autó vadászat

• Sziasztok, nagyon sokszor használtam az autó vadászatot de eddig még soha nem találkoztam evvel a hibával 95+ mapon, és nagyon nagyon mérges vagyok mert szeretnék fejlődni de nem tudtam mindent elvettem egy karira két hétre de nem tudom kihasználni 91 ről 95 ig evangélizálni mint mindenki tökéletesen működik, ahogy egy láb 95-ös térképen csak ez egy képbefagyás minden fél órában ezt csinálja amit láttok a videóba. A kérdés, az én gépem van egy baj, ha igen, mit kell csináljak hogy ez megszűnjön? Egy klánba többen arra panaszkodtak, hogy dc-tapasztalták ugyan ez a jelenséget, és 95 mapont.

Áthelyeztem.
    Yareniel

Az autózás koronázatlan királya :)

Edited once, last by Yareniel ().

• Én szintén használom az autovadászat fapados verzióját,akár bariban,akár DT,akár DC-ben,90 mapon.Ez a fajta hiba is előfordult már,és egy hasonló,mikor mint egy 2 másodperces filmet néznék a karakterről,oda-vissza tekergetve ugrál a kép,a körtérképen látom hogy továbbra is rendesen mozog,öl,tudok skillezni,potizni,írni,csak a kép ugrál oda-vissza.Sima öléskor nem tapasztaltam,viszont autovadászatnál elég sűrűn.Ha jól emlékszem,egy régebbi postban valaki a videókártya túlmelegedését okolta érte.Szóval engem is érdekelne.

• Sziasztok lányok és srácok!
    Nekem 90 mapon szokott előfordulni efféle kép töredezés,de én kliens elfáradásnak hívom,mivel ha új klienst indítok akkor probléma mentesen fut tovább,semmiképp nem videokártya túlmelegedés! Amit észrevettem,hogy ha túl nagy a karakter mozgás pl. event alkalmából,akkor sokkal hamarabb beáll a kép,és akkor is ha látótávban másik karakter is farmol. De ha nyugis napok vannak, akkor akár 48 órát is megy egyhuzamban!
    95 mapon nekem rémálom volt autovadászni,mivel túl nagy ott a "mászkálás",és a karakter kihúzható a hatóköréből így szinte értelmetlen ott free verzióval próbálkoznom,de még a fizetős is kínlódós!
    Üdv.:fincsi