Sphiro: Szerintem a pvp előtt nem nagyon kerültünk kontakba az ivcsikéddel, de az, hogy mindenféle előzmény nélkül állandóan kattog egy emberen folyamatosan 2 éve már, az kicsit idegesítő. De ha válaszol az érintett fél, az már nem tetszik ugye?
Az a szerencse, hogy szerintem aki olvasta a mondataimat értelmezheti saját ízlése szerint. Ivaylo személyét a fent leírtakban azzal a személyeskedéssel kapcsolatban írtam mely méltán szemléltette épp azt amit Niiya a játékban kifogásolt. A mondandóm lényege ugyanakkor egyáltalán nem róla szólt hanem Zommerix és Niiya megmérettetése mint a téma egyik ideillő egyik példája. Ha Zommerix szüleinek a vagyoni helyzete lett volna pellengérre állítva akkor épp arra reagálok. Mivel épp egy platformon jelentkezett a személyeskedés mint kritika egyúttal személyeskedéssel egybeszőve . De úgy egyáltalán általánosságban is leírhatom: undorító akkor mikor valaki legyőzi az ellenfelét és a teteme felett elkezdi alázni, ezzel jelentősen csökkenti a pvp hajlandóságot, de a másik undorító az, ha személyeskedéssel próbálunk a győztes fölébe kerekedni. Ilyenek a másik vagyoni helyzete, családjának vagyoni helyzete, családtagjai minősítése,sés-e, hacker, kinézete, kora és sorolhatnám. Nem tudom örüljek-e mennyire sikerült itt helyben szemléltetni mi is az igazi gond a PVP terén