Kék sárkányhoz bejutás legyen időkorlátos

• - Javaslat cím: A kék sárkány is legyen időkorlátos

- Javaslat lényege: Mindenki egyenlő eséllyel juthasson be a sárkányhoz
    - A javaslat részletes kifejtése: Nos. ha beszeretnénk jutni a sárkihoz, lehetetlen próbálkozás, ha egyes emberkék a játékban vannak. Maximum délelőtt. Ezért azt javasolnám, hogy a sárkány is legyen időkorlátos, mint a Nemere, Razi , Thrym, stb. Aki épp kijött, nem nyomhasson újra a bejutásra. Több csapat vár, mindenki rányom a suraszellemre, mégis ugyanaz megy be. Ha ez nem megoldható, akkor minden ch-n legyen sárki. Ha be szeretnén menni, több órát kell bariban eltölteni, mégsem sikerül bejutni...

Téma címét módosítottam, postot szerkesztettem áthúzással.Dreamy

Mod megjegyzés:

egy javaslat - egy téma.

Ebből kifolyólag, a 2. javaslati pontot kihúztam, és kinyitom hozzá azt a témát, ami már volt ezzel kapcsolatban. Itt megtalálhatjátok:
    Beran Setaou

Ebben a témában a sárkányhoz való időkorlátos bejutást lehet támogatni, avagy sem.

Megértéseteket köszi!!!

Dreamy

Kaszt : Sárkánysámán (a férjem szerint csak házisárkány ) Lv 115
    Férjem és társam egy harcos ISTEN , egy isteni harcos :love:
    Server Auriga és a vérem piros :thumbsup:

• A javaslatot már elgondolásban is butaságnak tartom. Egyenlő eséllyel juthat be bárki, versenyszféra az egész játék, ugyanannyi lehetőség van mindenkinek kattintani. Jelen pillanatban itt nem az erősebb, hanem a gyorsabb kutya ... Nem támogatom!

"Ami nem öl meg, az XP-t ad."

• A javaslatot már elgondolásban is butaságnak tartom. Egyenlő eséllyel juthat be bárki, versenyszféra az egész játék, ugyanannyi lehetőség van mindenkinek kattintani. Jelen pillanatban itt nem az erősebb, hanem a gyorsabb kutya ... Nem támogatom!

Nem mindenkinek van ideje és kedve órákig álldogálni b2 végén a bejutásra várva.
    Támogatom

• Nem teljesen értettem elsőre, hogy mi is a javaslat, hisz most is időkorlátos, ha bemegy valaki 1 óra múlva mehet újra. Ha esetleg úgy gondolod, hogy a kijöveteltől számítsa az 1 órát annak aki bement, azzal sem lennél sokkal előrébb. Ha tegyük fel bejut valaki, akkor ugye ha még 1 perc alatt is végez vele, nem fogja tudni a kövit elvinni, mert rögtön bemegy más. Szóval várhat 2 órát a következőre, és akkor se biztos hogy bejut.. Ugyanúgy várnod kéne, csak még többet is ha bejutsz egyszer. Ha élreértettem volna a javaslat lényegét, akkor felvilágosítást kérnék :)

Jó lenne ha úgy működne, mint a Razi, de valószínű úgysem fogják megcsinálni. Thrymnél is jó lenne valami időkorlát eltörlés, vagy legalább csökkentés..

Edit: közben rájöttem, hogy értetted a dolgot.. ebben az esetben támogatom, ha bármi esély van rá hogy megvalósítsák..

Edited once, last by Amandoll ().

• Én nem igazán tartozok a sárkizók közé, csak itt ott ütöttünk párat, és ha nemis pont ebben a formában, de egyet kell értenem a javaslattal. Tiszta debil dolog hogy egy slow phase játékban 1 óra várakozás után az döntse el hogy kinek lesz haszna, a másiknak meg egy elpazarolt óra bariban, hogy melyik kattint egy-két tized másodperccel hamarabb.

• Támogatom!

