Karácsonyi rendezvény

 • Kibeszélő

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Akkor elsőnek én. Szerintem nem rossz, szokásosan sok SÉ-s "meglepetés". Okey már nem olyan mint volt az első, nem fogom túl izgulni, ha esik jó, ha nem nem. A tombolának örülök a legjobban, remélem az ingyen szelvényesről írnak. Ugye?
  Biztos bennem van a hiba, de nem érzem már azt a feelinget amit kéne.
 • A Zoknis event részt én is hiányolom. Nekem az volt a kedvenc részem. meg azért tavaj ugye az okey is jó volt. Ha a zoknis rész nem lessz bent akkor ez az event számomra most halott. És a legszomorúbb hogy már meg sem lepödöm mert ugye számitóttam rá hogy ki fogják venni. És mint mindig sajna most is igazam lett :(
  Szerver:Altair Birodalom: Jinno Kaszt:Testharcos Név: Dim1984 LVL:75(ugy néz ki végleg)

  "Lásd a világot egy homokszemben, A mennyországot kis virágban,
  Őrizd a végtelent két kezedben,Az örökkévalót egy órában!
 • Kezdjük:
  Okey event - érzem a kuka szagot. Rakat farmolással alig esett, előbb vették ki, arany meg egyszer nem jött ki. Nem várok semmi jót a karácsonyi verziótól sem.

  Dec. 1. Exp event - nekem ez most tárgytalan. Amúgy meg munkanap.
  Dec 3. Sárga ében - huha, 24 órás, talán ha végig csapkodok esik 2-3. Parasztvakítás...
  Dec 6. Bíbor ében - esik egyáltalán? PV...
  Dec. 9. Exp event - tárgytalan ismét
  +15% tárgy dropp - akkor talán esik is valami :S
  Dec. 10. Konci - végre valami, ami érdekel, de ez fog esni? Múltkor, amikor ilyen volt, 6 főork és 70+ metin után összejött talán 2 vagy 3 db. Ezt nem mondanám jó aránynak.
  Hatszög kincsesláda - ezt még a büdös életben nem ütöttem, nem érzem úgy, hogy lenne most értelme rá pazarolni az időmet....
  Dec. 14. Metinkő iránytű - Hasznos... már ha vannak metin kövek és tényleg metinhez vezet. Amellett, hogy hétköznap munka is van. :thumbsup: Amúgy ennek is PV-s a droppja
  Dec. 16. Exp event - tárgytalan
  Zöld ében láda - PV
  Dec. 17. Exp event - tárgytalan amúgy meg mondjuk lehetne normális mennyiségű alapjáraton, mert sokaktól hallom a panaszt, hogy azt is csökkentették. De tudjuk, a dropp se csökkent...
  Dec. 19. Forraltbor - fel, fel alkesze ti e földnek! - amúgy fogalmam sincs ez mi ez, de úgy érzem, hogy 1, munkaidőben kezdődik, 2, jó eséllyel nem fog esni. Szóval úgy se tudom meg. :thumbsup:

  Dec. 20. Tigris tanúsítvány - van egy pár tanúsítványom raktáron ...

  Fehér oroszlán pecsét - ez végre érdekelne, de múltkor se sikerült ütnöm, pedig végig farmoltam az időt.

  Dec. 22. Karácsonyi tűzijáték - Oszt ez nekem jó lesz? ?( (Úgy se esik :D )
  Dec. 23. HF - na jó, erről mindenki tudja, hogy úgy se esik...

  Dec. 24. Exp event - vicc kategória, én inkább karácsonyoznék...
  Dec. 25. Bíbor ében - PV

  Dec. 26. Konci - ismét érdekel, de nem valószínű a dropp

  Dec. 29. HF- PV
  Dec. 31. Kutató elixír - lehet, hogy lenne haszna, már ha esik...

  Jan. 1. Rénszarvas mi? Pecsét? Tanúsítvány?

  Jan. 3. Gömb pergamen - Ez mi ez? Így értékelni se tudom.

  Jan. 6. Kagyló - Horgászni se sikerül, majd nulla dropp mellett tuti esik... De azért fő az optimizmus.

  Jan. 7. Tárgy dropp -akkor esik majd sok kacat, huha :D

  Metinkő iránytű - már egyszer írtam.

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:

  The post was edited 3 times, last by Nuttika ().

 • jöttök azzal hogy tárgytalan, munkanap, haszontalan, nem esik stb:D legalább kaptok valamit, oke hogy az okey már tavaly se volt valami jó drop de azért van 1-2 hely ahol óránként 1-2 pakk összejön ami sztem nem olyan rossz, nem olyan mint az első eventnél de legalább van event, mellékeventek se rosszak, nem fog esni 10-20 konci meg ébenláda de legalább van és ottvan még a bossos event meg a lélek rendezvény vagy micsoda.. várjuk ki a végét nem kell előre ítélkezni
 • Traxdata tudod amikor tök optimistán indulsz, majd elversz fél napot a semmire és úgy érzed, hogy ehelyett mondjuk egyéb dolgaidban is haladhattál volna, de csak a semmiért püfölted fél napig a gépet... akkor igen, egy idő után tárgytalan lesz a dolog.
  Azt se mondhatod, hogy nem próbálkoztam az okey-jel, bevettem a dt-t órákra és daráltam a mobokat a semmiért keszivel!

  Boss eventet ne is emlegesd, ég és föld a tavalyiak és az ideik! Ne hogy már én legyek a szemét, mert nem tetszik, hogy látszat eventtel szúrják ki a szememet és úgy döntök, hogy nem püfölöm a gépet hat órán át, hogy esetleg kapjak egy nyamvad ében ládát, amiből aztán áldás teki nyílik.

  Szerk.: Az exp event meg hadd legyen már tárgytalan, ha megint megálltam a szintben olvasni.
  A "nem esik" neked hogyan fér össze a "kapunk valamit" fogalmával? Nem egyszer van, hogy a kb. 2-3 ember írja a hívásban, hogy neki esett valami, a többiek meg el se hiszik, hogy volt event. Csak ennyire "van valami".

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:
 • Nuttika wrote:

  Jan. 3. Gömb pergamen - Ez mi ez? Így értékelni se tudom.

  A Zodiákus őrzők birodalmának láthatatlan határán való átlépés elszívja
  az energiád. Az Anima-gömbök védelme nélkül az életed egy szempillantás
  alatt megszűnne. A Gömb pergament 30-cal növeli Anima-gömbjeid számát.


  • Feltölt 30 Anima-gömböt
  • Belépést biztosít a Zodiákus templomba

  Tárgypiacon 21 sé.
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • A karácsony a szeretet ünnepe. Pont.

  Javaslom mindenki próbálja a legtöbb idejét a szeretteivel tölteni!
  Egy kicsit elkerülni a hétköznapokból...


  A metin2 karácsony mindig is a pénzről szólt, nem a szeretetről.
  Mondjuk az első Okey event fergeteges volt. Ha azt a verziót teszik be, akkor megint fantasztikus karácsonyi játék lehet ebből.
  De ! Ismerjük már a történetet... ismétli önmagát évek óta....

  Vágyakozás -> Remény -> Event -> Csalódás -> Morgolódás - > Vágyakozás.....

  Az is látszik, hogy egy csomó mindenféle dolog lesz decemberben. De minőségileg ismerjük mindet.
  A kevesebb néha több...

  Majd most eldől, hogy a GF nyilatkozó palija valóban akkor tekinti-e a játékot késznek ha örülünk...
  (Bár nyilván nem, ha eddig is agyoncsapott minden jó eventet)
  és eldől, hogy a metin2 tényleg szeret-e minket..  Nem szoktam kivételezni, de most megteszem:

  Kizárólag olyan embereknek kívánok Nagyon Boldog Szeretetteljes Karácsonyt, akik tisztességesek, becsületesek
  és elhivatottak a játék iránt!

  A többinek legyen meg az az öröme, amit más kárára tud tenni.

  Üdv: ShaoKahn

 • menj be profi kazi boss termébe max 50es karival és kesztyuvel usd, meglátod mennyi lesz a különbség, én hw eventkor is ott ütöttem volt hogy óránként kijött 2 játékra való.. ez nem elég? kevés hely van ahol jól adja, mindenkinek rá kell jönni hol a legjobb, nem hiába a nagykarisok kiskarival vannak dtbe dcbe kaziba
 • Traxdata wrote:

  menj be profi kazi boss termébe max 50es karival és kesztyuvel usd, meglátod mennyi lesz a különbség, én hw eventkor is ott ütöttem volt hogy óránként kijött 2 játékra való.. ez nem elég? kevés hely van ahol jól adja, mindenkinek rá kell jönni hol a legjobb, nem hiába a nagykarisok kiskarival vannak dtbe dcbe kaziba
  Sziasztok lányok és srácok!
  Traxdata most rátapintottál a lényegre,de ennek így kéne,hogy legyen? Miért kell kizárni játékosokat, szinteket az event adta lehetőségekből? Már sokszor sokan elmondták itt,miért kellene nekem 50 es szörnyszülött kiskarival eventkor játszani? Van nekem nagy,csak épp semmit sem ér egy effajta eventen,(számára nincs megfelelő hely ahol esik is valami) Így csak az történik,hogy karácsonykor is egymást marják a játékosok,és bosszankodnak! Shao jól mondja, lehet jobb bele sem folyni a szeretet ünnepén egy adok kapokba.
  Üdv.:fincsi
 • Traxdata wrote:

  menj be profi kazi boss termébe max 50es karival és kesztyuvel usd, meglátod mennyi lesz a különbség, én hw eventkor is ott ütöttem volt hogy óránként kijött 2 játékra való.. ez nem elég? kevés hely van ahol jól adja, mindenkinek rá kell jönni hol a legjobb, nem hiába a nagykarisok kiskarival vannak dtbe dcbe kaziba

  Valószínűleg nem piros vagy, de pár balhém mellett arról is híres voltam, hogy 40-es sámival daráltam a dt alacsonyabb szintjein. De biztos valamit elrontottam, hogy nekem nem esett óránként még egy paklira való sem. A legjobb esetben is kb. 1,5 óra volt egy pakli. Hwang templomban ennél is rosszabb volta a ráta, úgyhogy ott nem volt meg a teljes óra farmom, Ork-völgy meg általában bunyók kötelező helye azon kívül, hogy semmivel se kínált jobb lehetőséget, mint a dt. Talán a normál kazit is próbáltam akkor, mivel szintben az (és nem a pro) volt jó, de ott se mutatkozott jobb dropp. De farmoltam már sok mindent törpe karival is map1/map2-n, azokkal se volt jobb a dolog.

  Emellett egyetértek Finccsel. Nekem miért kéne felvennem a harcot a farmhelyért egy 100+ -os kari miniterminátorával? Szintben szeretnék kényelmesen farmolni és ugyan ezt szeretném a kisebb, illetve nagyobb játékosoknak is.
  A másik 6 ch van. Azaz a pro kaziban pont hatan tudnak ölni, vagy hat csoport. És a többiek? (És most a boss teremre gondoltam, mert nem sokan állnak le a folyosókon farmolni.) Ugyan ez igaz szokott lenni a dt-re. Volt már olyan, fogy felvittek pl. sárgák, majd elkezdtek leütni, hogy nem akarják, hogy velük legyek run-on. Én meg elsőn sziliztem volna...

  Dreamy akkor nekem az is tárgytalan. Nincsen defem a Zodiákus templomra és nem is szándékozok beruházni rá. Anélkül meg esélytelen, hogy bírjam.

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:
 • ebben igazatok van hogy egységes drop kéne mindenhova mint a legelső okeynél, mert akkor még 1 kezdő kari is tudott érvényesülni, és ha mindenki boldog még talán pénzt is költünk ez nem jár a gf fejében? dtbe, orkoknál, map2 nem volt az igazi sőt templom még rosszabb is volt, egyedül profi kaziba volt értékelhető a drop de várjuk meg énse várok olyan dropot mint legelsőnél de mondjuk óránként a 24 kártya nem a világvége, nem is jó de legalább yangot lehet csinálni belőle ha ezüst jön minimum, az hogy eltörölték a szett eladását hülyeségnek tartom
 • Tetszenek az eventek, de én már nem hiszek a csodákban, mert mint korábban leírták a kört , a kör végén mindig a csalódás áll és egy csomó idő amelyet nem a családdal töltöttem. A zoknis eventet szerettem és az első Okey is csodás volt, de a mostanibol 2 dolog érint a tombola és az exp event. Remélem az eventek alatt változik majd a véleményem, bár én nem fogok több időt tölteni velük ha az első 1-2 event alatt nem érzek sikerélményt. A tombola mindig ad valamit az exp annyit amennyi kitartást teszek bele. A boldog játékos hamarabb költ a játékra , ezzel egyetértek.
  Mindenkinek sok sikert kívánok és pozitív élményeket! :)
  „Az erő nem a fizikai képességekből fakad.
  A legyőzhetetlen akarat a forrása.”
 • szerintem fogjátok fel úgy hogy amikor ébendobás meg konci van alapból hétköznap is farmoltok követ na már most eshet kis eséllyel konci meg ében is szóval ez csak egy lehetőség, és ott lesz a hf dobás is sima mobokból, én se várok sokat az eventtől de legalább kizökkent kicsit a hétköznapi uncsi játékból
 • Traxdata wrote:

  szerintem fogjátok fel úgy hogy amikor ébendobás meg konci van alapból hétköznap is farmoltok követ na már most eshet kis eséllyel konci meg ében is szóval ez csak egy lehetőség, és ott lesz a hf dobás is sima mobokból, én se várok sokat az eventtől de legalább kizökkent kicsit a hétköznapi uncsi játékból
  Sziasztok srácok és lányok!
  Én nem szeretném ez így felfogni,szeretném azokat a régi event élményeket újra átélni. És ha van egy tárgy event akkor azt nem csak legenda szinten szeretném,hanem igenis essen megfelelő eséllyel! Hiába van rakás "parasztvakítós" event,ha egy sem nyújt megfelelő játékélményt.
  Itt is igaz a mondás "a kevesebb néha több"
  Most lesz 2x4 óra HF event,ami arra lesz jó,hogy sok sok bosszúságot és csalódást okozzon a nem überkirály farmereknek! Valaha 24 órás HF eventek is voltak. Persze értem én,hogy azóta kinevelt a játék mindenféle "szörnyszülöttet" és ők uralnak egy eventet,de itt gondolni kéne azokra a kispénzű vagy épp kezdő játékosokra is akik nagy nehézségek árán tudnak kiütni pár ládát.
  Üdv.:fincsi
 • fincs wrote:

  Persze értem én,hogy azóta kinevelt a játék mindenféle "szörnyszülöttet" és ők uralnak egy eventet,de itt gondolni kéne azokra a kispénzű vagy épp kezdő játékosokra is akik nagy nehézségek árán tudnak kiütni pár ládát.
  Kényszerítette a GF, hogy "szörnyszülött" karakterek jöjjenek létre, mivel kizárta a nagyszintű játékosokat az eventekből.
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"
 • Ma nem volt hátas dobás. Most ne is várjak semmit januárig? Régen ilyenkor mintha rénszarvast adott volna minden este...:S most meg ahogy nézem 1 nap rénszarvas pár óra tigris lesz és persze a reménytelen fehér oroszlán.
  A tárgypiacon pedig kb mennyi lesz ez a nagy megülhető kutya? Ha már üstökös nem lesz :(