Rendezvény szerver - Karácsonyi event kibeszélő

 • Kibeszélő
 • Játék

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Rendezvény szerver - Karácsonyi event kibeszélő

  Darcoon wrote:

  Kiélezett küzdelmek az összevont szervereken
  Összevontuk a játékvilágokat és megtöltöttük a szervereket élettel. Találjatok új szövetségeseket, hívjatok ki új riválisokat és legyetek résen, hiszen minden sarkon egy epikus párbaj vár!
  Ne is haragudjatok, de hánynom kell tőlük. Nem élettel töltötték meg a szervert, hanem ellehetetlenítették. Contin pl. eddig is volt élet. Ha a másik kettő kihaltsága volt a gond, az sem indokolta, hogy az egyesített szerveren fele annyi ch legyen, mint az amúgy nem kihalt Contin.
  De azt nem tagadom, hogy most miden sarkon játékos vár, aki azért, hogy két mobot leüthessen téged is leüt. Csak ez miért is jó nekünk? Miért is jó, hogy már a fejlődésért is verekedni kell?

  Darcoon wrote:

  Gyors fejlődés és rengeteg jutalom
  November 22-én elindítjuk az ideiglenes karácsonyi szervereinket! A rendezvény-szerverekre különleges szabályok fognak vonatkozni – olvassátok tovább, mi vár rátok 2019. január 16-ig:


  A speciális szerverek kizárólag az alábbi országokban érhetők el: Egyesült Királyság, Németország, Törökország, Románia, Lengyelország és Spanyolország.

  Csapjatok a lovak közé egy új karakterrel és szinteljétek fel a maximumra 8 hét alatt!
  Szabad most már nagyon hányni? Most volt az egyesítés, még az angoloknál sincs egy hete talán, de már itt az új szerver, ami nyíltan felvállalja, hogy limitált idejű, de told már bele a pénzt, mert nekünk nagyon kell a pénzed. Ez már nem szimpla vastag bőr, ez bizony valami speciális mamut-rinocérosz pofa.


  Ebből először is látszik az, hogy az összevont szerverek karácsonyi eventjei le vannak ...va, mert abból nem jöhetne majd annyi pénz és az, hogy nyíltan csak megint gennyesre akarják szedni magukat egy eventnek álcázott pénztárca nyitogatásból. Másodszor ezzel beismerik, hogy az összevont szervereken élvezhetetlen lesz majd a karácsonyi event.


  Darcoon wrote:

  ● Azon játékosoknak, akiknek országában nem fut rendezvény-szerver, sajnos nincs lehetőségük átvinni a karakterüket egy létező szerverre.
  Innentől kezdve nem is tudom, miért kell nekünk erről tudni, hiszen ide nem hozhatunk át karaktert.  Mod megjegyzés:

  a hír: Rendezvény szerver, fekete pénteki ajánlatok és extrém karácsonyi akció!

  Áthelyeztem. Dreamy

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:
 • Nuttika wrote:

  Innentől kezdve nem is tudom, miért kell nekünk erről tudni, hiszen ide nem hozhatunk át karaktert.
  De kell tudnunk róla, mert ezzel üzent:Nem költesz eleget, ergo alsóbbrendű lettél. Sajnálom, most már ezt kell mondanom ezek után. Szeretem ezt a játékot, szeretem a kihívásokat, de a megalázásokat már nem...
  Villámsámán


  "Ami nem öl meg, az megerősít"
 • A rendezvényszervert már valaki megjósolta, csak azt nem értem ha itt nem lesz minek van benne a hírekben. A 3 ch pedig ma is kiverte a biztosítékot. Erdőben mindenki a másik seggében, komolyan... Nem elég hogy betették a dropkorlátot nagy szintre, és nem nagyon igyekeznek játék alternatívát biztosítani bizonyos szint felett, de hogy azt a minimális élvezetet amit a nyugodt játék adna is elintézik... Tegyenek be akkor még egy npc erdőbe aminél sorszámot lehet kérni rombolókra és 120-as kövekre...nevetséges....
  Ja, megnéztem mivel sajnos ráértem, 2 karakterrel kiütni az 50-50 szilit jelenleg 6 óra. Nagy kari erdőben és egy kicsi map2... Ezért nagyon szeretném ha megmagyarázná valaki mégis miért jó hogy kivették a szili kereskedelmet.
  Írják bele a játékleírásba, hogy ha nincs 6-8 órád a játékra akkor bele se kezdj
 • 100-as most a sámim, karácsony környékén terveztem 100-ról 105-re fejlődni. Szokott ilyenkor lenni exp bónuszos szet amivel még gyorsabb lenne a fejlődés, amit amúgy nem nagyon élvezek, igyekszem minél előbb letudni. Az autozást is használom ilyenkor, miután kiütöttem a sziliket. Viszont ha nincs egy szabad csak általam használt pályarészem, és aktív játékban elég 100-as metinem akkor nagyon elnyúlik az egész. Tehát ha így marad akkor fejlődés elhalasztva, nem kell a jelmez, SÉ-s gyűrű stb. Ez kinek jó így?
  Már a bejutás is lehet problémás ha előttem leütik a fát, én meg szaladgálok ott összevissza. Erre kevesebb CH esetén nagyobb az esély. És utána még fejlődni se tudjak nyugodtan?
  Ezeket az általunk nem használható eventeket meg kár volt bejelenteni. Én nem mentem volna át, de biztos lett volna akit érdekel.
  Ha ennyi lesz a karácsonyi event amit most bejelentettek, hááát ...
 • "Kiélezett küzdelmek az összevont szervereken
  Összevontuk a játékvilágokat és megtöltöttük a szervereket élettel. Találjatok új szövetségeseket, hívjatok ki új riválisokat és legyetek résen, hiszen minden sarkon egy epikus párbaj vár!"


