Pet forgató

• - Javaslat címe: Pet forgatót a népnek

- Javaslat lényege: Kedvenc megbűvölőt a tárgypiacra

- A javaslat részletes kifejtése:

Üdv
    Sokaknak van kis kedvence most az utóbbi láda event óta talán minden játékosnak de minden másodiknak biztosan...
    Gondolom nem egy és nem két pet 1 skilles vagy rossz értékekkel rendelkezik , de nem mindenki tud 2000 illetve többször 2000 gayához jutni ami még nem tartalmazza a gaya piac kinyitását sem és azt sem hogy fixen tud az ember venni :(
    A lényeg hogy lehessen kapni SÉ ért a tárgypiacon Kedvenc megbűvölőt és legpraktikusabban talán 3+1 csomagban szeretném venni én mint egy átlagos játékos mivel nem hinném hogy 1 elég lesz , de nyilván mint az előző Megbűvölő tárgynál is volt/van 1 illetve 3+1 ajánlat ezért is gondoltam ezt egy járható útnak. (Én azt hittem hogy alapból sés tárgy lesz de mivel látom hogy nem került még a tárgypiacra ezért gondoltam javaslom ezt az utat.)

Tisztelettel Máté :thx:

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Utolsó kép a meglepetés. Zsákbamacska ez is.

(a képet lessétek meg , a lényeg h lehet sikertelen!!!)

A javaslatot támogatom hiszen a gayaért kapható tárgyak szinte mind megvehetőek séért (kivéve pl fejlesztőtárgy vagy egyéb...)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Támogatom, a gyorsmeleyt sem épp kis szintű karaktereknek találták ki, így a kisebbek eleve nem is tudnak gayát szerezni, de mondjuk a játékra lehet költenek sét, vagy vennének a piacon sé utalványt ez miatt.

Biztos vagyok benne, ha be is teszik drága móka lesz.

• Támogatom.Ha már egyszer bétán tesztelni lehetett. Mint kiderült 20-30 db is kellhet mire jó beforog. a 2000 Gayaból megvenni annyit kicsit sok idő

Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:

• Támogatom a javaslatot, aki szeretné forgatni hagy forgassa . 2000 gaya nagyon nehezen jön össze és még akkor se biztos hogy berakja a rendszer.

• Engem ugyan nem érint a dolog, de ésszerű kérés, támogatom.

Sw

BányászSámán,
    Gombóc: P , Eső: P , Gyógy: P , Spuri: P , Körmös: P , Bánya: P , Változás: P
    Tanulóvezető: P Elhárítás: P Fokozás P

• Bár szintén nem érint (max ha feltámasztoma kis nemerémet vagy mimet, amit pont azért hagytam meghalni, mert pocsék volt), de jogos kérés, támogatom.

• Támogatom, mert miért is ne tenném, ha egyszer szükségszerű tárgy. Nem is értem miért csak Gaya-piacon vált elérhetővé.
    Noha Bétán ha nem beforgattam 200+ darabot egy kismajomba egyet se, 3 képességet azután se kapott. Kb. mint a jelmezbónuszoló 1 a 10.000-hez az esélyed rá, de hajrá (Y)

54632ed041.png
    Lézerkard : 35 Kő
    Bébléd: 21 Kő eddig

„Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
    ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
    /Oscar Wilde/

• A nevelhető kedvencetek kezdő pontértékei nincsenek kőbe vésve. A Tárgypiacos Kedvenc megbűvölő tárggyal a bónuszait véletlenszerűen megváltoztathatjátok.

Hmmm.. hát annó nekem ez a mondat nem tűnt fel, de sztem senkinek ^^
    Tehát tárgypiacos...(ra tervezték?)

Ennek fényében akkor ideje lenne tényleg betenni.
    Továbbra is támogatom, hogy legyen a tárgypiacon elérhető.

Esetleg @Dalvin @Miren segítségét is kérnénk akkor ebben a témában :P hátha kiderítenek valamit :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Az ötletet támogatom. Van pár farmos petem amikre ráférne a forgatás.

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• esetleg @dreamy ezt nem lehetne továbbítani ha már ilyen sokan támogatták és senki sem ellenezte ?
    plusz ez nekik is bevétel lenne , kivitelezhető és ahogy találtad leírásban eredetileg is tárgypiacra szánt dologról van szó

Köszönöm :thx:

105 menta
    38 íjász

• szomorú, hogy tömérdek tárgy kerűl be a tárgy piacra de egy ilyen hasznos dolog csak gayaért kapható, akkor adjanak el gayat ...

én értem hogy a játékosok nagy része nem tart peteket életben , meg hogy a gayaról fogalmuk sincs , de ha már kaptunk egy béta szerót peteket forgatni stb akkor ezt mért "tartják vissza" ?

105 menta
    38 íjász

• Támogatom!
    Ha bekerülne és sikerülne, még 1 okom lenne rá hogy elhagyjam a mágikus 75-ös szintet.
    Bár tudom, ez egy szinthez kötött kiváltság, hogy gayát lehet szerezni, mégis meggondolnám a helyükben hogy kisebb szinteken is lehessen gayát szerezni alapjáraton, ne csak eventeken (mint pl a tombola).

SC.