Hogyan építs 'pénzütő' karit? - farmolási kérdések

• Elnézést ha rossz helyre nyitottam, de már régóta keresek egy farm posztot ami szőrén szálán eltűnt. Gyönyörűen össze volt szedve benne 0ról a farm kari készítés, ló medál ütés és így tovább egészen barlang farmolásig, de ezt már jó ideje nem találom. Ha valaki belinkelné nagyon megköszönném, vagy ha az illetékes összetudná vonni ezt a posztot azzal, ha egyáltalán megvan még.
    Köszönöm!

Összevontam. Dreamy

• Szia.Jó helyre nyitottad a témát,ugyan a linket nem találom viszont annyit hozzáfűznék,manapság a lómedál ütés nem túl kifizetődő vagy csak én vagyok annyira mániákus hogy 300-400k alatti tárgyakat a földön hagyom/eldobom/odaadom valakinek.Szerintem 150k/medálért annyira nem érdemes foglalkozni a dologgalHelyette próbáld meg hogy befektetsz 1-2 tolvaj kesztyűbe,előveszel egy 15-20as karaktert és elmész map2re Ékkő darabot farmolni.Kesztyűvel elég jó a droppja véleményem szerint és 400-500k/db. Kis szerencsével 2-3 óra alatt összejön jópár millió yang.Én 1 hétig farmoltam így,napi 6 óra játékkal(szabadnapon),amikor dolgoztam 2,max 3 órát szántam rá szerencsétől függően (2 óra legtöbb)17-29(Ez volt a max 3 óra alatt).Ha teljesen 0ról kezded az a "pár millió yang" egész jól tud jönni.:) Kis türelemmel elég szép tárgyakat összetudsz kaparni amivel bőven nem számít gyengének a karaktered.:) Nekem ez jött be legjobban a kis szintű farmolás terén,ha lesz időd ill. kedved próbáld ki,esetleg várom a véleményt..:) (Akár map2 farmosnak is folytathatod a karatert,eventkor jól jön a kisebb szintű farm karakter.:) Lv30+ - 45. Ha jól bírod a fekete orkokat,veszel sok köpenyt,szintén tolvajkesztyű és orkfog.:) Talán a legtűrhetőbb a dropja a farmolási lehetőségek közül ezen a szinten.Legalja 1m/db(szerintem ezt már nagyon érdemes farmolni mert keresett tárgy).Akad még egy lehetőség ha nincs hangulatod farmolni,beállsz ch6 map1,tele vásárolod a leltárad Lv36os tőrökkel fegyver kereskedőnél,és szépen megindulsz egyesével átváltogatni Energia töredékre.Kicsit időigényes,viszont jobb esetben 1,3-1,4 millióból kijön 200db Töredék,rosszabb esetben 1,8-2 millió,viszont ígyis talán a legegyszerűbb könnyen jött +500K.Éjjel kipakolsz egy boltot energia töredékkel 2,5 millióért / 200. Kékeknél reggelre elviszik,max 1-2 napon belül.:)
    Lv45-50 körül(karakter erősségétől függ) SD2,inkább 50 feletti miután alternatív drop az áldástekercs,illetve harangokat érdemes felszedni,ha szerencséd van kifogsz egy(vagy több) +8/+12 harangot,szép ára van mostanában.Ill. növényeket felszeded,abból is össze tudsz kaparni pár milliót ha kipakolok 200as csomagba(2M átlagban).Esetleg ha nagyon Metin követ akarsz farmolni,Lv45-55ös Metin köveknek a a leggyakoribb a Lélekkő dropja(Nekem Lv55 gyakrabban dobott).Ércek farmolása(Sohan hegyen,Hwang templomban gyakoriak az ércek,és azok a leginkább keresett kohók).Lv70-75 Tűzföld,illetve Démon Torony 7. emeleten (Wp surával a legegyszerűbb).Félelem,és pár órára ráállsz azokra a cuki 70es kövekre.:) Ha szeretsz DT runozni spájzolsz ékszer/vért/fegyvereket természetesen az értékesebb fajtából.+7esen 500-600k körül beszerzed a Lv66+os vérteket.Max 1 millió körül az értékesebb fegyvereket,és a mennyei ékszereket stb stb.Ha nem vagy olyan isteniesen szerencsétlen mint én,akkor 15db 8as tárgyból összehozol pár darab 9est,ami már bónuszok nélkül is elég jó áron eladható.Talán a fekete vért a "legolcsóbb" 25-30millió körül láttam sura/ninját.(Harcos Feka +9 árát nem tudom pontosan,és a sámánéban sem vagyok biztos). Mennyei ékszer +9 ha nagyon rendes akarsz lenni és sürgősen meg akarsz szabadulni tőle,akkor is min. 75-80M.Csata +9(Ezt nem tudom pontosan,változó az ára,egyik helyen x másik helyen y).Cipők közül talán a Főnix cipő amit megéri kihúzni +9re(Esély a testi támadás elkerülésére bónusza miatt/Qilinre fejleszthető tovább,ha megszeretnéd tartani ill. beoptolod.) Viszont ha Soloba mész DT runozni,megkönnyebbülés tud lenni egy Bőr csizma +9(Az sem árt ha megkarcolták 1.5k-2k TP-vel,esetleg ha nagyon "Fullosat" szeretnél TP+Nyíl elkerülés a legjobb combo pvm-re.)
