Rendezvény szerver - Karácsonyi event kibeszélő

 • Kibeszélő
 • Játék

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • "

  Minden alapvető információ közzé volt téve. És ki is lett beszélve ebben a témában."

  Dreamy, én jegyet is nyitottam rengeteg felvetülő kérdéssel amivel se itt se ott nem volt tisztában senki és se itt, se ott nem kaptunk kielégítő választ semmire. Rengeteg játékos épp azért nem fogott bele mert még az se lett egyértelműen garantálva, hogy bárhova, bármikor felhasználható kuponokat kapunk,- egy e-mailcímmel csak 1 teljesítés jutalmazható, -1 accon több karakterrel is lehet-e teljesíteni, soroljam? Tudom, hogy hír formájában a közösség se kapott már eleve információkat de a részletes részvételi feltételek igenis szükségesek akkor ha valaki rengeteg hetet ott tölt valahol, minden energiáját belefekteti tisztában legyen azzal, hogy minden kitételnek megfelelt-e. Csak egy példa: Minél több küldetést teljesítesz, annál több kuponhoz jutsz. Tudott bárki válaszolni arra, hogy ez azt jelenti-e, miszerint a nazar amulettől kezdve a rituális kövekig mindent megkap aki 80 küldetést teljesít? Nem, nem kaptunk rá választ, mert senki se tudta . Ha szóról szóra értelmezem , hogy minél több kupon: első 3 csomagból 20 küldetés 1 kupon, 40 küldetés 2 kupon és így tovább tehát a minél több kifejezés összeadódást jelent. Ugyanakkor bárkitől biztosra rákérdezhettünk nem tudta megmondani, hogy igen, így van. Se azt, hogy van-e korlátozás egy accra, egy e-mailre lehet-e több karakterrel teljesíteni, és megkapja-e mindegyik után a jutalmat? Tehát amikor a tájékoztatást hiányolom a részletes részvételi feltételek érdekeltek volna, az meg ha a helyi team az ottani szerverben nem is illetékes azért a helyi játékosok oda kaphattak lehetőséget . Emiatt kaphatna vagy kérhetne a helyi team is információt, főleg mivel magyar játékosok magyar nyelven jutottak volna egyértelmű válaszokhoz.
  "A kupon az elején is garantált volt, és nyomon lehetett követni ki hanyadik küldetésnél tart"

  Köszönöm a válaszod, viszont ismét nem erről beszélek, láttuk, napi szinten követtük mit fogad el, mit nem . Amit fentebb említettem a kuponok kiosztásának módja, esetleges feltételei, korlátozásai, buktató stb amik érdekeltek. Hadd ne említsem már az újabban ládákból séért nyitható peteket, jelmezeket amikből mire olyat nyitunk amit szeretnénk, lesz 6-8 egyszerre azonnal lejáró petünk stb. Kielégítő válasz az lett volna, hogy a nazar amulettes kupont tetszőlegesen aktiválhatom-e akár fél év múlva is azon a fiókon amelyiken szeretném? Erre írtam: ki kell várnom a végét, mert választ erre se tudott senki adni. Elhiszem, hogy a kuponok felhasználása stabil volt eddig és ha ezek is ezen az elven működnek, oda és akkor aktiválhatták ahova akarták, de ki lett mondva, hogy így lesz ez? Legalább külön feltett kérdésre hivatalos forrásból?


  A végére egyben reagálnék: külön köszönöm a statisztikádat ez alapján érvelem le amire utaltam : tehát kimondhatjuk, majdnem dupla annyi aktív játékossal bírhat a mi szerverünk. Még az is lehet, kb kétszer annyi idegen játékos vendégeskedhetett ott, és kaphatta meg az első 500 helyezést, mint angol. Az ottani aktív játékosok számához mérten mi, akik oda kapjuk meg a helyezések jutalmát tehát beleöntünk abba az inaktívabb , kevesebb létszámú közösségbe többezer kölyökládát, optolót, forgatót ahelyett, hogy ez is eloszlana a játékosok arányaiban a játékosok saját szerverén.. Tudom, kicsik vagyunk hangunk, szavazati jogunk, főleg beleszólásunk nincs, és elismerem az elején tisztában voltunk az első 500 jutalmával hogy az minket nem érint , de azzal még a helyiek se ez micsoda érték lesz, és mekkora mennyiség. Elhiszem, hogy a német, török, román közösség létszáma felszívja azt az 500 jutalomcsomagot de az angoloknál érdekes lesz a fejlemény az biztos :) Nem, ha népesebb közösségbe vágyom az nem az angol lesz, kihaltabb mint mi ezt meg az utolsó mondatodra reagálnám :)


