Hogyan építs 'pénzütő' karit? - farmolási kérdések

• Bophszi ez eléggé troll hozzászólás volt részedről... :D Még hogy bm sura meg íjász a tökéletes farmos... xd

Na szóval:
    15ös testi map1-re... :D
    35ös testi map2-re ez oké
    42-es tesi 40-45-50 metinekre ez is oké
    54-55ös WP 55-65ös kőre + profi majom kazi végére, boss és holdfényládára.
    75ös WP DT7-re és vörösbe és bossokra. (vagy 75ös testi, bár szerintem WP jobb és olcsóbb is)
    90-es wp is jó új map és bariba... Barit ne hanyagold el azis nagyon jó farm hely, főleg ha bírja vörös setauokat; esetleg B2 első terembe...

• Hali!
    Bőven elég a nagyon kívül egy 75-ös testi vagy wp... A kisebb metineknek a farmolása már értelmetlen.. A kk-k senkinek se kellenek, az áruk is egy vicc lett, +3-as kövek se kellenek már senkinek. (+4-es kövek meg ritkán esnek :D)
    A 75-ös testi/wp-vel pedig lehet farmolni 70-85-90-es köveket, lehet használni eventekre (pl. a húsvét-event, holdfényláda event, ámor láda), felmehetsz dt7-re, stb.
    A naggyal meg ütni lehet 95/100/105-ös metint.
    Eddig én is ezt csináltam jó pár hónapon keresztül, de én már ráuntam ezért felmegyek a kicsivel is 90-re... :D

• Szia.
    Én egy 15-s karit csinálnék, látod csak most a húsvét eventen milyen haszna volt.
    35-s szerintem fölösleges.
    42-s úgyszintén. BÁÁR. P képességekkel, maxos cuccokkal nagyon élvezetes a játék. Átmenni orkokhoz, másik birodalomba balhézni tökéletes. :))
    (holdfényládára is jó lenne. )
    75-re, 90-re surát csinálnék.

• Szia!
    Tényleg nagyon befolyásolja egy-egy szint a droppot, sajnos.
    Ha van nagyobb karakter a farmos accounton, akkor az sokat változtat hátas miatt.
    Lvl 30-as testit javasolnék map2-re: jobb a droppja, hátas miatt nem kell már annyira mámor, dísznóról is üthetsz :-)
    Lvl 38-as testi jó 40-45-ös metinre, így van száguldás, forgó, 3 irányú is.
    Lvl 46-48 testi jó 45-50-55 metinre ( 42-essel kár szórakozni 65-ös metinnel, túl hosszú, beleks-elnek stb bár átokkönyv droppja nem rossz, de az megoldható a 38-assal)
    eventekre is nagyon jó, plussz pl kesztyű nélkül leütöttem 2 rókát, mindkettő adott lélekkővet , bár csak valami csoda hatására.
    lvl 57-58-as wp-vel nagyon jó volt a 65-ös kőből jövő lélekkőszám.
    Lvl 75 wp DT-be
    Lvl 90 wp pedig nagyon jó új mappra, mert ő boldogul legkönyebben egyedül is.

• Sziasztok.

Egyetlen kérdésem lenne, mégpedig az hogy 54-esen mit és hol farmoljak? :)
    DT-ből csináltam eddig pénzt, de mostanság fekákat se viszik se semmit..
    55-ös metinen és 65-ösön gondolkoztam, de a dropp elég gyér..(kesztyű van..)
    Cuccok: full 2ktp..(5 optos cuccok..) kb 30% krit 50%ák..(fms)

áthelyeztem. dreamy

Edited once, last by dreamy ().

• Szia Schey! Mivel látszólag elég jó cuccaid vannak, menny be profi majom kazi végére. Ott a boss gyakran dobhat lélekkövet, és 4-5 lómedállal ki is jöhetsz mire azt a termet leütöd. Esetleg Sohanon megéri bányászni, 65-ös meg 55-ös kövekből szellemkövek is eshetnek. De van még millió lehetőség, csak most egy sem jut eszeme :D

• Ajánlom, hogy maradj a dt-nél, főként 75+ ismerősökkel. Nem csak kovácsolni tudsz, amiből ha sikerül elég sok pénz jön össze, de utána felviteted magad a kövi szintre, ahol 6 db 65-ös metin lesz előtted keresgélés, és verekedés nélkül. Ha 80-asokkal mész, akkor még a tiéd is mind. :-) Fél óránkánt a 6 metinből már csak dob neked valami értelmeset :-)

• Ajánlom, hogy maradj a dt-nél, főként 75+ ismerősökkel. Nem csak kovácsolni tudsz, amiből ha sikerül elég sok pénz jön össze, de utána felviteted magad a kövi szintre, ahol 6 db 65-ös metin lesz előtted keresgélés, és verekedés nélkül. Ha 80-asokkal mész, akkor még a tiéd is mind. :-) Fél óránkánt a 6 metinből már csak dob neked valami értelmeset :-)

Igazából 4db aza 6 :D Szval 4db 65kő van dt7. Ettől függetlenül egyetértek h jó biznisz a Dt, bár akkor még jobb amikor viszed bossokat is és tudsz normálisan ölni mert jó az alter drop is.(teki,atv könyvek jól jöhetnek)

Szinteden 45,50,55 köveket ajánlom +majomfejedelem(bár nekem kb 2x dobott lélekkövet). Ha nagyon tápos vazy akk 65et is tolhatod. (61 pajzs vagy buff azért szokott kelleni)

Kesztyűs kérdésre köszi a válaszokat :D

Edited once, last by Kimi89 ().