Nagyon idő pazarló a bejutás és a rutinos, minden órában sárkányozók mellett esélytelen is.
    Amúgy volt már több ilyen felvetés is, nem?

lv95 WP 5P / Lv86 Sárkány Sámán 4P
    Lv87 Testi 3P 1G / lv64 Sárkány Sámán 3G
    Lv77 Menta 4G / Lv80 Tőr 2P 2G
    Lv75 WP 1P 3G / lv55 Farkas 2P 1G

• Támogatom!Ha már csak egy sárkány jut 6ch-ra /Continuum/,akkor legyen esélye másoknak is,ne csak egyvalaki üsse órákig,mert éppen ráérzett,mikor kell kattintani

• Az egészet meg kellene reformálni... Az a baj van néhány ember aki már annyira rutinos, hogy fejből tudja mikor merre kell lenni, hogy kell bemenni. Most is időkorlátos a dolog, viszont volt egy másik javaslat (aminek a linkjét nem volt időm keresgetni), miszerint legyen több ch-n sárkány.
    A megoldást abban látnám, hogy legyen minden ch-n 1 sárkány, viszont ha valaki leütötte, igenis várja ki az egy órácskáját.
    Ezzel mindenkinek jutna sárkány, viszont a sárkányláda elszaporodna a piacon, az ára leesne a béka feneke alá.
    Ezen tények tudatában egyelőre tartózkodom.

"Sic gorgiamus allos subjectatos nunc"

• Megkérlek benneteket, itt csak az időkorlátozást véleményezzétek!
    @GLAEDR a link az első hozzászólásban van, a másik részét abba fejtsd ki, ha szeretnéd, köszi :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Szerintem ez felesleges dolog lenne, tény hogy be tudnál tenni ezzel a sárkány farmosoknak (gondolom irigység az alapja). Volt hogy mi sem jutottunk be a céhhel, de rajtunk kívül még kint maradt pár "sárkány farmos" karakter is (kíváncsiságbol megnéztem a többi CH-t is). De bent maradtunk és következőre mi jutottunk be. Ennyi erővel vegyék ki a kölyökládát is ha nem nyitsz elsőre, még más igen? :)
    Kifejezetten örülök, hogy van aki üti a jószágot és nem sír ha nem jut be, hanem ha kell órákig ott áll és próbál bejutni. Hiszen ők árulják a ládákat a piacon amit nem kérdés, hogy érdemes megvenni (igen én is szoktam forgató /optoló nyitás miatt) Na most ha ők nem fogják ütni azért mert neked havonta 1x kedved tartja sárkányt ütni és órákon át szabad lesz, mégsem üti senki, a piacon sem lesz láda aminek sokan a kárát fogjuk érezni. Javaslom számodra irigység helyett ruházz be te is egy jó szettre es alkimiara, allj ott mint ők is ha kell órákon át. Ha mindezt megtetted gondold át mit is javasoltál.
    Ebben a kivitelezésben nem támogatom a javaslatot.

• Szerintem ez felesleges dolog lenne, tény hogy be tudnál tenni ezzel a sárkány farmosoknak (gondolom irigység az alapja). Volt hogy mi sem jutottunk be a céhhel, de rajtunk kívül még kint maradt pár "sárkány farmos" karakter is (kíváncsiságbol megnéztem a többi CH-t is). De bent maradtunk és következőre mi jutottunk be. Ennyi erővel vegyék ki a kölyökládát is ha nem nyitsz elsőre, még más igen? :)
    Kifejezetten örülök, hogy van aki üti a jószágot és nem sír ha nem jut be, hanem ha kell órákig ott áll és próbál bejutni. Hiszen ők árulják a ládákat a piacon amit nem kérdés, hogy érdemes megvenni (igen én is szoktam forgató /optoló nyitás miatt) Na most ha ők nem fogják ütni azért mert neked havonta 1x kedved tartja sárkányt ütni és órákon át szabad lesz, mégsem üti senki, a piacon sem lesz láda aminek sokan a kárát fogjuk érezni. Javaslom számodra irigység helyett ruházz be te is egy jó szettre es alkimiara, allj ott mint ők is ha kell órákon át. Ha mindezt megtetted gondold át mit is javasoltál.
    Ebben a kivitelezésben nem támogatom a javaslatot.

Na ezzel nagyon nem értek egyet. Sok olyan játékos van aki menne sárkányhoz, de erre nincs egy napja , hanem épp csak 1-2 óra szabadideje. Támogatom a javaslatot. Leginkább úgy tudnám elképzelni ahogy Thrymhez van a bejutás, de ehez ugye minden CH-ra kéne sárkány.