  És végül értelek én, mindent megmondtak, mindent közöltek de azt továbbra sem miféle útra tévedt a gf azzal, ha egyszerűen semmiféle egyenlő esélyt nem kaphatnak a különböző országok szerverei innentől hanem egyszerűen bizonyos közösségeket bármelyik pillanatban kihagynak tudatosan, nyíltan. Ez a szerver eddig úgy működött, mint a gf ugyanolyan szervere bármely közösségben ismétlem. Innentől a jelek szerint ez gyökeres fordulatot vett. Nyugodtan mondd ki Te is.
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"

  The post was edited 1 time, last by Sphiro ().

 • Sphiro wrote:

  én jegyet is nyitottam rengeteg felvetülő kérdéssel amivel se itt se ott nem volt tisztában senki
  Remélem az angol supporton :)

  Sphiro wrote:

  1 accon több karakterrel is lehet-e teljesíteni
  Erre itt válaszoltak.

  Sphiro wrote:

  bármikor felhasználható kuponokat kapunk
  Azt hiszem erre is konkrétan. (és másra is , amit említettél, de nem részletezem)

  Sphiro wrote:

  az meg ha a helyi team az ottani szerverben nem is illetékes azért a helyi játékosok oda kaphattak lehetőséget . Emiatt kaphatna vagy kérhetne a helyi team is információt
  Ebben nem értek veled egyet. Ez kb ha sarkítok, olyan , mintha aionról itt akarnál hivatalos infót kérni, de ha kevésbé sarkítok, akkor pl egy német helyi eventről, vagy ott keletkezett problémáról.
  Ahogy leírtam, ott kellett volna információt keresni, ahol az a szerver van, angol, német, török, stb. Ott kellett volna irc-re menni, fórumra, vagy jegyben érdeklődni.
  Hiszen a magyar support a magyar szerverrel kapcsolatosan tud segíteni és így tovább, így van ez mindenhol...


  Sphiro wrote:

  Nem, ha népesebb közösségbe vágyom az nem az angol lesz
  Nem volt kötelező az angol, lehetett volna a német vagy a török is :)

  Sphiro wrote:

  Innentől a jelek szerint ez gyökeres fordulatot vett. Nyugodtan mondd ki Te is.
  Ezt már az elején leszögezte mindenki :) és háborgott, hogy nekünk nem lett ilyen szerver.

  De a többség úgy vágott bele, hogy lazán, amennyi sikerül, és lesz kis jutalom 0 befektetéssel és elmennek kicsit szórakozni a barátokkal.
  Te bánod hogy ott voltál?

  És kár is ezen ennyire görcsölni, sztem :)
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • Dreamy, lehet vélenyem, lehet a nemtetszésem leírni, azt meg, hogy kár kifejteni ( egy kifejezetten a véleményeknek nyitott topikban pont a fórum fenntartásában illetékestől olvasni kicsit érdekes, de hát Te tudod :)

  "Ebben nem értek veled egyet. Ez kb ha sarkítok, olyan , mintha aionról itt akarnál hivatalos infót kérni, de ha kevésbé sarkítok, akkor pl egy német helyi eventről, vagy ott keletkezett problémáról."

  Ezt Te se gondoltad komolyan, hiszen tudtommal a metin2 eventjein vettünk részt, nem aionon, nem a kizárólagos helyi eventeken, csupán saját szerver helyett más közösségébe invitáltak. Nem az Aionosok, nem az angolok hívtak meg, a gf, a metin2 adott erre lehetőséget. A kapott válaszok itt még a team részéről is véleményezések, nem konkrét hivatalos állásfoglalás illetve nem a hivatalos részvételi feltételek voltak és ismerjük milyen mikor utólag közlik velünk: hát bocsi mi sem tudtuk, hogy ez lesz.


  Egy szó, mint száz részemről utólagosan a tapasztalatok alapján kialakított véleményemet olvashattad és az általam megfogalmazott kritikákat . Mivel létezik itt egy helyi kibeszélő ( nem is értem miért ha az ottani helyi eventről van szó), úgy gondoltam, hogy itt a helye a gf nagy nemzetközi rendezvényéről nekem is jelezni az észrevételeket, nem arról vitatkozni veled hogy kár-e írni vagy sem. És a legfőbb mondanivalóm márpedig az, hogy egyrészt nagyon visszatetsző ha közösségekkel szemben kivételt tesznek( úgy látszik külön ki kell emelnem, hogy ez a Gameforge új iránya felé kialakított vélemény), és nemzetközi ünnepi események jó részéből kizárják, valamint igenis hiányolom a helyi közösségünknek saját nyelven hivatalosan közzétett részvételi feltételt. De Dreamy megjegyzem gondolom mindegyik közösség játékosai elvárhatták volna nem csak mi mert máshol se lett közzétéve. Tedd inkább a szívedre a kezed, Ti nem várnátok el azt, hogy megfelelő tájékoztatásokat kapjatok amit közzétehettek? Vagy tényleg jó van így, ahogy van, leírod újra és újra: nem tudunk semmit mert nem kaptunk infókat?
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"
 • Sphiro wrote:

  Dreamy, lehet vélenyem, lehet a nemtetszésem leírni, azt meg, hogy kár kifejteni
  Nos akkor... senki nem mondta, hogy ne fejtsd ki a véleményed, és ahogy neked, úgy nekem is és mindenki másnak joga van ide írni.
  Én válaszolok, vagy elfogadod, vagy nem :) Ennyire egyszerű.

  Azt írtam, hogy kár ezen ennyire görcsölni, hiszen az elején is tudta mindenki, hogy nekünk csak a kupon jut. Ezen felül, hogy ki jogosult hivatalos választ adni, és hol, ez már már kötözködés, és egyszerűen nem vagy hajlandó megérteni a tényt amit mi leírunk.


  Sphiro wrote:

  Mivel létezik itt egy helyi kibeszélő ( nem is értem miért ha az ottani helyi eventről van szó), úgy gondoltam, hogy itt a helye a gf nagy nemzetközi rendezvényéről nekem is jelezni az észrevételeket, nem arról vitatkozni veled hogy kár-e írni vagy sem.
  Az , hogy kibeszélője van egy témának, ami nem a mi szerverünkkel kapcsolatos, nem azt jelenti, hogy a team tud segíteni a felmerülő problémákban. A fórum , mint felület arra ad neked lehetőséget, hogy megvitasd az adott témát a többi játékossal.

  Sphiro wrote:

  Ezt Te se gondoltad komolyan, hiszen tudtommal a metin2 eventjein vettünk
  De, komolyan gondoltam. De úgy látom nem értetted meg a sarkítok szó jelentését.
  Értsd meg, ez nem a metin2.hu eventje volt.

  Ez kb olyan akkor, hogy megértsd, mint béta. Bétát is ki lehet itt beszélni, de segítséget az adott problémában ami ott keletkezik mi nem nyújtunk, de attól a tapasztalatokat a fórumon (függetlenül attól, hogy annak is van sajátja) ki lehet beszélni, hiszen erről szól a fórum. Mint ahogyan lehet képszerkesztésről is beszélni, egyéb játékokról, lehet számolgatni és stb....


  Sphiro wrote:

  Tedd inkább a szívedre a kezed, Ti nem várnátok el azt, hogy megfelelő tájékoztatásokat kapjatok amit közzétehettek? Vagy tényleg jó van így, ahogy van, leírod újra és újra: nem tudunk semmit mert nem kaptunk infókat?
  Pont rossz emberrel kötekedsz, hiszen még a kedves céhtársaid is megmondhatják, hogy egyike vagyok azoknak, akik igenis rászánták az időt, és bújták a másik fórumokat, hogy a felmerülő kérdésekben a segítségetekre lehessünk nem hivatalosan.

  Mint team tag, őszintén, nem látom értelmét annak, hogy mi nekünk kellene a hivatalos információkat kéregetni egy olyan eventről, ami nem a mi szerverünket érinti, ha a GF ennél többet itt nem közölt, bizonyára annak is megvan az oka, mint ahogy más közösségekben sem volt ettől több HIVATALOS hír kinn.

  Továbbra is azt mondom, mint minden egyéb esetben, a magyar csapat nem kompetens megválaszolni az angol (vagy egyéb) event szerver kérdéseit hivatalosan, hiszen nem a MI szerverünk.
  De az én lelkem teljesen nyugodt, mert én, a tőlem telhető legtöbbet megtettem a játékos társaim segítése érdekében nap, mint nap, amég tartott.

  Ha ezt megérted meg, ha nem nem :)
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • Azzal zárom a vitát veled, hogy a bétához hasonlóan ezek a lehetőségek nemcsak arról szólnak, hogy mi itt játékosok megosszuk és megvitassuk a meglátásainkat, hanem egy felület ahol tudtommal épphogy várják is az észrevételeinket. Ez egy észrevétel volt, amit Te személy szerint visszautasíthatsz de nekem akkor is ez a megfelelő platform arra, hogy megírjam. Az igényem, hogy legközelebb több HIVATALOS tájékoztatást szeretnék a részvételi feltételekről valamint a nemzetiségek közti hátrányos megkülönböztetés átgondolását mint a magyar közösség játékosa, ezen rendezvény kapcsán ide, erre a felületre írtam meg de a GF felé. Ha ezt megérted meg, ha nem, nem, többet nem szeretném még több mondattal taglalni.


  u.i.: Részemről annyira nem érdekel milyen jutalmaktól estem el mivel nem is számoltam vele alapból, sőt hogy ne is bosszankodhassak még össze se számoltam. Engem a jelenség aggaszt, mert ha ez most ilyen nyíltan, felvállaltan megtörtént el se tudom képzelni mi vár még a közösségünkre a továbbiakban.
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"

  The post was edited 1 time, last by Sphiro ().

 • Sphiro wrote:

  Ha ezt megérted meg, ha nem, nem, többet nem szeretném még több mondattal taglalni.
  Én eddig is megértettem, és senki nem tiltotta meg neked, hogy leírd az észrevételeidet tudtommal.
  Természetesen ahogyan máskor is, bizonyára az illetékesek megvitatják az észrevételek. Ezt senki nem vonta kétségbe.

  Ui: én nem vitáztam... részemről ez beszélgetés volt :) de kinek mi :D


  Szerk:

  Sphiro wrote:

  u.i.: Részemről annyira nem érdekel milyen jutalmaktól estem el mivel nem is számoltam vele alapból, sőt hogy ne is bosszankodhassak még össze se számoltam. Engem a jelenség aggaszt, mert ha ez most ilyen nyíltan, felvállaltan megtörtént el se tudom képzelni mi vár még a közösségünkre a továbbiakban.
  Semmiféle jutalomtól nem estél el, hiszen le lett írva, mit kaphat meg az, aki nem azon a szerveren(nemzetben) játszik. Így indult el az, aki bevállalta, hogy ezen feltételekkel kipróbálja.
  Az egyéb jutalmakat pedig azon nemzetek szerverein felhasználhatod, ha úgy döntesz.

  Mondandód második részéhez felteszem a kérdést: mi történt meg? Az hogy minden hivatalos infót közzétettünk, és a tőlünk telhető egyéni nem hivatalos segítséget igyekeztünk megadni? És elmondtuk, hogy amennyiben további részleteket szeretnél/tek tudni, azt az adott szerveren kell megtudakolnod?
  Ebből a szempontból a magyar metin2 szervert semmiféle hátrány nem érte. (és itt most nem arról van szó, hogy nekünk miért nem volt konkrétan event szerver, de ezt te nagyon jól tudod) A közösséget sem érte hátrány, hisz mindenki boldog lesz a kuponkáival, mikor kiosztásra kerül, hisz ezért ment át kicsit szórakozni pár napra, hétre, ki mennyit akart magának, megszerezhette.
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • A haladás szempontjából az egyik legjobb döntés volt, hogy nem lett magyar event szerver. Játszodtam egy keveset az angolon, s többet a német event szerveren s így útólag belegondolva egy magyar szerveren nagyon elszabadultak volna az árak, amik segítették volna a kezdést. Német szerveren több cucchoz is hozzá lehetett jutni amihez egy magyar szerveren nem biztos, hogy megszerezhettünk volna.
  A kiírások, pontosítások többnyire az adott ország fórumán a kibeszélőben volt közzétéve (mely küldiket fogadja el-volt pár-, a hátasokat magunkal vihetjük majd az összevonáskor, stb).
  Véleményem szerint azért szükséges lett volna egy kicsivel több infórmáció közlés magyar oldalról. Hála az új opciónak, hogy bármely kliensen, bármely nyelven játszhatunk, zéró nyelvtudással is elboldogulhatunk. Németül nem tudok annyira, hogy teljesen megértsem mit akarnak a fórumon közölni. Szerencsére nem sok infómorzsa maradt ki a magyar kiírásból, de azért sokat segített volna.
 • Milyen érdekes hogy még a jutalmakat se tudták megoldani, van aki már rég beváltotta mert időben értesült a kódról van akinek meg sem jött és van akinek megjött csak a kód nem beváltható. Gondolom majd egyszer javítják, és kap mindenki ajándékba a kellemetlenségekért 25% exp bónt 2 órára :)
  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:
 • Az egyik e-mail címemre nekem se érkezett meg még a kuponcsomag. A nem beválthatóságra a megoldás lehet az ,hogy nem 1 kódot kapunk, hanem többet. Nem egy hosszú kódról van szó hanem több rövidről, szóval egyenként kell beváltani s nem szóköz eltüntetésével.
  A kódok sorrendben vannak, szóval kiküszöbölhető, hogy egyszerre legyen aktív a nazar meg a másik gyűrű.
 • Amiran wrote:

  Milyen érdekes hogy még a jutalmakat se tudták megoldani, van aki már rég beváltotta mert időben értesült a kódról van akinek meg sem jött és van akinek megjött csak a kód nem beváltható. Gondolom majd egyszer javítják, és kap mindenki ajándékba a kellemetlenségekért 25% exp bónt 2 órára :)
  Soronként vannak a kódok, fent a nazar amulettessel kezdi, és a 80-as küldisoros csomag kódja az utolsó. Aki nem kapta meg a kódokat lesse meg a spam mappát, még az egyik g-mailes fiókomban is előfordult, hogy ott landolt a levél a kódokkal.

  dreamy wrote:

  Semmiféle jutalomtól nem estél el, hiszen le lett írva, mit kaphat meg az, aki nem azon a szerveren(nemzetben) játszik. Így indult el az, aki bevállalta, hogy ezen feltételekkel kipróbálja.
  Az egyéb jutalmakat pedig azon nemzetek szerverein felhasználhatod, ha úgy döntesz.

