Új egyedi szerver - új kihívás (Lacerta, Hydra run)

• Nem értem a sok sírást.

Örülj hogy ingyen játszhatsz . Nagyon egyszerű kérdem én én mi van a mai világba ingyen? Benzinkúton ha megállok kilökni a kábelt akkor az is 100ft.
    Igazából ha ezzel is játszol költséges...nem kell sé-t költened rá! Elég ha befizeted a villanyt meg az internetet.
    Az , hogy elindul egy szerver 2-3 kilóval lazán lehet számolni. Az , hogy ki a nagyobb körökbe ki mit lép és mit mond mit akar és mi a célja a helyzeteden/helyzetünkön nem változtat. Aki kicsit is rálát a dolgokra az tudja miről beszélek . Magyarul ha szórakozni szeretnél (mozi, buli, totál mindegy) azért is fizetsz. Ha viszont ezzel játszol és jól szeretnéd magad érezni magad akkor bizony ide is kell zsetont belenyomni. Ez van a metin2 nem a szegények játéka de ezt már mondtam.

Ajánlom figyelmedbe:https://hu.metin2.gameforge.co…02032-02232-1105-b3507155

Kicsit tekerj le és olvasd el:
    "

• Minimális rendszerkövetelmények – játszható PC-n és laptopon
    • Ingyen játszható – merülj el a kalandokban"

Na ennyit erről. Ingyenesként van reklámozva! Az, hogy ha nekem tetszik, veszek prémium tartalmat az más lapra tartozik. Ha alapból fizetősként akarják eladni, akkor írják ki azt.
    Továbbá szerinted a szerver hányszorosan térült meg a kis "csak akkor lesz a régi szervereken run, ha itt megcsináljátok" beintés után? Szerinted mennyien toltak bele hat számjegyű összeget? Jó eséllyel nem ketten. Csak itt. Németeknél, törököknél, románoknál és stb. még többet. A régi szerverek meg túl a 10 éven hidd el, jó párszorosan megtérültek már pláne úgy, hogy új szervergépet érezhetően nem nagyon vesznek...

Az első sort pedig csak azért másoltam ki, mert mindig szórakoztató látni, miközben a játék lagol és random kidobál akár map1-en is, nem hogy pl. runok alatt. 2010 körül egy XP-s laptoppal toltam és akkor a legnagyobb gond még a map1-es spam bot tenger volt...

• Medvetalpbor szerintem neked fogalmad sincs,hogy itt most mi a probléma.

Nem azzal van a baj,hogy fizetni kell. Itt az a baj,hogy akik nulláról elkezdték a másik szerót (mert ugye először ott kell sikeresen teljesíteni ) azok most kaptak egy nagy arcon köpést. Azt az összeget most költhette volna a rendes fő karijára nem egy olyanra aminek már kb semmi haszna nem lesz. Ennyi erővel álljuk ki az ablakba és dobjuk ki a pénzt mert ez a húzás azzal ért fel.

• Csak most adok hangot a nemtetszésemnek, mert nem akartam vulgárisan megnyilvánulni.

A lehető leggusztustalanabb húzás volt ez a csapattól. Az egy dolog, hogy az új szerveren kellett teljesíteni a runt, de az mindennek a netovábbja, hogy így kiszúrtak velünk.
    Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy lassan, komótosan szeretek fejlődni. Ez a szerver rengeteg játékos játékstílusához nem passzolt.

Nem akarok gyanúsítgatni senkit, de szerintem a keménymagnak nem az volt a célja, hogy megcsinálja a runt, hanem hogy szépen kortyolgassák a busás jutalmakat, amik valóban bőségesek voltak.
    Na de ugye azt tartja a mondás, hogy mindig vannak kivételek. Ebből arra lehet következtetni, hogy ez a mesés Hidra run irdatlan nehéz.

Minden esetre szeretném megköszönni azoknak a játékosoknak, akik nem sajnálták a pénzüket, és csak az a cél volt előttük, hogy áthozzák ezt a runt Continuumra.

~ CC

† Christopher Clark †

2013.10.19 - 2016.07.26

Ganton Blocc Crip's -733- OG

• Úgy tűnik, a lengyelek a lélek rendezvényt kihasználva megcsinálták a hydra runt, nagy gratu nekik.
    Íme egy kis vidi a menetéről, remélem segít majd nektek.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Úgy tűnik, a lengyelek a lélek rendezvényt kihasználva megcsinálták a hydra runt, nagy gratu nekik.
    Íme egy kis vidi a menetéről, remélem segít majd nektek.

Csak nekem új hogy annál aki a vidit készítette 80+-os új pet van ami tanítva is van? Ajándékba kapták? Vagy ha már több mint 1 hónapja megcsinálták a runt az utolsó szavazás hogy hogy nem lett lezárva? Akkor számításaim szerint elvileg 30 napnál régebben teljesítették a runt náluk?

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Csak nekem új hogy annál aki a vidit készítette 80+-os új pet van ami tanítva is van?

Ezt a petet az elején a virág rendezvény alatt lehetett beszerezni a virágokból....
    Lélekrendezvény pedig a hétvégén volt. Mint ahogy a griffet is a napokban lehetett megvásárolni.
    Szval nem kell túlkomplikálni :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ezt a petet az elején a virág rendezvény alatt lehetett beszerezni a virágokból....
    Lélekrendezvény pedig a hétvégén volt. Mint ahogy a griffet is a napokban lehetett megvásárolni.
    Szval nem kell túlkomplikálni :)

Köszönöm szépen, nem tudtam hogy megszezhető volt. Így mar kerek :)

• Sziasztok!

Első sikreses run meg is van Continoom-on! :)

Images

SuraBajnok volt...de a szelleme tovább él egy új kariban!
    Szerver: Pegasus, Név: GulHai, Kaszt: BM sura, LVL: 120, Céh:BevY
    Párom: ancsy12 :love:
    Képességek: P láng lélek (36), P sötét kő (36), P sötét támadás (36), P sötét védelem (36), P láng csapás (36), P szellemcsapás (35)
    Farm: kamehame lvl 90...KameCsajszi lvl 90....Map1Bajnok lvl 25....Az0g lvl 61

• Sziasztok. Az uj Hidra runrol szeretnem a velemenyem elmondani. Vartuk mar nagyon, mint minden uj dolgot :) nem tunik neheznek, 6 emberrel siman meg lehet csinalni, eleg a kuldit egyszer megcsinalni es vegtelenszer mehetsz is ha van eleg sd 2 belepod es egy jo csapatod ra. Maga a run 4-5 perces, nem idoigenyes es ami jo hogy nem kell ra varni , egymas utan be lehet menni ahanyszor szeretnenk. Es akkor most jon a de :) 3 runbol nem kaptunk 1 ladat sem, 4 ik run adott 1 et, a drop maga , haaat vicc kategoria :D
    5 csomag szellemko , 10 db gango gyoker, voros ginzeng(komolyan ki hasznal meg itt lovat?), gyongyok, 1 db kagylo, ezt azert keveslem. A run vegen van egy szobor amit elvileg at kellene nevezni, nem mukodott, nem is tudtunk kijonni a mapprol csak teleportgyurukkel. Az elso aki megcsinalta a runt az a Bevy ceh volt, ok elneveztek a szobrot ch 5 on, az egyetlen ch volt amin mukodott. Megrobaltunk mi is ch 5 on menni, ugyanugy nem kaptunk ladat, de legalabb ki tudtunk portolni :) Mindenkinek jo jatekot kivanok :) <3

Az ördög a felesége miatt nem alszik. :)

• Sziasztok!
    Én is a hidra runról szólnék párszót....
    Mint ahogy azt az előttem szóló is mondta, nem egy nehéz run és kb végtelenszer lehet menni, de azért nem kevés ráfordítást fordítást igényel a dolog...szégyen nem szégyen, de kellett hozzá hősimedál, SJ-s támadó, és minden izom szagot keltő item, hogy eme nagy port kavart run sikeres legyen....Mi azért kaptunk ládát "jócskán" Lorienékhez képest, nagyjából 12-15 láda jött összesen, de ezekből is amit nyitottunk, kb a nullával ér fel, 3 nyitásos a láda...azaz max 45 nyitásunk volt és ebből a legjobb egy 10%os lord pánt volt...amit meg a földre dob ki cuccokat, azokat meg körülbelül a földön is lehet hagyni, valahogy egy kagyló droptól nem elégülök ki, ahogy a fénylő kődarabtól sem...
    Úgy hogy jelenállapotban ez a runnak is a bent léte, kb annyit ér mind az azreal run...nem éri meg végig csinálni. Még azt a 4-5 perces run időt sem éri meg :)
    Azt hiszem ennyi, legyetek jók, ha tudtok... :)

Képességek: P láng lélek (36), P sötét kő (36), P sötét támadás (36), P sötét védelem (36), P láng csapás (36), P szellemcsapás (35)

