Új frissítés: a 18.3b eltörli a nyelvi korlátokat

 • Fejlesztések:
  - A Betekintés üvege most már helyes típust mutat a Szállító dobozokban levő házikedvenceknél.
  - A játékos karakterek többé már nem akadnak bele véletlenül a házikedvencekbe harc közben.
  - Miközben egy házikedvencet Protein Snackkel etetnek, többé nem lehetséges mozgatni a házikedvencet és a Protein Snacket a leltárban.
  - A Hatszögű kincsesláda már a helyes ikonnal jelenik meg a leltárban.
  - A Bátorság köpeny, Lélekkő+ és a Megerősítő irat tárgyak már halomba rakhatók.


  Változások:
  - Öv-rendszer: Ha egy játékos kidobja az övét a negatív rangja miatt, a benne levő bájitalok a földre esnek, és a játékosnak 5 perce van ismét összegyűjteni őket.


  Hibajavítások:
  - Számos probléma javításra került a Vállpánt-rendszerrel kapcsolatban.
  - Javítva egy hiba a csoport-rendszerrel kapcsolatban.
  - Javítva a hiba, ami lehetővé tette a játékosoknak, hogy a Démon-torony minden szintjén csoportot hozzanak létre.
  - Javítva a hiba, ami miatt bizonyos En-Tai szörnyek rossz típusú sebzést okoztak.
  - Javítva a hiba, ami miatt a Hajó megvédése kihíváshoz tartozó küldetés-tekercs eltűnt az első alkalommal történő megnyitása után.
  - Javítva a hiba, ami lehetővé tette a játékosoknak, hogy bizonyos szörnyeknek több sebzést okozzanak felszerelt fegyver nélkül.
  - Javítva a hiba, ami miatt nem jelentek meg szörnyek és Metinkövek a Gautama-sziklán a Szörny-vadászat rendezvény során.
  - Javítva a hiba, mely megakadályozta a játékosokat abban, hogy a Hajó megvédése kihívásnál megfelelően átadják a küldetés-tárgyakat az NPC-nek.

 • Kedves Játékosok!


  Egy mindenkiért és mindenki egyért! A 18.3b verzióban augusztus 29-tol végre kiválasztható lesz a kliens nyelve. Ráadásul az új, rendezett küldetés felület átláthatóbbá teszi kalandjaitokat!


  Egy kliens Mindenkinek
  Török nyelven szeretnétek játszani a játékot egy német szerveren? Vagy esetleg angolul egy spanyol szerveren? Mostantól nem akadály! Eltöröltünk minden nyelvi korlátot. Nem számít, melyik országból játszatok vagy melyik szerverre jelentkeztek be, mostantól a játékot azon a nyelven indíthatjátok, amelyiken szeretnétek. Egyszerűen csak válasszátok ki a kívánt nyelvet a konfigurációs beállításokban indítás előtt vagy kattintsatok az új "Nyelv" menüre a rendszer opciókban a játékon belül.


  Megújult küldetés felület a jobb áttekinthetőségért
  Unjátok a küldetés-tekercsekkel teli képernyőt? Köszönhetően az új küldetés felületnek, ez már csak a múlt. Az új ablak megnyitható az egyetlen küldetés-tekercs ikonra kattintva vagy az "N" gyorsbillentyűt használva. A tekercs alatt megjelenő szám jelzi a folyamatban lévő küldetések számát. Ha teljesítitek őket, eltűnnek a küldetés ablakból. A folyamatban lévő küldetések az alábbi kategóriákra vannak bontva:


  • Főküldetések – minden, a fő történethez kapcsolódó küldetés
  • Mellékküldetések – küldetések NPC-ktől, melyek nem részei a fő történet vonalnak
  • Vadászküldetések – a jelenleg aktív vadászküldetéseteket mutatja
  • Esemény Küldetések – játékbeli rendezvényekhez kapcsolódó küldetések
  • Biológus küldetések – minden küldetés Chaegirab biológustól
  • Játék küldetések – olyan küldetések, amik a játék lehetőségeit bővítik, pl. kazamaták kezdő küldetései, Sárkánykő-alkímia, stb.
  • Missziókönyv küldetések – a Missziókönyvekből kapott küldetések  Reméljük, sok örömet nyújt majd nektek az új frissítés!
  A Metin2 Csapat

 • Kedves Játékosok!
  Elnézést kérünk a legújabb frissítés után bekövetkezett technikai problémák miatt. Már dolgozunk rajta, és a lehető leghamarabb javítjuk a függőben lévő problémákat.  Az ismert hibák listája:

  • Lélekkő: ha a rang pozitívból negatívba váltana olvasás után, a lélekkövet nem lehet olvasni.

  • A Küldetés ablaknál a nyelv nem változik, amennyiben játékon belül próbáljuk beállítani. Hogy a küldetés ablaknál a megfelelő nyelv látszódjon, újra kell indítani a játékot, és a patchernél kiválasztani a kívánt nyelvet.

  • Probléma a 94-es biológus küldetéssel.

  • Nem lehet belépni a barlangba, miután egyetlen egyszer nyelvet váltottunk. Amikor az NPC-hez érve a vérkövet kérjük, nem tudunk továbblépni az első beszélgetés során. KÉRÜNK, HOGY NE VÁLTOZTASSATOK NYELVET, AMENNYIBEN HASZNÁLNI AKARJÁTOK A BARLANGOT!
  Köszönjük a türelmeteket!
  A Metin2 Csapat


  ub001.png


  percu.jpg


  facebook_icon_1.png

 • Kedves Játékosok!  Igazán sajnáljuk, hogy különböző problémákat tapasztaltatok az e heti frissítés után. A mai napon egy gyorsjavítást vártunk mindezeket orvosolva. Sajnos, ez nem történt meg.
  Mindenki azon dolgozik, hogy a 18.3b verzióval érkezett hibákat megoldjuk, de valószínűleg, ezen a héten erre már nem fog sor kerülni.


  Amint a nagyobb problémákat megoldottuk, és a gyorsjavítás befejeződött, egy annak megfelelő kárpótlást fogunk aktiválni. Természetesen a bug okozta elveszett vérköveket is a log fájlok alapján fogjuk pótolni.


  Elnézést kérünk a kellemetlenségért, és köszönjük a türelmet.
  A Metin2 Csapat


  ub001.png


  percu.jpg


  facebook_icon_1.png