18.4 verzió kibeszélő

 • Kibeszélő
 • Játék

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Tomi9612 wrote:

  Amúgy nem tudom más észrevette-e, de nekem update után pl a razi runon kegyetlen nagy lagg van. Más helyeken minden oké, de ha runra bemegyek, néha 2-3 másodperces késések is vannak ( meg a vele járó meghalások a semmiből )
  Nekem pl ez mostanig is volt de az update után rosszabb lett a lag és hiába kapcsolok ki minde effektet...
 • Phoenixlovag wrote:

  sziasztok, jó estét mindenkinek !
  engem csak az érdekelne, erdővel kapcsolatosan kinek mi a véleménye? számomra megszünt a játék,mert képtelenvagyok ott tovább fejlődni. de szívesen meghallgatok másokat is, aírjátok le a véleményeteket 95 mapról. előre is köszi
  Szia!

  Nekem pont 95-ös map , azaz az elvarázsolt erdő az ahol nem tűnik túl nagynak a változás. Valamivel több piros potit iszik a karim, de egyébként nincs gondom. Nem használok 100% szél deffet. Eddig se használtam. Cipőt ki se húztam, a nyakast a kiskarira adtam , mert nem volt annyira érezhető a különbség. Uralkodót is ugyanúgy egyedül le tudom verni, akkor is amikor néhány játékostársam otthagyja levérezve, bemérgezve.
 • Sziasztok. Leírnám rovid véleményemet a frissítésrol.

  forgatható petek?- szuper,gondolom 99% ban roszabbat forgatsz majd,bár engem ez nem érint 61 es sámiként.

  Napi 5, nem átadható szili? Eddig sem adtam-vettem a szilánkokat mindig magamnak farmoltam, tehát ismét nem érint.
  Viszont rengeteg más játékost igen.A kezdoket és a nagyokat is egyaránt.A kicsiktol most elvágtak egy jovedelmezo pénzforrást,aminek hatására mégtobb kezdo jatékos fogja itthagyni a játékot.Sokan konkrétan csak ebbol éltek hogy napi 200 szilit farmoltak (ismerek olyat aki a szilik árábol csinált((ha nem is toppos)) de egy elfogadható 70es farmos szettet.Nem beszélve arról.hogy az alkik ára az egekbe fog szokni. pár hónap eltetével kiváncsi leszek egy antik rubin vagy gyémi árára.4-5won? :thumbsup: <X

  Mítikus alkima? Az otlet tetszik, a kivitelezése nem. Hasonló szituáció mint amikor a buffsáminak harangot kell használnia, a villámnak pedig legyit. Nem rossz otlet csak a játék kezdetétol így kellett volna legyen. Nem pedig pofátlanul megvárni hogy mindenki felszerelje szépen a kiváló-ragyogó alkikat és utána bejelenteni hogy lesz mitikus alkima....
  a Jó hír hogy ezúttal győzött a játékos közösség, és nem fog bekerulni a mitikus alkima.


  Vállpánt kinézet módosítás? Felesleges pénzkidobás az egész megint.

  Uj érzelmek? Ez mind szép és jó ,de megint csak fizess érte. véleményem szerint az érzelem maszknak ingyenesnek kellene lennie.

  Grafikai beállítások? véleményem szerint a frissítés csúcspontja,mindent támogatok ami grafikailag jobbá teszi a játekot. • MollyDrac01 wrote:  forgatható petek?- szuper,gondolom 99% ban roszabbat forgatsz majd,bár engem ez nem érint 61 es sámiként.

  Napi 5, nem átadható szili? Eddig sem adtam-vettem a szilánkokat mindig magamnak farmoltam, tehát ismét nem érint.
  Viszont rengeteg más játékost igen.A kezdoket és a nagyokat is egyaránt.A kicsiktol most elvágtak egy jovedelmezo pénzforrást,aminek hatására mégtobb kezdo jatékos fogja itthagyni a játékot.Sokan konkrétan csak ebbol éltek hogy napi 200 szilit farmoltak (ismerek olyat aki a szilik árábol csinált((ha nem is toppos)) de egy elfogadható 70es farmos szettet.Nem beszélve arról.hogy az alkik ára az egekbe fog szokni. pár hónap eltetével kiváncsi leszek egy antik rubin vagy gyémi árára.4-5won? :thumbsup: <X
  Pet forgatás nem vészes, csak egy + opció ( ha jól tudom gayáért lehet kapni a forgatót, így annak is lett +1 értelme) , és bétán próbálgatva átlag 10-15 forgatókból adott 10+ os peteket ( ami ha azt nézed hogy eddig mennyi tojást kellett nyitni hogy legyen egy jó peted, nem is olyan rossz )

  Szilis sírást sose értettem. Nem szilit kell árulni hanem antik alkikat és kész . Ha valaki kifarmolt 200 szilit /nap ( ami szerintem már elég durva mennyiség, és legtöbben nem farmolnak ennyit), az kb 30-40 milla max . Most van napi 5 cor-ja. átlag 12-15, max 20 cor kell egy antik alkihoz. Ez azt jelenti hogy kb 3 naponta van egy antik alkid, ami legorsszabb esetben 50m, jobb esetben 250. Az átlag árukat számolva kb 100-110m/antik . Nem is olyan rossz, he?

