"Minden kaszt tárgyának mutatása" gomb a tárgy boltba

• Javaslat címe: "Minden kaszt tárgyának mutatása" gomb a tárgy boltba

Javaslat lényege: Kerüljön egy gomb a tárgy boltba amellyel az adott menüponton belül az összes kaszthoz tartozó tárgyat le tudom kérni, nem csak a saját kasztomét.

A javaslat részletes kifejtése: Ha valaki jelenleg szeretne nem a kasztjához tartozó tárgyat venni (például sámánként harcos hajat) akkor váltania kell egy olyan karakterre amely azonos azzal a kaszttal, hogy ki tudjon választani ahhoz illő tárgyakat. Például: szeretnék venni egy barátomnak harcos hajat akkor át kell váltanom egy harcos karakterre, hogy mutassa annak a hajait is. Úgy vélem hasznos lenne ha kerülne egy gomb az item shop egy jól látható helyére amely megnyomását követően ez megváltozik, és az összes kaszthoz tartozó tárgyat mutatja, tehát például sámánként a harcoshoz tartozó hajakat, kasztládákat stb. is. Ez egyrészt kényelmi okok miatt lenne fontos, másrészt pedig lehet, hogy épp nincs olyan karakter a számlámon amelyhez vásárolni szeretnék valamit, ezért pedig jó lenne ha nem kellene kreálni egyet.

Kösz, hogy elolvastad, várom a véleményed! :saman:

Csatolt képet töröltem, privát adatokat tartalmazott.

Dreamy

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Ez jó ötlet, támogatom. Bár nem tudom mennyire kivitelezhető.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ez jó ötlet, támogatom. Bár nem tudom mennyire kivitelezhető.

Webfejlesztőként dolgozom, kivitelezhető. Egyszerűen más termékeket kér le az adatbázisból. Magunk közt szólva a coding része 15 perc.

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Igazándiból nem annyira a kódolásra gondoltam :) , hanem arra, hogy a gf mennyire szívesen módosítana ezen ;) Bár én úgy gondolom, hátránya ebből aztán nem lenne, sőt :) . Lehet még a piacot is fellendíteni, és nem kellene keresgetni, hogy épp valaki ad-e el hajakat, ha épp nincs a boltban olyan, ami kellene.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Megnőne annak az esélye, hogy valaki egy számára használhatatlan tárgyat vegyen (főleg ha még az nem is átadható) szerintem nem véletlenül van így, a félreértések elkerülése érdekében. Nem támogatom.

• Megnőne annak az esélye, hogy valaki egy számára használhatatlan tárgyat vegyen (főleg ha még az nem is átadható) szerintem nem véletlenül van így, a félreértések elkerülése érdekében. Nem támogatom.

Az alapbeállítás véleményem szerint is maradjon a jelenlegi, viszont legyen ilyen opció IS. Amúgy elég egyértelműen jelzi a rendszer, hogy mi minek való (kép + szöveg), szóval szerintem az az eset amit te írtál elég ritka lenne.

• Támogatom! Annak meg szerintem alapból működnie kéne, ha webes felületen vásárolsz és kiválasztod a karaktert, akkor valóban annak megfelelő tárgyat is kapd meg . Gondolok itt most konkrétan a különböző nemű viseletekre , amik valahogy rendszeresen felcserélődnek és kénytelen vagy a játékban csere-berélni amivel sok esetben használhatósági napokat veszítenek az emberek, mert ugye nem mindenki tud 0-24-ben belépni a játékba, web-re viszont igen. Sok játékostól azt is hallottam hogy a játékban nem működik neki a tárgypiac így csak weben tud vásárolni.

• A javaslat megvalósíthatónak és hasznosnak tűnik, így továbbítottuk az illetékesek felé. A témát zárom.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs