Ugyan azt írták, hogy a verzióval ki van javítva, de nincs . Újra éledésnél ugyanúgy újra kell pakolni az italokat skilleket.
Automata támadás hiba
-
- Játék
- Szeder
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Szia!
Érdekes,hogy nem minden esetben, és nem is mindent kell újrarakni,van,hogy csak italokat,de élőfőül.hogy skileket.
Az előbb pl. minden úgy maradt ahogy bepakoltam
Üdv.:fincsi -
Nem csak újraéledéskor vicceskedik, kijelentkezés-bejelentkezés után is, ha épp úgy gondolja benn marad minden, ha meg nem akkor nem.
Kari cserénél is ez a helyzet, van, hogy benne marad, és ha épp olyan a kedve a játéknak , akkor meg nem. -
CH váltáskor nekem mindig eltűnik minden belőle, sőt ha meg van nyitva az autó támadás ablak és közben megnézem mennyi szili kell még a skill eltűnik belőle.
A másik idegesítő hiba, hogy ha harcossal használom felrakja aurát majd pár másodperc múlva "lejár" és ez nem egyszer fordul elő, hanem egymásután sokszor. Érdekes suránál pengével nincs gond. -
CH váltáskor nekem mindig eltűnik minden belőle, sőt ha meg van nyitva az autó támadás ablak és közben megnézem mennyi szili kell még a skill eltűnik belőle.
A másik idegesítő hiba, hogy ha harcossal használom felrakja aurát majd pár másodperc múlva "lejár" és ez nem egyszer fordul elő, hanem egymásután sokszor. Érdekes suránál pengével nincs gond.Szia!
Aurával kapcsolatban nekem ez már régen is így volt,vagyis addig tűnik el az aura míg mérgezni tudnak a mobok,mérgezésnek egy nemkívánatos mellékhatása.
Üdv.:fincsi -
Az aura amúgy annyival megoldható, hogy normálisan beállítod neki mennyi időnként kapcsolja be és így nem fogja besütni.
Nálam legalábbis azért volt ilyen, mert ahogy beteszed a skilleket, az automatikusan beállítja az időt, ami túl kevés.
Nálam a wp összes skilljét is sikeresen besūtötte így, nem csak a testiét. -
Sziasztok, nálam is ugyan ez a helyzet és nagyon bosszantó
-
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a hiba lett továbbítva ? Vagy jól van az úgy ? Ez azért mégiscsak egy fizetős verzió. Sokakat bosszant , hogy megvették és nem normálisan működik.
-
Engem is érdekelne, hogy mikor fogják ezt megoldani
-
Sziasztok
Sajnos azt nem tudom megmondani mikorra lesz javítva, annak viszont utána tudtam nézni, hogy jelenleg is foglalkoznak ezzel a problémával. Reméljük mielőbb megoldják.
Addig is, türelmeteket köszönjük. -
Sziasztok!
Nálunk egyik italt sem hajlandó használni, igy nem lehet otthagyni, hogy tegye a dolgát.
-
-
Nem kell a játékosokban keresni a hibát.
Egész héten ment a FIZETŐS auto-farm elvarázsolt erdőbe, tökéletesen működött. Tegnap, azaz SZOMBAT óta nem akar semmiféle potit inni. -
Próbáltad törölni a kliens főkönyvtárában lévő UserData könyvtár tartalmát?
syserr mappa legutoljára létrehozott fájljában(vagy réggebbiben akár) nem ír semmi hibát erre vonatkozóan? (uiAuto.c-re hivatkozva)