Automata támadás hiba

• Szia!
    Érdekes,hogy nem minden esetben, és nem is mindent kell újrarakni,van,hogy csak italokat,de élőfőül.hogy skileket.
    Az előbb pl. minden úgy maradt ahogy bepakoltam :)
    Üdv.:fincsi

• Nem csak újraéledéskor vicceskedik, kijelentkezés-bejelentkezés után is, ha épp úgy gondolja benn marad minden, ha meg nem akkor nem.
    Kari cserénél is ez a helyzet, van, hogy benne marad, és ha épp olyan a kedve a játéknak , akkor meg nem.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• CH váltáskor nekem mindig eltűnik minden belőle, sőt ha meg van nyitva az autó támadás ablak és közben megnézem mennyi szili kell még a skill eltűnik belőle.
    A másik idegesítő hiba, hogy ha harcossal használom felrakja aurát majd pár másodperc múlva "lejár" és ez nem egyszer fordul elő, hanem egymásután sokszor. Érdekes suránál pengével nincs gond.

• CH váltáskor nekem mindig eltűnik minden belőle, sőt ha meg van nyitva az autó támadás ablak és közben megnézem mennyi szili kell még a skill eltűnik belőle.
    A másik idegesítő hiba, hogy ha harcossal használom felrakja aurát majd pár másodperc múlva "lejár" és ez nem egyszer fordul elő, hanem egymásután sokszor. Érdekes suránál pengével nincs gond.

Szia!
    Aurával kapcsolatban nekem ez már régen is így volt,vagyis addig tűnik el az aura míg mérgezni tudnak a mobok,mérgezésnek egy nemkívánatos mellékhatása.
    Üdv.:fincsi

• Az aura amúgy annyival megoldható, hogy normálisan beállítod neki mennyi időnként kapcsolja be és így nem fogja besütni.
    Nálam legalábbis azért volt ilyen, mert ahogy beteszed a skilleket, az automatikusan beállítja az időt, ami túl kevés.
    Nálam a wp összes skilljét is sikeresen besūtötte így, nem csak a testiét.

lv95 WP 5P / Lv86 Sárkány Sámán 4P
    Lv87 Testi 3P 1G / lv64 Sárkány Sámán 3G
    Lv77 Menta 4G / Lv80 Tőr 2P 2G
    Lv75 WP 1P 3G / lv55 Farkas 2P 1G

• Érdeklődni szeretnék, hogy ez a hiba lett továbbítva ? Vagy jól van az úgy ? Ez azért mégiscsak egy fizetős verzió. Sokakat bosszant , hogy megvették és nem normálisan működik.

• Engem is érdekelne, hogy mikor fogják ezt megoldani :whistling:

Név: MrKardsura | Kaszt: Kard Sura | Szint: 105 | Skillek: Elvarázsolt penge: P Félelem: P Sárkány örvény: P Ujjcsapás: P Varázslat kioltás: G1 Elvarázsolt vértezés: M6 (1KK és M7) | Nyelvek: :red: M1 :ylw: M1 | Céh: nincs

¯\_(ツ)_/¯

• Sziasztok

Sajnos azt nem tudom megmondani mikorra lesz javítva, annak viszont utána tudtam nézni, hogy jelenleg is foglalkoznak ezzel a problémával. Reméljük mielőbb megoldják.

Addig is, türelmeteket köszönjük.

Miren.jpg

A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.

• @Tuborg86 fizetős autó vadászatod van?
    Mert ha nem, akkor nem tudod az italokat és a készségeket használni benne, akkor ilyen:

és az nem hiba :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nem kell a játékosokban keresni a hibát.
    Egész héten ment a FIZETŐS auto-farm elvarázsolt erdőbe, tökéletesen működött. Tegnap, azaz SZOMBAT óta nem akar semmiféle potit inni.

• Próbáltad törölni a kliens főkönyvtárában lévő UserData könyvtár tartalmát?
    syserr mappa legutoljára létrehozott fájljában(vagy réggebbiben akár) nem ír semmi hibát erre vonatkozóan? (uiAuto.c-re hivatkozva)

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

Edited once, last by MxCool ().