• Előttem tömören le is írták a dolgokat. Mintha 2 különböző run lenne, mármint a droppot nézve.
    Azt sem értettem, hogy miért nem volt átnevezhető a szobor CH1-en. Azt meg végképp nem, hogy miért csak CH5-ön lehet kijönni.
    Nem nehéz run, de azt sem mondanám, hogy annyira könnyű. Ha meg a droppot nézem, akkor egyáltalán nem éri meg bemenni, bármilyen 4-5 percről van szó. Mókának néha jól jön. :)
    Igaz, 4-5 karinak az sd2 belépő nem kerül kevésbe.
    Pontosan nem tudom, hogy hány runt mentünk, de 1 (egy) láda esett. Nyitottuk. Nagy meglepetés volt. 3 nyitás, 3 db. Áldástekercs. :)
    Ami a földre esik, az kb. így néz ki. :)

További szépeket mindenkinek! :)

• Komolyan saját magát szúrja tökön a GF? :DDD Szóval ezért a runért, dropért kellett volna száz meg ezer eurónyi SÉ-ért egy tök nulla szerveren felhúzni, felcuccolni egy kari? Nem is azt mondanám arculköpésnek, hogy berakták Contira is (persze ez is gerinctelen, de sebaj) hanem hogy tényleg ennyi? Ne haragudjatok, de ha ezek után költötök egy forintot is a játékra, akkor meg is érdemlitek a sorsotokat. Nem tudom hogy van még annak a maradék pár száz (talán 1000?) embernek energiája még naponta belépni.

• Nem tudom, hogy miért tették be contira. Igazából még egy kis időt hagyhattak volna.. 2 hónap alatt a teljesen 0-ról szerintem nem teljesen várható el ez a szint a magyar viszonylatokat figyelembe véve. Ha Lorieen írásából indulok ki, miszerint 6 emberrel simán megcsinálható a hydra run, akkor nem kellett volna még hónapokat / éveket várni. Na mindegy, ez már nem számít; de örülnénk, hogyha ezeket előre közölnék, és nem csak úgy történnének a dolgok, mindenféle információ átadást kikerülve.

A droptól meg sokkal többet vártam.

• Kevesebb felháborodást okozott volna ha nem jelentjük be, hogy eltérve az eredeti ütemtervtől, idő előtt megkapja minden szerver a Hidra runt. A lengyelek végül megoldották a dolgot az új szerverünkön, így gyakorlatilag nem történt extra változtatás.

A drop valóban gyengének tűnik, de valahol azt is figyelembe kell venni szerintem, hogy néhány perc alatt letudható és várakozási idő nélkül újraindítható runról van szó. Nem gondolom, hogy ilyen feltételek mellett extrém jó dropnak kellene lennie.

És természetesen gratulálok a runt az első napon teljesítő és arról leírást adó csapatoknak!

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• Igazából a probléma az hogy ez pont ugyanúgy a lehúzásra irányul mint az hogy Lacertát elindították. Igazad van pár perc alatt letudható run, nem is olyan buták ott hiszen sd2 belépő kell és nincs időkorlát. Innentől ha akarsz pár ládát vegyél egy raklap belépőt séért mert ugye úgy megfizethetőbb, és tádám költik is a valutát a játékosok. Kapni nem kapnak semmit, mert legyünk őszinték abszolút nincs olyan amiért megérné ezek a feltételek mellet járni.

• Egy embernek a belépője nem térül meg a runból...nem hogy 5-6-7-8 embernek :'D

• Kapni nem kapnak semmit, mert legyünk őszinték abszolút nincs olyan amiért megérné ezek a feltételek mellet járni.

Egy embernek a belépője nem térül meg a runból...nem hogy 5-6-7-8 embernek :'D

A videókat nézve, azért ezt nem gondolom így. Tény, hogy kell rááldozni, más közösségek mennek is jócskán.
    Biztos nem éri meg?

(19:46 körülre tekerjétek, ha nem onnan indulna)
    ÁTADHATÓ mágikusért sem? Azért ezért még mindig jópár wont fizetne sok sok ember...
    10%-os pánt is szép dolog, ha azt nézed mennyi kellene hozzá akár sében, akár álldogálásban (idő).
    Tojás? Bár az értékeit még nem tudjuk... miben jó...
    És ne felejtsük el a meley tojásért is adnak cirka 1 wont ^^ holott azért mindannyian tudjuk, hogy nem a legjobb pet :D sőt...

• Akik voltak a Hidra runnon leírták a véleményüket, mit tapasztaltak. És a láda tartalma tényleg egyenlő a nullával nekem ami a legjobb jött egy protein snack. Jelen állapotába tényleg nem éri meg oda menni, max azoknak akik tényleg nem tudnak már mit kezdeni magukkal. Az szép és jó ha ők kaptak mágikus követ de gondolom mások is elég sokat mentek meg mi is és néha még láda se jött nem hogy mágikus. Ki tudja oda milyen változatot raktak be, hisz ez a Metin2 még mindig. :P