    Lv75+ .... Nyilvánvalóan Lélekbarlang1-2. Lélekbarlang2be legalább 60-70% ördög elleni + gyengébb karakternek legalább 45-50% nyíl ellenállás,elkerülés jól jön.Másik farmolási opció elmész Szellemerdő-Vöröserdőbe Lv 85-90es Metin köveket farmolni.Exp gyűrűre+Tolvaj kesztyűre elég nagy a kereslet + pár egyéb apróságot is droppol,viszont ez szerencse függő.
    Annó Aquilán eddig jutottam(Huhu ez sem 1-2 napja történt :D.) Ezek a módszerek nekem beváltak,pár hete(Max 1 Hó.) gondoltam neki esek megint ennek a Metin2 dolognak.Perpill Lv47 Wp surám van,nyaklánc/karkötő/sisakon kívül minden 5 optos,jól beforgatva(Min 200-250m).FMS +9 43% Átlagkár,+ egyéb kisebb bónuszok,+4es krit,szörnyek elleni kővel.Ezüst karos +9 full kohó(Mennyei karkötőig megfelel szerintem).Akad egy szimpla Arany nyaklánc +9em 2k tp-vel kohózva,illetve egy "nagyonmenő" 41es Vár sisak +8am 20% élőholtal.Ezentúl Yin-Yang lemezvért +9 2k tp 15nyíl ellenállás 10kard ellenállás + 3 jelentéktelen bónusz.2db Ében fülbevaló +9 5 opt.Variálva,egyik 20élőholt 15kard,másik 20ördög 15 kétkezes(Nagyobb szinten jól jön "pár" % ilyen olyan elleni védelem.:)) Szépen fogalmazva a kötekedős kisfiúk/"kishejcegnők" ellen akik menőznek a karakterükkel,leütnek erről arról miközben farmolsz stb.(Szerintem tudjuk hogy ebből a "Fajból" elég sok példány megtalálható mind3 Birodalomban.Bőr csizma +9 1,5k tp + pár % nyíl elkerülés + egyéb ilyen olyan tárgyak lényegtelen.Ezzel az elég "sajátos"(Fogalmam sincs mennyire divatosak a Lv1-Lv50 ezek a farmolási módszerek). 1-2 nap alatt(Kollégák akiket boldogít a jó kis munka,nem mindenkinek az az első dolga hogy leül a gép elé és ráfügg fél napig a játékra) pár óra alatt,ki mennyi szabadidővel rendelkezik viszonylag gyorsan,elég sok yangot kilehet farmolni.Személy szerint jobb szeretek meló után éjjel,vagy éjjeles után reggel 1-2 órára leülök farmolni,gyárban dolgozok mint présgép/gépek melyeken dolgoznak az operátorok/gépészek javításával,karbantartásával foglalkozok.Ezzel arra szeretnék kilyukadni hogy én sem farmolni MINDEN EGYES NAP jópár órát,volt hogy kimaradt 1-másfél nap fáradtság/pihenés/egyéb elfoglaltságok miatt(Gyengébbek kedvéért=MAGÁNÉLET,nem mindenki rendelkezik e csodálatos dologgal...Viszont akad egy kevés ebből a bizonyos MAGÁNÉLETBŐL,az a férfi/Nő(Hölgy hogy kedvesen cukin fogalmazzak,valaki jobban szereti ezt a megszólítást :)) elég valószínű hogy(milyen színű? VALÓSZÍNŰ) hogy a magánéletet teszi előbbre,1 max 2 órát tud rászánni akkor sem jár rosszul ha pár naponta(Full bolt) kipakol kék map1re(Ch1,gyengébb PC Configgal/Gyengébb Internet kapcsolattal Ch2-n sem tart sokkal tovább eladni ezt azt kék birodalomban.:)
    Bocsánat ha hosszúra sikeredett,akinek van kedve/ideje/kíváncsi annak sok sikert/lehetőleg JÓ szerencsét/kitartást kívánok a farmoláshoz. :) (Előfordulhat hogy 1-2 jól "jövedelmező" tippet kihagytam,kritika+véleményt,esetleg ha valahol egy Bálna méretűt hibáztam..ISMÉTLEN BÁLNA,nem LÉGY! Hozzászólni kimaradt farm tippekkel/Szólni ha hibáztam árakkal,egyéb dolgokkal egyenesen megtiszteltetés lenne.Köszöntem ha időt szántál rá,aki próbálta bármelyiket véleményt szeretnék kérni,kíváncsi vagyok kinek mennyire jött be/nem jött be a dolog stb stb.
    (Bárkinek kérdése lenne IGN: MiriiiWP szívesen válaszolok ha kérdése lenne bárkinek :),de fórumon küldött üzenetekre is szívesen válaszolok ahogy időm engedi.
    További szép napot/jó játékot(kinek mi) kívánok;).
    Sziasztok! :)

