Tiltás a fórumon

• - Javaslat címe: Tiltás a fórumon

- Javaslat lényege: Fórum felhasználók leblokkolására való lehetőség

- A javaslat részletes kifejtése:

Ami most van rendszer "block" funkcióval csak az adott illetővel való privát üzenetváltást akadályozza csak meg ...
    Nem is értem hogy ingame ami most már az egyik kedvenc opcióm(sajnos 1 ch és 1 map még kikerülhetne ott a feltételekből....) de így tegye a szívére mindenki a kezét és most őszintén kinek van kedve azt olvasni 1-2 olyan személytől aki 10 év alatt 70ig vitt fel nagy karit , nagy bölcsességeket meghallgatni ?
    Vagy XY-nal személyeskedni ? Szimplán egy fáradt este villogó sátánista giffes avatarokat egyéb fárasztó butaságokkal olvasgatni ?

mert mondjuk akinek van ezekhez kedve az megteheti , de akinek nincs azt nagyba segítené ha lelehetne egymást úgy tiltani itt hogy nem látnák a kommentjeit ....

ui. : ha ezt butaságnak tartod és szerinted degenerált vagyok akkor itt a remek alkalom h a "nem támogatom, MERT VANNAK ENNÉL AZTÁN SOKKALTADE FONTOSABB DOLGOK IS !44+! !!! " .... komment helyett támogasd és tilts le engem :)

Köszi Máté :thx:

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Szép személyeskedés és provokáció, de létezik a tovább görgetés.

nem tudom mennyire kezdő kérdés, de minden egyéb topic zárva van :D

10 év alatt 6 acc jutott ki mu -rang rangból jetibe itt a forumon , nem kéne újragondolni ezt a rangrendszert ? :D mármint én esküszöm csak azért járok fel h valahogy ne ebbe a rangba maradjak ahol az összes többi acc, egyébként hozzá se szolnék semmihez csak olvasnék vagy támogatnék vagy mesét írnék nyilván van pár értelmes dolog de pl nem spamelnék meg ilyesmi ha már meglenne a következő rang bár a jeti se vonz inkább valami ezerharcosra hajtanék , csak most akkor nyitnom kéne 100 témát hozzászólnom még 100 témához meg kapnom 500 lájkot ami valljuk be nem egyszerű :(

Nekem így hirtelen ez ugrott be. Ha vegytiszta hsz vadász vagy, viseld el a bejegyzéseket a fórumon.
    A sátánistához annyit, hogy egy egyszerű vicc, miután valaki viccelődve megjegyzést tett a zenei stílusomra. A képen egy visual-kei előadó van, jrock számokat játszanak. Gondolom te se mindig csak a Hallelujat hallgatod.

Természetesen nem támogatom. További kellemes hsz vadászkodást. :)

• A fórumon nem hiszem, hogy sikeresen működne ez a funkció. Nem Támogatom!
    Ha nem látnál bizonyos hozzászólásokat, gyakrabban kapnál figyelmeztetést hsz vadászat miatt (számolós témák, mindig másfele sámolnál). Ha az adott illető nyitva 1 értelmes kibeszélő témát (frissítés, event), de te blokkoltad, akkor nem látnád az adott kibeszélőt? A hsz vadászat miatt értelmetlen az egész.

Az, hogy ki hányas karakterrel rendelkezik az meg nem jelent semmit. Te se vagy 120-as pedig te is kb 10 éve játszasz, ami simán teljesíthető lenne, de még se mész tovább. Ezt a sátánista dolgot meg egyáltalán nem is értem...

• Nem támogatom! Nem találom kivitelezhetőnek és teljesen feleslegesnek tartom.
    Továbbá szerintem mindenki képes arra, hogy figyelmen kívül hagyja bizonyos személy/személyek hozzászólását.

Vagy XY-nal személyeskedni ? Szimplán egy fáradt este villogó sátánista giffes avatarokat egyéb fárasztó butaságokkal olvasgatni ?

A sátánista meglátásodat én sem értem, továbbá a személyeskedéssel kapcsolatban maga a javaslat írásában te is egy személyre utaltál... elég erősen!
    Sajnálom, de az egész inkább egy hisztinek tűnik, mert nem vagy jó viszonyban valakivel.

Maga az ilyesfajta tiltás ha netalántán mégis kivitelezhető lenne is feleslegesnek tartom. (Nekem nem jutott semmi eszembe aminek kimenetele nem csak káosz.)

• Igen, ez egy kétélű dolog. Esetlegesen magával hozza, hogy valami galiba lesz, ha nem látsz mindent mindenkitől.

Régi fórumon ezt megtehetted, ott volt ilyen lehetőség.
    Jelenleg nincsen, és nem hiszem, hogy lesz, mert ugye a wbb5 -re frissítést várjuk (ez az utolsó álláspont).

Két lehetőséged van:
    1. tiltod a témarészt, ahova az illető olyan dolgokat postol, ami téged nem érdekel (de ezzel magad is "úgymond" kizárod arról a részről)
    Nemkívánatos fórumrészek láthatatlanná tétele

2. sajnos avatart sem lehet tiltani, azt mindig nézned kell, de az aláírásokat kikapcsolhatod, így viszont senkiét nem látod majd.

Annak tükrében, hogy várjuk az új fórumot, így én tartózkodom.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• mondjuk az is egy megoldás h ide írom h **************** és jön a 13 nap forum nélkül
    hihi

ezért tart itt a közösség köszi hello

Trágár tartalom törölve.
    Figyelmeztetés. A témát zártam. Dreamy

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx: