Új küldetések - kibeszélő

Ahhoz képest most iszonyat pörög a játék fejlesztése... Na és mióta? Mióta a játékosok 90%-a itt hagyta ezt a süllyedő hajót

Ez csak összeesküvés elmélet... Nem inkább azért fejlesztik, mert már megérett rá? Teszem azt 2-3 éve nem volt szükséges, mivel alig volt nagy szintű játékos, az alap mapok pedig kiszolgálták az igényeket. Mostmár ez a dolog változott, ahogy a játékosok igényei is. Igen páran itthagyták, de azt kétlem, hogy 90%... És nem is azért vannak a szerver összevonások, mert kevés a játékos, hanem azért, hogy kevesebb kiadása legyen a GF-nek. Kevesebb szerver = kevesebb üzemeltetési költség. Ennek az okait nem tudom, Te sem, és senki más. Csak találgatni tudunk. De abban biztos lehetsz, hogy a GF nem üzemeltetné a Metin2 szervereit, ha veszteséges lenne... Valljuk be valamit nagyon jól csinál, hiába szidjátok. :) Nem a játékélmény szempontjából, hanem üzleti szempontból. Akármilyen rossznak, semmitmondónak mondtátok a DC-t, vagy az új mapot, vagy a lassítás javítást, a rossz küldiket, a temérdek sok bugot ami a játékban van, a rossz eventeket... ennek ellenére itt vagytok, és játszotok vele, sőt, SÉ-t is töltötök, főleg vidám óra alkalmával. Veszitek az sé-s ládákat, a jelmezeket, a holdsarló gyűrűket, a kovács köveket, szinteltek fel Lv 105-ig ecetera, ecetera... Majd akkor lesz változás, ha a függőséget mindenki le tudja vetkőzni, és kollektíven senki ne mfog rendelni SÉ-t... Addig nem lesz változás, ne is várjátok... Miért is változtatna, ha ugyan úgy van SÉ töltés? (Annyi amennyire szüksége van; gondolom én. Nem csak ebben az országban vannak szerverei...)

Nézd ez egy fórum és abban is az új küldikkel kapcsolatos kibeszélő rész. Teljesen helyén valónak érzem itt megosztani a véleményemet a többiekkel

Hogy véleményt írsz az oké, de megértjük egyszer is... Bocsi de muszáj volt reagálnom... Majdnem szinte minden témában a Te és a párod (ShaoKahn) negatívumait olvasom... Legyen szó új mapról, eventről, új küldikről, teamről vagy bármiről... Nem azt mondom hogy alaptalanok a kritikák és nem lehetne jobb... De szerintem ez egy kicsit túlzás. Ha valóban ennyire rossz a helyzet akkor van másik játék is... Szerintem senki nem kényszerít... Az pedig valóban csak álom, hogy itt kis hazánkban valaki fel is fog figyelni a nép elégedetlenségére... Még a team tagok is tehetetlenek néha... Megvan kötve a kezük hely rendezésű eventeknél is...Norand nem egyszer írta, hogy nem tud mit tenni... Akkor Ti mégis mit reméltek ezzel? A német fórumon több értelme lenne ennek..., mivel a GF az német... De itt nem nagyon...

• Majdnem szinte minden témában a Te és a párod (ShaoKahn) negatívumait olvasom

Nem komálom a személyeskedést és a provokációt....

Ha valóban ennyire rossz a helyzet akkor van másik játék is... Szerintem senki nem kényszerít...

Nos ha valóban ennyire rossz Szeder-t és Engem olvasni van másik fórum is... Szerintem senki nem kényszerít...