• Nem támogatom! Az utolsó dolgok egyike ami még valami értelmet is add a farmolásnak, lassan semmilyen ládát nem lehet úgy eladni hogy az ember haladjon is a farmolásából, ha pedig mindenki bejutna, bejutnának azok is akik pl. a razi ládát 2,7be teszik ki.

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Nem támogatom! Az utolsó dolgok egyike ami még valami értelmet is add a farmolásnak, lassan semmilyen ládát nem lehet úgy eladni hogy az ember haladjon is a farmolásából, ha pedig mindenki bejutna, bejutnának azok is akik pl. a razi ládát 2,7be teszik ki.

nyilván azt meglehetne oldani, mondjuk az szerint állítani a droppot, hogy mekkora mennyiségben tudnának az emberek ládát farmolni.

Igen, szerintem is pofátlanság lenne ha az átlag játékosok is bejutnának a sárkihoz nem csak pár ember kiváltsága lenne:)
    Az meg kicsit se érdekel, hogy annak a pár embernek csökken a bevétele akik eddig jártak legalább kimozdulnak bariból ők is...
    Támogatom

• Látom Lucifer, a lelkedbe, farmolásodba tapostam :D Ne magadból indulj ki, hogy irigységből szeretnék bejutni a sárkányhoz. Nem személyeskedtem, megkérlek, te sem tedd... Hiába van cuccom, alkim (nem kell beszereznem), ha nem tudok bejutni. És továbbra is az a véleményem, hogy másoknak is teret kell adni a sárkányozáshoz. Nem egyesek kiváltsága... És nem mindenki piacra szánja a ládikat, hanem magának szeretné kiütni...

Kaszt : Sárkánysámán (a férjem szerint csak házisárkány ) Lv 115
    Férjem és társam egy harcos ISTEN , egy isteni harcos :love:
    Server Auriga és a vérem piros :thumbsup:

• Látom Szamika nem igazán értelmezted amit írtam. :) Én nem farmolom a sárkányt és nem tapostál a "farmolásomba", mint írtam a céhhel néha megyünk. De ez ami hisztit levágtok az egyértelmű irigység. :) Csomószor üres a sárkány... Vajon miért nem megy be senki?

• Lehet hogy akkor azért nem megy be senki, mert esetleg dolgoznak, iskolába járnak netán épp valami más dolguk van ?
    Nem járok sárkizni, de lehet járnék időnként, ha ez nem azt jelentené hogy valószínűleg órákat várhatok rá hogy talán bejutok. Valahogy már abból a korból is kinőttem hogy engedélyeket kérjek számomra vadidegenektől akik úgy gondolják övék a világ. Pont úgy gondolom, hogy pusztán irigység az hogy nem tetszik néhányaknak az hogy könnyebb legyen a sárkányhoz bejutás. Miért ne mehetne be valaki csak azért , mert esetleg kíváncsi rá ? Vagy esetleg kiütné a 94-es biosz zárókövét ? Esetleg nem akar 9 milláért ládákat venni, de azért szívesen nyitogatna? Miért hiszti az, hogy a játéknak ezen részét többen szeretnék használni úgy hogy nem kérnek engedélyt és nem várnak órákat ? Továbbra is támogatom.

• A javaslatot teljes mértékben támogatom, már rég ki kellett volna találni erre valami megoldást.

@Ghosryder :) Azért megnézném, ha nem abban a körben pörögnél, ahol vagy, mennyiszer sikerülne a bejutás neked.
    Persze van akinek minden az ölébe esik :) Én is szeretnék hónapokat kihagyni, majd mikor visszajövök a haverokkal bemenni, mert "övék" a sárkány.
    Igaz, én nem vagyok ilyen előnyös helyzetben :D

És igen aki dolgozik, és mondjuk 5-7 közt van kis ideje, miért ne tehetné meg, hogy épp a sárkányra menne, ha lenne rá lehetősége, és nem kellene még abban a 2 órában, amit kikapcsolódásra szánt, veszekedni, meg másokat lesni, hogy épp mi a szitu...