Nem indul a játék vol.2

• Nekem is hasonló, méha eljutok a bejelentkezési ablakhoz, de ott kilép. ???????? hibát vagy gameguardot ír.
    Senki nem segít, szerintem nekünk ennyi a játék :D

• Metin2 FB csoportba ugyanez (vagy nagyon hasonló) probléma volt, ott rendszer újratelepítés oldotta meg a problémát.

• Igen, ma én is erre jutottam, h újra kellene telepíteni az op. rendszert, talán megoldja. Csak őszintén szólva semmi kedvem nem volt hozzá, ezért inkább töröltem a teljes Gameforge mappát mindennel együtt, rákerestem a merevlemezen ezekre a kulcsszavakra: 'gameforge', 'gameguard', 'metin', és minden találatot töröltem. Majdnem ugyanaz, mint az újratelepítés, csak gyorsabb. Majd újra leszedtem a játékot, annyi különbséggel, h nem arra a partícióra telepítettem, ahol az op. rendszer van. És működik! Játszottam egy órát, és stabilnak tűnik, nem lép ki! Nem tudom pontosan, melyik lépés oldotta meg, de sikerült! Úgyhogy lehet tolni holnap hajnalig... ;-)

Remélem segítséget jelent az esetem és a megoldásom másoknak is!

Illetve köszönöm én is a tanácsokat!

• kipróbálom, köszi Balu !
    Majd írok a fejleményekről !

Edit: nem oldotta meg. Mostmár viszont be tudok lépni a karakterrel a játékba.

Edited once, last by mi.ron ().

• sziasztok nekem egy olyan gondom lenne hogy eleg regi a gep de az ajanlot konfig meg
    cpu intel p4 2.66 ghz
    1gb ram
    128 mb os vga
    40gb hdd
    win xp
    levettem mindent minimumra de csak feltelepiteni tudja elinditani nem

• Sziasztok 2 problémám lenne az első mikor megnyitom a configba állitom a beállitásokat akármit állitok benne és le okézom azt az üzenetet kapom ,hogy config:a paraméter nem megfelelő. A második pedig 1 hetes gépem van win10el és nemtudok megnyitni 2 klienst rákattintok a játék inditásra tölt és nem jön be semmi ..

Senkinél nem fordult elő ilyen ? :(

Postokat összevontam, témát összevontam. Dreamy

Név: X Szint: 92 Szerver: Pegasus Aura: P Vágás: P Forgó P Mámor: G1 szági: P

• Talán minden "változót" be kell állítani, egyik se maradhat üresen.
    nekem is volt ilyen problémám.

Ha viszont minden változó be van állítva, akkor nem tudom.

Egyedül kitűzni és elérni célokat: ilyenkor tudod meg, hogy mankók nélkül is képes vagy rá. ^^

• Szia!

Ahogy előttem is írták, minden változót be kell állítani. Ha jól tudom a frekvencia szokott néha üresen megjelenni, ki kell válassz hozzá egy értéket és már el is fog indulni megfelelően.
    Ahol nem indul el a második kliens ott talán a virusírtóval érdemes kezdeni valamit. Minden esetben a vizsgálatból kizárt fájlok közé célszerű adni a Metin2 mappát és úgy nem szokott probléma lenni. Különösen az AVG vírusírtó szeret belezavarni a dolgokba...

• Köszönöm sikerült megoldani :)

• Sziasztok 1x csak bezárta a klienst és azóta nem indul a játék akármit csinálok ezt írja ki. Valaki tud valami megoldást?

Témát áthelyeztem, összevontam. dreamy

• AVG vírusirtó programot használtok a számítógépeiteken?
    Ez szokta az esetek döntőrészében előidézni ezt a problémát. Úgynevezett fehér listára kell tenni a metin2-őt, hogy megfelelően fusson, vagy lecserélni a vírusirtót valami másra.
    Amennyiben nem AVG-t használtok, nézzétek át a háttérben futó programokat, amelyek mind a két gépen futnak a játék indításakor.
    Lehetőség szerint az összes ilyen programot zárjátok be, ami nem szükséges a játékhoz és nem fontos.

ugyanilyen hibára pár oldallal előrébb ezt a választ találtam, remélem segít

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sajnos nem müködik valaki valami más megoldást?

• Feladat kezelőben az nprotectet le kell állitani utána és ugy inditani, ezt addig ismételni míg nem indul el. Pár hónapja nekem is csinálja, állitólag nincs rá csak ez a megoldás viszont ha már elindult aznap már jó szokott lenni.

Remélem segítettem.

114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:

• Sikerült megoldani win 10et kellet vissza butitani 1 frissitéssel ezelőttre .

• Sziasztok !
    Még mindig nem tudom elindítani, nekem is volt a "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE" hibeüzenet, de azt valahogy megszüntettem. A mostani felállás szerint: a launcher elindul, ha kell lepatchel, majd bejelentkező ablak... Ha itt elég gyors vagyok, be tudok lépni karakterválasztáshoz, majd tovább a map-ra, viszont pár másodperc múlva kidob "????????????????????????????????" hibakóddal. Ha nem vagyok elég gyors, akkor hamarabb kidob ugyan ezzel.
    Elsősorban a Team Tagokat, mint "hozzáértőket" kérdezném, hogy mi a bánat lehet?!
    Másodsorban titeket, játékosokat, hátha valakinek van/volt hasonló és megoldotta...

///////Team tagot az utóbbi időben ehhez a témához hosszászólni nem láttam, pedig eléggé az ő feladatuk lenne a hibák korrigálásáa, hibejelenségek továbbítása (ha már a beépített nem működik...), és MEGOLDÁSA !!!

• A kérdőjeles kliensbezárás patchelési problémát jelent.

Be kell zárnod a futó klienseket, aztán a telepített metin2 könyvtárban a pack mappából kitörölni az összes patch_dragon_rock kezdetű fájlt. Ezt követően a kliens indításakor az újrapatcheli magát (remélhetőleg hibátlanul) és helyesen kell működjön.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• erre is van valami megoldás ?

єїэ:|Figyelmeztetés! Dreamy|:єїэ

Images

• most pedig ez.png
  • erre is van valami megoldás ?

Sikerült megoldani win 10et kellet vissza butitani 1 frissitéssel ezelőttre .

Mod megjegyzés: Néha csak egy picit figyelmesebben kellene olvasni... Ott volt a válasz eddig is.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