Sé-s opt törlő

• - Javaslat címe:Sé-s opt törlő

- Javaslat lényege:Egy kiválasztott opt törlése az adott tárgyból

- A javaslat részletes kifejtése:A saját illetve mások tapasztalataiból kiindulva,úgy gondolom,ha megvalósítható,nem ártana egy opt törlő a játékból.Mikor pár éves barlangban való ütés után,végre esik valami 40-50ák-s cucc,felhúzza az ember nagy nehezen valameddig,de optot nem mer belerakni,mert ha vérzés vagy mérgezés kerül bele,ugye mehet a kukába,bossozni,vagy sárkányozni nem éppen ideális vele.Az elgondolásom annyi,hogy lenne egy opt törlő,amivel egy választott optot lehetne törölni egy adott tárgyból.De hogy ez ne legyen túlzottan kihasználva,mintegy forgatóként,valamint az esetlegesen eladott tárgyban,a leendő tulajdonosa is lássa,hogy mire számíthat,a törölt opt helyére,egy piros kötőjel /-/ kerülhetne,amit csak egy forgatóval lehetne eltávolítani belőle,valamint újra optot rakni bele.Így a játékosok is jól járnának,mert beoptolhatnák a féltve őrzött cuccaikat,és a GF is jól járna,mert egyrészt fogyna az opt törlő,másrészt,ha valaki változtatni akarna a cuccon,fogyna a forgató,illetve egy újabb optoló,vagy márvány.Ez csak az én elgondolásom,bármiféle kritikát,javaslatot,véleményt köszönök!

• Az ötlet jó lenne.... ha mondjuk van 4 jó optom, és szeretném, ha az 5. is jó lenne benne... De ugy gondolom jelenleg ennél sokkal fontosabb dolgokat kellene hogy kijavitsanak a játékban, igy nem támogatom

Kaszt : Sárkánysámán (a férjem szerint csak házisárkány ) Lv 115
    Férjem és társam egy harcos ISTEN , egy isteni harcos :love:
    Server Auriga és a vérem piros :thumbsup:

• Az ötletet támogatom. Rengeteg olyan forgatás van amikor 1 opt kellene a tökéletességhez de 10-20 forgatás után még rosszabb lesz mint volt.
    Javasolnék még egy speciális opt forgatót is alacsonyabb áron így a sima opt forgatókkal párhuzamossan létezne és a játék alapelemeibe nem nyulna annyira bele.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Túlgondoltátok.Én semmi másra nem szántam,mint arra,amit fent is leírtam.Valaki üt egy jó ÁK-s cuccot,és mi megy bele 1-2 vérzés,vagy mérgezés.Teljesen mindegy,hogy a többi opt jó vagy rossz,a vérzést kitörli,ott marad a kötőjel,és kész.A forgató pedig úgy távolítaná ezt el,ahogy szokta.Minden optot átforgatva.Tehát nem lennének full cuccok.Hogy ezen kívül,ki mire használná,az már az ő dolga.Köszönöm mindenkinek a véleményeket!

• Támogatom. Mivel SÉ-ért lenne, a GF-nek hozna annyi bevételt az újra optolással/5. opttal, mint amennyi kiesne a pörgetésekből. Sőt, teszem azt, valaki bepörget valamibe 40ák-t, hiába kuka minden más, nem pörgeti tovább. Viszont ilyen módon még költene rá, hogy csinosítsa a fegyverét.

• azon én is gondolkodtam már h mondjuk csak az adott optot forgatná egy cuccból , de így h egyet kitöröl és utána pl újat rakna bele valami kannibál x időn keresztül amíg bele nem mákol valamit ... csak a sés playerek húznának el ezzel

egyrészt elég meredek az ötlet, másrészt tényleg nem ez lenne a legfontosabb ami bekerülhetne már a tárgypiacra ...

így nem igazán tudom támogatni max ha valamit tényleg csak a méreggel/vérzéssel kezdenének , de h konkrétan optot törölj az nem használna

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Ez akkor lehetne megvalósitható, ha a törölt bónusz helyére semmi mást nem lehetne forgatni, csak egy piros "-" lenne, ahogy emlitetted. Valamit valamiért, ha úgy érzed hogy egy bónusz törlésével a tárgyat hasznosabbá válhat.

Ezt a "GF jól járna" sablonos dumát a javaslatok 90%-nál meg hagyjuk már :pillepalle: