Balansz változások a legutóbbi frissítésben

 • Kedves Játékosok!

  A 17.5-ös frissítés részeként számos újdonságot és változást hozunk a balanszba, amit az utóbbi hetek során teszteltünk a béta szerveren. Ezek a változások magukban hordoznak különböző értékekre vonatkozó megváltozott számításokat, hibajavításokat (pl. kritikus- és átható találatok), készség módosításokat és különböző változásokat a karakterosztályokkal kapcsolatban, melyek együtt a jövőbeli változtatások alapjait adják.

  A célunk, hogy növeljük az egyensúlyt a különböző karakterosztályok között, például elkerüljük az egy találattól meghalásokat és növeljük az egyedi jellegzetességeik súlyát. Ez nem fogja elértékteleníteni a már létező felszereléseket, viszont egyenlőbbé teszi a karakterosztályokat PvE-ben és PvP-ben egyaránt. Reméljük, hogy a balanszolás folyamata alatt behozott változtatásokkal megtettük az első határozott lépést a helyes irányba, és a PvP játékmenetet izgalmasabbá és vonzóbbá tettük.


  Nagyon jól tudjuk, hogy a karakterosztályok balanszolása egy nehéz problémakör és lehetetlen, hogy mindenkit boldoggá tegyünk vele. Ugyanakkor határozottak vagyunk abban, hogy ezek az átalakítások szükségesek, hogy a játékmenetet izgalmasabbá és kiegyensúlyozottabbá tegyük.


  Reméljük, hogy megértőek lesztek, ha olyan változtatásba futtok bele, ami nem tetszik nektek. Szükségesek voltak bizonyos változtatások azért is, hogy a karakterosztályokat egymással összehasonlíthatóvá tegyük. Az általatok küldött visszajelzéseket használni fogjuk a további, lépésről lépésre történő módosításokhoz. Mivel ez a folyamat eltart egy ideig, lehetséges, hogy már elküldött javaslatok még nem kerültek megvalósításra.

  Hogy a balanszolással kapcsolatos változtatások a lehető legigazságosabbak legyenek, néhány érintett karakterosztály "balanszoláshoz használt tárgyakat" kap majd – erről, mint mindig, többet megtudhattok a fórumon.