  ---------------

  Elementáris cucc:
  -erdőbe nem érzek nagy változást, 45 széllel továbbra is bírom minimális potizással, annyi hogy eddig 50eket sebeztek, most 200akat . ( akik 75+ szélbe futkosnak, javaslom egy lk nyaki beszerzését, ha nincs 115ös vértetek. 10 szél nem fog életet menteni, de 8-10-12% tp visszaállítás igen. )
  - razi: hasonló a helyzet, kicsit többet sebeznek a mobok, de 20% tp visszaállítással ezt nem nagyon érzem. Egyetlen gond a masszív lagg/ késés.

  ------------
  grafikus beállítások: nagyon ideje volt már, és nagyon köszi. Végre nem kapok epilepsziát amikor 30 dobálós mob van rajtam erdőben / guatamán .
  Még anno mikor a lélekkő ért valamit, töltögettem fel videókat erre a rendkívül népszerű videómegosztó-portálra youtube.com/channel/UC1CZtU1iqDm3kYOCCnNhnTw
 • Sziasztok.

  Egy céh társam problémáját tolmácsolnám deffekkel és mobok támadó érték változással kapcsolatosan:

  "Üdv! a hydra runnal kapcsolatban szeretnék nyilatkozni. Azzal a problémával szembesültünk,hogy gyakorlatilag lehetetlen leverni a hydrat frissítés óta. Előtte 6 ütővel és egy buffal ütöttük sj medál nélkül. Frissítést követően mentünk egy próbát amit kudarc követett. Majd visszamentünk 8 fős csapattal sj-vel medállal mondhatni a legerősebb ütőinkkel magas Ák-as fegyverekkel,hogy megnézzük mindent beleadva sikerül-e az eredmény ugyanúgy kudarccal végződött. Az észrevétel az volna, hogy a 3 mobos kör simán lemegy a hydranál kezdődnek a gondok. A mobok túl gyorsan szedik az oszlopot 1 kör alatt majd a feléig lemegy az árboc a második körnél szinte élete sem marad a harmadik körnél pedig épp hogy elkezdjük a hydrat ütni mar vége a történetnek. Ahogy néztük kb olyan mint a 100-150%al nagyobbat vernének a mobok az árbocra. Érdekelne, hogy ez lesz-e javítva vagy pedig le lehet mondani a hydra runrol? Esetleg más is tapasztalta e a jelenséget?" /Egy játékos/


  A fentiekhez hozzászólva:

  Én sem értem miért kellett hozzá nyúlni a szilizéshez. Napi 5-re emelték a cor draconis-ok számát ez tök jó,de még mindig nem tudjuk kiütni. 95 mapon 3 órát én nem ütök bent. A dropp sem indokolja a bent létet. Értem én, hogy valaki csak antik alkímiában gondolkodik, de azokat a meglévő alkímiákat amik fel vannak szerelve valahogy hosszabbítani kellene. Összefoglalva az eddigi tapasztalataim alapján és amiket más játékosok is mondanak. Ez egy értékelhetetlen újítás..."fejlesztés" volt. Rosszabb lett a helyzet mobozásban és a játék moráljában is. Az emberek kedvetlenebbek, mint eddig. Az egyetlen értékelhető dolog az új Pet kk (szörnyes), ami édes vigasz a katyvaszhoz amit okozott a 18.4.

  The post was edited 1 time, last by Lyria ().

 • Lyria-val maximálisan egyetértek. Durván el lett valami tolva hydránál. Pont ugyanazt tapasztaltuk amit ők. Sőt volt hogy úgy tűnt nincs is mob az árbocnál és az árboc élete szabályosan lezuhant. Elsőre azt hittük mi csinálunk valamit rosszul. Mi is felszerelkeztünk sj-s tárgyakkal stb. és szinte még rosszabb volt a helyzet mint nélküle. Itt biztos hogy nem csak az elementáris erőkkel, deffekkel variáltak, hanem valamit csúnyán eltoltak.

  Tomi9612 Lehet sírásnak tűnik, de én nem tudom pikk pakk kiütni a szilit a 120-as karival. Elnézést kérek, nekem erre nincs naponta 3-4 órám, és azt se szeretném ha van egy kis időm játszani az mind szili ütéssel menjen el . Így szinte hosszabítani is alig marad cor draconisom ,mert a leggyakrabban 5%-kost ad be . Számomra nagyon hasznos volt, hogy megtudtam venni piacon és utána maradt időm még játékra , és akkor még nem is fejlesztettem az alkijaimat csak a meglévőket használtam.

