HimmelsSegen, építsünk egy kis szintű céhet!

• Szervusztok!

Schroeder vagyok, a céh alapítója. A HimmelsSegen nevű céhet abból az indokból kifolyólag alapítottam, mert jelen helyzetben a szerver nem birtokol Jinno birodalomban egy olyan kis szintűekkel rendelkező céhet, amely képes összedolgozni, együtt leküzdeni a játék adta lehetőségeket!

Célom, hogy egy olyan társaságot alakítsak ki amellyel kimeríthetjük a játék kis szintű adottságait!
    Legyen itt szó közös bányászatról, horgászatról, majom kazamaták csoportos leküzdése, PvP párbajok, versenyek szervezése csak céhtagoknak, esetleg globális DT küzdelem kifejezetten a 30 és 50 közötti játékosok számára!

Hiszem, hogy a Metin2 nem csak nagyobb szinten élvezhető!

Elvárások:

• Minimum szint: 30
    • Maximum szint: 50 (A szinthatárok félévente 5 LvL-el növekednek!)
    • Aktivitás! (Itt nem azt értem, hogy 0-24.. én is dolgozom, van magánéletem, de 2-3 naponta pár órát mindenki rászánhat a céhtársaira.)
    • Nyugodt habitus!
    • Helyesírás!
    • Csapatjáték(!!!) (Ha nem vagy képes a közös munkára, szórakozásra, nem vagy hajlamos arra, hogy egy vidám közösségben társalogj, kérlek ne jelentkezz!)

Amit nem szeretnénk:

• Kéregetés. Ha azért lépnél be a céhbe, hogy kihasználd mások jóindulatát, segítőkészségét és kéregess össze mindent, akkor itt hagyd abba az olvasást...
    • Céhen belüli vita. Sajnos szemtanúja voltam egy top céhbomlásnak némi vélemény ellentét miatt. Ha valami hasonló állna fent, vagy nyugodt körülmények között megbeszélik egymás közt, vagy a vitában résztvevő tagoktól elbúcsúzunk.
    • A céh, vagy céhtársak lejáratása. Aki a céhtársait, vagy magát a céh-et nem odaillő szavakkal jellemzi, azonnal el lesz távolítva.

Mindezen ismeretek birtokában, ha úgy gondolod, hogy építő jellegű lenne a jelenléted a csapatban, kérlek írj egy rövid ismertetőt magadról nekem üzenetben, hogy megbeszélhessem a jelenlegi tagokkal, a felvételed eredményes, vagy sem.

Üdvözlettel: Schroeder, a HimmelsSegen céhvezére

Inaktív, zártam, archiváltam.
    ninnalány

[color=#696969]

“Egy csapat mindig annyira erős, amennyire a leggyengébb tagja az.”

– Johannes Hinrich von Borstel

Edited once, last by ninnalany ().