Én ha farmolás közben map1en vagy map2ön pvpzni vágyó játékostársal találkozom örömmel pvpzek , mert igy segíthetek neki felmérni a skilljei és cuccai erejét. A kis szinten játszani szerető játékostársakkal való játék több örömet ad , mert nem a görcsös játék hanem a laza esti időtöltés a cél.
Miért halott a pvp/bunyó/war a Metin-ben?
-
- Kérdés
- Játék
- Tib68
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Érdekes hogy hozzá szólnak emberek, majd ha hozzá szólnak olyan emberek akik valójában elértek forint nélkül pvp-ben valamit akkor le vannak hurrogva. Azért a mai játék messze könnyebb mint mondjuk 5 éve volt amikor lehetőség sem volt arra hogy költés nélkül sés cuccaid legyenek. Nagy szinten pedig az a havi 10won olyan könnyen megszerezhető még minimális időbefektetéssel is hogy időt sem érdemes pazarolni rá. Amandoll normálisan leírta a hozzászólását a dologhoz amit akár támpontnak is vehet itt sok ember mivel elvileg ők nem költenek a játékra. Az pedig hogy sok ember Ivalyo szintjén akar lenni de nem akar rá költeni érdekes lenne.
-
Száraz válasz : PvP-ből nincs yang amit tovább lehet adni . Másrészt kit érdekel nem leszel HÚ-HA a szerveren mert a játék is úgy változik mint a világ. Nagyrészt senkit nem érdekel a másik, csak a lehúzás mindenhol.

-
Sziasztok újra!
Újfent szeretnék néhány gondolatot írni!
Felesleges azon vitázni, sé-s vagy nem sé-s az adott karakter. Lehet, költ havi több ezret, mégsem ad be a játék olyan bónuszokat, ami pvp-re jó. Van olyan is, aki nem költ csak farmol, mégis jobb cuccokkal bír. Itt most tök mindegy, farm vagy pvp.
Én magam vegyes kategóriába tartozom, farmolok is, költök is. Viszont pvp vonalnál maradva, egy jelmez vagy jelmez-szett nem fog túl sokat a latba nyomni. Ahogy írták páran, független a pvp a sé-től. Jómagam azt vallom, nem csak cucc, hanem képesség és karakter ismerete is fontos egy pvp-ben.
Háborúkban szintén nem egy jelmez vagy jelmez szett dönt a felek sorsáról.
Sokkal perdöntőbb, maradandó cuccokban mit találsz meg.
Nem tudom, ki írta: pvp-ből kivették a kritet... Ez nem teljesen igaz, bent van, ám olyan csekély sebzés+-t ad, elmehetne inkább átható szerűségnek.Minato85
-
A mítikus alkímia bevezetéséről mi a véleményetek? Vajon érdemes tovább növelni a különbséget a top játékosok (nyilván nekik lesz először magas szintű alki köre) és a mezei playerek között? Nekem a második kör legendásom készült, hogy minden kaszt ellen legyen zafír, de már nem fogom felrakni, sajnos misztikus gyártásba kellene kezdenem, de most nincs rá keret. (A franc, nincs meg a havi 10won)
Volt az utóbbi időben pár egész jó bunyó, sárgáknál, pirosaknál és azt tapasztaltam hogy igenis van rá igény kicsik, nagyok elég lelkesek, ha nem legyőzhetetlen az ellenfél. Top-ok szerencsére nem voltak, mert akkor gyorsan véget ér az egész. Továbbra sem értem mi értelme ilyen karit csinálni, mikor a játékélmény szinte semmi. Egymás ellen meg sose mennek, a nagy presztízs veszteség miatt, pedig szerintem elég nagy lenne az érdeklődés. (Utolsó álhír az Ivaylo-Slayeer volt amit hallottam, és sokakt foglakoztatott)
A pvp map nem igazán mérvadó, az utóbbi időben Uvogin aki megérdemelten viseli a táblát, a többieknél maradjunk annyiban hogy ügyesek inkább, mint erősek. (Azért viccesek a nr.1 2 skilles "pvp"-s karik)
Az SÉ-nélkül top-karik témájához csak annyit, hogy ha videót készítetek, ne felejtsétek el kitakarni azt a részt ahol látni az SJ értéket, mert ott meglepően nagy számok szerepelnek néha.
Tudom biztos 10 év alatt gyűlt össze. Amúgy azt se értem hogy a csilliárdokat kereső karaktereket (legalábbis akik itt megnyilvánulnak) nem látom egy bunyóban se. (Uvogin kivételével). Áruljátok már mire mennek el azok a havi 10-20-30 vagy több(?) wonok? Mert továbbra is csak farm-farm és farm megy, de minek? Az örökös farmolók meg egy egészséges visszatámadásra se képesek ha megölik őket. "Én pvm vok" 10év után és 120ason? 
-
Szia Tibi68!
Ugye ez a kérdésed csak plátói volt
"Áruljátok már mire mennek el azok a havi 10-20-30 vagy több(?) wonok? Mert továbbra is csak farm-farm és farm megy, de minek?"
De ha esetleg még sem, akkor javaslom nézz körül fácsén!
Üdv.:Csuti -
Szia fincs!
Amúgy tényleg ilyen naív vagyok, azt hiszem ez egy játék és az emberek játszani járnak ide nem dolgozni és pénzt keresni.
