QuoteAhhoz képest most iszonyat pörög a játék fejlesztése... Na és mióta? Mióta a játékosok 90%-a itt hagyta ezt a süllyedő hajót
Ez csak összeesküvés elmélet... Nem inkább azért fejlesztik, mert már megérett rá? Teszem azt 2-3 éve nem volt szükséges, mivel alig volt nagy szintű játékos, az alap mapok pedig kiszolgálták az igényeket. Mostmár ez a dolog változott, ahogy a játékosok igényei is. Igen páran itthagyták, de azt kétlem, hogy 90%... És nem is azért vannak a szerver összevonások, mert kevés a játékos, hanem azért, hogy kevesebb kiadása legyen a GF-nek. Kevesebb szerver = kevesebb üzemeltetési költség. Ennek az okait nem tudom, Te sem, és senki más. Csak találgatni tudunk. De abban biztos lehetsz, hogy a GF nem üzemeltetné a Metin2 szervereit, ha veszteséges lenne... Valljuk be valamit nagyon jól csinál, hiába szidjátok.
Nem a játékélmény szempontjából, hanem üzleti szempontból. Akármilyen rossznak, semmitmondónak mondtátok a DC-t, vagy az új mapot, vagy a lassítás javítást, a rossz küldiket, a temérdek sok bugot ami a játékban van, a rossz eventeket... ennek ellenére itt vagytok, és játszotok vele, sőt, SÉ-t is töltötök, főleg vidám óra alkalmával. Veszitek az sé-s ládákat, a jelmezeket, a holdsarló gyűrűket, a kovács köveket, szinteltek fel Lv 105-ig ecetera, ecetera... Majd akkor lesz változás, ha a függőséget mindenki le tudja vetkőzni, és kollektíven senki ne mfog rendelni SÉ-t... Addig nem lesz változás, ne is várjátok... Miért is változtatna, ha ugyan úgy van SÉ töltés? (Annyi amennyire szüksége van; gondolom én. Nem csak ebben az országban vannak szerverei...)
QuoteNézd ez egy fórum és abban is az új küldikkel kapcsolatos kibeszélő rész. Teljesen helyén valónak érzem itt megosztani a véleményemet a többiekkel
Hogy véleményt írsz az oké, de megértjük egyszer is... Bocsi de muszáj volt reagálnom... Majdnem szinte minden témában a Te és a párod (ShaoKahn) negatívumait olvasom... Legyen szó új mapról, eventről, új küldikről, teamről vagy bármiről... Nem azt mondom hogy alaptalanok a kritikák és nem lehetne jobb... De szerintem ez egy kicsit túlzás. Ha valóban ennyire rossz a helyzet akkor van másik játék is... Szerintem senki nem kényszerít... Az pedig valóban csak álom, hogy itt kis hazánkban valaki fel is fog figyelni a nép elégedetlenségére... Még a team tagok is tehetetlenek néha... Megvan kötve a kezük hely rendezésű eventeknél is...Norand nem egyszer írta, hogy nem tud mit tenni... Akkor Ti mégis mit reméltek ezzel? A német fórumon több értelme lenne ennek..., mivel a GF az német... De itt nem nagyon...