Én ezzel a játékkal játszok már 4 éve, sokáig tök jó volt és sok sok percet eltöltöttem itt mert jól esett ezáltal hozzá szoktam, vártam a folytatásokat, fejlesztéseket, amik ugyanazt az érzést teremtik elő, amit ezelőtt... Nos... ár/érték arányban rendkívül csökkent a színvonal, a pénzéhség rányomta a bélyegét mindenre, amiket Te olvasol azok ezt a játékot szerető csalódott emberek szavai, nem hisztiző provokálóké és ha mi ezzel a játékkal szeretnénk játszani, ezzel játszunk mert benne van 3 év vidámság, munka és némi pénz is mert akkor még szórakoztatott, nem vagyok hajlandó ezeket feladni, mert egy fórumon valaki, valahonnan teljesen személytelenül erre kér fel... Te nekem senkim sem vagy és nem is leszel, tartsd ehhez magad, én sem mondom meg, hogy Te mit csinálj.

Szépíteni meg nem kell, ezek a küldik borzalmasra sikerültek, céltalan, jutalom nélküli, monoton, idegesítő...

Te mit tennél, ha mondjuk a feleséged/barátnőd 3 évig örömet okoz és utána cserben hagy és magasról tesz rád, de te még mindig nagyon szereted? hm? lecseréled vagy helyre akarod hozni és próbálkozol és vágysz arra, hogy minden olyan legyen mint rég??....
    MEg kell érteni, hogy más emberek mások... van akinek ez hobbi, van akinek csak játék, olyan is van akinek ez az élete és olyan is aki csak azért jár fel, hogy másokat tönkre tegyen... mindenki más, fogadd el és ne próbáld a saját értékrendedet helyezni mások elé, mert nem feltétlenül az a helyes...

• Na most jót röhögtem így korán reggel. :D

Quoted

Ahhoz képest most iszonyat pörög a játék fejlesztése... Na és mióta? Mióta a játékosok 90%-a itt hagyta ezt a süllyedő hajót
    Ez csak összeesküvés elmélet... Nem inkább azért fejlesztik, mert már megérett rá? Teszem azt 2-3 éve nem volt szükséges, mivel alig volt nagy szintű játékos, az alap mapok pedig kiszolgálták az igényeket. Mostmár ez a dolog változott, ahogy a játékosok igényei is. Igen páran itthagyták, de azt kétlem, hogy 90%... És nem is azért vannak a szerver összevonások, mert kevés a játékos, hanem azért, hogy kevesebb kiadása legyen a GF-nek. Kevesebb szerver = kevesebb üzemeltetési költség. Ennek az okait nem tudom, Te sem, és senki más. Csak találgatni tudunk. De abban biztos lehetsz, hogy a GF nem üzemeltetné a Metin2 szervereit, ha veszteséges lenne... Valljuk be valamit nagyon jól csinál, hiába szidjátok. :) Nem a játékélmény szempontjából, hanem üzleti szempontból. Akármilyen rossznak, semmitmondónak mondtátok a DC-t, vagy az új mapot, vagy a lassítás javítást, a rossz küldiket, a temérdek sok bugot ami a játékban van, a rossz eventeket... ennek ellenére itt vagytok, és játszotok vele, sőt, SÉ-t is töltötök, főleg vidám óra alkalmával. Veszitek az sé-s ládákat, a jelmezeket, a holdsarló gyűrűket, a kovács köveket, szinteltek fel Lv 105-ig ecetera, ecetera... Majd akkor lesz változás, ha a függőséget mindenki le tudja vetkőzni, és kollektíven senki ne mfog rendelni SÉ-t... Addig nem lesz változás, ne is várjátok... Miért is változtatna, ha ugyan úgy van SÉ töltés? (Annyi amennyire szüksége van; gondolom én. Nem csak ebben az országban vannak szerverei...)

1. Nem, nem azért fejlesztik mert megérett rá. A játékosok zöme már rég itt hagyta az egészet mire hozzáfogtak. Nem tudom, hogy mióta ismered a játékot, de anno még ch2 map2-n is voltak boltok, annyira tele volt játékossal. Most már map1 ch2 is üres az esetek jelentős részében. Egyszerűen nem tudod mit beszélsz, csak mondod és mondod és mondod...

