Újabban a játék kénye-kedve szerint összecsukja magát, akár ácsorgó karival is. Teszem azt ma beléptem új klienssel - amit azért kellett nyitnom, mert amíg nem voltam gép közelben összecsukta magát a kliens -, kattintottam volna npc-re, hopp, kivágott. Mondom egye fene, visszajelentkezek, bejelentkezés, hopp összecsukta magát. Ezt már eddig is megszokhattunk - mintha olyan jó dolog lenne - de én úgy érzékelem, hogy meg 2-3x-ozódott az ilyen esetek száma.
Ami a több klienst illeti, van, hogy benn van nekem kelmés kari, egy tartalék/amin belépek a raktáros karikra, egy autóban szintel, eggyel meg kapálok/szilizek (vagy autóban szilizik a kari és akkor a másikkal rendesen farmolgatok). És nem bírja.
Hol van már az az idő, amikor 3-4 karit vittem fel dt-ben és még boltoltam is...
Hol van már az az idő, amikor el mertem menni dt runra, mert nem dobált ki már a 2-3. emeleten... (úgy, hogy egy karival megyek és direkt egyedül, más run-oló nélkül!)
De egyesekből ismét süt a jóindulat, hogy mások ne játszhassanak több klienssel. Csak tudnám miért fáj, ha ez a játék adta lehetőség.
Szerk.: Na, amíg ide írtam, addig is szerencsésen összecsukta magát a kliensem. Tuti nagyon megterhelő volt, hogy eldugott helyen afk-zik a karim.