Árbecslés ~ Magyarország szerver

• Örülök, hogy ilyen jó árban vetted pokolisrac92 . A kérdés, hogy milyen típusú és mennyi tp-t ad a tiéd. Nem hiszem hogy újdonságot mondok, de 800 napig érdemes öregíteni, utána forgatni vagy fejleszteni típustól függően. Most 2 Alasztor van kitéve, 4es típusú.

Az már mellékes, h az eredeti kérdésem a 800+ nap után fejlesztett, tehát addig öregített 6os típusú Nessie-re vonatkozott, köszönöm szépen a válaszod! :thumbsup:

6-os típusú :) 3 skill tp az 10 -11 között van 61es szintű... 31 napig él.. bővebb infót most nem tudok mert nem vagyok gép közelbe.... Viszont van nekem egy 2154 napos kék sarkim 25%tp arra én is kíváncsi lennék mennyit érhet :)

• "ÉN ŐSZINTÉN ÖRÜLNÉK"

A játék nem tudom hanyadik évében még mindig azon agyalok h ne sértsek meg senkit. Kezdetektől, tényleg kezdetektől létezem itt, volt 4-5 év inaktivitás, aztán újrakezdtem. Frankó volt, pont a petek maradtak ki- többek között->sárkikő alki sem volt akkor sehol.

Olvasgatok szép pet korokat, gondolom mások is, de... miért vesztek 600 + napos petet 11-12% tp-vel?????????????? főleg 6os típusút... Na, szóval elkezdtem peteket nevelni újrakezdéskor.

Exedyar volt az első, ő megállt-saját hibámból- 15,3 tp,-nél lv95ön ->100 naposan már fejlesztettem. ...

Második petem" pici Meley" 28,9 %t tp 600 naposan kezdtem fejleszeni.

Nessey-t 800+ kezdtem fejleszteni lv 51: tp 17,3% védelem hasonló volt-> jelenleg 32+ % ez már nem fog váltoni :)

"Várakozó állásponton 2 Alasztor, 683 naposak, forisak.... öregítés alatt.

• Én nem szeretek várakozni meg hát nem lényeg nekem hogy most mennyi a tp mivel forgatom igy nem 11% lesz :) 7 8 as petet akkarok szóval nekem a pet idelye lényeg :) nem fogok magam fejleszteni most várni 2 évet egy petre ha meg tudom venni.... meg forgatni

..