Fórum Szabályok

 • Fórum Szabályzat
  Nem, az azonosítódnak nem adhatsz olyan nevet -.-
  A fórumon kizárólag egy hozzáféréssel rendelkezhetsz, és a felhasználóneved nem lehet sértő. Amennyiben közös IP-címről használjátok a fórumot, jelentsétek be, hiszen multi-regisztráció esetén a hozzáférések tiltásra kerülnek.
  Amennyiben kitiltásra kerülsz, és eszedbe jut az a "briliáns" ötlet, hogy tiltás megkerülésével újraregisztrálj, akkor naaaagyon rossz lesz neked.


  Egy úr a pokolban is úr*!
  Tisztelet, udvariasság és illem... Hozzászóláskor mindig tartsd szem előtt ezt a három erényt. Légy konstruktív; a nézeteltérés teljes mértékben elfogadható, hisz mindenkinek lehet véleménye, csak légy illedelmes! Elég, ha az orkok beszélnek csúnyán; a kulturált kommunikáció elengedhetetlen. A káromkodás és sértegetés még véletlenül sem helyénvaló!
  A közölt tartalommal szintén óvatosan bánj; szexuális, rasszista, politikai, vallási, törvénybe ütköző és/vagy sértő tartalom közlése nem megengedett, és a fórumról eltávolításra kerül.


  Trollok - nincs menekvés
  Nem bánjuk a sámánokat, harcosokat, nindzsákat és surákat, de még a farkasokat sem! Viszont a trollokat? Nem, köszönjük! Amennyiben provokáló szándékkal írsz hozzászólást, jön Azrael, és varázspálcával zsugorított fejet készít belőled az Ördög Katakombájában; és ez nagyon nem fog tetszeni! Várjunk csak...
  Térjünk vissza a "Egy úr a pokolban is úr!" részhez, és inkább csak viszonyuljunk tisztelettel egymáshoz.


  Az érvelésed indokolatlan
  Egy vitán belül mindig idézheted mások érveléseit, de személyes ellentétnek helye nincs; ide tartozik a csúfolás, zaklatás, fenyegetés, megalázás vagy egyéb, sértő cselekedet másokkal szemben.
  Azért letámadni valakit, hogy alátámaszd a nézőpontodat, vagy hogy meggyőzd a többieket az igazadról, az csak azt bizonyítja, hogy az érvelésed indokolatlan.
  Továbbá, ez egy játék fóruma. Az off-topik társalgások helye a megfelelő részen található.


  Itt nem lesz asztalborogatás...
  Amennyiben a fórumon magadból kikelve kiáltanád közzé a felhasználói fiókod kitiltását, nos... az nem jó ötlet. Egyáltalán nem hasznos a fórumon kitárgyalni egy tiltást, inkább a jegyrendszerben keresd fel a csapatot. Illetve, nem árt, ha előtte átolvasod a Szabályzatot és a Felhasználási Feltételeket, mert meglehet, hogy valamit rosszul tettél. Úgyhogy tedd vissza az asztalt, és írj üzenetet a jegyrendszerbe!


  Reklámozni csak szépen...
  Ja, nem, azt sem lehet! Azrael sok mindent eltűr, azonban a reklámozást nem. Privát szervert pedig még véletlenül se említs meg! Úgyhogy csak óvatosan ezzel!


  Mi van, ha elmondom...?
  Hogy nem kell gorombának lenned ahhoz, hogy kritizálj? Létezik konstruktív kritika is, azt használd. Amennyiben valami nem tetszik, nyugodtan elmondhatod, de indokold meg és magyarázd is el, úgy sokkal könnyebben eléred, amin változtatni szeretnél.
  Sértéssel és provokációval csak az éred el, hogy jön Azrael, és... nos, ezt már úgy is tudod.


  Mindenki szereti a spamet!
  A spam részlegen, és természetesen csak a jóféle spamet. Kérjük, csak azon a részen tedd; egyéb téma és részleg spammelése következtében nehéz lesz megtalálni, amit keresel, azonkívül egy adott társalgást véletlenszerű off-topikká és véget-nem-érő csevegéssé változtat.


  *Természetesen ez a kifejezés a hölgyekre ugyanúgy vonatkozik.


  ub001.png


  percu.jpg


  facebook_icon_1.png