  Miért is legyünk résen? Nem ért véget a meglepetés rendezvény? Tartogat valamit a tarsolyában még a GF? :(
  Vagy legyünk optimisták? Ez még jó, ami most van? Lesz ennél rosszabb is? Mondjuk a lejtőn nincs megállás.....


  "Gyors fejlődés és rengeteg jutalom
  November 22-én elindítjuk az ideiglenes karácsonyi szervereinket! A rendezvény-szerverekre különleges szabályok fognak vonatkozni – olvassátok tovább, mi vár rátok 2019. január 16-ig:

  • A speciális szerverek kizárólag az alábbi országokban érhetők el: Egyesült Királyság, Németország, Törökország, Románia, Lengyelország és Spanyolország.
  • Csapjatok a lovak közé egy új karakterrel és szinteljétek fel a maximumra 8 hét alatt!
  • Számos rendezvény fogja garantálni, hogy a kalandok mozgalmasak és élménydúsak legyenek.
  • Küzdjétek fel magatokat a csúcsra szédítő sebességgel, köszönhetően a 40%-kal több EXP-nek és a 75%-kal nagyobb tárgy dobási esélynek!
  • Zsebeljétek be a hatalmas jutalmakat!"  A Grincs tényleg elvitte az idei karácsonyt a magyar közösségtől.
  Köszönjük szépen ezt a megkülönböztetést!
  Diszkriminációnak tartom.....
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"
 • Sziasztok!

  Most már mindenki tudja, mire kellett ennyire hirtelen Lacerta és Discordia szervere :D . Igaz magyaroktól elvettek 2 szervert...még sem tudtak 1 db karácsonyi szervert össze hozni nekünk. Igazából én kipróbáltam volna angol karácsonyi szervert is...mert miért ne,de hol lenne az igazságos míg ők minden ott megszerzett javakat megtarthatnak addig nekünk semmi. ( ha elirik a 75lvl+ és 50. küldi is kész) Remélem lesz KÁRPÓTLÁS a magyaroknak!

  The post was edited 1 time, last by Lyria ().

 • Igazából ha megnézzük a kapható nyereményeket ez mind szép és jó, de szerintem mindenki szívesebben farmolna a már meglévő karijával, mintsem beoptolni séből a cuccokat hogy bírjanak fejlődni.. 1 hónap van rá, és akkor az okey kártya farmról nem is beszéltünk.. De mindenki tudja hogy ez azokról szól, akik az első héten felnyomják űzővel a skilleket, magyaroknál meg már látták előre hogy nem sok ilyen játékos lenne :D

  Én személy szerint nem mentem volna fel, mert ezt nem tudom karácsonyi eventnek nevezni. Ha meg contira nem rakják be ezek után az okeyt legalább, akkor csak gratulálni tudok.. (bár ha az a verzió jönne ami nyáron volt, akkor inkább nem kell)
 • Teljesen csak az "Ide a pénzt, oszt jáccá 1 hónapig" jön át az egészből. Személy szerint én remélem hogy nem kapunk event szervert mert akkor az azzal járna véleményem szerint, hogy normál event nem, vagy csak nagyon lebutítva lenne, normál szerveren
 • Piros hívásba már reklámoztam valamelyik nap, a másik két biri hívásában reklámozzátok ti is.

  Mindemellett Balizs1-nél a pont. Bár a brit szerveren elvileg kevesebben vannak, mint nálunk - talán szeder írta korábban a 100 körüliek arányát - de mivel az angol nemzetközi nyelv, ezért kaphatott event szervert. Ha figyelitek, a törökök és a németek a nagyon költősek, a lengyelek voltak talán az elsők, akik a Hydra-runt megcsinálták, tehát ott is nagyobb a költési hajlandóság. Tuti, hogy ezt is figyelembe vették, hogy melyik nemzet mennyit költött az utolsó szerverekre....


