Nem értem a sok sírást.
Örülj hogy ingyen játszhatsz . Nagyon egyszerű kérdem én én mi van a mai világba ingyen? Benzinkúton ha megállok kilökni a kábelt akkor az is 100ft.
Igazából ha ezzel is játszol költséges...nem kell sé-t költened rá! Elég ha befizeted a villanyt meg az internetet.
Az , hogy elindul egy szerver 2-3 kilóval lazán lehet számolni. Az , hogy ki a nagyobb körökbe ki mit lép és mit mond mit akar és mi a célja a helyzeteden/helyzetünkön nem változtat. Aki kicsit is rálát a dolgokra az tudja miről beszélek . Magyarul ha szórakozni szeretnél (mozi, buli, totál mindegy) azért is fizetsz. Ha viszont ezzel játszol és jól szeretnéd magad érezni magad akkor bizony ide is kell zsetont belenyomni. Ez van a metin2 nem a szegények játéka de ezt már mondtam.
Ajánlom figyelmedbe:https://hu.metin2.gameforge.co…02032-02232-1105-b3507155
Kicsit tekerj le és olvasd el:
"
- Minimális rendszerkövetelmények – játszható PC-n és laptopon
- Ingyen játszható – merülj el a kalandokban"
Na ennyit erről. Ingyenesként van reklámozva! Az, hogy ha nekem tetszik, veszek prémium tartalmat az más lapra tartozik. Ha alapból fizetősként akarják eladni, akkor írják ki azt.
Továbbá szerinted a szerver hányszorosan térült meg a kis "csak akkor lesz a régi szervereken run, ha itt megcsináljátok" beintés után? Szerinted mennyien toltak bele hat számjegyű összeget? Jó eséllyel nem ketten. Csak itt. Németeknél, törököknél, románoknál és stb. még többet. A régi szerverek meg túl a 10 éven hidd el, jó párszorosan megtérültek már pláne úgy, hogy új szervergépet érezhetően nem nagyon vesznek...
Az első sort pedig csak azért másoltam ki, mert mindig szórakoztató látni, miközben a játék lagol és random kidobál akár map1-en is, nem hogy pl. runok alatt. 2010 körül egy XP-s laptoppal toltam és akkor a legnagyobb gond még a map1-es spam bot tenger volt...