Ne rombold le a téveszméimet, inkább nem nézek ilyesmit, bár van aki mindig elém tolja a mobilját hogy ezt nézd, de nem veszek tudomást róla.(Erről egy pszichológus egész szép tanulmányt írhatna)
A bunyót meg azért tolom ennyire mert egész nap "békésen egymás mellett élek", este ha fellépek pont nem ehhez lenne kedvem, de lehet játékot tévesztettem.
-
Nos itt van a kutya elásva... attól. hogy te egyfajta képp játszod a metint, más meg máshogy.
azt hiszem ez egy játék és az emberek játszani járnak ide
Igen játszani, ki így ki úgy. Lehet valakit épp az egész napi hülyeség után az nyugtat meg, ha darál egy kicsit, és nem az ,hogy nézze map1-en a szájkaratét, és szabadozókkal vívjon...
Nem hiszem , hogy bárkit is meg kell szólni a játékstílusa miatt, hogy milyen orientált.Áruljátok már mire mennek el azok a havi 10-20-30 vagy több(?) wonok? Mert továbbra is csak farm-farm és farm megy, de minek? Az örökös farmolók meg egy egészséges visszatámadásra se képesek ha megölik őket. "Én pvm vok" 10év után és 120ason?
Mondd, te húztál már... mondjuk bármit is ami 100 feletti? Számolgass már kicsit, mire is megy el mondjuk egy 120-asnak annyi won amúgy...
Húztál mondjuk villámlós vértet 9-re?
Vagy:
Ember, egy kianit vérthez, eleve kell egy villámlós 9-es vért, ami még ha készen is veszi (bár nem dobálóznak ám vele a piacon) mondjuk legyen 120won... a kianit 9-re 2 db holdkő kell... vagy farmol ehhez vagy veszi.. a jelenleg cirka 5w/db-os holdkövet.... nem mellesleg nem árt ha nem sima tekivel tolja az ember...
Vagy húztál zodi holmit? Tudod milyen árban vannak a kellékei???Na szóval ... ha még ez után is megkérded esetleg mire megy el a sok won egy játékosnál , akkor mostmár tudod...
(persze készen is LEHETNE venni, de NINCSenek ilyen holmik a piacon, ha meg vannak, akkor az ember inkább bepróbálkozik, mert 200-250wonok egy -egy fegyverért, vagy alkimiáért sok... és nem mindenki veszi a rávaló wont....illetve nem mindenki akar facen forintért vásárolni )
A másik véglet amire sztem fincs utal... az megint a won eladás, van aki itt keresi meg a a fizetését mégegyszer másodállásként... ennyi
Szóval, lehet , hogy épp a többségnek már kedve sincs még "balhézni" vagy egyáltalán pvp-zgetni egy kiadós munkanap után.... Ezt szerintem el kell fogadni, és nem becsmérelni senkit, aki nem úgy gondolkodik , mint te

Ui: nem magamra értettem, hanem általánosságban, csak egyszerűen nem szeretem, ha bohócnak nézik azokat a nagyokat, akik nem pvpfanok, hanem inkább pvm-esek.
-
Áruljátok már mire mennek el azok a havi 10-20-30 vagy több(?) wonok? Mert továbbra is csak farm-farm és farm megy, de minek? Az örökös farmolók meg egy egészséges visszatámadásra se képesek ha megölik őket. "Én pvm vok" 10év után és 120ason?

Hát elárulom mire mennek el a milliárdok sokaknak. Januárban 10x próbáltam egyszerre a vértem +9-re persze sikertelenül ez csak alsó hangon 45won. A többi ilyen olyan cuccot amit azért meg kell venni már ne is számoljuk.
-
Nagy eredmény harci övezetben pusztítani a kisebbnél kisebb belépő karaktereket. Az igazán jó pvp-sek nem ott mutatják meg, hogy hányadikán van elseje. A harci övezet ranglistája fiktív eredményeket mutat, közel sem a valós erőviszonyokat tükrözi vissza magából. Birodalmi warra kéne járni és ott megvillantani a karakterek erejét. Ja csak akkor mindig az a kifogás van, hogy a család fontosabb. Év 365 napjából mindig azon az egy napon a család élvez elsőbbséget amikor a birodalmi war van megtartva. Nekem sosem volt gond, ha épp nem a győztes oldalon harcoltam. Átváltottam sárgának is már egyszer, hogy warozzak velük, pedig tudtam, hogy esélytelen lesz. Ha félredobnák az emberek a kis büszkeségüket és nem alapból győzni akarással mennének be, akkor talán élvezetesebb lenne egy-egy biri war. Március 10-én találkozunk, remélem mindenki akkor megy fagyizni anyuval meg apuval!
UI: Tib légyszives legközelebb ne említsd a nevem egy oldalon olyanokéval, akikkel nem vagyunk egy szinten. Nem az 1 kasztos korcsoportba tartozom, akik bolond módján kergetik az 50-eseket övibe. A legjobb az lenne, ha semmilyen formában nem emlegetne senki sehol.
-
Na látom kihúztam a gyufát. Ennek kicsit örülök, nem a szokásos sablon válaszok legalább.
Mondd, te húztál már... mondjuk bármit is ami 100 feletti?
