Halloween event 2017

 • Kibeszélő

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Halloween event 2017

  Üdv!

  Hamarosan itt van Halloween ünnepe és a játékbeli Halloween - Event is kezdetét veszi. Meg is jelentek az első "hírmorzsák", kosztümökről, halloween-i kisállatokról és persze magáról az eventről.  A videó alapján nem tudom még eldönteni, hogy jóra, vagy rosszra számítsak. Kevés különbséggel, de nagyon az Okey kártya felé hajlik a felépítése, már csak a lehetséges jutalmazások miatt is. (Játék --> Pont --> Láda)
  Kosztümök évről évre taszítóbbak, már a tavalyi eventre berakottaktól is liftezett a gyomrom. Röhej, hogy valaki ennyire elfuserált kinézetre gerjedjen. No de mindegy, többségben úgyis csak a bónuszokért hordjuk.
  Petek, hátasok.. Ez a szellem pet szerintem kán - porky tulajdonságaival lesz felruházva, szokásosan TP és %-os támadóérték, semmi extra bónusz.. Hátas szintén hányadék kinézetre, gondolom adottságai se lesznek olyannyira combosak, mint a karácsonyi eventen elérhető Ellie.
 • Sziasztok!

  Ez a játék kicsit Stratégiai, kicsit szerencse játék.
  De majd meglátjuk, milyen lesz.

  Minato85
  Az élet túl rövid, másoknak felelj meg! Tedd azt, amit tenned kell, de soha ne bánd meg!
  Egyszer élsz! Tied a döntés: A lehetőségeid mennyire használod ki!
 • várom mert izgi, de csak az én fejembe fordult meg hogy chatbe kb játékosok 60-70%a fogja írkálni hogy hogy kell játszani stb stb? és ezt 1 hétig folyamatosan.. oké új dolog de szerintem nem koreai meg japán kinai játékokkal kéne tulbonyolitani az eventeket hanem berakni az okeyt vagy bármi a régi tökös event, pálcika dobás meg tök dobás kinyitod stb, nyilván várom mert uj dolog de nagyon sokan nem fogják ezt érteni mert lassan már koreai nyelven lesz minden
 • Ne izgasd magad mert ha véletlenül jól potyog az a cucc ami a játékhoz kell, akkor vagy lehetetlen lesz a gép ellen nyerni vagy gagyi cucc lesz a nyeremény :) Minden esetre arra van a legnagyobb esély hogy nem nagyon fog potyogni, nehogy jól érezd magad az eventen, de tuti vehetsz majd a tárgypiacon is :)
 • Szeder wrote:

  Ne izgasd magad mert ha véletlenül jól potyog az a cucc ami a játékhoz kell, akkor vagy lehetetlen lesz a gép ellen nyerni vagy gagyi cucc lesz a nyeremény :) Minden esetre arra van a legnagyobb esély hogy nem nagyon fog potyogni, nehogy jól érezd magad az eventen, de tuti vehetsz majd a tárgypiacon is :)

  Tudom ez a játék nem az a játék, ami mostanában sok pozitív élményt nyújt nekünk, de az állandósított zsörtölődés se old meg semmit. Mint mondtam, a felépítése nekem nagyon közeli az Okey - kártyajátékhoz. Minden újonnan behozott event először túl jóra sikerül és csak utána butítják le a végtelenségig. Emlékezz, az okey is szenzáció volt, amikor megjelent. A hal láda is megérős event volt számomra, meg azok számára, akik nem kaptak bannt és persze számos más, régebbi event első verziójáról is el lehet ezt mondani. A Community által frissített közlemény szerint én jóra számítok, max. ha nem így lesz, majd eljátszok egy zsíros kenyér effektust, aztán jól pofára esek. Illene amúgy a nagyobb ünnepek keretében megrendezésre kerülő eventeket játékos barátibbá varázsolni, csak az a baj, hogy mindig a pénztárca vastagságára hegyeződik ki az egész. Egyébként a logisztikai mókusok jól csinálják ezt náluk. Az újonnan behozott eventek első felvonása mindig csak etetés, csali, aztán jön a rombolás.

  The post was edited 1 time, last by Lake ().

 • Bármi jobb a sima tökmag és cukroszacskó gyüjtögetés helyett...A nyeremények okey-szintűek lesznek, ami jó, a játékmenetet, stratégiáját meg max 2-3 nap alatt ki lehet ismerni, mint az okey kártyák és a halkirakós esetében.
  Már csak az a kérdés, hogy azok a törzsek hogyan fognak potyogni a mobokból, ha hasonlóan mint a kártyák, akkor van baj.
 • Sziasztok!
  Gondoltam megnézem mi is van evvel az eventtel. Nos a mutatvány már ott megdől,hogy belépni sem tudok,vagyis egy gép resstart után sikerült kerek 1 percre be is néznem. Vírus védelmem "heroistikus" vírusnak ítéli a programot és azonnal tiltja is. A dolog pikantériája csak annyi,hogy a rendkívüli frissítés előtt simán fel léptem (nem játszani,csak körbenézelődni) Számomra ennyi az event,igaz nem is terveztem metines játékot a hosszú hétvégén.
  Azoknak kik még időt fecsérelnek az eventbe,sok kitartást kívánok.
  Üdv.:fincsi
 • Nos, én kipróbáltam kétszer. Először 150 ponttal épp, hogy ezüst ládát szereztem úgy, hogy azt sem tudtam mit csinálok, össze-vissza kattintgattam mert full kínai volt a játékmenet. Hiába olvasod át a szabályokat és a játékmenetet előtte, nem tudod játszani mivel fogalmad nincs mit akar elmagyarázni, szal 2-3 próbálkozás után kb tiszta, de az, hogy a gép ellen kell játszani, kiakasztó. Első körben még nem, de a 2. játékomnál folyton leverte a korongjaimat, így nem sikerült elérnem a 150 pontot sem.