• Köszi szépen, akkor nem én vagyok béna hogy nem találtam meg. Am főként azért kerestem mert 1. Gyakran át néztem régebben.
    2. Most kezdtem új szerón és ott ugye minden 0ról indul ahova még a lómedál is jó pénz lesz! :D

• Nagyon szívesen.Remélem segített is valamit a dolog nem fölöslegesen koptattam a billentyűzetem:P.Viszont az infót hogy az új szerveren kezdesz új karaktert teljesen nulláról azt elfelejtetted közölni.:(
    Igazából a menet nagyjából ugyanaz,annyi különbséggel hogy legalább ott kezdetben lesz értéke a tárgyaknak,de úgy már picit nagyobb összegeket elkérhetsz az említett tárgyakért.:) Ennél jobban nem is tudnál kívánni:). További sok sikert az új szerverhez,bármi kérdésed lenne üzenetben szívesen válaszolok.:)
    Szia.

• Mod megjegyzés:

Szia.Jó helyre nyitottad a témát

A moderálást hagyd meg a moderátoroknak, köszönjük...

Köszi szépen, akkor nem én vagyok béna hogy nem találtam meg.

Már összevonva, mert bizony a téma ott volt.....

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Köszönöm hogy össze vontad Dreamy, tényleg kerestem mindenhol de valahogy még sem találtam. :D

• Hova lettek az árak? Miből van most jó pénz?
    Kohót nem viszik, Energia töredéket nem viszik. Alkímiából még egy metszett se jött ki, hiába szívok vele. Pántok egy örökké valóság mire 1 lesz nem hogy több. Miből lehet most pénzt csinálni?

• Elkezdtem megint játszani meglévő karakterekkel, temérdek eladni való cuccal, de arra kelett rájönnöm hogy a piacon szinte semmit sem vesznek.
    Mit érdemes mostanában farmolni ? Amiből yangot lehet kiszedni ?

• 35re is felmehetsz max a 25ös kő nem fog annyira droppolni ha nincs kesztyűd de a 30as és 35ös kő bőven droppolni fog.

• Szia. Ha bírja az egész termet akkor egy terenből 60-100hf óránként. Okey pakli 2-3 db. Nekem a nagykari cuccaival és sárkány sámán segítséggel ez a tapasztalatom.

• köszi másik kérdés, 70ig még jo a drop sd2/3ba vagy ott már 70en romlik és inkább maradjak 65 mert még szintbe kb alattuk vagyuk? kinek mi a tapasztalata? köszi

• SD3-ban a legjobb a HF droopja, viszont oda nem elég hogy van egy karid ami bírja, oda kell mellé valaki aki eszméletlen erős pvp kari. Akiket ismerek mind úgy farmolnak egy farmos egy pvp-s.

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Sziasztok.Pár ève már játszottam,jó sokáig de utána abbahagytam.Most visszatèrtem,ès láttam mennyi változás törtènt.Megjelent a won(most se tudom mi az),rengeteg új tárgy,stb.Fogalmam sincs mi milyen árban megy,mert wonokat írnak, illetve olyan elkèpesztően elszakadtak az árak,mint a fene.Ráirtam pár karóra,segítsèg kèrès gyanánt de válaszra se mèltattak.Mivel a 0 - róla kezdtem èpíteni egy wp-t elèg gondban vagyok,mit ès hogy csinálják.Pár tanács jól jönne Yangszerzès,farmolás,stb.Jó lenne barátomat is találni,de èrtelmeseket ès nem 10 èveseket.Èn 40 vagyok.Azèrt játszom,mert szeretem ezt a játèkot.Tehát ha valaki ellátna tanáccsal akkor st77 wp sura vagyok.A kèkeknèl.

áthelyeztem. dreamy

• sziasztok egy 61es testi p aruaval matt legi ak tám def rubinnal, 15k tpvel, 20% tp szivás, 40% testi kivédés, 45 krit 25% sötétséges talival elbirja dt 5.et vagy kéne a defes hátas vagy 20-30nyil hogy könyebb legyen? köszi