A sámim szintje 105 most, így értelem szerűen nem húztam 115 vértet még (kétséges hogy akarok e szintelni valaha még), de nézem azok videóit akik tettek fel, tisztában vagyok vele hogy nem aprópénz, a kianitról meg ne is beszéljünk. 105 vértet és egy legyit húztam +9re az utóbbi hónapokban, le se merem írni +5re tört, mindkettő utána törés nélkül +9re ment. DE, már nem éreztem azt az örömet amit emlékszem a tritonom kihúzása jelentett valamikor régen. És próbálkoztam én is kasztos karosok húzásával nem dicsekedhetek valami nagy eredményekkel. De amit írsz az logikus és elfogadható, rendben.
Szóval, lehet , hogy épp a többségnek már kedve sincs még "balhézni" vagy egyáltalán pvp-zgetni egy kiadós munkanap után.... Ezt szerintem el kell fogadni, és nem becsmérelni senkit, aki nem úgy gondolkodik , mint te
Szeretem ezt az elfogadó hozzáállást. De Te is fogadd el azt, ha nekem más jelent kikapcsolódást. Becsmérlésről szó sem volt, inkább nekem furcsa a full pvm hozzáállás. A válaszodból irányomba érzek egy kicsit erős negatív hangulatot.
Amiran, együtt érzek, sokszor éreztem már hasonlót. Ez olyan metines feeling.
Lake, rendben nem említelek többet ha ez az elvárás. Azért a biri war-ra hagy reagáljak. Amikor bemegyek a warra, igyekszem felkészülni a szintemnek megfelelően: jelmez, harmatok, SJ védekezés, támadás, energia ilyesmi, mert nem rontani akarom a kék statisztikát hanem ha lehet javítani rajta. Írta itt valaki hogy neki kb állóképek vannak ha elegendő játékos mozog. Na ezzel én is így vagyok sajnos, pedig igyekszem levenni a felbontást, amit csak lehet levenni ill gyengére állítani, de mégse élvezhető az egész. (Esetleg akinek nem így megy leírhatná, hogy ő milyen beállításikat használ, a gépem nem AMD-s és bírnia kéne, net is elég jó). Nekem eddig mindig csalódás volt, így nem is fogok ezeken részt venni, költeni rá végképp nem éri meg.(Viszont az elkészült videokat mindig megnézem, és azt érzem hogy hej de jó lehetett)
A top játékosok közötti sorrendhez nem tudok hozzászólni, én messze nem ott tartok mint ti. (Nem is fogok valószínűleg) -
Na látom kihúztam a gyufát.
Miért is? Úgy vélem leírhatom a gondolataim
Mint ahogy mások is leírták már.De Te is fogadd el azt, ha nekem más jelent kikapcsolódást.
Én elfogadtam, hol láttál olyant, hogy nem? Csak leírtam, hogy nem feltétlen mindenkinek ugyanolyan a játékstílusa.
Becsmérlésről szó sem volt, inkább nekem furcsa a full pvm hozzáállás.
Azért ez itt nem úgy jött át, hogy nem becsmérelsz másokat, azért mert ők máshogy játszanak:
Áruljátok már mire mennek el azok a havi 10-20-30 vagy több(?) wonok? Mert továbbra is csak farm-farm és farm megy, de minek? Az örökös farmolók meg egy egészséges visszatámadásra se képesek ha megölik őket. "Én pvm vok" 10év után és 120ason?
Persze lehet én (és mások akik olvasták, és megbeszéltük ezt) értettük félre a te hozzáállásodat a pvm-esek felé.
A válaszodból irányomba érzek egy kicsit erős negatív hangulatot.
Csak tudnám miért

Nem a személyedről írtam le a véleményem, hanem amit megfogalmaztál arra volt észrevételem.
Ebben semmilyen személyes dolog nincs, hiszen: ismerlek? Még a játékbeli karaktered sem tudom, nem láttam szerintem még sosem
Miért is kell azonnal személyeskedést vélni mindenben? No mindegy.Én a múltkor néztem egy wart, 2 sárga céh, maroknyian voltak talán max 4-5 fő/céh, de elvoltak, látszott, hogy kikapcsolódás volt nekik az egész. Nem görcsöltek, jókedvűek voltak, semmi csúnya beszólás, vagy egyéb nem volt. Egyszerűen kikapcsolódtak egy negyed-félórára... (edit: 100 körüliek, nem kis szintűek)
-
Nagy eredmény harci övezetben pusztítani a kisebbnél kisebb belépő karaktereket. Az igazán jó pvp-sek nem ott mutatják meg, hogy hányadikán van elseje. A harci övezet ranglistája fiktív eredményeket mutat, közel sem a valós erőviszonyokat tükrözi vissza magából. Birodalmi warra kéne járni és ott megvillantani a karakterek erejét. Ja csak akkor mindig az a kifogás van, hogy a család fontosabb. Év 365 napjából mindig azon az egy napon a család élvez elsőbbséget amikor a birodalmi war van megtartva. Nekem sosem volt gond, ha épp nem a győztes oldalon harcoltam. Átváltottam sárgának is már egyszer, hogy warozzak velük, pedig tudtam, hogy esélytelen lesz. Ha félredobnák az emberek a kis büszkeségüket és nem alapból győzni akarással mennének be, akkor talán élvezetesebb lenne egy-egy biri war. Március 10-én találkozunk, remélem mindenki akkor megy fagyizni anyuval meg apuval!