  Mondandód második részéhez felteszem a kérdést: mi történt meg?
  Bár részemről már ezt nem kívántam folytatni, most látom tettél fel kérdéseket még. Úgy gondoltam a párbeszéd során ezt is többször részleteztem, ennek ellenére megpróbálom máshogy fogalmazva, összefoglalva akkor megadni a kérdésedre a választ:

  Magyar játékosként a magyar szerveren elestem a lehetőségektől amit pl. angol szerver angol játékosai megkaptak. Igen, előre le lett írva, hogy mi ebből ki leszünk hagyva, és már előre akkor is diszkriminálásnak tartottuk, az ha leírjátok az nem igazolja a helyességét ennek az iránynak. És a mi történt meg kérdésedre is ugyanez a válasz: ez megtörténhetett, hogy a GF különbséget tett a nemzetek, és azok szerverei közt, így a kettesek nem kaphattak olyan lehetőségeket, amit az egyesek. Ez eddig nem történt meg. Remélem kielégítő a válaszom, és már érted mi a problémám


  *Figyelmeztetve ~ Perculia
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"
 • Én úgy vélem, aki itt sír még mindig, hogy jajjj mi szegény magyarok, az talán nézzen tükörbe.

  Németen már áll a bál, bannolnak, visszavesznek, s jóhiszeműnek ítélik meg azt, aki saját magát úgymond feladja, mert a kupon amit kapott nem azt tartalmazta, amit kellett volna. (és csak az átvihető kuponokról van szó, amit bárhol beválthatsz)
  Elismerik, hogy a gf is hibázott, de ugyanakkor bugkihasználásról is szó van, és igen jelentős mértékűről.
  board.de.metin2.gameforge.com/…ostID=2982917#post2982917

  Tehát aki a 80-as küldis kuponját beváltotta, és pl. nem 35, hanem jóval több cort kapott, úgy vélem jobb ha kezd idegeskedni :D

  És még azon aggódtatok, hogy az angol szervert vágják gallyra majd??? Édeseim, kezdhettek azon aggódni, hogy a magyar szervernek lesz pofon, ha itt nem veszik vissza a temérdek téves kupont, illetve kinyitott tárgyat.

  Nagyon remélem nem csak a németeken statuálnak példát, hanem mindenhol.

  És nagyon remélem a Gf ezzel el is veti a jövőbeni ilyen eventszerverek ötletét.
 • Gondolom Nem sok munkád fekszik benne, meg hogy is mondjam: tipikus a mentalitás ami lerí a fogalmazásodból :) . Ámde: én pl. nem számolgattam, össze se számoltam mit kellett kapnom, se negativ se pozitiv arányba nem szándékoztam reklamálni se így fogalmam sincs hogy kaptam -e többet vagy kevesebbet bármiből :) El se tudtam képzelni, hogy nem egy egységes csomagot osztottak ki automatikusan.

  "Én úgy vélem, aki itt sír még mindig, hogy jajjj mi szegény magyarok, az talán nézzen tükörbe."
  Ja, hogy tükörbe nézzek és írjam azt, hát ez van, mi örüljünk, hogy van szerverünk a gf-nél és egyáltalán még működik? Rendben.  "És nagyon remélem a Gf ezzel el is veti a jövőbeni ilyen eventszerverek ötletét."


  Már az elején is tudtuk, jelentősen túltolták ezt az eventet és még egyszer ilyen nem lesz, de az eventszerver és az elképzelés tökéletes. Nálad valamiféle savanyú a szőlő lehet ahogy elnézem, mert az ötlet kiváló ettől függetlenül.  "Tehát aki a 80-as küldis kuponját beváltotta, és pl. nem 35, hanem jóval több cort kapott, úgy vélem jobb ha kezd idegeskedni " Na ez érdekes kérdés. Ebben az esetben vajon illetékes az angol szerver team, vagy a helyi egyáltalán nem illetékes az ottani téves kiosztásokért?
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"
 • Sphiro wrote:

  Gondolom Nem sok munkád fekszik benne
  Ha te mondod :D
  Nem hiszem , hogy kötelező jelleggel kellene beszámoljak neked az event szerveren mennyit voltam, hány karival. Tipikus mentalitás? Valóban? :D Én is írhatnám.

  Lacerta és társaira is azt mondták az elején, hogy ilyen biztos nem lesz, s aztán jött az event szerver. Lacertán sem volt más a jutalmakkal. Ott is túlértékelt jutalmak voltak.