• Nekem olyan kérdésem lenne, hogy én húztam magamnak egy map2es karit és vettem rá egy ilyen 480 órás farkast, hogy nem szenvedek én a war lóval de nagyon gyér a dropp. 2 óra alatt esett 1 aura meg 1 test és ez így nem igazán éri meg.
    A fő karim 62es villám sámi ezzel sajnos 65ös metint nem tudok ütni hiába van full 1,5k TP cucc és minden full +9 16k TP stb stb... a biosz küldikkel se állok rosszul bár pont az 50es nincs még meg de adogatom lefele.
    Horgászással szoktam néha pénzt keresni meg bányászással meg leginkább kereskedelemmel főleg, hogy van elég nagy tőkém.
    Esetleg valami tipp, hogy mit farmoljak a kis 35össel vagy a sámánnal amiből pénz is jön?

UI: Lehetőleg ne majom kazit mondjátok mert nem igazán akarok szenvedni ott ilyen 200k-s medálokért amiket még nem is nagyon visznek...:S

• Ali3nhh!

Szerintem a metinkövek farmja mellett nem sok lehetőséged akad 35ös szinten.
    Nekem amikor a kis WP farmom 35ös volt ment neki jó pár csoport feka ork. Az orkfognak nem olyan rossz az ára.
    Mehetsz vele templom mellé/köré átokkönyvet ütni. Ennek is elég szépen mutatott az ára mikor még láttam piacon. A bioszos cuccok elég kelendőek, szerintem nem fog sokáig a boltban porosodni ha emberi áron árulod.
    Az új mapos fekák miatt nem tudom, hogy most hogyan áll a farok+ ára, de szintben nem vagy messze ahhoz, hogy a kígyók jól dobjanak (tudtommal 38as szinten dobják tűrhetően).
    Ha maradsz a saját szinteden és a farkast is érdemben használni akarod, akkor állj rá a 40-45ös metinekre a lélekkő dobás miatt. Nekem 40es és 45ös is dobott már nem 1et. Mellette szépen jönnek a könyvek meg a szellemkövek is.

UI: A farm karitól azért csodát ne várj, főleg kis szinten!

• Off: Igazából tényleg én tévedtem ne haragudjatok, a dt 7-en tényleg csak 4 darab metin van, de ez a lényegen nem változtat :-)

Igazából map2-t senkinek nem szoktam ajánlani farmolni, ezért is áll üresen map2 nálunk Dracon, mikor valamelyik nap ott voltam lovas küldi miatt, akkor is azt láttam, hogy 5 ( 5!!!!!!) db metin állt egymás mellett üresen. Visszamentem másnap másik lovas küldiér még mindig ott volt ugyanaz az 5 metin. Hogy miért van ez? Egyszerű a válasz. Nálunk dracon a könyveket már nem veszik. Erős testet 500K-ér hozzád vágják, a többi menta kk-t pedig nekem már 150K-ér se vitték el... +4-es kövek olyanok mint a fehér hollók, mást meg nem igazán farmolsz ott max átváltoztató gömböt, de az is kb olyan mint a +4-es kövek esélye.

Hogy mit ajánlok akkor?
    Kb ugyanazt mint mindenki. Ha bírod akkor menj ork középre orkfogazni, közbe metint csapkodni, ha nem bírod akkor marad a majom kazi, esetleg pár brutális kapitányt is leverhetsz, hátha elejt neked 1-2 lélekkövet.

Illetve a bányászás az egyik legkifizetődőbb, illetve ha bír 2 klienst a metined, akkor húzzd fel 40-re a kis surát, és járhatsz 2 karival dt-zni. Nem tudom elégszer elmondani, hogy a legkifizetődőbb pénzszerzési lehetőség 75 alatt a dt, a dt, a dt minden mennyiségben. Kell egy kis alap tőke, megveszel fegyót, vértet, ékszert egy pár darabot 5-6 millából, utána a dt kovi, legalább 1-et valamelyikből tuti felvisz. Utána a 2x-ér tudod eladni...