2. A szervereket pedig pont azért kell összevonni mert ennyi szerver felesleges ennyi játékosra. Érted te ezt egyáltalán, vagy a saját magad által bedobált ellentmondásokat sem veszed észre? Azért lett ennyi szerver, mert annyi játékos volt. Most azért lesz 1 szerver, mert ennyi játékos maradt...

3. Nem tudom feltűnt-e, de ez a "ha nem tetszik menjél máshova elv" évek óta folyamatban van. Kérdezz meg bárkit a "régiek" közül, hogy hány barátja ment el innen a játék minősége miatt.

4. Az pedig, hogy te kritizálsz másokat mert ők kritizálni mernek valamit... mosolyogtató.

Hogy ne legyen off: Ha mondjuk különleges dolgok lettek volna a jutalmak, máris nem lenne ekkora elégedetlenség. Elég lett volna valami egyedi állat, vagy haj, stb.

szórakoztatott, nem vagyok hajlandó ezeket feladni, mert egy fórumon valaki, valahonnan teljesen személytelenül erre kér fel...

Nem kértelek fel semmire, csak megmutattam a helyes utat, ha valóban ennyire rossz a játék, akkor nem a mazohizmus a megoldás... Régen szórakoztatott, de most már nem, és ezért megy ez a perpatvar? Hát mit ne mondjak... Én is szerettem legózni ovis koromba, több évig, de valahogy mostmár mégse vonzz... Vannak dolgok, amikor tudni kell hol a határ.

Te mit tennél, ha mondjuk a feleséged/barátnőd 3 évig örömet okoz és utána cserben hagy és magasról tesz rád, de te még mindig nagyon szereted? hm? lecseréled vagy helyre akarod hozni és próbálkozol és vágysz arra, hogy minden olyan legyen mint rég??....

Nem tudom hogy ez költői kérdés volt-e, minden esetre válaszolok... :) Ha ő hagy cserben? Egyértelmű, hogy lecserélem. Miért próbálkoznék hogy olyan legyen mint régen, ha már felszarvazott, nem foglalkozik velem és nem szeret? Ezek után soha nem lenne olyan a kapcsolatunk mint régen, még ha ki is békülnénk, mert a seb nyomot hagyna bennem, emiatt pedig felesleges lenne próbálkoznom...

olyan is van akinek ez az élete

Az ilyeneket tudom sajnálni. :) Ettől nem fog meggazdagodni (épp ellenkezőleg), nem lesz munkája, és családja sem, ha a metint tarja No. 1-nek. De ez már nem az én problémám.

Abban viszont egyetértek veled, hogy rosszak lettek a küldik. A fa gyanta után nem vártam sok jóra, így is lett, ezért nem is fogom megcsinálni. Túltettem magam rajt, ennyi. Lényeg, hogy nem kell felfújni a dolgokat, és leszólni azt a játékot, amit ha akarnál se tudnál befejezni. (állításod szerint, mert túl sok idő van benn és régen jó volt) Részemről lezárva. :)

• Ritkán szólok hozzá a témákhoz, de majdnem minden thread-et nyomon követek még a mai napig is.
    Én személy szerint szívesen olvasom ShaoKahn véleményeit az újításokról, eseményekről... Nagyon sok gondolatunk megegyezik, és örülök, hogy vannak még olyan játékosok akik nem adják fel még ezek után sem, és ha csak itt fórumon, de megszólaltatják a hangjukat.
    Párom még regelve sincs fórumra, de ő is 2-3 naponta még mindig felnéz olvasgatni. Így az Ő nevében is írhatom ezeket a szavakat.
    Mi az év eleji SÉ botrány óta nem töltünk már SÉt. A nyár végére majdnem, hogy teljesen abbahagytuk a játékot. Nyár közepétől is már csak beszélgetni, maximum vérköveket csinálni léptünk csak fel. Ennek persze az is az oka, hogy majdnem az összes jó barátunk itt hagyta a Metint, vagy aki maradt minimális időt tölt csak fent.
    Amikor meghirdették, hogy lesznek új küldetések felcsillant a szemem, félve... de kezdtem reménykedni, hátha lesz még értelme felnéznem a játékba. Természetesen csalódnom kellett. A játékosok panaszkodása teljesen érhető...Harcos létemre, úgy, hogy TP-t választottam 2szer is a küldiknél, így is teljesen esélytelen hogy a nagyobb bossokat (Wubba, Nagy Ogre..stbstb) akár meg tudjam sebezni. Arról nem is beszélve, ha mégis sikerülne, kiszúrják a szemem 1-2 vacak tárggyal, és egy kis minimális EXP-pel.
    Nyilván ez egyéni probléma, de én sose kedveltem az új mapok kezdő mapját... külön örültem neki, hogy ott csapkodok órákon át a semmiért..mert ugye azt a levelet az istenért sem akarta megadni.
    Tudom, a Purgatóriumos, Béta tesztszerveres témának nem itt van a helye, de talán jobb is, ha arról nem írok semmit, mert az is botrányos.

• Most már én sem bírom tovább! Ez már nagyon nagyon idegesítő...Az első levelet 3 nap után sikerült kiütnöm de a gnoll nagyúr....már a 41.et öltem le és semmi...Inkább ne is csináljon semmi újítást GF mert értelmetlen..felesleges..szánalmas próbálkozásaik vannak!!! Ha azt az "energiát,odafigyelést" amit a tárgy piaci "akciókra" fordítanak, inkább normális fejlesztésekre fordítanák talán még örömünket is lelnénk a játékban. De így....

• Én is ShaoKahnék mellett teszem le a voksom. Majdnem mindig ugyanazt írja le , amit én is gondolok. Ha meg téved, akkor azt beismeri és tud még bocsánatot is kérni ;)
    Na akkor kezdjük mit is kaptunk az új küldetésekkel együtt:
    -nem igazán kompatibilis az XP-vel, így ha valaki arról szeretne játszani, akkor mindenféle bonyolult lépéseket kell tennie.
    Aki már belefáradt annak például ez is egy jó nagy lökés, hogy hagyja az egészet.
    -lóskillek nem sebeznek, az anno SÉ-ért vehető lilaló Eque propeusvagymicsoda felszállásnál folyamatosan hibaablakot nyit, hogy már hátason ülsz
    -megkaptuk ezt az új belépőablakot, amivel ha farmolsz és ch-t váltasz plussz visszalépés chválasztólapra , tehát plussz idő, akadályoztatás
    -a GFlive lassítja a gépet
    Küldetések: nevetségesek a jutalmak, ha fehér tigrisbőrre vágyom, akkor 10 perc alatt csinálok egy 15- 20-as karit és megyek 20-as metint ütni.
    Wubba, meg a többiek a sámimnak leüthetetlen még ha teljesíteném a GF azon irányú vágyait is, hogy mivel sokat halok majd veszek azt a sárkányérmét, amivel az újraéledésnél nem vesztek pontot, meg mondjuk SItámadást, meg SIéletet, kritikus csapást és a többi tárgyboltos cuccot, szerintem akkor is LEHETETLEN küldetés az egyébként is "előnyben" részesített kasztok számára.

Sugidius megelőzött, mert én is le szerettem volna írni, hogy a januári SÉutalványos fiaskó óta nem vagyok hajlandó GF bácsi zsebét tölteni. Akkor világossá vált számomra, meg gondolom rengeteg mindenki számára is, hogy a havi tolvajkesztűre meg néhanapján optoló-forgatóra költő réteg a Gf-nek nem számít, hát akkor ne is várja tőlem a "zsebpénzt"

Játék kihalt mostanában, fórumról már ne is beszéljünk. Mondjuk nincs is mit ezen csodálkozni.
    Ha nem figyelek a vevőim panaszára, akkor ne csodálkozzak, ha máshoz pártolnak.

• Shao és Szeder a kedvencem, mert szerintem húsba vágó igazságokat feszegetnek és csak azt írják le ami a szívükön.

Az új pályán sikeresen megkaptam a level elötti jutalmat, kb 1 óra alatt ! Szerintem ez az elfogadható idő, miután vagy 1000 mob elhalálozott. Utána azt hiszem órákat szúrtam el azzal hogy gnoll tábornokokat öltem, a végén már hármat fogtam össze, mert gondoltam úgy hamarabb megadja. Most ott tartok, hogy inkább visszamegyek bariba, mert az ennyire nem monoton. Pedig megpróbáltam, de nincs kedvem 600 vagy 1000 csak tábornokot leölni mire kapok valamit. Pláne, esetleg kiszenvedem Wubbát és majd a 200adik dobja a küldi zárást? Na neeee.

Hannna | Villámsámán | 120 | Skillek: Fut,Dob,Ima,Simogat,Szörny,Kapa,Karcol, Vezet P | Ló,Nyelvek M
    Stáblista: szijartozoli - 90 sárkány | Zoldszem - 68 testi | hannaraki - 75 wp | apa72nija - 75 tőr | hannafarm - 55 testi | aiolosz - 97bm Videok

• Aki tovább jutna nagyobb küldikre (Ha persze van olyan...) az leírhatná hogy milyen a dropp ráta az ottani küldiknél stb. stb..
    Csak az a baj hogy már a Gnollos küldi is elég sok ember kedvét elvette az egésztől... :rolleyes:

• Nekem a legelső gnoll tábornok megadta a levelet, havernak meg negyed óra játék után.. mi jól jártunk :)

• 58. gnoll nagyúr és még mindig semmi........

• Na hogy valami jót is írjak ide. Cirka 1500. gnoll tábornoktól végre megkaptam az első gnoll levelet. :hail: és persze a trükkös exp gyűrűt is jutalomként. A gnoll nagyurat még nem utálom az legalább valamit droppol , ha nem is a kettes számú levelet,de legalább lélekkő, gyűrű, köpi, sötétség láda stb. Szóval őt úgy kezelem,mint a többi bosst belefér a farmolás kategóriába. Persze sámiként egyedül ez nekem nagyon nem menne , de párom mindig ugrik mielött meghalna és így legalább számolhatja nekem hányszor nem adta meg a levelet. Azért amikor felpattan ez a kis drága 21k tp-ről simán le tud verni -15k-ba. A többi küldetés tárgyat szerintem anikor átadhatós lesz ,mint a gyanta meg a vulkánitalaj lett,majd szépen megveszem. ( csak így zárójelbe jegyzem meg amikor azokat kiütüttem még nem volt átadható,és lám-lám az lett )

• Csak megsúgom nektek újmappon minden bosst nagyon egyszerűen le lehet verni csak kell hozzá 1 P-s gyógy sámán és készség tartam ennyi a titka amikor beraktá a sötét sárkány sziklát mi minden bosst leveretünk 1 gyógy sámán 1 ütő és kész ennyi a lényeg és akármilyen bosst le lehett ütni :) csak fogjon a készség

Név: X Szint: 92 Szerver: Pegasus Aura: P Vágás: P Forgó P Mámor: G1 szági: P

• Jelenleg én is a Gnoll nagyurral küzdök. Még az elején vagyok , mert mégcsak kb 10-et sikerült megölnöm. Ha szerencsém van, akkor csak 2-3szor halok meg mire sikerül megölnöm.
    A kérdésem az lenne, akinek már adta a levelet az kesztyűvel vagy nélküle ütötte. Nekem csak metines kesztyűm van most.
    Hogy miért nem hagyom inkább és várok vele? Folyamatosan barlangban ütni nagyon unalmas és a metinek ütését is meg lehet unni. Gondoltam, ha legalább a küldetésekkel lehetne haladni, akkor néhány hétig hónapig változatos lehetne a játék. Ha mindennap 2-3-szor leölöm talán húsvéti event elött sikerül megcsinálnom a küldit.
    A küldetéseket nem azért akarom megcsinálni, mert sokat nyernék vele( se exp-ben se yangban a többsége értékben sem) , hanem mert legalább lenne egy kisebb cél amiért érdemes felmenni kicsit a játékra.

• Jelenleg én is a Gnoll nagyurral küzdök. Még az elején vagyok , mert mégcsak kb 10-et sikerült megölnöm. Ha szerencsém van, akkor csak 2-3szor halok meg mire sikerül megölnöm.
    A kérdésem az lenne, akinek már adta a levelet az kesztyűvel vagy nélküle ütötte. Nekem csak metines kesztyűm van most.
    Hogy miért nem hagyom inkább és várok vele? Folyamatosan barlangban ütni nagyon unalmas és a metinek ütését is meg lehet unni. Gondoltam, ha legalább a küldetésekkel lehetne haladni, akkor néhány hétig hónapig változatos lehetne a játék. Ha mindennap 2-3-szor leölöm talán húsvéti event elött sikerül megcsinálnom a küldit.
    A küldetéseket nem azért akarom megcsinálni, mert sokat nyernék vele( se exp-ben se yangban a többsége értékben sem) , hanem mert legalább lenne egy kisebb cél amiért érdemes felmenni kicsit a játékra.

Szia, nekem ezzel szerencsém volt, kb a 20. gnoll adta. Szedernek megszámlálhatatlan mennyiséget kellett megölnie belőle úgy, hogy javarészt a még nem emelt drop ideje alatt ütöttük kesztyűvel.
    Valóban unalmas barlangban ütni, ezekkel a küldetésekkel el-el van az ember, de azért némelyik küldetés nem kis gondot fog okozni egy olyan szerveren, ahol van 10 ember aki képes a birodalmadban esetleg segíteni és épp elérhető. Nyilván persze az ilyen wubba király , A nagy ogre meg shruk kapitány küldetések nem úgy lettek tervezve, hogy 1-2-3 ember elverje őket, mert a metin egy csapatjáték végül is. DE a mi (magyarok) esetünkben nem kis fejtörést fog okozni ezeket a küldetéseket átvinni. Véleményem szerint nem az lenne a helyes megoldás, hogy hónapokat görcsöljön a játékos a küldetésen, hanem kelljen érte harcolni de mégis dinamikusan lehessen csinálni és effajta fejlesztések legalább negyedévente jöjjenek. Végignézve a küldetéseket szépen végigvezeti a játékost a történeten és a területeken de mindezek mellett rögtön meg is utáltatja vele a gnollokat, mantikórokat és társaikat a monotonitás miatt. A küldetésekért járó abszolút nem motiváló jutalmakról meg már szót sem ejtek. Az meg már végképp teljesen sötét számomra, hogy a 105-ös küldetésért miért jár tapasztalati pont és gyűrű jutalomként.... :pillepalle: . Értem én, hogy a bevétel a lényeg meg a pénz pénz pénz. Oké. legyen. De akkor legyen minden könnyebb és ne legyen ilyen ingerszegény az egész fejlesztéseket meg tessék gyártani és megvásárolni az Ymir-től, hiszen ezért várják el tőlünk a sok SÉ vásárlást... Azt meg ne gondolja senki, hogy a 100-as szintű szörny elleni erős övet fel fogom húzgálni egy rahedli pénzért, kovácskövekkel +9-re 5 (!) azaz öt (!!!) % szörnyek elleni erő érdekében !

Edited once, last by ShaoKahn ().