  Szerintem elég hangulatos játék lehetne, ha folyamatosan tudnád játszani, mivel ez sokkal "nehezebb" mint az okey vagy a hal kirakós. Volt olyan, hogy egyszerre 2 korongját is lecsaptam, kaptam +20 pontot, majd olyanokat dobott, h tátva maradt a szám, de hát mit is gondoltam, épp azért sem fogja hagyni, h nyerjek. :D

  Én a dobásokkal vagyok bajban, a sarkamban van a korongjaival folyamatosan, mert csak akkor kapok 2 lépésnél több lehetőséget, mikor már leverte az enyéimet, vagy ő van előttem a táblán. Holnap még teszek 2-3 próbálkozást, de ezekért a nyereményekért szerintem felesleges, főleg, hogy +0-ás fegyókat is beletettek a ládákba, nem is keveset.

  The post was edited 2 times, last by Pipibilijski ().

 • Kettőt játszottam, bronz láda. Olyan érzésem volt mint a legutóbbi okey-nél. Az a tipikus hagyd a ****** feeling. Ha úgy éreztem nyerek, mindjárt dobott újra, és persze olyat amivel a legrövidebb úton megelőzött. Mivel esik és pont szintelek a kicsivel, így felszedem, de semmi elvárás. Nekem legutóbb, a húsvéton kívül, az ős okey jött be. Respect aki ebből is megszedi magát

  Chaoseater wrote:

  Na mindegy ma pezsgőt veszek, hátha avval jobban megy :)
  Lehet nekem is ezt kéne ma este megpróbálni, csak pálinkával. :)

  Figyelmeztetve!
  WolteN

  The post was edited 1 time, last by Wolten ().

 • Szeder wrote:

  Ne izgasd magad mert ha véletlenül jól potyog az a cucc ami a játékhoz kell, akkor vagy lehetetlen lesz a gép ellen nyerni vagy gagyi cucc lesz a nyeremény :) Minden esetre arra van a legnagyobb esély hogy nem nagyon fog potyogni, nehogy jól érezd magad az eventen, de tuti vehetsz majd a tárgypiacon is :)
  Sajnos ebből minden bejött. Tudom én vagyok a negatív a rossz gonosz boszorkány, de ez nem event ez csak kibabrálás a játékosokkal , és bosszantó. Sok-sok évvel ezelőtt amikor kezdtem a játékot a Halloween event volt az első amin részt vettem . Pici 30 lv körüli játékosként nekem hatalmas nyeremény volt a tökből nyitható áldástekercs. Most 120-as karival 3 óra intenzív játékkal 12 db esett ebből a cuccból amiből ugye 28 kéne ahoz hogy kipróbáljam .
 • Pont az event elött farmolgattam tegnap. (Hosszu idő után jöttem vissza mert a család és a munka 0-ra redukálta a játékidőt) Egesz jó volt a drop.
  A volt-on a hangsúly. Amint aktíválodott minden megváltozott. potyog a nyirfa de nem túl agilisan. Eseget. A dropon látszik, hogy ez alternatívként
  lett berakva, mert erősen redukálódott, bár néha meglódul. Meglátjuk, kivárom.
  Bár már az utolsó Okey sem jött be annyira butított lett, ennek adok egy esélyt.

  De eddig ilyennek tűnik: "Nagyon gyenge kezédés után, hatalmas visszaesés."
  Hannna | Villámsámán | 120 | Skillek: Fut,Dob,Ima,Simogat,Szörny,Kapa,Karcol, Vezet P | Ló,Nyelvek M
  Stáblista: szijartozoli - 90 sárkány | Zoldszem - 68 testi | hannaraki - 75 wp | apa72nija - 75 tőr | hannafarm - 55 testi | aiolosz - 97bm Videok
 • Nagyon hasonlít a legutóbbi okey eventhez. A legjobb helyeken kesztyűvel is max óránként 1 táblát lehet csak kifarmolni... Szóval a drop még mindig gyér ami nagy baj mert ez így nem event. Megnéztem az asztalnál a jutalmakat a bronz láda az nevetséges nem igaz hogy nem lehet valami értelmes pár millás dolgokat beletenni mint a teki lélekkő gyöngyök stb... Az ezüst és arany ládákba sok szép jutalom lehet de azt megint nevetségesnek tartom hogy +0 70es fegyverekkel vannak tele... Ezt nem értem hogy ha ennyire gyér a drop akkor mért kell tele tömni a ládákat ilyen kis apró yangal meg kis exp-vel meg +0 70es fegyókkkal? Akkor megérteném ha úgy esne a törzs mint annak idején a tök de így megint egy élvezhetetlen szenvedős eventnek hazudott valamit kaptunk! Mert ez a gyér drop és a nehéz ezüst és arany láda szerzés és a gyér láda nyitások hármas kombója már megint siralmas...