UI: Tib légyszives legközelebb ne említsd a nevem egy oldalon olyanokéval, akikkel nem vagyunk egy szinten. Nem az 1 kasztos korcsoportba tartozom, akik bolond módján kergetik az 50-eseket övibe. A legjobb az lenne, ha semmilyen formában nem emlegetne senki sehol.
Szerintem sem érdemes téged az értelmes emberek között emlegetni. Az egyetlen célod a játékban("a top1 akarok lenni minden áron" dolgon kívül), hogy ellehetetlenítsd azokat akik haladni akarnak. Elhiszem, hogy nem tudod megérteni hogy valakinek fontosabb a család a játéknál, mivel magadból indulsz ki, neked pedig csakis a metin van. De gondolj bele, hogy hol lennél most a szüleid pénze nélkül?

Ha valaki eztán is érdeklődik, miért nem foglalkoznak a pvp-vel soka, ez az emberke a példa rá.
Kérlek tartózkodj mások minősítésétől, kategorizálásától. Gégéé
-
"Miért halott a pvp/bunyó/war a metin2-ben?"
Erre nagyon egyszerű a válasz:
Ezért.. Ezért amit itt látsz, ahogy megnyilvánulnak mások, amiért a legnagyobb öröme a játékosoknak az, hogy másoknak beszóljanak, elkedvetlenítse, ellehetetlenítse, és még lehetne sorolni a szándékosan történő demoralizálást, lejáratást. Ez a fő ok. Ezek egy részét már tapasztaltad bizonyos mennyiségben az alapján amit leírtál.
Ez rajtad múlik, hogy hogy éled meg. Van akit kevésbé, van akit teljesen eltántorít.
Ivaylo legjobb időtöltése az, hogy velem foglalkozik, lesi minden mozdulatomat, és ahol lehet próbálja a felsoroltakat alkalmazni. Látod, meg sem kell nyilvánulnom, de én vagyok a téma, semmit nem kell tennem, de jönnek a negatív megjegyzések. Nem csak egy ilyen játékos van, hanem számtalan hasonló mentalitású társa akad, aki "presztízsből" beáll a sorba és támogatja vakon az "Istenét" betegesen. Igen, szervezetten is megy
(Persze ez csak egy megjegyzés volt tőle, részleteket inkább mellőzném. Ja és a tagadásban/hazugságokban is nagyon jók.) Szerinted ezt így tudva/tapasztalva a pvp felé orientálódnak majd az újabbak? Nem... Sokan még a játékot is minimális szintre csökkentik, mert felfordul az ember gyomra sokszor. Ez egy bizonyos mértékben válasz arra, is hogy miért van több olyan 120 közeli játékos akinek szinte semmi pvp-s cucca nincs, ellenben azokkal a 90 fölötti szintűekkel akik még ízlelgetik a verekedést.Ivaylo.. Ha már az állandó rajtam való csámcsogás tesz Téged boldoggá, egy kis személyeskedést remélem megengedsz, így kicsit kitérve a hozzászólásodra is, és élve a saját "fegyvereddel".
Más birodalomban való verekedés szinte lehetetlen anélkül, hogy ne jöjjön egy "szép" PM ahol a szájalás már kezdetét is vette. Övezetet emlegeted, ott pont hogy ez a veszekedés elkerülhető, hisz nem lehet PM-ben írni. Viszont... Azt eldöntöm én, hogy hol, mikor és milyen formában vagyok jelen és hogy nekem mire van igényem, gusztusom.
Szomorú, hogy huszonéves létedre az tesz boldoggá, hogy ismeretlen embereknek próbálsz keresztbe tenni kárörvendően, hátha tudsz ártani valakinek.
Apukáék pénze nélkül egy Kis Jancsika lennél csak Te is, hiába hencegsz azzal, hogy "0-24-ben" ráérsz, azzal nem tartanál ott ahol most. Sajnálom mikor sok értelmes kis szintű egy kis ingyen élő majmot tart példaképének, mert ugye csak azt látja belőled hogy van egy erős karaktered. A fényezést szereted, megy a visszanyalás, de ebben az egészbe a Te befektetett munkádat és azt hogy kiesik a kapa a szádból mikor játékon belül a játékos társaiddal beszélsz, esetleg egy kis hamis intellektualitással megfűszerezve, azt már nem. Játékosként más pénzéből elértél valamit, emberségből meg... Fogalmazzunk úgy, hogy egy kis szocializálódás még rád fér. Azt ne felejtsd el, hogy amit "elértél" az nem a Te sikered:)
Különböznek az emberek, ki mire büszke, ki mit tart követendő példának azt választja.Kicsit visszakanyarodva a témához:
A másik fő oka a harcok eltűnésének, hogy senki sem szeret veszíteni. Nem vagyunk túl sokan a játékban, player-ek nagy része tudja az erőviszonyokat a többiekhez képest, így még kevesebb esély lesz arra, hogy esetleg véletlenül egy pvp alakuljon ki.
És mi történik ha veszítesz? Hiába van szó egy olyan harcról, ahol lezajlott az egész társalgás nélkül, sőt még kellemesen is telt, magasabb szinten egy 20. embertől fogod visszahallani akit még sose láttál, hogy Téged még "xy" is elver kárörvendően, csámcsogva és lehurrogva a teljesítményedet.. Esetleg a "rajongók", aki egyből valami lealacsonyító szöveget kreál. Előbb-utóbb valami mocskot beletolnak a képedbe. Más esetben a pvp partnered fog illetlen szavakkal jutalmazni.
Egy újabb oka annak, hogy nincsenek verekedések, az a hatalmas szakadék ami van egyes játékosok között, hisz ki élvezné ha jön valaki és hamarabb összecsomagol, mint hogy pislognál egyet. Ez a játék lehetőséget ad arra, hogy a pénzedért konkrétan halhatatlan legyél egy birodalmi waron, élet áldást vehetsz SÉ-ért... Szóval ha van pénzed, akkor "Istent" játszhatsz mint egyesek. Ez a játék hibája, az is hogy ilyen szintű különbségek ki tudnak alakulni SÉ-s és nem SÉ-s játékosok között. Nincsenek újabb játékosok sem, akikkel esetleg lehetne verekedni, nem is lesz. Nem oldotta meg az összevonás se a problémát, se a harci övezet, hisz a legutóbbi összevonás eredményeként így sokan már nem 2, hanem 1 szerveren játszanak már "csak" tovább. Az övezet meg teljesen értelmetlen, 50-es karik közé beengedni a 120-okat, vicc.
A hiba az emberekben van, és ez nem fog változni. Maradnak a 60-as bolt verő és afk kari ölő emberek, akiket ha leütsz 1 óráig lóskillel fog bosszantani Téged map1-en. A kilábalást ebből nem látom.Üdv,
Niiya/UvoginÉrthetőek az indulataid, de semmilyen körülmények között nem engedheted meg magadnak, hogy ilyen hangnemben beszélj másokkal nyilvánosan. Te ennél jobb vagy. Gégéé
-
Köszönjük szépen az értelmes megnyilvánulásokat. Utólagos kielemezéseként tartalmilag a két hozzászólást egybevetve 80% irigység, 19% további irigység és a maradék 1% a téma és annak a vezető szála, amihez valószinüleg értelmes hozzászólásokat várt az elindítója. De mivel egyikőtök sem arról híres, hogy sok sütnivalóval büszkélkedhet, ezért hálát adhatunk azoknak az embereknek, akik érdemben hozzá is tudnak tenni valamit a témához és annak lényegéhez. Anyuci és apuci pénzének ugyan nem tudom mi és mennyi köze van a kibeszélőhöz, de ha ennyire firtatjátok; egye fene megkérem apucit írasson már a nevére benneteket is hátha kaptok gyémántberakásos csörgőkét és cumit, hogy találhassunk értelmi szinteteknek megfelelő elfoglaltságot, addig se itt mérgezitek az olvasókat irigységtől dagadó ujjbegyeitek írományával.

Egyszerű a válasz erre a kérdésre.
Mr ( @Niiyakun ) és Mrs ( @Amandoll ) Andersen mesemondók azok, akik a pvp részét a játéknak elrontják és megmérgezik azzal, hogy pusztán hobbi cerka méricskélésből minden pvp-t közkinccsé tesznek a neten egy meglehetősen gyenge minőségű videóban. Részben Ők és a csodálatos elit duójuk felelős azért, hogy a PvP napról - napra csak kipusztulóban van ebből a játékból. Bár inkább csak a közösségünkből. Hogy miért is mondom ezt? Nagyon nincsenek tisztában, de leginkább a videó pvp részének főszereplője nincs tisztában azzal, hogy mit is jelent a fair PvP. A kihívott felek, amikor megkapják a kihívás üzenetet Uvogintól az övezet királyától, az 50-es karakterek megszégyenítőjétől!! (bocsánat, tiszteletet adtam csak meg a nemes jelzőkkel), ezt szokványos esetben csak egy szimpla, ártatlan kis harcnak tekintik. Sejtésük sincs róla, hogy ellenfelük talpig SJ-ben, amulettel - kasztos gyűrűvel, energiával és csont ékszerrel felruházva fog küzdeni. Arról meg még inkább nincs sejtésük, hogy ezt nagy büszkén publikálni fogják a videó megosztó portálokon, ahol egyébként korábbi hozzászólásokból ítélve ezt valahol Ők is ellenzik. Na most tegyük fel akkor a kérdést, miért is nem harcolnak a játékosok? Vajon azért mert van egy - egy kéretlen beszólás, aminek nyoma nem marad, vagy azért mert abban a tudatban kell a játékosoknak harcolni, hogy ellenfelük minden extrát megenged magának - persze erről nem szól semmit - és még utána kiteszi a YouTobe csatornájára is, ahogy a hullád fölött örvendezik, döngeti mellkasát a szinte már kirobbano büszkeségtől!!! akár csak a Koponya szigeten King - Kong
A céh vezérem is hasonló módon került bele a videójukba. Őt is gyűrűvel, extrákkal hívta ki, majd miután besöpörte a győzelmet és azt publikálta a neten a revansra már nem mert válaszolni. Nem is tudom céh társaimmal hány percig röhögtük TS-en, ahogy a nagy övezetes barátunk sorra nevezte meg a kifogásait, amiért nem jó neki a PvP. Először a kasztos gyűrű fennléte okozott neki gondot. Azzal próbálta kifogásolni a PvP-től való tartózkodást. Persze amikor saját maga viseli, akkor nem baj az, "legyen másnak is" .. vagy nem szólunk róla...
