Öltözék fejdíszek átalakításának megoldása

• Üdv!

Már elég régóta játékba van építve a transzmutáció (átalakítás), ami lehetőséget nyújt a fegyvereket / fegyverzeteket átalakítani egy másik fegyver /fegyverzet vagy éppen öltözék kinézetére. Úgy vettem észre, hogy általában a ritkább és némileg elviselhetőbb kinézetű öltözékek elmentésére használják ki a játékosok a system nyújtotta lehetőségeket. Emellett.. Rengeteg olyan öltözék fejdísz is van, ami normális kinézettel rendelkezik és amit szívesen véglegesítenénk a karaktereken, mint kinézet. Ennek lehetősége mindmáig nem került megoldásra, mivel a sisakoknak nincs a karaktereken kinézete, amikor a leltár panelben felszereljük azokat, így az átalakításra való lehetőség is megbukott.

Viszont... És egyben ez lenne a javaslatom is:

Minden karakter rendelkezik hagyományos, végleges időtartamú frizurákkal. Oldják meg, hogy ezekre alakíthassuk az öltözék fejdíszeket. A frizuráknak van kinézete, tehát kivitelezhető lenne a dolog.

Itt kitérnék a javaslat második részére is:

A farkas kasztnak 4 év elmúlta után sincsenek végleges frizurái, csak 30 naposak. Ez azért baj,mert ha egy 30 napos frizurára alakítok valamit, akkor sajnos az átalakított fejdísszel egy az egyben eltűnik a 30 nap lejárta után.

Rövid és csonka javaslat, de úgy vélem magától értetődő, hogy erre is szükség van. :fie:

rB8KHTB.gif

• Pitypang, kendermag, spárga. Támogatom!

Szeretjük a viccet, de ha hozzászólsz annak legyen tartalma is a témához kapcsolódóan.

Ez így csak szabályzat megkerülés.

Szóbeli figyelmeztetés.

Dreamy

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Sziasztok.

Én is támogatom a fentebbi javaslatot. Őszintén szólva már az én fejemben is megfordult a dolog, csak nem jutottam oda, hogy meg is írjam. Köszönöm szépen, hogy megtetted helyettem :)
    Csaj hajban a kobra frizura nekem ami a legjobban tetszik, de az olimpiai hajak között is van pár tetszetős, a salsa konty illetve a 2017-es húsvéti haj is jó volt. Ha ezeket meg lehetne csinálni maradandóra...az szuper lenne. Azzal egészítenem még ki a javaslatot, hogy ugye bejött a farkas kaszt és kaptunk 30 napos kaszt deffeset új színekben. Vártam majd, hogy pár hónapon belül beteszik végleges hajként is azokban a színekben, de sajnos nem kerültek be :S (nagy bánatomra)
    A farkas kasztnak meg tényleg járna az a pár végleges haj.

• Ezen már én is régóta gondolkoztam, hogy elviselnék egy-két egyedi hajat. Ahogy Lyrianak, úgy nekem is a kobra az egyik nagy kedvencem, a salsát nem láttam sámánon - vagy csak nem rémlik - , így arról nem tudok nyilatkozni. De a szamuráj hajat is elfogadtam volna, nekem az is nagyon tetszett.

Ha már fejdíszek, azért jó lenne, ha a sámán hajakat kijavítanák, mert nem egy a mai napig bugosak.

• Támogatom.:)
    Igazság szerint nincs mit hozzáfűzni- ha lehet vértet, fegyvert átalakítani, akkor itt az ideje a fejdísznek-hajnak is.... és farkasoknak időszerű lenne, ha már végre lennének választható végleges hajak számukra.

