Karácsonyi rendezvény

 • Kibeszélő

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Bízom benne hogy nem fog csalódás érni az ünnepek alatt.
  Bár a legjobban a HF-et vártam. De sajnos mind2 alatt én sikeresen dolgozom. (Fránya délutános műszak)
  Sok a "SÉ"-s meglepetés ez tény..Hiába töltök rendszeresen, ha nagyrészt ilyen dolgokért nem szeretnék kiadni semennyit.
  Zokniktól búcsút kell mondani ahogy elnézem.
  Meglátjuk mit hoz ez az időszak...
 • Most a tombola lett vacak.
  Egyik karin beváltottnak jelzi, de nyeremény nincs a kiosztandók közt, a másikon be tudom váltani, harmadikon pedig eleve a tombola lehetőség sincs betéve... Ez most mégis mi akarna lenni?

  Edit: Ok, már egyáltalán nincs tombola, valami tájékoztató esetleg nem ártana.
  lv95 WP 5P / Lv86 Sárkány Sámán 4P
  Lv87 Testi 3P 1G / lv64 Sárkány Sámán 3G
  Lv77 Menta 4G / Lv80 Tőr 2P 2G
  Lv75 WP 1P 3G / lv55 Farkas 2P 1G

  The post was edited 1 time, last by DracoInThePast ().

 • Tombola off..
  Először nem került be,majd utána berkerült de olyan lassú a tárgypiac hogy lehetetlenné teszi a vásárlást.

  A tombolna szintén fájdalmas,hogy szintén a Sé számlámat kell ráköltenem,mert friss karakter nem fejezte be az ork fogas küldit így sajnos nincs lehetőség ingyen tombolázni,mint régen anno napi 1..
  A kezdőkre ilyen esetben nem is gondoltak.
  Ők ebbel akaratuk ellenére is ki kell maradniuk..
  Egy szinthez kötés belefért volna..Nagyobb értelmet látni benne.
  :thumbdown:
 • Zuda wrote:

  Tombola off..
  Először nem került be,majd utána berkerült de olyan lassú a tárgypiac hogy lehetetlenné teszi a vásárlást.

  A tombolna szintén fájdalmas,hogy szintén a Sé számlámat kell ráköltenem,mert friss karakter nem fejezte be az ork fogas küldit így sajnos nincs lehetőség ingyen tombolázni,mint régen anno napi 1..
  A kezdőkre ilyen esetben nem is gondoltak.
  Ők ebbel akaratuk ellenére is ki kell maradniuk..
  Egy szinthez kötés belefért volna..Nagyobb értelmet látni benne. :thumbdown:
  Emlékeim szerint mindig is az orkfogas küldihez volt kötve
 • Demi wrote:

  Emlékeim szerint mindig is az orkfogas küldihez volt kötve
  nem. De az első pár után ehhez a küldetéshez kapcsolták.
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • Sziasztok.
  Érdeklődni szeretnék mi a helyzet ezzel a tombola dologgal?
  beraktátok a tombolát, vettem Sj-ből mai, holnapi napra is majd nyitottam tárgyat amiből felét megse kaptam. utána kivettétek majd most újra beraktátok.. ez szép és jó, de a vásárolt jegyekkel mi a helyzet?
  illetve a jelenlegi berakott tombola is csodajó,kb fél perc a reagálási ideje.
  köszi
 • gyors helyzetjelentés, rosszabb dropra számítottam de ez egynek elmegy, orkoknál drop kuka, sd1 vége kuka, templom közepe ahol sok mob van ott eseget azért 1 óra alatt megvan az 1 pakli, ha feljebb megyunk ahol vegyesen van a kisértet és deszka vegyesen az is adogatja de rosszabb mint középen, profi kazi vége tökéletes, hfnél lesz jó a templom vége ahol sok deszka van remélem tudtam segíteni.. ezek nem titkok remélem senki nem haragszik meg érte hogy leírtam
 • Mindig azt hiszem nem tud a GF már nagyobb gusztustalansággal előjönni és tévedek. Most az öröm gyűrűjét sikerült ládába pakolni költsön a hülye többszáz sét hátha kis eséllyel kap egyet. Már várom, hogy a potit is csak séért lehessen venni. Kívánok magas gyógyszerkiadást annak aki ezt kitalálta...
 • Ma léptem be csak játékba. Szerencsémre előtte olvasgattam a fórumot, mert másképp azt hittem volna tombolázásnál, hogy a gépem ment oda.
  Jól sikerült ismét.... nagy taps. :thumbdown:

  Öröm gyűrű..... ládából? Jól kigondolta valaki ezt is. Hát annyira megszállot nem vagyok, hogy kezdjek ládát nyitogatni gyűrűért.
  Szóval marad a pénzem. Jó pont a GF-nek... onnan böktek meg, hogy elég volt a költekezésből.

  Ennél már csak az jobb, hogy egy razador runra lehet menni full leltárral, mert dropp úgy is csak bossnál a láda lesz. Ismét taps, jól sikerült ez is. :thumbsup:

  Hirtelen az jutott eszembe: "*******! Nem kicsit! Nagyon!" Lehet van olyan, akinek ismerős ez.

  Lehet figyelmeztetni trágár tartalom miatt, nincs szándékom többet ide írni sem negatív, sem pozítiv dolgot.

  U.i: Lehet örülni, elkezdődött a nagy karácsonyi event. (Minden adott a Tárgypiacon.) Boldog karácsonyt!


  Editke: Tényleg időszerű volt a droppon állítani, mivel 120-as karakternek eddig nagyon sok cucc esett, az eventeknél is igen kivehette a részét. Minden egyéb rendben volt, csak éppen ez hiányzott. Nem is értem, hogy csak most jutott eszükbe ez a fejlesztőknek. ?(


  Figyelmeztetve.
  Yareniel
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

  The post was edited 2 times, last by Yareniel ().

 • Undorító, hogy 1 napos pettel szúrják ki a szemünket, ha véletlenül sikerül is nyitni. Hova süllyed ez a játék? Van még lejjebb egyáltalán? :) Ez már komolyan a vicc kategória, hogy aki fektet is a játékba, még annak is el tudják venni a kedvét. 2-3 évvel ezelőtt valljuk be ilyen azért nem volt. ;)
  "Ami nem öl meg, az XP-t ad."
 • Sziasztok! Nem tudom lehet én vagyok figyelmetlen, de az Avaloni páncél dropról nem hallottam semmit sem. Map1-en 15ös karakterrel már a 4.et ütöttem 2óra alatt, de sajnos úgy tűnik csak uraknak való esik szerencsétlen karakterem meg egy hölgy....
 • Valaki elmondaná nekem, hogy a lelkes esemény melyik része nevezhető eventnek? A leírásból ítélve ha nem költesz kb nem kapsz semmit. Perpillanat 1 boldog órában is nagyobb kreativitást látok mint ebben.
 • Én arra lennék kiváncsi hogy ennek akkor hogy is van a lejárati ideje? Mert nekem ez úgy jön le hogy fejleszd sé-vel de 3 nap múlva így is úgyis eltűnik. Mellette semmi leírás hogy mégis mennyi az annyi mit add és miért éri meg fejleszteni?
  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:
 • eddig nekem teljesen jó bevétel ez az event nem tudom mi bajotok van, 3 naponta összejön 10 pakli és ezt ne ugy értsétek hogy napi 5 óra jatek:D hanem max 2-3óra játék sztem elég jó arány, volt hogy 30p volt 1 pakli de kb óranként jön 1pakli, sárga ébent nemnagyon farmoltam de esett 2db, bibor ében még tart de már jött 4db, okey farm+kaziba boss ölés így nem kell kijönni metint ütni szóval esik itt minden csak fix hely kell megfelelő karival és tolni tolni nem sírni köszönöm és még korán sincs vége az eventnek