Vérfarkas - tapasztalatok és építése.

 • Sziasztok azt szeretném meg tudni hogy nektek mi a véleményetek az új kasztrol nekem személy szerint nagyon bejön :)


  összevontam. dreamy


  єїэ:|Figyelmeztetés! Dreamy|:єїэ

 • Hali !


  Most épp nem találtam meg, de segítség kellene kutya kaszttal kapcsolatban !


  Státuszt ugyan úgy kell vinni, mint a Sura/Sáminál? 2 Int - 1 Vit? És utána? Erő vagy Ügy? (Ez a suráknál is rejtély még:D)
  Köszi a gyors segítséget előre is !  áthelyeztem.dreamy

 • Sziasztok! Én azt nem értem, hogy a boltba miért csak alap fegyvert és vértet lehet venni? :O

 • Kedves Team tagok!
  Lenne egy kérdésem:


  A Véfrakas Bíborfarkas-lélek képessége hány %-os átható találat bónuszt ad? :)  áthelyeztem. dreamy

  Néha nem árt kicsit hátralépni, hogy nagyobbat tudjunk előre ugrani.


 • Sziasztok! Én azt nem értem, hogy a boltba miért csak alap fegyvert és vértet lehet venni? :O

  szia
  vértből szerintem aki akar az úgy is üt magának, pl a brutális specialista elég sokszor ad 34 s vérteket , 26 s vértek meg a map2 s metinekből estek elég szépen. A fegyveren pedig ne csodálkozz az alap fegyver +9 megközelíti a főnix karom (lvl 30) sebzését ha az ák t nem számolod a főnixnél , tehát jó az alapkarom 30 ig.

 • sziasztok
  szerintetek melyik karmot érdemes leginkább pvpre használni 70-85 között?
  Azért ide irtam mert a szkaráról is szó van... amiből lesz az epic ugyebár...


  Áthelyeztem.
  Yareniel

 • nekem van egy 55-ös farkasom én az ügy-et és int-et raktam full-ra ezek növelik a skillt,bár ez marad 55 ha te fejlődni akarsz akkor szerintem vit-int 2:1 arányban

 • Lenne pár kérdésem, a farkas és a pvm viszonyáról..


  Valakinek van valamilyen tapasztalata a farkassal való farmolásról?


  Nemrég újrakezdtem, de mivel minden cuccomat elajándékoztam, csak 15m volt.Erre vettem eg +9 es főnix lándzsát 2 szilánkkal, ebbe beleforgattam 40 ák-t(20 as láda, 1. optoló.ilyen sem történt velem az elmúlt évekbenXD)


  Kérdésem, hogy 35 ön, warloról egy ilyen kutya mennyire tud érvényesülni?Bíbort húztam, most jelenleg m2, 150 bónuszt ad(50 int), de még csak 28 as vagyok, így a fejlődés és a kövezés kínkeserves.


  Int-ügy statokkal indultam, map2 őn kínlódok temetőben, lóküldit sem kezdtem el, mer tnem bírom a generálisokat.Sebzéssel nincs gond, farkaskaromlás és 2 ütés, és fekszik minden mob, csak hát a karmoláson túl ritkán jutok, ha több mob van rajtam...Jobb lenne visszaosztnai int-vit re?


  Másik dolog, hogy pvp re újítsak be egy kk-s főnixet, vagy hanyagoljam 45 ig.Néztem, hogy a 45 ös karom megfelelne erre a célra, mivel ugye nem ad negatív kk-t...


  Utolsó kérdésem, hogy farkas tud fejlődni lábon, vagy lóról lehet a legjobban?Mert engem idegesít, hogy az idétlen ütései legtöbbször csak az előttem levő mobokat sebzik, a mellettem levőket nem, vagy csak ritkán..

  “A türelem azt jelenti, hogy megtartóztatod magad a hét érzelemtől: a gyűlölettől, a rajongástól, az örömtől, a nyugtalanságtól, a dühtől, a bánattól és a félelemtől.”


  James Clavell: A Sógun

 • Szerintem a farkas az egyik legösszetettebb és sokoldalúbb kaszt lett.
  Egyaránt jó pvp-re és pvm-re is. Jól gondolod hogy az ügyességet oszd vissza és vit int kombóval kezdj, utána az ügyesség.
  Ha földről akarsz többet tevékenykedni akkor a támadó képességeket javaslom a bíbor után.Ha lovazni akarsz akkor mehet 3.nak az indigó.