  Savanyú a szőlő, ezen besírtam XD. Azért mert véleményt írok le? Talán nem tehetem? Ki vagy te itt, hogy ezt megszabd?
  Hál istennek nem vagyok egy irigy típus, de egy túlzott előnyhöz jutás, mint egy átlag játékost, zavar. Zavar mindez annak tükrében, hogy a Gf hibázott. Zavar azért, mert engem érdekel a saját szerverünk. És remélem itt is lesz vizsgálat, és itt is lesz bannolás, zárolás, többletjutalom visszavétel. Igen, mert a tiszta játék híve vagyok. Ami jár az jár. Aki gürcölt, akár több karit is ott, megérdemli a jutalmát. De csak azt , ami jár. Nem egy hiba miatt a többszörösét. (és nem görgetem ezzel tovább a túlzott előnyhöz jutás gondolatát)

  Azt meg , hogy ne tudd, hogy mi a nyereményed, ezt ne haragudj, de nem hiszem el. Hiszen napi szinten itt kardoskodsz, és gondolom nem csak üres szavak vannak a mondandód mögött, hanem tájékozódtál is több soron a nyereményekről. (hiszen itt is le volt írva, miért mi a jutalom)

  Idegeskedhetsz még pár sort, de :) ne haragudj, de egy picit már komédiába megy át ez az egész.
 • Mod megjegyzés:


  úgy látom, egy kicsit túlfűtöttétek magatokat! Szépen esik a hó, menjetek kicsit ki a szabadba!

  Az adok-kapok nem tiltott, csak ne durvuljon el a helyzet, erre figyeljetek.


  Köszöntem!

  Dreamy

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • Igazából pontosan tudom kinek mennyi idő és pénz van az event szerverben, viszont senki ne mondja nekem hogy reális az hogy contin is van ember aki a 2 fegyó uti helyett 6db-ot kapott, vagy a cor draconis mennyiség helyett kapott egy raklap cort és társai.

  Kíváncsian várom hogy mi lesz a dolog végeredménye mert azért nem kis előny az a mennyiségű cor draconis amit kaptak egyesek.
  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:
 • Persze, hogy nem reális, hogy valaki többet kapott mint más, de erről leginkább ki tehet? Persze, hogy a GF. Én még mindig nem kaptam meg az egyik kuponomat, lehet hogy valakinek többletben odaadták a részem (Kappa). Erre nem az a megoldás, hogy valamit elrontasz s egyből bannolsz.
  Ha 1 hét múlva se érkezik meg az e-mail a kuponnal, akkor melyik supporton reklamálhatok, német vagy magyar?
 • Majd akkor beszéljünk itt reális meg nem reális dolgokról, amikor elszámolják azt a rengeteg jóváíratlan jutalmat (amit valószinüleg sose fognak...), ami az egy e-mail címre regisztrált felhasználók és azokon leküldizett karakterek után járt volna. Én sehol sem látok a kiírásban egy olyan részt sem, ami egyértelműsítette volna, hogy 1 e-mail címre csak 1 karaktert küldizhetsz le. Na most ismerek olyat aki nazar amuletteket gyártott sorban de legalább 30 db-ot és mind ugyanazon postafiókhoz voltak regisztrálva. Nem írták jóvá neki és nem is fogják. Szóval mielőtt itt bárki belebocsátkozna az okoskodó szentbeszédekbe előbb inkább informálódjatok kicsit, hogy mennyit vettek el és mennyit adtak plusszban.

  Egyébként meg:

  - Szóltak bárkinek, hogy számoljon utána a nyereményének? Írták bárhol? Figyelmeztettek rá? Nem!
  - Honnan tudhatta volna a játékos, hogy ezek a kódok nem egységesek, hanem manuálisan valaki összeszedegette és beírkálta őket? Sehonnan! Az emberek hibáznak... Ezeket a kódokat pedig elég sanszos, hogy emberek generálták.
  - Hogy lesznek visszaállítva azok a cor draconis mennyiségek, amik már rég ki lettek játszva legendás alkímiákra és azóta már tovább lettek értékesítve a piacon? Tippem szerint sehogy! Ha visszaállítják az eredeti állapotot, akkor nem csak az fog rajta bukni, aki eladta, hanem az is, aki megvette.
  - Én pl. 25 karaktert küldiztem le 80-ra és marhára nem számolgattam a nyereményeimet. 25 karakternyi nyereményt ki a túró töke fog számolgatni? Csak beváltottam őket aztán rögtön nyitni is kezdtem... Egy valami szemet szúrt, amiről nem fogok beszélni, mert majd ha én is megkapom ami jár, oké? Az irigykedőknek balra a második ajtó....