  A pet életút gömb szerencsére a vegyesnél megvásárolható nem földhöz vágó yangért, de pont annyit is ér. Igazából nem igazán látom értelmét. Ez a beraktunk nektek valamit amivel a kis szemfülesek ( akik kirakják 3-4 millába boltba ) a szerencsétlen figyelmetleneken keresni tudnak. Teljesen felesleges , semmi gyakorlati haszna nincs , pont olyan mint a küldetéseknél a mese, csak még annál is gyengébb.

  The post was edited 1 time, last by Szeder ().

 • Igazából ahogy látom derülnek ki a dolgok itt szépen sorban. Furcsa hogy bétán az emberek akikkel beszéltünk nem mondták hogy ekkora gond lenne hydrával pl. lehet hogy kinti szerókon erősebbek de ennyivel nem hiszem, hiszen azért 2 csapat is írt most akik elég jó pvm múltal rendelkeznek.

  Lehet hogy a misztikus alkihoz felerősítették a dolgokat csak az alki nem került be? Mondtam én hogy lesz nemulass ha Jürgen Bora-Bora útjába belekontárkodunk.
  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:
 • Amiran mint korábban is írtam, csak látszatra engedtek a játékosok határozott tiltakozásának. Lásd milyen választ adtak a szilik átadhatóságával kapcsolatban. És igen, engem is meglepett, kik írják, hogy nem megy a Hydra. És egyik se két filléres karakter.
  Én fél évet jósoltam, de lehet, hogy már karácsonyra jön a misztikus alki. Ha valamit egyszer kitalálnak GF-knél, azt úgy is letolják a torkunkon.

  Amúgy most kis karit figyeltem. Volt, ahol 37-42 között vígan autózott, nem kellett rá figyelnem, majd 42-től már igen, mert 45-ig rendszeresen kinyiffant. Nem hinném, hogy 5 szinttel magasabban, jobb "ajándék fegyverrel" gyengébb lenne.

  Illetve lvl 30-as karakterrel próbáltam szilizni, de miután másfél óra kövezés után lett 4 szilim, szapora szitkozódások közepette napoltam a dolgot.

  70-es karival is kevesebb esik ott, ahol eddig farmoltam. Emellett nekem ne mesélje be senki, hogy nem lett erősítve, eddig végig tudtam vinni a dt runt kovácsig - amikor volt kegyes a játék és nem vágott ki - most viszont az utolsó kulcs jó esetben is éppen kiesik. Felszerelésem hónapok óta ugyan az, megcsináltam már jó pár runt...
  Mentem csoporttal, úgy meg borzalom az egész, szó szerint beáll minden. Tudom, rossz gép, rossz net... (2010-ben meg XP-vel, egy akkor se friss géppel és a nevetségesen lassú nettel is kacagva ment a játék... Mondjuk nem ártana a szervergépet pár évente rendbe rakni, ne adj isten újat üzembe helyezni!) Csak nem én voltam az egyetlen, akinek beállt az egész...

  Csak a gond ott kezdődik, hogy már komolyan fontolgattam többször is, hogy töltök egy kis sé-t, hogy ezt-azt tegyek a karira, de hát ugye az optolás szerencsejáték, a forgatás is és még a karakteremet is frissítésenként kukázzák. Fritzék elég bénák a motiválásban...

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:
 • Hydrával kapcsolatosan nem ismételném ugyan azokat a dolgokat, amiket előttem leírtak, de egyetértek Lyria és Szeder véleményével. Bementünk mi is. Aztán még 1 próba, még 1 próba..... Majd szépen ment mindenki aludni. :)

  A szilánk átadhatatlansága miatt meg igen nagy bajba leszünk. Eljön a nap, amikor nem lesz, amivel tölteni az alkikat. Lehet itt írni, hogy ott van még 4 karakter a felhasználón, tessék kiütni. Csak egy kérdés: mikor? :)
  Nemere runon figyeltem, hogy 8 (nyolc) darab szilánk esett. Csak zárójelben megjegyzem, hogy nem buffnak voltam runom.
  A bossok egy kicsit megcombosodtak, de nem azzal van a legnagyobb baj, hanem az óriási laggal. Elvileg jó gépem van, a nettel is minden rendbe. De lehet, hogy csak én teszem magasra a mércét. ;)
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"
 • És mi van akkor ha korábban voltak hibásak? Mármint gondoljatok csak bele, alapvetően két azonos típusú tárgyat (még ha csak időtartamban is tér el, a típusa ua.) nem lehet(ne) egyidejűleg használni.
  Tehát jelen esetben a Tapasztalat gyűrű 3ó hatása ugyan az, mint a Tapasztalat gyűrű 1ó, ami beleesik az tilalmi elvbe, ergó alapból tiltva kéne legyen az egy idejű használhatóságuk.
  De persze mivel így szoktátok meg, hogy eddig lehetett használni, akkor már hiba, megy a sírás. ;)
  A nyalókás és bölcsesség italos variánsra nem kommentálnék, mert nincs rálátásom, de valamilyen szinten érthető a módosítás(ha az direkt, a részemről), hiszen hipp-hopp szintelnek manapság a játékosok, nem úgy, mint annak idején. :)

