jóléte nem izgat mert ők a feketepiacra termelnek nagyrészt yangot.
Ki kell ábrándítsalak. Amióta játszom el sem adtam semmit a feketepiacon, de nem is vettem semmit. Sőt, egyetlen metines csoport tagja sem vagyok fb-on. Nem kell általánosítani mielőtt nem tájékozódtál kellőképpen.
Hogy ne legyek off:
A tegnapi frissítés után azt láttam, hogy kicsit a droppon állítottak. 120-as karinak már nem szórja úgy a szilánkot Razador runon (dupla kesztyűvel), mint 2 nappal előtte.
Karbantartás után nagyon gyakori lett a kliens bezáródás raktárhasználat közben.
Fenn áll továbbra is a hiba, hogy más karakterrel lépek be játékba, mint amit kiválasztok.
A Bíbor ébenláda dobásánál (márc.20-i event) meg valami gubanc lehetett, mert egyetlen ládát sem sikerült kiütni. De lehet csak nekem volt ilyen napom. -
Ki kell ábrándítsalak. Amióta játszom el sem adtam semmit a feketepiacon, de nem is vettem semmit. Sőt, egyetlen metines csoport tagja sem vagyok fb-on. Nem kell általánosítani mielőtt nem tájékozódtál kellőképpen.
Hogy ne legyek off:
A tegnapi frissítés után azt láttam, hogy kicsit a droppon állítottak. 120-as karinak már nem szórja úgy a szilánkot Razador runon (dupla kesztyűvel), mint 2 nappal előtte.
Karbantartás után nagyon gyakori lett a kliens bezáródás raktárhasználat közben.
Fenn áll továbbra is a hiba, hogy más karakterrel lépek be játékba, mint amit kiválasztok.
A Bíbor ébenláda dobásánál (márc.20-i event) meg valami gubanc lehetett, mert egyetlen ládát sem sikerült kiütni. De lehet csak nekem volt ilyen napom.Ugy írtam nagyrészt , nem azt mondtam mindenki és senkit nem neveztem meg.
A más karakteres belépés kiválasztáskor nekem is jelen van. Az okozza hogy az adott klienseden lehet több kari van mint 5.
Az összevonáskor nekem is 8 karakterem lett az egyiken, mert 3 karakterem volt a harmadik szerveren. Szerencsémre 2-3 hibás belépés után felenged. Amd hiba miatti feladatkezelős bezáráskor jól eső ha mire visszaérsz más befejezi helyetted a követ
A fentebb leirtak alapján adok még egy esély a horgászatnak. Aranyhal eddig esett 2 de nem volt bennük semmi. -
Amikor bekerült a Meley run akkor akadt ennyire a játék nekem , és azóta komolyabb gépem van, nem is volt idáig gondom vele runon. Tegnap gyakorlatilag állókép volt végig. 16-an voltunk runon és ebből 14 embert ledobott run közben, volt akit kliens bezáródással, volt akit úgy hogy csak bejelentkező ablakig, de azoknak azt jelezte online a kari. Tegnap első bejelentkezés után fél óráig folyamat kidobált engem 2 percet nem volt fent egyfolytában a karakter, hibaüzenet sehol. Utána már csak runról dobott ki. Később Nemere runról is kivágott. Elvarázsolt erdőbe belépésnél 5 kariból minimum kettőt kivág és ez nem egy embernek a kliense , hanem mind külön játékos más-más helyről. Csoportos meleyen ugye akit kivág azt ráadásul rácson kívül teszi, mobokat kell odahurcolni hogy lehaljon és csak úgy tud bejönni ha városban kel. Ez így rengeteg idő , mert kiesik az a játékos is aki a mobokat odahúzza. Túlzottan nagy lett a gép igény. Többnyire két megnyitott kliensem van , de csak 1 aktív a másik tartalék. Boltolni is csak akkor szoktam ha nem játszok közben. Nem hiszem hogy ez a normális állapot. A játék rég óta nem arról szól élvezhető legyen, lassan nem is játszható ha még néhány fantasztikus frissítést beraknak.
-
Amikor bekerült a Meley run akkor akadt ennyire a játék nekem , és azóta komolyabb gépem van, nem is volt idáig gondom vele runon. Tegnap gyakorlatilag állókép volt végig. 16-an voltunk runon és ebből 14 embert ledobott run közben, volt akit kliens bezáródással, volt akit úgy hogy csak bejelentkező ablakig, de azoknak azt jelezte online a kari. Tegnap első bejelentkezés után fél óráig folyamat kidobált engem 2 percet nem volt fent egyfolytában a karakter, hibaüzenet sehol. Utána már csak runról dobott ki. Később Nemere runról is kivágott. Elvarázsolt erdőbe belépésnél 5 kariból minimum kettőt kivág és ez nem egy embernek a kliense , hanem mind külön játékos más-más helyről. Csoportos meleyen ugye akit kivág azt ráadásul rácson kívül teszi, mobokat kell odahurcolni hogy lehaljon és csak úgy tud bejönni ha városban kel. Ez így rengeteg idő , mert kiesik az a játékos is aki a mobokat odahúzza. Túlzottan nagy lett a gép igény. Többnyire két megnyitott kliensem van , de csak 1 aktív a másik tartalék. Boltolni is csak akkor szoktam ha nem játszok közben. Nem hiszem hogy ez a normális állapot. A játék rég óta nem arról szól élvezhető legyen, lassan nem is játszható ha még néhány fantasztikus frissítést beraknak.
Csak arra lennék kíváncsi hogy magyarázzák meg a németek azt hogy egy alig használt funkció frissítése - amitől még a maradék kedve is elmegy az embernek- miért jó hogy azt hozza magával, hogy a játék nagy része hibásan működik ?