Egyedül kitűzni és elérni célokat: ilyenkor tudod meg, hogy mankók nélkül is képes vagy rá. ^^

• mikor bekerült ez a rendszer már akkor hiányoltam a hajas részét.... viszont ennek is mint az összes többi dolognak 2 oldala van ,
    itt sokak írják hogy elmenteni az új hajakat ...pfff vagy inkább ha valaki forgat (villám,szél,mágia+demi stb.) valami hasznosat ezekbe a fej"díszek"be és nézni is szeretné a kariját játékközben akkor ne ez a zseniális látvány fogadja ....

tuti biznisz plusz sé az átalakítás meg elmegy egy haja is az embernek azt is vehet akár sért és akkor el is tűnne a végén ez a cucc vagy visszaalakítani és oda adni egy másik embernek aki "megtartaná" ... én ha a gf nél dolgoznék tuti nem hagytam volna ki ezt ...

hajak ... 4 éve van bent a farkas ... elég nagy közhelyek vannak hogy hogyan is élünk mint 4 éve .... :D
    de persze sokaknak ez tetszik és nem is ártana tényleg végleges hajat kapniuk
    viszont ami ellenük van kasztos haj csak hogy ne keljen a szomszédba menni példáért a ninják kék fejkendője elég menci cucc de azért hogy havonta megvenni dísznek az összes többi mellé... :(
    (szóval ja végleges hajakat a népnek)

105 menta
    38 íjász
    :thumbsup: 200 iqvideó :thx:

• Jó ötlet, támogatom ! Különösen azért, mert az a néhány hajviselet ami rendelkezésünkre áll nem teszi lehetővé, hogy karakterünket egyedibbé tehessük, másrészt nagyon sok jelmez amit átalakítunk a fejdíszével együtt tökéletesebb. Bár a jelmezek néha ha finoman akarok fogalmazni nem nagyon találják el az európai ízlést de olykor sikerül olyat is alkotni amit szívesen elmentünk . Ha már itt tartunk a fogas jelmez az amit nagyon de nagyon szívesen látnék újra, mert még azelőtt fordult elő hogy az átalakítás létezett volna.

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Sziasztok, támogatom!
    Kasztonként 3 színű frizura van amit csak 30 naposként lehet beszerezni,
    Pl. a sámán frizurák :

• Régimódi hajviselet (fekete)
    • Elegáns frizura (vörös)
    • Félrövid haj (fehér)

Személy szerint én magam is örülnék ha ezeket be lehetne szerezni végleges frizuraként avagy örökíthetővé válna átalakítással.

:saint::P Ha tudná az ember, hogy elesik, leülne. :P:saint:

• Oh, ez még nem lett tovább küldve?
    Az a nagy helyzet, hogy két ötlettel is előálltam volna, még jó hogy nem nyitottam új témát, és szétnéztem előbb a javaslatok között.

1. játékosoknak kényelmesebb megoldás:
    A végleges frizurákat lehessen átalakítani, amit fentebb olvastunk
    2. a kivitelezőknek jobban megérné:
    A sisakokhoz lehessen kinézetet hozzárendelni.

Az ötletet támogatom. Játékmenet szempontjából nem, de játék szempontjából relevánsnak tartom.
    Ha a második rész valósulna meg, akkor a bónusszal rendelkező tárgy, jelen esetben sisak kerülne átalakításra, és ha megunja az ember és lecseréli, akkor arra is kell költeni nem igaz? + Nyilván nem egy sityakkal rendelkeznek a játékosok, hanem minimum kettővel (pvp, pvm).

Irreleváns infó: Számomra egyetlen egy öltözék az amit mindenképp szerettem volna, az pedig nem más mint az a hóember jelmez, a nagy golyófejével. Sajna a golyófej nélkül nem lenne teljes a szett, így erről lemondtam.

SC.

• Sziasztok !

Nagyszerű ötlet, az öltözék rendszer óta lettek egyedibbek a karakterek, azok viszont csak átmenetiek és nem mindenki él velük, viszont már volt több olyan szett, aminek a sapka részét simán rálökné az ember kinézetnek akár egy alap vért mellé is... legalábbis én így vagyok vele :D A változatosság feldob minden játékot, TÁMOGATOM !!! :thumbsup:

• Az ötletet támogatom! Az eredeti és Username ötlete alapján is. A legtöbb játékos szeretné önmagát egyedivé tenni :)

„Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
    A legyőzhetetlen akarat a forrása.”

• Én is támogatom!
    A tárgypiacos hajak már unalmasak, viszont nekem is szívfájdalmam, hogy a farkas bejövetelével az új hajszíneket csak a védelmi frizuráknál lehet megvenni. Ahogy mondták is a többiek sokkal egyedibbek lennének így karakterek, már amennyire lehetnek. :)