  áthelyeztem. dreamy

  Lézerkard : 35 Kő
  Bébléd: 21 Kő eddig

  „Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
  ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
  /Oscar Wilde/
 • Hogy ha eredetileg is bugos volt, akkor csak grartulálni tudok a fejlesztőknek, hogy nem javították ki több mint 10 év alatt. Ez pont olyan mint, mikor a lassítást a metinekre kivették mert bugos volt, persze a bug még generált magának 1 bosst is, ami csak akkor jelent meg ha sikerült a lassítás.

  áthelyeztem. dreamy
 • érdekes,hogy szinte senkit sem érint az erdős változás :( minden cuccom FULL széldef.. +9 cipő / nyakas ( kohózva ) , 15 karos / sapi / vért és ha van akkor jelmez. erős 80% , vígan mentem be bohóckodni, miközben csak pengét kapcsotlam. mert elég volt ! most rajtam van félelem, / vértezés is, és ha úgy adódik nem csak a kövek mobjai veszenk körül, és mit adj isten még le is mérgeznek.. már fekszem :( jaaaaa..... ALKIMIA NÉLKÜL VOLTAM, mert nincs, de nem volt rá szükségem. aztán lehet mondan i akkor csinálj magadnak hulyegyerek,és majd birni fogod... érdekes, a változás előtt bírtam... inkább nemmegyek be, és egye meg a GF amit főzött.... szomorú hogy idáig jutott a szerver :(
 • Valamilyen szinten ismét érthető, hogy egy magasabb szintű helyre, úgymond kikényszerítség az alkímia által nyújtott hatások igénybe vételét. Vagy az ismét jól van úgy ha 70% deffel 0 sebzést kapj?
  Ha nincs szükség a talpon maradáshoz az alkira, akkor minek is van bent PvP-n kívül? El vannak kényelmesedve a játékosok, megszokták a könnyűt a korrigálás meg már rossz. Tudom, tudom, eleve így kellett volna, hogy bekerüljön, de hát na.

  Lézerkard : 35 Kő
  Bébléd: 21 Kő eddig

  „Egy csomó olyan dolog van, amit eldobhatnánk,
  ha nem félnénk attól, hogy valaki felveszi őket.”
  /Oscar Wilde/
 • Az én karim alki nélkül megy jelenleg is erdőben. Játszani kell tapasztalni,utána járni és ha kell változtatni pár dolgon.
  Ha jól emlékszem 2 napja tett fel Phone egy videót pont ebben a témában egy közösségi oldalra. Alkimia nélkül tesztelte erdőt. Potival vagy nélküle stb.Bárki rákereshet youtune-on hasonló videókra. Rá kell szánni az időt.
  Ne haragudjon meg senki hogy ezt mondom(nem személyeskedés): Csinálni kell nem siránkozni.


  Night
  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:
 • Phoenixlovag wrote:

  érdekes,hogy szinte senkit sem érint az erdős változás :( minden cuccom FULL széldef.. +9 cipő / nyakas ( kohózva ) , 15 karos / sapi / vért és ha van akkor jelmez. erős 80% , vígan mentem be bohóckodni, miközben csak pengét kapcsotlam. mert elég volt ! most rajtam van félelem, / vértezés is, és ha úgy adódik nem csak a kövek mobjai veszenk körül, és mit adj isten még le is mérgeznek.. már fekszem :( jaaaaa..... ALKIMIA NÉLKÜL VOLTAM, mert nincs, de nem volt rá szükségem. aztán lehet mondan i akkor csinálj magadnak hulyegyerek,és majd birni fogod... érdekes, a változás előtt bírtam... inkább nemmegyek be, és egye meg a GF amit főzött.... szomorú hogy idáig jutott a szerver :(
  De nem írtem miért síránkozol ... 5 éve bent van az alki, már akkor is nyilvánvaló volt, hogy fontos,elengedhetetlen része lesz a játéknak. Amúgy is 100ból 98 nagyszintűnek van alkija, nyilván nem arra a maradék kettőre fogja szabni a mapokat a GF
  Még anno mikor a lélekkő ért valamit, töltögettem fel videókat erre a rendkívül népszerű videómegosztó-portálra youtube.com/channel/UC1CZtU1iqDm3kYOCCnNhnTw