• Hát az a gond, hogy nekem legalább olyan pénz szerzési mód kéne mint a lélekkő mert az, hogy kesztyű nélkül ölök 1 órát 1 fogért ami ér 1 millát nem igazán érek vele sokat a 300-400millához képest amim van.
    DT-zni szoktam járni 3-4 karival ha van lehetőségem mert a gépem az bírja.
    Az a gond ezzel, hogy szinte mindent tör.
    Most fogok arra rá állni, hogy bányásszak mert már egy menny könny kohó 1-1,2millát ér.
    Mellesleg nálunk sem jobb a helyzet az erős test kk-t már meg kapod 300k-ért.
    Pengét esetleg még 400 körül el lehet adni de ezen kívül 400 fölötti kk nem igazán van.
    Kivéve persze az aura 2-2,2m.
    A bányászás még jó is lesz nekem mivel villám sámival legalább gyorsan fogok találni eret bárminemű lila poti nélkül.
    Mostanában még a gyöngyöket szoktam venni 1-2millával ár alatt és azokat adogatni el.
    Jah és mivel most le ment az ára az event miatt vásároltam kb 1 oldalnyi gyöngyöt amit majd eladok ha fel megy.
    Ezen kívül akkor tényleg max a bányászat fog maradni.

• Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha vörösbe vagy akár bárhol metineket akarok farmolni milyen ékszereket és bele milyen optok lennének a legjobbak?
    WP sura vagyok, int mennyire fontos optba?
    Föleg 75+ metineket szeretnék ütni

• Szia. Szerintem int nagyon fontos optba. Nekem van egy ébfa fülesem és egy fehérarany fülesem. Mindkettő +9-es. A pengém 30-cal sebez nagyobbat f.arannyal, mint ébennel és még csak m7-es (!). Szerintem 75+-os metinek farmolására legjobbak a mennyei ékszerek. Ében füles helyett lehet mennyei könny füles, mert a wp-nek a tp nem sokat tesz, és a krit az nagyon hasznos tud lenni. Bár a tp sem elhanyagolható, ezért a mennyei karos helyett esetleg tudom ajánlani fehérarany karost, minnél több krittel és lehetőleg mágia illetve villám ellenállással a 90+ metinek miatt (ha ezeket is szeretnéd majd farmolni). Nyakas az mennyei könny, esetleg szerezz be egy alap gyöngy nyaki +9-et az int végett. És persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy krit és áthatóból sosem elég. Az int fontos-e? Nagyon is. Ami int egy karakterre felszerelhető, 140 körül van. Azt hiszem, hogy ez +80-100-at rádob a pengére, de lehet hülyeséget mondok, és többet vagy kevesebbet.

• Hányas karival érdemes farmolni?
    Van 2mrd yangom karit építeni, illetve 70es testim M6 aurával, ezt folytassam? Vagy inkább kezdjek 42es testi harcost? Én igazából inkább az utóbbit szeretném, de meghallgatnék más véleményt is, hogy melyik szinten lehet jól yangot gyűjteni.

Betűméretet csökkentettem, postot áthelyeztem. Dreamy

• Sziasztok!
    Kérlek írjatok pár ötlete,hogy gyógy sámánnal,hogy lehetne yangot farmoli.Horgászást próbáltam nincs sajnos hozzá türelmem :S
    Más ötletek?
    ja,és lv 65

összevontam. dreamy

Edited once, last by rolima4 ().

• Ha egy kicsit körülnéztél volna, megtaláltad volna a választ. De mivel kedves vagyok itt egy link: katt

• Sziasztok! :)

Nemrégiben kezdtem el a játékot (legnagyobb karim 25lvl), de mostanra rájöttem arra, hogy nagyon szegény vagyok, (sok mindent kellene vennem, pL: kk-k, jobb felszerelést, amit nem engedhetek meg magamnak) és ezen szeretnék változtatni úgy, hogy a segítségeteket kérem. Arról szeretnék informálódni, hogy mik az értékes tárgyak és hol lehet őket megszerezni? Mik azok a lehetőségek, amikkel élve (nem egyik pillanatról a másikra, bár azt se bánnám) lesz annyi pénzem, hogy a skilljeim meg tudjam venni stb?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)
    További szép napot!

Összevontam. Dreamy

• Szia!
    Szerintem ha felszintelsz 30ig az nem nehéz.
    Utána jöhet a horgászat meg a bányászat, azzal viszonylag jó pénzt lehet keresni (személyes tapasztalat: naponta bányászattal 15-20m-et összehoztam). Egy alap ló nem árt ha van a bányászathoz hogy gyorsabb legyél,csákány 80k, horgászbot talán 3k. Ennyit azért össze lehet szedni mobok által dobott cuccokból.

• 30-as szint, bányászat sohanon vagy a templomban 2 karival avgy többel. Amit érdemes : menykönnye, ében, kristály vagy map1-en réz.

Minden más alig fogy, erre álj rá. Ha olavsztod +1-2-kövek olcson vannak akkor többet kereshetsz. Az h mi mennyi , szerverfüggő.

(Aquila árak: 1500k a kohozott menykonnye, 800k a réz kohozva, 400k a kristály 800k az ébenfa.)

Hannna | Villámsámán | 120 | Skillek: Fut,Dob,Ima,Simogat,Szörny,Kapa,Karcol, Vezet P | Ló,Nyelvek M
    Stáblista: szijartozoli - 90 sárkány | Zoldszem - 68 testi | hannaraki - 75 wp | apa72nija - 75 tőr | hannafarm - 55 testi | aiolosz - 97bm Videok