  Perculia wrote:

  különböző ajánlatok, boldog óra vagy kedvezmények, szinte óránként változik
  ezernyi tárgy, és néhány ilyen tárgy sárkányjegyért vásárolható, SÉ helyett

  nem fogunk mindent bejelenteni a fórumon; úgyhogy tartsátok szemetek a tárgypiacon, hogy a legjobb ajánlatokhoz juthassatok!

  Magyarán ha dolgozol - tehát pénzt keresel - ahelyett, hogy itt szórnád - amit így meg se keresel :D - akkor így jártál, lemaradsz. De legalább nem vagyunk szemetek és nem írjuk le, hogy miről maradtál le, ha nem függtél 0-24-ben (vagy inkább 0-96-ban?!) a metin előtt.

  Ez a vásárlói társadalom szánalmas.

  Per pill nincs infó arról, hogy gondolkodnak-e a normál szerverek decemberi eventjein. Személy szerint én minimum egy több napos halláda eventnek örülnék, ez lenne a minimum kompenzálás. Olyan kár, hogy már nem vagyok naiv gyerek és tudom, hogy azt az eventet kb. soha többé nem látjuk.

  Duplapost. Összevontam. Gégéé

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:

  The post was edited 1 time, last by Gégéé ().

 • a kiirásban ott a halláda event is... Szerepel benne a karácsonyi szerver, meg hogy milyen eventek lesznek itt. Legalábbis én úgy értelmeztem
  Kaszt : Sárkánysámán (a férjem szerint csak házisárkány ) Lv 115
  Férjem és társam egy harcos ISTEN , egy isteni harcos :love:
  Server Auriga és a vérem piros :thumbsup:
 • Sokan félreértelmezhetik a kiírásokat.A mi csapatunkban is komoly egyeztetés folyt hogy ki szerint melyik bekezdés mire vonatkozik. Sajnos NINCS leírva józan Egyszerű emberek számára hogy ez meg ez meg ez ide vonatkozik és ez meg ez meg ez meg ide. Talán az hogy ez közös vagy sem. De ha külön le lenne írva egy kijelölés másolással újra lelehet írni hogy ha valami közös. Lehet én gondolkozom csak az egyenes útban.
  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:
 • Üdv

  event spanyol szerón

  Nem tudom mennyire releváns ez a topic amit egy bartos nevű mezei felhasználó és nem egy teamtag nyitotta ...

  De gondolom mivel nem lesz szerónk így örüljünk h kaptunk arról infót, hogy van ilyen opció az eventeket a karácsonyi szeróra írták ki ami ott van a posztban nem hinném h a többi szerót is érinti a kupon rendszeren kívül ....


  Lyria wrote:

  ha elirik a 75lvl+

  ez is bent volt h a 75 + kari se tudod "haza hozni" csak ahol a szerver zajlik ...

  Viszont szerintem idén messze a legkorrektebb húzása volt a GF-nek ez a karácsonyi szeró :) bár nem olyan világos mint a Nap de azért teljesen korrekt h leírják h vége lesz és ki mire is számíthat belőle :D
  Tök modern meg frappáns megoldás hogy 1-1 játékhoz hasonlóan "körökre" osztják új esélyekkel indulhatnak emberek és ez az irány egész jó ha igy haladnak , kiélhetik magukat a játékosok lesz verseny kihívás meg minden ... (bár ezt nem 1-2 ezer séből tehetik meg de akinek van rá hát hajrá) ha nyernék a lottón tuti kimaxolnék én is egy ilyesfajta szerót a legnagyobb örömmel :D
  Nyilván ezt nem meglévő szerók rovására kéne csinálni, de még kitudja h nekünk milyen eventjeink lesznek :)

  80 küldi 50-60 ig ha valaki felmegy és a vadászküldiket nem számolja is megvan azért meg nagy jutalmakat lehet szerezni ott, ebből adódóan amik bennem felmerültek :

  -számít-e a vadász illetve a kis biologusok (a növényeikkel)?

  - a kuponok csak az adott emailről regel accokra jól-e ?

  - illetve az összes ország tényleg az összes országot takarja ? :DDD

  - plusz ahogy megvan a küldim száma egyből jön a kupon vagy a szerver végén januárban ?

  - illetve a végén egybe kupon alatt kapom az amulettet stb stb dolgot vagy külön aktiválhatom ? ( ez pl azért lenne fontos mert a bao bao ne járjon a kánommal együtt)

  - illetve ha külön jönnek több accra is használhatom-e ide ez oda az stb ...

  - ha a szerveren 2 karim is elér a küldi limitet külön emailekre megkapván 1-1 kódot itt a 2 kódot 1 id re rárakhatom-e


  Őszintén szólva csak nem akarok Mu-Rang lenni és a 3 pontért szóltam hozzá és nem akartam off lenni továbbra sem értek a lovakhoz
  Máté :thx:
  105 menta
  38 íjász
  :thumbsup: 200 iq videó :thx: