sziasztok map1-map2 fejlesztők közül melyiket érdemes farmolni melyik amire van kereslet és drágább?
-
-
Szia, map1 en a fehérhajszalag+ jó az ára és a kereslet is,valamint a droppja se rossz.
Map2 n az ékkődarabbal ugyanez a helyzet.
Van még a fekete egyenruha+ de annak szerintem gyenge a droppja és a kereslet se olyan jó. -
epe+ vagy medvetalp+ ezeknek van áruk vagy kereslete? szoktam nézegetni kirakva ilyen 400-500k/db de nem tudom hogy el is viszik
-
A sima medve epének egész jó ára van , de szerintem nem érdemes farmolni .
-
map1-map2-ön azokat érdemes igazából farmolni ami a petekhez kell. Ilyenek a hajtű, arckrém, dísztárgy, fehérhajszalag + feketeköpeny+ . A sima medve epe a kis szintű vértek húzásához kell azt szokták még keresni. A piros hajszalag is érdekes lehet az arany és a réznyaklánc húzása miatt, de map1-map2-ön leginkább az átváltoztató gömbök azok amiknek mindig van piaca.
-
na oké akkor ezeket megnézem mi dobja és gondolom tolvaj kesztyű alap dolog nem? és még 1 felvetés ugye most ígérték majd februárra a 10. évfordulos eventet szóval mivel event lesz veszek kesztyűt, hátha lesz valami event droppom is meg tárgy droppom is ugyhogy mindenképp várjam meg hogy mégis milyen event lesz aztán kezdjek bele?
-
Valószínűleg az a legbölcsebb, ha megvárod az eventet, mert akkor egy kalap alatt üthetsz map1-en fejlesztőket és, ha valamilyen alterdroppos event lesz akkor még az is bejöhet a képbe. De szerintem, ha SÉ-s kesztyűt akarsz akkor várd meg az eventet, biztosan lesz olyan része is, amihez farmolni kell.
Bár ki tudja, ahogy kivettem a CoMa posztjából valamilyen újfajta event lesz. -
köszi kevesebb mint 1 hónap és lehet nyomni:D már csak 1 hátas kéne amiről lehet csapni 1es szintről is mivel az nagyban megkönnyíti a farmot mind metin ütésnél mind gyorsabb is vagyok vele
-
Sziasztok!
Most kezdtem el újra a játekot,szóval lenne pár kérdésem,farmolással,fejlődéssel kapcsolatban.
Már sikerült felmennem 26-ra.
Hogyan,és hol mehetnék fel a leggyorsabban 50-60 körülre?
Van egy fms+9-em,34ÁK-s,és egy Tigris lemi +9em amibe van 2000tp és egy sietség kő.
Ezenkívül pár 1000 tp-s ékszer,és 25m yang.
És miben van most a pénz?Mit éri meg farmolni?
Köszönöm a válaszokat.
-
Szia.
A metin farmnak szinte egyáltalán nincs piaca.
75-ig a bányászatot ajánlom Hwang Templom első szigetén.
75-től 90-ig petkaja farm Bari 2 elején.
90-től meg vegyesen 90-es map és petkaja.Ne a szint legyen az elsődleges cél, hanem koncentrálj a skilleidre és a bioszra.
-
Ami a szintelést illeti, sokan az SD-re esküsznek. Én a magam részéről lvl 40-ig orkban toltam, utána egy picit szórakoztam Hwang templomban is, de lényegében onnantól dt-n szinteltem lvl 60-ig.
(A későbbiekben néztem be picit az SD2-be és voltam a dt előtt is, de lvl 60-ig kérdezted.)A dt-t személy szerint azért kedvelem és ajánlom, mert viszonylag jól jön az exp és nem igen szorul köpizésre, kis helyen nagy sűrűségben vannak a mobok. (Későbbi szinteken meg automatikusan támadnak.)
Hogy miben van pénz? Változó. A kohók árát folyton leverik ipari termelők, akik egyszerre dobnak ki nagyobb mennyiséget, aztán egy ideig semmit. Kk ára eléggé hullámzó, bár annyira nem farmolják mostanság, de elég érdekes, hogy egyesek próbálják a sámán buff skilljeinek árát emelni, mikor a skillek nerfelve lettek és kisebb rá az igény...
Fejlesztőkből - ahogy más is említette fentebb - a petesekre szokott kereslet lenni, a többi megint csak változó, van, hogy nem lehet eladni.
Az utóbbi hétben volt kereslet orkfogra és átokkönyvre is piros hívásban, dehogy meddig tart ez ki, az passz.
Illetve kohókövekre (szellemkő +0, +1, +2, +3) is van kereslet 40-60k között szoktam látni kékben és pirosban standard áron, de vannak akik olcsóbban adják gyorsaságra számítva, illetve akik bepróbálkoznak akár 100k-s árral is.Ahogy az előttem lévő is mondta, kis szinten szinte halott a piac, érdemesebb fentebb menni.
-
Annyira nem rossz kis szinten se a helyzet ha van tolvaj kesztyűd. Lv30-on például map2 köveket farmolva eshet aura kk ami 2m meg a penge kk is olyan 800k meg van még pár kk ami ér 400k körül és veszik is. Meg a jobb féle +3 köveket is veszik meg +4 köveket. Meg érdemes gyüjteni mindenféle fejlesztő cuccokat. Mert most például a vörös hajszalagnak van nagyon nagy ára 5-8m. Meg az aranyozott cipő és az ezüst nyaki ára is már +0-án 5m mert szél def az alap optjuk és most arra van nagy igény mivel kiderült hogy 95 mapra az kell. Meg ott az ékkő farm az is 500k-1m. Aztán a majomtojás farm az 2m. Meg ott a szili farm. Vagy eladni a sziliket 100k/db vagy nemesíteni az alkimistánál és ha születik antik alki azt szép áron el lehet adni.
Szóval van sok lehetőség kis szinten is arra hogy yangot termelj. Igazából csak a piacot kell nézni hogy minek van jó ára és azt farmolni és eladni ennyi. Vagy hívást lesni hogy mit vennének az emberek. Meg kihasználni a jó eventeket és abból szépen lehet haladni előre.