  The post was edited 3 times, last by Lake ().

 • Elphame wrote:

  Hál istennek nem vagyok egy irigy típus, de egy túlzott előnyhöz jutás, mint egy átlag játékost, zavar.
  Dreamy köszönöm az intést, igyekszem :)  Mivel konkrétan az event szerverrel, illetve annak egyenlő feltételei utáni igényével kapcsolatosan igen erősen gúnyos hangnemben sírást emlegettél ebből gondoltam. Úgy tűnt teljesen örülsz a szerencsétlen fejleményeknek, ha ebből tévesen következtettem, elnézésed kérem. Túlzott előny meg nincs, egy itteni 1-es szintű játékos is ugyanúgy kapott ott lehetőséget, mint bárki más épp ez volt a vonzó az ötletben, hogy végre mindenki egyenlő eséllyel eventezhetett. Lacertával kár összehasonlítani mivel csupán küldetésekért jutalmakat kaphatott mindenki egyforma esélyt kapva, lacerta meg ha úgytetszik speed szerver volt a felzárkózni kívánóknak, már ahogy utólag kiderült legalábbis számomra. Az, hogy nem számolgattam a nyereményem azt meg ha visszaolvasod amit írtam azt se számoltam össze mit nem kapunk meg, és lehet nehéz elhinni, de itt nem kölyökdobozokról van szó meg rituális kövekről, hanem elvekről, egyenlőségről , hogy lehetőleg ne legyenek hátrányosan megkülönböztetett közösségek a gf játékaibanstb. És természetesen arról, hogy ismerjük meg a részvételi feltételeket jó előre. És hogy megértsd mennyire nem magamért kardoskodok, nem a zsebem érdekel: Nem én voltam az, aki nem használta ki a lehetőséget amennyire csak tudta, és nem én voltam az, aki igyekezett minden lehetséges kizárási okot kiküszöbölni ( minden küldis karaktert külön e-mailre és accra pl. ), én nem lehetek elégedetlen és nem is vagyok. Akiket átlag játékosnak neveznél, akiket a túlzott előnyhöz jutás zavar az csak olyan lehet aki egy 1-es karaktert sem indított el odaát és miért is? A hibát, miszerint vannak akik dupla mennyiséget tartalmazó ládát kaphattak draconisból ne említsd ide, mert semmi köze az egyenlő esélyekhez. Az meg, hogy komédiába megy az egész azt nem vitatom, elkeserítőnek tartom mennyi értetlenkedés sült ki egy véleményből :)
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"
 • Acconként 1 kupon, de nem e-mail címenként 1 kupon. 1 e-mail cím 20 regisztráció, 20 felhasználó, 20x elvégzett küldetés = 20 kódnak kéne lennie. Ember legyen a talpán aki itt és most be tudja nekem bizonyítani, hogy volt ismertető szöveg arról, hogy 1 db e-mail címre csak 1 db karaktert küldizhetsz le mert ha 2-t akkor a másodikért már nem kapod meg a jutalmad.

  The post was edited 2 times, last by Lake: Ember legyen a talpán aki itt és most be tudja nekem bizonyítani, hogy volt ismertető szöveg arról, hogy 1 db e-mail címre csak 1 db karaktert küldizhetsz le mert ha 2-t akkor a másodikért már nem kapod meg a jutalmad. ().

 • Lake wrote:

  Acconként 1 kupon, de nem e-mail címenként 1 kupon.
  Jogos. Német kibeszélő, 25. oldal körül. Én nem fordítok, van gugli.
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"