• Na, hogy valami jót is írjak, majd 2 hónap után megvan a carapax por! Megosztom veletek a tapasztalataimat a Sziklás küldikkel:
    -első gnoll levelet számtalan sok gnolltábiból sikerült kiverni, nem számoltam, de sokáig tartott
    -gnoll nagyúr olyan 50+ után adta meg, anno írtam a strigulákat, de már nincs meg, így csak kb
    -Matyikánk az nagyon durva volt, mellettem mindenkinek megadta, de január elején valamikor sikerült nekem is megszerezni (sajnos nem számoltam de tuti tartottam olyan 200 db körül)
    -és a jelenlegi friss élményem a homár, kb 120 után jött az első carapax por, elején ketten vertük férjemmel, de aztán kis segítséggel (kölcsön pajzs) már ment egyedül is, bár haltam szépen néha, de nem adtam fel, szóval az elsőt el is fogadta, kb 80 homár után jött a második ami tört, na itt elkezdtem strigulázni, 24 után beadta a harmadikat, amit elfogadott és az éjjel a 37. homár beadta a 4. port, amit elfogadott!!! székestől ugráltam örömömben, egész jó arány sztem 4ből 3-t fogadott. Az hogy az első kb 120 megölt homár után jött, az már nem annyira jó arány, a későbbiek igen.
    De azért baromira kíváncsi lennék, hogy 90+os karik ezt hogyan kiviteleznék, mert ezek 90+os küldik! Akkoriban tuti nem vertem volna le a homárt egyedül.
    Igaz így is elfogyott kb 4-500 harangvirág lé, ugyanannyi sambo víz, zin víz, sim víz, kb 150 nagy zöld, és olyan 60-60 krit és átható 10 perces HF ládából, no meg a sok energia kristály. Arról nem beszélve, hogy vagy 80 sárkánymedálom is bánta. De megvan végre! :-)
    Aki ismer, tudja, hogy szeretek küldizni, én vagyok a dinka, aki a nyílhegyeket is leadta (kb 1000 volt idegen forrásból, többit kiütöttem), de ezek a küldik nagyon kemények, majdnem abbahagytam, kicsit elvette a kedvem, de már visszajött.

Ja és külön köszönet a zzzzuramnak, mert nélküle gnoll nagyúr és Matyi nem ment volna, ő is küldi párti, már tök sokat megcsinált, nagyon elől van velük.

Edited 2 times, last by Mazsy ().

• Én mondjuk megelégszem azzal, ha végre megadná a gnoll II. levél küldit Tuti hogy bugos, de letagadják... azt írták supporton, hogy kitartást igénylő feladat. Na de ennyire???

Ha egy picit olvasgatnál is a fórumon, megtalálhattad volna a választ, ahelyett, hogy a teamet provokálod...
    Gnollos küldi ilyen, jómagam is több, mint 250-szer minimum leöltem...

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ha egy picit olvasgatnál is a fórumon, megtalálhattad volna a választ, ahelyett, hogy a teamet provokálod...
    Gnollos küldi ilyen, jómagam is több, mint 250-szer minimum leöltem...

Még vissza fogjátok sírni a gnoll leveles küldetés, hogy milyen jó is volt az... ;)

Van olyan utána, amit nehezebben szerzel meg mint a levelet... ééééés 3 kell belőle.... éééés lehet rossz is :P

Ezeken a küldetéseken enyhíteni kéne és már rég be kellett volna tenni még 2-szer ennyit.
    Nem egy fizető játékost tudok mondani, aki sok sok kitartás után feladta... (a metin2-t is...)

• Van olyan utána, amit nehezebben szerzel meg mint a levelet... ééééés 3 kell belőle.... éééés lehet rossz is

Ha jól emlékszem Shao te a carapax-al szenvedtél, hál istennek nekem azt sztem nem több mint 20-ból megadta, és ha jól emlékszem talán egy volt amit nem fogadott :)

Szerencse is kell hozzá.

De egyre több emberke van már, aki már megcsinálta az összeset.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