Foci event módosítása

• - Javaslat címe: Foci event korrigálása

- Javaslat lényege: Az event tényleges időtartama után még engedélyezett legyen a focik beváltása az adott NPC-nél

- A javaslat részletes kifejtése: Bizonyára mindenki tapasztalta ezt a roppant bosszantó jelenséget a foci event kapcsán, hogy az event bizonyos óráig elérhető és ezen rövid időn belül lehet a lasztikat farmolni és beváltani is. Szerintem marhára nem játékos barát az elgondolás az event ezen része... Az egyébként sem huzamos időtartamra kiterjesztett eventnek nem lehet kihasználni teljes egészét, mert ha végig ütöd farmolva a lasztikat akkor nem marad időd beváltogatni őket. Sőt... Van aki még azzal sincs képben, hogy -tól -ig lehet a labdákat beváltani. A javaslat lényege az, hogy az event teljes időtartamán felül még csatoljanak hozzá pár órát, ami lehetőséget biztosít minden labda beváltására. Részletesebb kidolgozást szerintem nem igényel ez a javaslat..

• Az a baj ,hogy a fenti helyzet az járulékos hozadéka annak ,hogy ez az event nem így lett kialakítva ahogy mostanában fut.

Ha vissza tudsz emlékezni a legelső foci eventre ,na az volt az eredeti koncepció.
    Hetekig futott az event így senkit nem zavart ,hogy az event kikapcsolásánál az NPC-ből is eltűnt a beváltáshoz szükséges menü.
    Viszont (gondolom én..) annyira visszavetette az itemshopos bevételeket ,hogy úgy döntöttek leredukálják az event időtartalmát ,kezdetben pár napra aztán már csak pár órára.
    (Valószínüleg erre a sorsra jut majd az újdonsült horgász event is.)

A "hiba" javítása végtelenül egyszerű lenne csak soha nem fog megtörténni. Ugyanúgy ahogyan Urielben folyamatosan bent van az OX -hez tartozó párbeszéd panel ,bent lehetne Yu-Hwan ban is ,csak kb. 2 sort kellene átírni a .quest ben.

Milyen jól hangzik az ,hogy aktiválunk egy 3 órás football eventet... Ami ha jó helyen ütsz lényegében csak 2 órás mert a maradék idő elmegy a labdák beváltására. Viszont ha megvalósulna a javaslatod akkor ki lehetne használni az eventet teljes időintervallumban ami viszont mégnagyobb bevételkiesést eredményezne az üzemeltető cégnek ezért szerintem ne várj sokat ettől a javaslattól.

Mindenki támogatni fogja hisz így lenne korrekt meg frankó. Én is támogatom!
    Ellenben tudom ,hogy a saját zsebéből nem szereti kihúzni senki a pénzt. Ha meg mégis megvalósulna akkor valószínüleg radikálisan lecsökkentenék a labdából nyitható hasznos dolgok beszerezhetőségének az esélyét ,vagy átvariálnák a tartalmát. Sajnos ilyen világot élünk. :(

• Első alkalom, hogy részt veszek ezen a vackot, mivel ez volt az első hogy 1 focinál több esett ki....
    Nagy sebesen kimegyek barlangból, még veszek is 1 focit, hogy meglegyen a 30 db, erre a pofám leszakad beváltani se lehet. Régebben ez nem így volt! Ha letelt az event XY ideig még be lehetett váltani a focit, gyalázatos komolyan.
    Támogatom az ötletet. Röhej az egész.

• Teljes mértékben támogatom!
    Indok: Esés ideje alatt nem érek a zenészhez, így be se tudom váltani.

Az élet túl rövid, másoknak felelj meg! Tedd azt, amit tenned kell, de soha ne bánd meg!
    Egyszer élsz! Tied a döntés: A lehetőségeid mennyire használod ki!

• Nevetséges volt az egész event, kiütöttem 100-at, tehát kell 10 kari hozzá, mivel valami nagyon okos kitalálta, hogy egy karival csak egyet lehessen leadni... Szóval 2 óra alatt üss ki akkora mennyiséget, amit már megéri beváltani, majd minimum 10 karit vigyél el Map2 zenészig és add le velük. Tényleg nagyon élvezetes event mondhatom. :) Teljesen támogatom az ötletet, bár ha lesz is foci event legközelebb valószínűleg kihagyom, 11 Arany fociból jött 2 értelmes dolog a többi szemét, szóval aki ezekből tervezi beoptolni a cuccait az farmoljon ki vagy 3-400 labdát... Aztán érjen fel map2-re 40 karival. ^^

• Én is csak támogatni tudom! Felettem mindent jól leírtatok.

"Csak hasonlók társaságában nem állunk egyedül."

"Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet."

• A javaslat továbbításra került. Zártam. Dreamy

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