Nuttika wrote:
Kedves 120-asok és a körüliek! Nem akarok gonosz lenni, de a GF szempontjából ti elértétek a maxot, nektek nincs tovább, max az említett felszerelés, amit SÉ-ből húzhatnátok. Ti már nem mentek sehová szintben, így az EXP-s dolgokat nem fogjátok venni. Ti már nem húztok skillt, így pl. ördögűzőt se fogtok venni.
Nektek már vannak cuccaitok, így nem fogtok nagyon úgy felszereléseket húzni.
Nektek már van alkímiától, valószínűleg elég pöpecek ahhoz, hogy már azzal se foglalkozzatok jobban, mint az újratöltés.
Ahogy már jó eséllyel petetek is van, amit max protein snack-eztek, de újat már nem vesztek.
És így tovább.
Ráadásul ha tudtok yangot farmolni, azzal könnyebben felcuccoltok magatoknak egy kis karit, ami meg a kezdőknél erősebb, így elveszi előlük a lehetőséget.
Ne haragudjatok, nem degradálni akarlak titeket, de a GF így nézi. Úgy gondolja, hogy ti már "kifutott" felhasználók vagytok, hiszen nem fogjátok teljesen előröl kezdeni és új cuccokat húzni, optolgatni, egyéb fejlesztő dolgokat venni.
De közben a kisebbek se túl motiváltak. Tavasszal próbálkoztam egy antik harang húzásával. 100+ teki (talán 120?) után most +5-ös. Illetve most próbálkozgatok egy 54-es vért húzásával. Olyan 60-70 tekiből +4, a legjobb +6-os volt. És mellette céhkovácson is törögettem, hogy növeljem a sikerességi rátát.
De pl. tegnap mentem pár dt kört 3 karival, minden tört. Talán egy pajzsot sikerült a végén +4-ről +5-re húzni. Respect az új verziónak!
Emellett nem szabad elfeledni, hogy a mobokat folyamatosan erősítik. Most, az előző verziónál volt annyira nagy erősítés, hogy majdnem mindenki észrevegye. Szóval szerintem minden szinten szívatja a GF a játékosokat.
"Az egyenlő bánásmód követelménye a diszkrimináció tilalmának jogi megnevezése. Ezen elv szerint emberek vagy embercsoportok között nem lehet indokolatlanul különbséget tenni. A jogi szabályozás fő kérdése, hogy mi minősül indokolatlan különbségtételnek, hogy ki köteles megtartani az egyenlő bánásmód követelményét, illetve annak megsértése hogyan szankcionálható."
Szép is lenne,ha ez itt is működne. Kétségbe esve nem vagyok végülis van pár kisebb karim 95lvl ,75lvl ,3db 61 lvl, 55 lvl ,47 lvl, 35lvl-eskből megy egy hadsereg. Csak hagy döntsem már el én melyiken szeretnék lenni.
Említetted még,hogy a nagyoknak már nincs mit csinálni cuccok terén. Valóban nincs. Bejött pár új vért és hozzá pár fegyver. Amiket milliárdokból húznak ki. Ajánlom figyelmedbe a kianit fegyvereket és páncélokat és az új zodiákus fegyvereket és hozzá tartozó vérteket, 115lvl-es vérteket amiből van pvp-s és mobos, Zodiákus talizmánokat amit +200-ig lehet húzni, új pántok és biztos ki is hagytam még valamit stb. Keress rá nyugodtan milyen fejlesztők kellenek hozzá és mennyi. Illetve kalkuláld be mennyire fogja ezeket törni. Tényleg nem költünk semmi másra csak protein snack-re meg szilánkra. Meg úgy havi 300-500sé...aki húz valamit az kb 2000 sé alatt nem kezd nagyon húzni semmit. Mert kell mágikus kő és kovácsok kövéből egy rahedli. És ha kimegy a vért fegyver akkor szintén optolunk. Veszünk még ha van kint nyalókát, jelmezt, kölyök dobozt stb Plusz veszünk kesztyűt is.
"Ne haragudjatok, nem degradálni akarlak titeket, de a GF így nézi. Úgy gondolja, hogy ti már "kifutott" felhasználók vagytok, hiszen nem fogjátok teljesen előröl kezdeni és új cuccokat húzni, optolgatni, egyéb fejlesztő dolgokat venni."
A frissítéseket kövesd nyomon,mert nem úgy van az ahogy te gondolod. És ez a "kifutott" szó meglehetősen erős!
The post was edited 1 time, last by Lyria ().