Tárgypiac hiba

• Hibajelentéshez nem akarok új postot nyitni,mert valószínű,a hiba az én készülékemben van.Mióta volt a legutóbbi frissítés /nem a szerdai karbantartás/,nekem nem igazán akar a játékban bejönni a tárgypiac,ebben szeretnék segítséget kérni.Mikor rákattolok a forgó érmére,egy pillanatra ledob az asztalra,mint mikor egy program más felbontással indul el,mint a képernyőé,majd visszadob a játékba,megnyitott tárgypiac ablakkal,ami fekete.Próbáltam már felbontást állítani,mind a játékén,mind a képernyőén,frissítettem a grafikus illesztőprogramot,töröltem minden előzményt,mindenhonnan.Windows 8 oprendszerem van ami nem lett frissítve 8.1-re,de frissítés előtt nem volt ilyen gond vele.Eddig nem különösebben zavart a dolog,nem vagyok egy nagy SÉ-ző,de most az Adventi hűségbónusz miatt,elkezdett zavarni a dolog,mert ugye neten nem lehet átvenni a napi ajándékot.Bárki bármilyen megoldást írna,nagyra értékelném!

témákat szétválasztottam, áthelyeztem. dreamy

• Sziasztok!
    A tárgypiac nálam se megy. Win10 oprenszer legutolsó kiadás i.e. 11 van a gépen, előzmények, sütik törölve, mégse megy.
    Az ablak felugrik, de csak fekete. Néha 1-1 pillanatra felvillan a kép, majd újra fekete.
    Valaki írhatna erre gyógymódot.
    Köszi.

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik. :rofl:

• Köszönöm az áthelyezést!Látom másnak is van ilyen gondja.Reméljük,ha már új postba került,nem tűnik el a süllyesztőben,és tudnak rá valami okosságot.

• Sziasztok!

Köszönjük szépen a jelzéseiteket! :)

A hibát legtöbb esetben az okozza, hogy több közösség Metin2 kliense is fel van telepítve a számítógépetekre és ezek ütköznek egymással.

Ha teljesen letörlitek a magyar klienst, majd újra feltelepítitek, a probléma minden bizonnyal meg fog oldódni. :)
    (Nem elég a patcherrel újrapatchelni a játékot, használjátok a weboldalról letöltött telepítőt.)

• Én, Ha megnyitom a tárgypiacot, gyönyörűen bejön. Viszont sehová sem enged kattintani... Így, hogy keressek, vagy vásároljak? Eddig nem volt ilyen gondom.

Én kb 2 hónapja töltöttem le a játékot. azonkívül amit ti frissítettek rajta, semmilyen más metin2-ős alkalmazás nincs a gépemen.

Akkor most szedjem, le és telepítsem újra csak mert a GF benézett valamit?

Edited once, last by Kagagi ().

• Nekem is ilyen gondom van a tárgypiaccal hogy nem tudok sehova kattintani de ha kattintok, leteszem a játékot a tálcára és vissza akkor elfogadja amit kattintottam csak minden kattintás után ezt kell csinálnom és úgy lesz jó. Nekem csak adventi cucc miatt kell a tárgypiac de én így meg tudtam oldani.

• ...Ismét megint csak gratulálni tudok!
    Friss win10-em van igen "100ezer és egy" metin van letöltve s igen az a baj hogy ütközik.. na persze.
    Gratulálni tudok ehhez az eventhez is csak szét ....ni lehet a a maradék játékélményt, nem hiába szabadul meg mindenki a cuccaitól.
    Nekem se a játék teljes újrarakása nem segít se a tálcás megoldás. egyszerűen fehér a tárgypiac s kész. köszönöm a metin ismét alkotott egy működőképtelen valamit. Nem baj, majd lemaradok az utolsó napokról kit érdekel így van az én/mi hibánk ez is. Event jaj de jó, ja mégsem, mert nem működik, köszi így szeretlek...
    Nem baj hogy reggel óta meg sem tudom nyitni de oké. majd csak ez is megoldódik. Aha event lemaradás kompenzáció meg luxus mint mindig. teszem hozzá NEM AZ ÉN HIBÁMBÓL!

• Nekem a törlés / újratelepítés megoldotta a problémát. Metin2 törlés, Gameforge Live törlés, program files- ból a telepítési mappa törlése ( valamiért az ott maradt ), aztán újratelepítés. Köszönem a segítséget.

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik. :rofl:

• Esetleg próbáld meg azt hogy vársz komolyabb időtartamot mondjuk 20 percet addig nyitva hagyod és hátha betöltődik annyi idő után. Más ötletem nincs. Ha venni akarsz valamit tárgypiacról azt az oldalon is megtudod az event viszont sajnos csak a játékban működik.

• Köszönjük a tanácsot. Sajnos én nem vehetem igénybe, telefon ad netet, az pedig korlátos. A metin több giga, nekem az elképesztő adatmennyiség :(

• Estét

Nekem semmi bajom nem volt a tárgypiaccal, még haza nem jöttem a munkából.
    Tombolázni akartam és mi fogad egy hófehér kép és nem csak nekem az egész klánnak ilyen.
    Hol a hiba kérdem én nálam????

Az autózás koronázatlan királya :)

• Nálam is ez a hiba. Kb 30 perce gubbasztok itt hogy vegyek egy öltözéket és fehér a képernyő.
    Köszönöm ezt a fantasztikus új és még JOBB játékélményt!
    Mentem mást csinálni...

Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:

• Sziasztok!

Köszönjük a jelzéseket a fehér tárgypiaccal kapcsolatban, tudunk róla, és az illetékesek már dolgoznak a problémán. :)

Türelmeteket kérjük. :)

További jelzések feleslegesek ezzel kapcsolatban, így a témát ideiglenesen zárom. Kissbb

• Úgy tűnik a probléma elhárult. Kicsit lassú, de elérhető a Tárgypiac.
    Megnyitás után pár másodpercig fehér, de betölt.

A veszteségek elkerülése érdekében arra kérünk benneteket, hogy fokozottan figyeljetek oda a Tárgypiac használata közben, és semmire se kattintsatok kétszer csak azért, mert az első után nem történik meg egyből amit szerettetek volna.
    Elsőre is meg fog, csak várjatok pár másodpercet.

Köszönjük a türelmeteket.

Téma újra nyitva. Kissbb

• Sziasztok! 10 óta a tárgypiac nem elérhető sem a játékban sem a honlapon! Továbbá ez a témával kapcsolatban off , de mivel szerda van nem kéne karbantartásnak lennie? Nem volt jelezve , hogy elmaradna.

Témákat összevontam.

Legközelebb ne nyiss új témát, ha már van olyan. Köszi.

Dreamy