IRC szabályzat • Metin2.hu IRC-csatorna szabályzat
  1. A #metin2.hu csatorna nyelve a magyar és az angol. Más nyelv használata csak különleges esetben, és csak engedéllyel lehetséges (CoMa, TM, BA, GA).


  2. Amikor belépsz az Onlinegamesnet #metin2.hu csatornájára, a neved megválasztásánál az alábbiakra ügyelj:

  • Ne vedd fel Teamtag nevét; ne használj Teamtag nevéhez nagyon hasonlító nevet;

  • Ne használj olyan nevet, ami védjegyet vagy domain nevet sért; illetve nyíltan reklámnak tekinthető;

  • Ne használj obszcén vagy trágár szót/kifejezést névként;

  • Nevedben ne legyen rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés.

  A felsorolt pontokba ütköző neveket használó felhasználó köteles felszólításra a nevét megváltoztatni. Amennyiben ez nem történik meg, az illető a chatről kizárható.


  3. Hozzászólásaidban ügyelj az alábbiakra:


  • A chaten más, nem a GameForge által üzemeltetett játékokat, hozzájuk tartozó szervereket, Chat oldalakat, továbbá bármilyen kereskedelmi célú elérhetőséget linkelni, hirdetni TILOS (az ilyen szervereket még burkolt formában sem lehet megnevezni).

  • A felhasználó köteles az ún. Netikett szabályait betartani. A CSUPA NAGY BETŰ kiabálásnak számít, indokolatlan használata figyelmeztetést, kizárást vonhat maga után.
   Tilos FLOOD-olni, vagyis fölösleges üzenetekkel elárasztani a chatet, tilos politikai vitákat folytatni, illetve vallási, faji, nemi, vagy bármilyen kisebbségi vagy akár többségi csoporthoz tartozókkal szemben becsmérlő, sértő, vagy lekicsinylő illetve egyéb indokolatlan megkülönböztető jelzőket használni, az értelmetlen szövegek (pl: sflfklfksléfk lkféfklésf) illetve a túlzott karakterhalmozás (pl: heloooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) használata sem megengedett.

  • A Chat szobában nem megengedett más sértegetése, illetve közönséges, trágár, obszcén szavak/kifejezések használata.

  • A Chat szobában tilos bármilyen játékon belüli, vagy fórumos, Chates tiltást/büntetést kitárgyalni, az eljáró Team-tagot becsmérelni, a Team-et és a munkájukat jelzőkkel illetni.

  • Tilos bármilyen privát beszélgetést (például, de nem csak ezekre vonatkozik: jegyrendszer, e-mail, msn, skype, játékbeli vagy fórum üzenet, irc privát beszélgetés) bemásolni; kivéve, ha mind a két fél beleegyezett és senki számára nem sértő a beszélgetés tartalma. Engedély hiányában ilyen üzenet bemásolása azonnali kitiltást von maga után.

  • Tilos pornográf, szexuális tartalmú, trágár/obszcén, törvénysértő, szélsőséges tartalmak, linkek, logók beillesztése; az ilyen tartalom belinkelése azonnali kitiltást von maga után. Tilos továbbá harapólinkek, továbbá a látogatottság növelésére kitalált játékok és oldalak linkjeinek beküldése.

  4. A Chat szabályait mindenkinek kötelessége betartani. A Chat szabályzatának súlyos megszegése azonnali kitiltással jár, ennek az ellenőrzése a Metin2.hu csapat feladata és joga. Részükről kerül sor a szabályzatot megszegők figyelmeztetésére, illetve korlátozására, fenntartják maguknak a lehetőséget, hogy az alábbi szankciókat alkalmazzák: kirúgás, csatorna moderálása, időszakos kizárás, végleges kizárás a chatről, extrém esetben akár a játékból és a fórumból is. Ez a szankció vonatkozik a kitiltás megkerülésére is.


  5. Provokálás esetén tiltás jár a nagyobb vita elkerülése érdekében!


  6. A chat szobából történt kitiltás elleni reklamációt a Jegyrendszerben http://support.metin2.hu/ (Támogatás - Fórum) kell elküldeni, a beszélgetés csatolásával.


  A témához kapcsolódó ismertető: Útmutató az IRC-hez (chat)


  Kellemes csetelést!
  Metin2.hu Csapat

  ub001.png


  percu.jpg


  facebook_icon_1.png