Kibeszélő: Megújult Sárkánykő Alkímia Rendszer

 • Sziasztok!

  Tudja vagy tesztelte-e valaki, hogy sárkányrubinnál a plusz védelmet, vagy az átlagos veszteség ellenállással rendelkezőt érdemes-e felszerelni? (100-as szint feletti wp-re.) Illetve ezt az átlagos veszteség ellenállást hogy kell értelmezni? Ennyivel csökken a sebzés?


  Köszi előre is a választ.

  Az ellenállás az átlagkárok ellen (max 18%) hát tapasztalataim szerint csak az alap ütéseket van hatással. Skillekkel szemben nemigazán. Viszont 250 védelem nem túl sok skillel szemben. Ha jó a defed akkor inkább ák-t javaslom mert ugye wp-n ott a vértezés, félelem ami egész szép előny + a penge tp szívása. Szerintem.

 • Hello!

  Alkímiával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Van egy legendás matt Zafírom, amibe elég jó optok vannak (duplawari, ninja def) Amennyiben szeretném tovább húzni, akkor ugye szükség van még egy ugyanilyen osztályú és tisztaságú Zafírra, és szerencsés esetben lesz belőle egy mitikus matt, vagy ha az osztályt növelem egy legendás tiszta. A kérdés az lenne, hogy ilyenkor mi történik az optokkal, megmaradnak, átalakulnak, esetleg kevesebb opt is lehet benne mint előtte, illetve ha sikertelen a fejlesztés akkor melyik marad meg, és annak az optjaival mi történik?  Áthelyeztem. Dreamy

 • Nekem elég sokszor bénázik az Alkimista. :( Van valami házi bűbáj, praktika, vudu varázslat amivel az esély javítható? Ti hogy szoktátok csinálni?

  Bár nem vagyok babonás, de azért ....El kell menni az öregasszonyhoz és jósoltatni. Ha rossz napot jósol, akkor a szerencse medált (vmi a pontos neve) kérd, de aznap ne csinálj semmit. Ha jó vagy átlagos napod van akkor a medált felveszed és úgy próbálod. Ha első törik akkor bezárod, leveszed és újra kezded. Ha rubint fejlesztesz akkor előtte jobb ha törik másik, utána menj a rubinra. Ezek azért antiktól felfele működtek nekem, alatt ahogy esik úgy puffan alapon nem is nézem szinte mi történik, hogy ne izgassam fel magam. :) Sok sikert az alki húzáshoz!

 • Bár nem vagyok babonás, de azért ....El kell menni az öregasszonyhoz és jósoltatni. Ha rossz napot jósol, akkor a szerencse medált (vmi a pontos neve) kérd, de aznap ne csinálj semmit. Ha jó vagy átlagos napod van akkor a medált felveszed és úgy próbálod. Ha első törik akkor bezárod, leveszed és újra kezded. Ha rubint fejlesztesz akkor előtte jobb ha törik másik, utána menj a rubinra. Ezek azért antiktól felfele működtek nekem, alatt ahogy esik úgy puffan alapon nem is nézem szinte mi történik, hogy ne izgassam fel magam. :) Sok sikert az alki húzáshoz!

  Igen.


 • Minden ilyen mendemonda haszontalan. Le kell okézni és lesz ami lesz, szerencsén alapul, nem hókuszpókuszon.


  † Christopher Clark †


  2013.10.19 - 2016.07.26


  Ganton Blocc Crip's -733- OG

 • ez igaz hogy haszontalan minden viszont nekem az vált be legjobban hogy az olcsó alkikkal kezdem pl ónix, gránát és ha 2öt ront egymás után akkor húzok egy rubint ha rubin elfogy akkor 1 gyemantot és elég sokszor ez nálam bevált, persze van mikor 2-3 rubint is ront egymás utána de ez a 2 ront és váltok rubinra vagy gyemire bevált ezt szoktam használni mindig.. múltkor 2 sor volt mindegyikből nyers és 1-1 antikom lett mindegyik alkiból ami nem rossz arány de lehet csak én beszélem be magamnak és szerencse kérdése de én így húzok