Aztán amikor megválaszolták neki, hogy nem lesz gyűrű kitalálta, hogy a szerver legjobban összeszedett és felalkizott ninjája az én cuccaimban fog ellene harcolni.
Majd a sokadik kifogás után legalább 10 ember szeme láttára belógatta a "Nem megy, kicsi vagyok én ide..." zászlót és elkullogott DT elől. 
Fölösleges igazából írnotok bármit is, mert ha írtok az két dologtól bűzlik: képmutatás & irigység
Az meg, hogy ki foglalkozik kivel Mr Fontoska, hát.... vizsgálódj akkor a saját házad tájékán mert van ott bőven söprögetni valód. Fél éve csak azt hallom, hogy belém vagy szerelmesedve mert minden karakter aki borsot tör az orrod alá neked meg a drágalátos kis amycicádnak DC-ben az helyből az én csatlósom, vagy bérencem. Neked üldözési mániád van, nem véletlen, hogy anno Stella is elmezavarodott jelzővel illetett, amikor vitted map1 félreeső részébe vetkőztetni és csókolgatni a sámánját.
Sértegetés, provokáció. Maga sem jobb a Deákné... . Gégéé
-
Na hoppá, csak megmutatod a valódi arcod is nyilvánosan végre
bár ez még közel sem az amit játékban szoktál PM-ben produkálni egyes embereknek.Az én részemről 0% irigységet számolhatsz, mivel nem érdekel a pvp, így felőlem lehetnek 8 millió kasztos cuccaid is, az én szememben(ahogy régen is megmondtam) csak egy erkölcsileg korcs kisgyerek maradsz. Erre pedig nem tudok irigykedni

Talán oka van, hogy mindenki rád gyanakszik dc-ben, mert aki ismeri az igazi oldaladat, tudja mikre vagy képes. Egyenes embernek vallod magad, mégis amíg a ninjáddal kevésbé mutatkoztál, fejlődtél E/3-ban beszéltél vele magadról. Buzdítottál egy illetőt, hogy menjen ütni ivaylo kisfarmosait, mivel mindig is imádtad generálni a feszültséget.
Szóval nehogy azt gondold, hogy irigylem, mennyi forinttal gazdagítanak a szüleid, miközben - ahogy írtad - 0/24 a metint csapkodod. Szimplán tudatosítom veled, hogy nem mindenkinek ez a célja. A témához pedig hozzászóltam, a magadfajta kis bizonyítási vággyal rendelkező emberkék miatt romlott meg a közösség, ami ahhoz vezet, hogy neked nem elég, ha valakinél erősebb vagy, meg kell gyalázz mindenkit amennyire csak bírsz.
Niiyának pedig nincs üldözési mániája, sosem érdekelted őt, te viszont folyton rajta kattogsz, kivel pvpzik, mikor milyen helye van/volt DC-ben, meg még kitudja hány helyen figyeled minden egyes mozzanatát. Beteges ember vagy, és időszerű lesz már hogy ezt közöld nyilvánosan is, mivel messze nagyobb benned az alpáriság, mint amit mutatsz magadból a közönség előtt.
Sértegetés, provokáció. Gégéé
-
Habzik a kicsi szád

Mire lennék irigy? A teljesítményedre? Hisz az nincs. Arra hogy reggelöl estig a gép előtt ülsz? Arra sem. Anyuci pénzére? Ha még milliókat is tudnék belerakni a játékba, akkor se raknék, és nem is fogom megérteni azokat akik ide hordják a fizetésüket/zsebpénzüket.Nem csak a pvp elrontása, minden az én hibám. Egyedül mindenkivel pvp-zek egész nap másokkal és a többiek se tudnak, nem is mernek pvp-zni egymással

Céhtársaddal egy korrekt bunyó volt lebonyolítva, semmi olyan + nem volt rajtam, ami rajta ne lett volna. Se medál, se csont. Csont? Idővel lesz egyszer, el kell hogy szomorítsalak de még túl sokat nem láttam.
Visszavágó? Ahol ott vagy, épp van egy 120-as ninjád felcuccolva? Khm... Milliárdokat pörgetnél skinekbe másoknak, és milliárdokat áldoznál azért hogy engem feküdni láss pvp-ben. Nesze fair pvp. beteges hozzáállás. Veszíteni is tudni kell. Ha valami jogos akkor megértem a számonkérését, de azt én tudom hogy mi volt rajtam és mi nem. Persze mindenki azt hisz amit akar, vagyis amit nagyon szeretne hinni. (Én bizonyítani tudom mi volt rajtam, a másik fél bizonyítani se akarta hogy mit használna a "korrekt" pvp-ben
) Hegyezd tovább a cerkát a presztízsre amit annyira igyekszel kiharcolni.
Remélem este tudtál aludni, nem venném a szívemre ha a virtuális barátaiddal ezen zokogtál volna.
Továbbra is fent tartom azt az álláspontomat, hogy az emberek mentalitása miatt tart itt a bunyó. Ha más akadályozása miatt költekeznek az emberek ebben a játékban, illetve a "presztízs" megtartása érdekében, akkor szerintem nincs is mit feszegetni tovább.Üdv,
Niiya/Uvogin -
Ejjnye, Én vagyok az erkölcsileg romlott, de mégis az utóbbi időben mindenhol téged neveznek meg nagyarc kisasszonynak, aki a Metin2-ben gálánsan lépked maga előtt, de egy hús bepanírozása továbbra is nemlineáris parciális differenciálegyenletet jelent neki.
Nem tisztem reagálni az általatok felhozott gyermeteg vádakra, így mivel ismét szóba került anyuci - apuci pénze, ezért megint csak élnék a lehetőséggel és megkérdezném: apuci elintézzen pár papírt, hogy a nevünkön legyetek?
Remélem minden fórum hozzászólásba beleírjátok, hogy mikor - mibe és mennyit (nem csak velem kapcsolatosan), amihez amúgy egyáltalán semmi közötök nincs.
Amíg ezzel érveltek a népszerűségem növekszik, ellenben a tiétek arányosan csökken. Csak azért írom ezt, mert ma reggel három olyan ember írt nekem, akik elolvasták ezt a kibeszélőt. Az egyikőjük azt mondta, hogy majd belefulladt a kávéjába, miközben titeket olvasott mert a kávé, amit addig nyugodtan szürcsölt émelyítően irigység ízűre változott 
Uvogin már eltelt 1 hónap de Te még mindig csak a kifogásaid sokaságában vagy elveszve. Lassan az a kifogás erdő túl nő még rajtad is és akkor kénytelen leszel rálépni a valós ösvényre, hogy kitalálj az erdőből. A valós ösvény ebben az esetben azt jelenti, hogy akkoriban kupon kódok miatt a bannomat töltöttem. A bannt a GF hibájából adódóan mérték ki rám, így egész váratlanul ért. Nem volt időm még csak leszedni se a tárgyaimat a felhasználóról, ám te mégis váltig állítod, hogy kölcsön adtam őket az ellened megbeszélt PvP-re. El kell keserítselek, Zommerixnek nem kell cuccot adni ahhoz, hogy elverjen téged. Top játékos, ismeri a dörgést. Eddigi ellenfelei elismerően beszélnek róla, ellenben veled, aki elismerés helyett csak mivel szolgált? Annak ellenére, hogy inkorrekt módon videót készítettél róla és azt ki is tetted a netre. Zommerix csak egy tisztes revansot kért, Te képes voltál bátortalan nyuszimuszi módján megfutamodni a saját kifogás ösvényeden. Először a kasztos gyűrű volt a probléma. Aztán az, hogy Zommerix csoportba van véve (pedig nem volt), csak még ehhez is butácska vagy, hogy leellenőrizd. A végkifejletben, amikor már elfogytak a kifogáspapírok született egy harmadik a lángelmédből; Ivaylo akit bannoltak bizotosan felcuccolta!

1. Mert az emberek véresen komolyan veszik a játékot és féltik a büszkeségüket. (Lásd példának Uvogin vs Zommerix. Uvogin inkább megfutamodott, feladta a harcot, minthogy feküdni lássa az
erősfarkas karakterét.2. Mert van egy Amandollunk, aki elmondása szerint nem érdeklődik a PvP után, ám mégis előszeretettel szerkeszt róla tartalmat. Ez a tartalom az, amiért manapság már kétszer is meggondolják az emberek, hogy játszanak -e azért hogy utána megörökítve az egyenlőtlen küzdelmet felkerüljenek a netre.
Igen, a birodalmi war esetében én is felelősnek érzem magam. Ezt elismerem. Viszont SOHA nem hívtam ki valakit úgy PvP-re, anélkül, hogy elmondom mennyi minden van rajtam. Ha nem is mondtam, akkor tiszteletben tartottam a diszkrét lebonyolítását és nem tettem közzé az interneten. Legalábbis a másik fél beleegyezése nélkül.
Kár, hogy ilyen a stílusa a hozzászólásnak. Lehetne ezt szebben is. Sértegetés. Gégéé
-
Ebbe azért már én is beleszólnék, tekintve hogy a nagy részében jelent voltam. Az ominózus video amit közzétettél nem mutatta mit használtál fel a bunyón, de a lényeg mégsem ez. Engem is öltél már le felkészületlenül, majd mikor felpakoltam a karim elmentél, otthagytál de ez se érdekelt, sose volt veled bajom. Ami viszont lényeges ebben: Az illető akkor nem kérdezte mit használsz, kinek a cuccaiban vagy, van-e gyűrűd, csoportban vagy-e, kapsz-e vezetést meg ki tudja miket, egyszerűen bunyózott Veled, mert helyén kezeli a játékot.Vele szemben Te még most is azzal jössz hogy egy ütésre nem szántad rá magad a biztosítékok nélkül. Az, hogy aztán a legyőzése egy videon kerül ki ezt utólag tudta meg, majd mikor kihívott revansra érdekes dolognak lehettem tanúja ami miatt pontosan idevág, ebbe a témába a jelenség: Mivel épp Te nem álltál ki mert presztízsveszteségnek tartottad volna így sorra jöttek az akadékoskodások van-e gyűrű, biztosan nincs, majd mikor lemondott róla a szavahihetőségét kérdőjelezted meg ( ami nem kicsit sértő, Ő anno meg se kérdezte ugye mi van rajtad és honnan van), aztán volt egy kis közjáték mert nem volt tudomásod róla hogy ha rákattintasz a nevére látszik, hogy nincs csoportba még ellenséges birodalombelinél se, helyette azzal vádoltad biztos vezetést kap, de még ekkor se történt egy ütés se. Majd a végén más nem volt mint az, hogy biztosan kölcsöncuccokban van, és nem vagy hajlandó olyannal verekedni aki Ivaylotól kapott rá bármit. Tekintve hogy amikor videoztál senki nem kérdezte kié van rajtad, kaptál-e valakitől kölcsön bármit valamint a kihívód egy nem gyenge PVM-PVP karakter kénytelen voltam arra gondolni, hogy épp az általatok megnevezett okot szemléltette személyesen mikor nem engedted meg magadnak, hogy egy laza revansba belemenj. Paradoxon az is, hogy a verbális sértegetéseket, személyeskedéseket is megnevezitek a bunyók elmaradásának okaként miközben többször egymásután valaki szüleinek pénzére hivatkoztok. Igen, a személyeskedés, a presztízsveszteség stb.
Saját tapasztalatom pl. a pvp övezetnél mikor végleg lemondtam arról hogy beszálljak abba a mocsárba mert szégyennek éreztem a medált a fejem felett annak ellenére hogy nem alkalmaztam a másoktól látott trükköket de rájöttem: az minden csak nem megérdemelt toplista: bányászó karakterek leölése, bandázás, még be sem töltött karakterek kezdő belépő pontján farmolása, akár pároknak felváltva pontot szerezve, saját vagy haverok kiskarijának farmolása és ne soroljam. Ha legalább szintekre lenne bontva a belépés, ahogy a birodalmi warnál de még az se.
Tegnap épp szóba került a közelgő birodalmi harc kapcsán a várható részvétel. Elhangzott páraktól , hogy azért nem mennek mert a kezdőn haldokolni semmi kedvük. Ezzel kapcsolatban: az elsők közt szenvedtem épp attól a birodalomtól még anno akik erre hivatkoznak ez mégsem volt számomra kifogás sose, az egyetlen ami a kedvemet szeghette az az volt ha nem jöttek a birodalomtársaim. És a kezdőn ölésnek ez a fő oka is: az érdektelenség, a másik fél létszámbeli fölénye ami miatt azok már a harcmezőn nem találnak ellenfelet ezért mennek egyre és egyre közelebb azok bázisához. Tessék többen lenni. Ezen felül csak csendesen jegyezném meg ugyanők előszeretettel fulloztak ki kisebb karaktereket, és nyomulnak a kisebb szintű warokon szintén beszorítva annak a birodalomnak a kisebb szintű karaktereit és ölik a kezdőn akikkel szemben megfogalmazták a kifogást. Szorultunk most is be a kiskarikkal a kezdőre ahol is épp ők öltek minket le mert maroknyian se voltunk de azt mondom akkor is elmegyek legközelebb is, nem fogom kifogásnak felhozni. Tib hozzászólásával annyiban értek egyet, hogy a PVM szükséges a haladáshoz, a haladásunk elvileg a végső célban azt kellene szolgálja, hogy egymással szemben megmérettessünk, jobbak legyünk önmagunknál, nem a mobok képezik azt a társadalmunkat akikhez fejlődni kívánunk, és azt látom akik pár hónapig minden bossal egyedül megbirkóznak toptoptop kigyúrtak lettek PVM-ben egy idő után szétnéznek a csúcson és rádöbbennek ott nem vár rájuk semmi már, aztán eladnak mindent és abbahagyják.
-
Akkor elmondom mégegyszer, hátha megérted a piciny kis agyaddal: nem vagyok irigy a pénzedre. Nem vagyok irigy semmire veled kapcsolatban, téged csak sajnálni lehetne az eltorzult világképed miatt, de nem érdemled meg sajnos. Ezeket az agyoncifrázott mondataid pedig írogathatod, lehet a haverjaid azt gondolják majd, hogy hű, milyen okos ez az ivaylo! Én viszont azt gondolom, hogy egy ugyanolyan civilizálatlan senkiházi játékos vagy, mint a tizenéves rajongótáborod. Csak több pénzed van

Valaki nem teheti meg és/vagy nem is akarja megtenni, hogy milliókat költsön a játékra, ezért nem tud lecsapni a csilliárdokért árult 4-5 defes cuccokra, mint te facebookon. Ja igen, azt mondtad anno, hogy neked köszönhetem, hogy a GF-en játszhatok
A GF biztos sokat lát abból a sok forintért megvett alkiból és cuccból, amit te vásároltál a fekete piacról. De gondolom ezzel már nem büszkélkedsz másoknak. Visszatérve az 5 kasztos cuccokra: valaki nem tud hozzáférni ezekhez, ezeket a magad fajta emberek lenézik, és mint mondtam, te csak azért játszol, hogy másoknak beszólogass és megszégyenítsd, semmi más nem boldogít téged, ebből is azt tudom csak leszűrni, hogy a metin az életed fénypontja, és az összes többi embert aki nem a te társaságodban játszik, azokat pedig személyes jelzőkkel illeted, ellehetetleníted.Sphiro: Szerintem a pvp előtt nem nagyon kerültünk kontakba az ivcsikéddel, de az, hogy mindenféle előzmény nélkül állandóan kattog egy emberen folyamatosan 2 éve már, az kicsit idegesítő. De ha válaszol az érintett fél, az már nem tetszik ugye?
Sértegetés, provokáció. Gégéé