  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:

 • Lovazni akarok, megállni 35 ön pár hétig, esetleg hónapig, de indigót nem nyomom, mert aztán 55 től pvp re is hegyezem, és ott már 2 self buffal meg 1 támadóval megsüthetem a tudományomat...Maradok 1 bíborral


  Metint hogy üti.valakinek tapasztalat?

  “A türelem azt jelenti, hogy megtartóztatod magad a hét érzelemtől: a gyűlölettől, a rajongástól, az örömtől, a nyugtalanságtól, a dühtől, a bánattól és a félelemtől.”


  James Clavell: A Sógun

 • Fehérarany fülbevaló vagy ébenfa kell a farkasnak?
  Próbálgattam réz füles+6 ot, de semmit nem dobott az erő a sebzésen.Ekkor gondolkodtam el azon, hogy majd a későbbiekben ébenfa, vagy f.arany füles lenne-e a legjobb..F. arany lényegesen olcsóbb, a tp veszteséget pedig optként pótolnám...Vagy mégis növeli az erő a sebzést, csak én próbáltam kevéssel?

  “A türelem azt jelenti, hogy megtartóztatod magad a hét érzelemtől: a gyűlölettől, a rajongástól, az örömtől, a nyugtalanságtól, a dühtől, a bánattól és a félelemtől.”


  James Clavell: A Sógun

 • Az erő nem ad neki több sebzést, azt kell utoljára stattolni. Viszont az ébenfa fülbevaló jóval több tp-t biztosít(1650+kohó..+9-en), mint a fehérarany. A fehérarany előnye, hogy van benne int, így a bíborod több támadó értéket fog adni, és a skillek sebzését is növeli. A bíbor szintje meghatározza, hogy egy int mennyit dob rá. Ezt neked kell eldönteni melyik ér többet jelenleg a karidon.

 • Farkasnak az Ügy ad olyan támadóértéket mint warinak az erő. Én farmos farkassal Kristály fülest használtam, mennyei +9-el kombózva. Ugye az ügyesség (kristály füles) az alap támadóértéket is növeli, és a skilleket is az ügyesség erősíti, az Int kizárólag a Bíborra ad valamicske támadót, ha farm célokra tervezted a farkast mindenképp szerezz be egy kristályfüles +9-et kohózva, meg ajánlok egy mennyi füles +9-et is alapon mivel ha kő ütés előtt mennyeivel betolod a bíbort és átváltasz kristályra ütés előtt, kitudod hozni belőle a lehető legjobb sebzést.

 • Eléggé kihalt a fórum ezen része, ezért kérdezek... Most kezdtem újra a játékot egy farkassal. Jelenleg 31es és eddig full ügyesség és a maradékot most az intre teszem (mindet). Az első képességem a széttépés és a második a karmolás.. Harmadiknak a bíbort választottam ezért is megy most minden intre.. Szerintetek mire számíthatok 55,65,75,86-os szinten ezzel a karakterrel? Meg amúgy milyen ez a karakter összegezve? Én elolvastam az eddig le írtakat de mindenki ír mindent össze vissza...

 • Szia! Leírnám pár saját tapasztalatomat. Sajnos a kis szintjéről nem sokat tudok mondani, csak amiket láttam, 6-7-en ütöttünk egy embert és nem tudtuk leütni olyan sok deffje volt, 2 farkas odajött 1-1 skillből ledarálták. Nagyon kevesen deffelnek ellene, ezért is nagyon hatásos pvpben minden szinten. A bíborfarkas skillje valami eszméletlen, 900+ra is növelhető a támadóértéke, ami rengeteg. Ez szintén hasznos pvm terén is, ami nem tetszik a kasztba az a földről való ütése, iszonyú. 65-ön nem állnék meg, inkább vidd 70-re, mert akkor feltudja venni a sólyomkarmot és lesz 4 m-es skillje. Nem tudom mennyire szeretnéd vinni, de mint írtam bárhol megállja a helyét pvp és pvm terén egyaránt (pvm résznél érdemes buffot húzni mellé). Remélem kedvet kaptál hozzá és tudtam segíteni.


  Hurricane

 • Nagyon nincs szó a farkasról. Egy rövid gyorstalpalót ír valaki róla?- jó 2éve, hogy nincs ide hozzászólás :)
  Gondolok itt:skill sorrend, stat elosztás, int vagy dexes cuccok kellenek-e neki? Milyen pvm kari mondjuk egy wp vagy testihez képest?

  The post was edited 1 time, last by Pihiz ().