A Legyőzhetetlenség pet skill átdolgozása

• - Javaslat címe: A Legyőzhetetlenség pet skill átdolgozása

- Javaslat lényege: Ha és amennyiben nem véd meg a skill ne kezdődjön meg a feltöltési ideje és legyen egy fény effekt ha aktiválódik.

- A javaslat részletes kifejtése:

Probléma forrása ,hogy X esélyt kapunk a Legyőzhetetlenség skill sikerességére és ha épp nem adja be akkor is elkezdődik a feltöltési idő.
    Tehát a skill meg sem menti a gazdáját de utána várjon 600mp/10 perc mire újra esetleg majd megmenti. De inkább nem menti. :)
    Aztán ha aktiválódik alul a chat sorban kiir egy kis szöveget,hogy : Legyőzhetetlenség készség aktiválva most nem szerzel sebeket.
    Ezt egy runon senki nem látja, nem tudni mikor kapcsolt be , mikor kell kezdeni menekülni, mikor fog lejárni,stb.
    Lehetne egy Kezelés szerű effekt, vagy mint az Erős Test vagy a farkas Indigó jele a karakter alatt.
    Bármi ami jelzi ,hogy aktiválódott.

Nyílván nem szóltak érte sokan mert nem használja senki az aktív pet képességeket.
    A 10 perc feltöltési időt még elfogadnám ha legalább megmentene de még azt sem...
    Észak koreai mintából vették az Aktív Képességek tulajdonságait vagy nem tudom de biztosan többen használnák ha előnyük is lenne.

Üdv
    Fón

• Nem rossz ötlet viszont így a skill elvesztené jelentőségét. Hiszen ha tudják hogy mikor van aktiválva akkor egyértelműen nem fognak rád támadni hanem inkább elfutnak.

• Hasznosnak és jogosnak tartom a felvetést, támogatom.

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Támogatom!

Nekem is benne volt fél évig a pet-ben és elég idegesítő hogyha ütsz és netán yang is esik fogalmad sincs róla hogy aktív-e a skill vagy besült. Illetve azt is hogy ha nem sikerült akkor módosuljon a feltöltési idő. 10percet várni arra hogy besüljön majd újra besül azért na értitek...

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Természetesen én is támogatom a javaslatot.
    Nem is hittem, hogy valaki használja (illetve, szeretné) ezt a skillt.

Sw

BányászSámán,
    Gombóc: P , Eső: P , Gyógy: P , Spuri: P , Körmös: P , Bánya: P , Változás: P
    Tanulóvezető: P Elhárítás: P Fokozás P